Osnove Ethereuma poboljšavaju se kao Bitcoin štandovi: Crypto Market Daily

Prema vremenu tiska (10:00 UTC), Bitcoin (BTC) trguje na 8.839,11 američkih dolara i porastao je za 0,93 posto u posljednja 24 sata, prema OKEx-ovoj BTC indeksnoj cijeni. Bitcoin nastoji vratiti svoj zamah i probiti se na razini otpora od 9000 dolara.

Trenutno se ukupna tržišna kapitalizacija kriptovaluta povećala za 0,5 posto. Dominacija Bitcoina porasla je za 0,3 posto na 65,4 posto, prema podacima iz CoinGecko.

Kriptovalute s velikim kapitalom nisu imale bolje rezultate, a Ethereum (ETH) i Bitcoin Cash (BCH) i dalje su u minusu – izgubivši 0,05 posto, odnosno 0,42 posto. Cardano (ADA) nastavio je s bikovima i najbolje se pokazao među glavnim altcoinima, s 1,5 posto povrata u posljednja 24 sata.

OKEx indeksna ploča žetona (od 10:00 UTC). Izvor: OKEx

Najbolji dobitnici i gubitnici

  • EDO / USDT + 30,85%
  • THETA / USDT + 24,73%
  • ZIL / USDT + 21,93%
  • CESTA / USDT -4,14%
  • MITH / USDT -4,44%
  • ORBS / USDT -11,53%

Nekoliko kriptovaluta male i srednje kapitalizacije ima vrlo dobre performanse. Prema podacima OKEx Spota, EDO je najveći dobitnik u posljednja 24 sata s povratom od 30,85 posto. Ostali top dobitnici su THETA i ZIL. THETA je doista bio u bikovskom trku prije svog Pokretanje Mainneta 2.0.

ORBS i MITH jučer su bili na ljestvici najboljih dobitnika. Međutim, čini se da su trgovci zarađivali od ove dvojice. ORBS i MITH najveći su gubitnici u posljednja 24 sata – izgubili su 11,53, odnosno 4,44 posto.

ICO analitika sažima 10 najboljih altcoin-a s najboljom izvedbom s tržišnim ograničenjima od preko 10 milijuna dolara tijekom prošlog tjedna. Mnogi od ovih altcoina imaju nadolazeće velike nadogradnje, popise ili nova izdanja.

10 najboljih alkinova s ​​najboljom izvedbom tijekom prošlog tjedna. Izvor: ICO analitika

Poboljšanje osnova Ethereuma

Budući da se približavamo trećem kvartalu, vremenu dugo očekivanog lansiranja Ethereuma 2.0, vidjeli smo neka poboljšanja u osnovama koja bi mogla podržati cijenu etera.

Ukupni plin korišten u mreži Ethereum dosegao je novi godišnji maksimum. Trenutno iznosi 95 posto maksimalno mogućeg plina, koji je porastao za 25 posto od početka ove godine. Delphi Digital je ovo povećanje protumačio kao rezultat više transakcija i veće računske složenosti. Kada se na Ethereumu izvode sve više stabilnih kovanica i aplikacija DeFi, plin postaje rigidan zahtjev. Korisnici moraju povisiti svoje naknade za plin kako bi vidjeli bilo kakvo određivanje prioriteta.

Korišteni plin u odnosu na maksimalan plin. Umak: Delphi Digital

Štoviše, Ethereum 2.0 prebacit će se s dokaz o radu konsenzusni model (PoW) prema a dokaz o udjelu (PoS) mehanizam. Nakon prelaska na PoS, zalagači moraju održavati ravnotežu od 32 ETH za pokretanje čvora validatora. To rezultira nakupljenim ponašanjem za one investitore koji traže pasivni prihod.

Prema Glassnode grafikona, broj adresa koje sadrže 32 ETH ili više također se brzo povećavao – postigavši ​​rekord 116,351 do kraja travnja. To predstavlja porast od 18 posto u ovoj godini.

Ethereum: adrese s ravnotežom preko 32 ETH. Izvor: Glassnode


Bitcoin tehnička analiza

Trenutno Bitcoin želi vratiti svoj zamah. Nastalo je a uzorak s dvostrukim dnom jučer i probio razinu otpora od 8.830 dolara, prema cijeni OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD20200626). Ova je razina postala kratkoročna podrška za danas.

S gornje strane, Bitcoin ima za cilj testirati razinu otpora od 9.000 dolara. Međutim, ako Bitcoin ne uspije zadržati 8.830 USD, srednjoročna podrška od 8.550 USD može se ponovno testirati.

OKEx BTC kvartalni terminski poslovi (BTCUSD0626) 1H grafikon. Izvor: OKEx

Tehnička analiza Ethereuma

Ethereum je otišao više u stranu nego Bitcoin otkako je njegova volatilnost pala. Već neko vrijeme trguje u rasponu od 190 do 211 dolara – i čini se da možda neće izaći iz tog raspona u kratkom roku.

Podrška unutar dana kreće se blizu 196 USD, dok je 206 USD kratkoročna razina otpora.

OKEx ETH kvartalni terminski poslovi (ETHUSD0626) 1H grafikon. Izvor: OKEx

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno

OKEx Insights predstavlja analize tržišta, dubinske značajke i kurirane vijesti kripto profesionalaca. Slijedite OKEx Insights na i.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map