Kripto tržište svakodnevno (2,4) | Trend konsolidacije popraćen je padom rizika, 8.920 i 8.650 USD mogu biti nedavne ključne razine podrške.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

BTC je jučer nastavio održavati konsolidacijski trend. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da postoji mnogo razloga zbog kojih proboj nije mogao započeti. Jedan od njih je da glavna sredstva još uvijek upijaju brojače. Trgovci na malo koriste ovu priliku za provođenje kratkovalnih operacija s najprodavanijim i upijajućim dnom, čime ojačavaju čvrstoću gornjeg i donjeg ruba kutije za konsolidaciju. Prije nego što glavni fondovi krenu u akciju, trend konsolidacije često je teško uništiti, a lažni obrazac probijanja koji se pojavljuje u kratkom vremenskom razdoblju očito je pokušaj. Duga sjena i opadajući opseg trgovanja nakon toga to dokazuju i nema kontinuiranog trenda bez rasta volumena. Međutim, prema trenutnom trendu, iako je podrška od 9.200 USD više puta provjerena, kratkoročna bikova očekivanja nisu dovoljna kada prethodne pozicije dobiti nisu u potpunosti zatvorene. Stoga investitori mogu obratiti pozornost na 8.920 USD i blizinu 8.650 USD, gdje postoji velika vjerojatnost da će povučeni dobiti potporu i povrat u blizini ova dva područja.

Karakter razine1D – bikovski

Ovo je grafikon dnevne razine BTC-a, s obzirom na nedavnu snagu bikova i medvjeda, srednjoročni i dugoročni trendovi i dalje su jaki jer ukupni opseg kupnje zauzima jaču poziciju u usporedbi s prodajom. Međutim, kratkoročno, tržištu je potreban povlačenje kako bi ispravilo prethodni dobitak, a u teoriji će se povlačenje zaustaviti iznad 8650 dolara ako se bikova emocija u tom trenutku ne promijeni. Dobra je prilika za izgradnju položaja u blizini ovog područja podrške. Ako povratak lako probije 9600 američkih dolara u budućem oporavku, znači da pravo bikovo tržište započinje, a sljedeće područje otpora možda oko 9900 američkih dolara, pa čak i 10500 američkih dolara.

Ulagači bi također trebali primijetiti da, ako se povlačenje ne zaustavi na 8650 dolara i nastavi padati, možda znači da korekcija treba više vremena, a bikovski će odgoditi, iako je to malo moguć događaj, ulagači ne bi smjeli zanemariti.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 9600 Srednjoročni otpor9900 USD

Kratkoročna podrška$ 9200 Srednjoročna podrška8950 USD

ETH trajni ugovor

Karakter razine 4H-bikov

Ovo je 4-satni grafikon ETH-a, jasno je vidjeti da je teško kratkoročno ponovno testirati 195 dolara, isto kao i BTC, ETH također ide sličan trend ovih dana i potreban je povlačenje. Današnji pokretni trend ukazuje na to da 187 dolara postaje efektivna pozicija podrške po satu i čini se da je u sljedećih jedan ili dva dana moguće oblikovati obrazac dvostrukog vrha. Hoće li se oblikovati ovisi o snazi ​​potpore od 187 dolara u toku dana, ako se cijena sruši ispod nje u ostatku dana, obrazac se ne formira, pojedinačni gornji uzorak poprima oblik u tom stanju, što znači da površina iznosi oko 178 dolara i 183 dolara postat će desno rame ako je moguće. Bikov trend može krenuti odavde ako se povlačenje može zaustaviti i stabilizirati u blizini ovog područja. Kao što sam potpisao na karti, lažno lomljenje može se dogoditi prilikom konsolidacije. Investitori bi trebali imati strpljenja da izgrade vašu poziciju i neka ih ne pogađa razbijanje zamke.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 195 Srednjoročni otpor205 dolara

Kratkoročna podrška$ 187 Srednjoročna podrška178 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine4H-konsolidacija

Trajni ugovor OKEx XRP: 4-satna razina grafikona pokazuje da se jutros lako prekinula razina podrške od 0,2500 USD i možemo je tretirati kao nevaljanu potporu i zanemariti tu razinu. Cijena je prestala padati oko 0,2465 dolara, ovaj je položaj prije bio još jedna glava u prethodnim uzorcima glave i ramena. Kroz čitav trend na tržištu, većina altcoina uključuje BTC koji treba povući više nego nedavno. XRP posebno trguje lovom među altovima. To znači da je njegov odskok možda kasniji od nekih jakih kovanica.

Po mom mišljenju, 0,2365 dolara bit će najmoćnije stabilno područje podrške, jer je već mnogo puta testirano u povijesti. Probijanje ove razine ili ne bit će signal sljedećeg trenda. Ulagači mogu izravno primijetiti 0,2365 američkih dolara ako je 0,2465 kratkoročni odmor. Ako su tržišne emocije dovoljno pozitivne u budućnosti, znači da bi $ 0,2465 moglo biti snažno i moguće je stvoriti novi maksimum.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2630 USD Srednjoročni otpor: $0,2640

Kratkoročna podrška: $0,2465 Srednjoročna podrška:$0,2365

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner