Pozicije probijanja BTC-a oko 5,6 i 7 tisuća dolara mogu ukazivati ​​na promjenu trenda: Crypto Market Daily

Tržišta kriptovaluta i danas su stabilna, 1. travnja. Većina vrhunskih kovanica bilježi 1 posto manje promjene cijene u protekla 24 sata. Bitcoin (BTC) je na dan izgubio nešto više od 1 posto, zadržavajući se na površini od 6.300 dolara.

Ether (ETH) također od jučer trguje bočno, suočavajući se s jakim otporom na 134 dolara. Novčićem se trenutno trguje oko 133 dolara kako bi se pritislo vrijeme, što je mali dio posto.

Rippleov XRP također je zabilježio stagnaciju tijekom posljednja 24 sata, suočavajući se s otporom od 0,1750 dolara, što je oko pola posto više u odnosu na dan.

BTC trgovci gledaju na četiri ključne cjenovne točke

4H grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Souce: OKEx.com

Jučer, nakon što nije uspio kontinuirano testirati 6.500 dolara, BTC je lagano pao na oko 6.300 američkih dolara i sada ga podržava 6.250 američkih dolara.

OKExov tim za analizu tržišta vjeruje da bez obzira raste li ili pada cijena, razina energije nije u stanju razbiti trenutni uravnoteženi obrazac. Opseg trgovanja na satnoj razini također se povremeno povećao kada cijena dosegne stupnjeviti vrh nakon ključnog područja – tada se vrh ne može slomiti i cijena se dugo ne uspije probiti ispod podrške za stupnjevano dno.

To je možda posljedica uzvratnog povlačenja sredstava, ali teško je nastaviti takav trend. U ovoj fazi, za investitore, pozivanje na četiri važne cjenovne točke od 6500, 6300, 6000 i 5800 dolara za kratkoročne operacije može biti dobar izbor u šok trendu.

BTC jednodnevni grafikon prikazuje uski bočni raspon

Gornji jednodnevni grafikon Bitcoina pokazuje da je cijena ovog tjedna uvijek oscilirala u rasponu manjem od 1000 dolara. Oporavak nikada nije dosegnuo gornji rub konsolidacije na 7000 USD, a kada cijena ponovno padne, ne može doseći donji rub oko 5600 USD.

30-dnevni pomični prosjek (MA (30)) pokazao se tvrdim otporom na dnevnoj razini, jer ga cijena nije uspjela dva puta testirati. Količine se i dalje smanjuju. Ako se količine kupnje ovog tjedna ne mogu oporaviti, moguće je da će trend pasti na područje iznad 5.800 ili čak 5.600 dolara.

Ulagači bi trebali imati na umu da razbijanje MA (30) koji se na njemu stabilizira može dokazati da odskok počinje. U suprotnom, trend se može ponovno vratiti na trenutno područje konsolidacije.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 6.500 USD
 • Srednjoročni otpor: 6.900 USD
 • Kratkoročna podrška: 6300 USD
 • Srednjoročna podrška: 6000 USD

ETH je zapeo na otporu od 134 dolara

1H ETH / USD trajni podaci o zamjeni. Izvor: OKEx.com

ETH je ovaj tjedan nastavio blokirati nivo od 134 dolara. Iako ga je privremeno podržavalo 130 dolara, količina prodaje na satu i dalje je bila relativno aktivna u usporedbi s količinom kupnje. Snaga podrške od 130 dolara ne bi trebala biti optimistična.

Ako se trend ne može stabilizirati iznad 134 dolara, uvijek će biti slabog uzorka i blizu 123 dolara može se tretirati kao kratkotrajno snažno dno.

Ulagači bi trebali imati na umu da ako cijena padne 134 dolara, to znači da su bikovi malo jači od medvjeda. Ali zapamtite, to je samo u trendu konsolidacije. Razbijanje 145 dolara znači da je moguće uništiti područje konsolidacije. Samo ako se cijena pokvari od 155 do 160 američkih dolara, to znači da započinje velika kretanja.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 134 USD
 • Srednjoročni otpor: 145 USD
 • Kratkoročna podrška: 130 USD
 • Srednjoročna podrška: 123 USD

XRP je nakratko probio otpor od 0,1750 dolara

1H XRP / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Opozni signal XRP-a bio je relativno jak jučer 31. ožujka, iako je cijena nakratko probila 0,1750 dolara, međutim, nije uspio testirati prethodni maksimum blizu 0,1811 dolara. Sada se XRP vratio i ponovno je pod pritiskom na 0,1750 USD. Ako cijena padne ispod prve razine podrške na 0,1700 američkih dolara, možda će i dalje nalaziti podršku blizu 0,1650 američkih dolara.

Posljednjih nekoliko sati pokazao je signal za odbacivanje. Ako cijena ne prestane padati u narednim satima – s trendom koji je sada izuzetno blizu 0,1700 američkih dolara – investitori bi trebali pogledati stanje promjene količine. Ako ova prva razina podrške može biti učinkovita, moguće je ponovno testirati 0,1750 USD.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 0,1750 USD
 • Srednjoročni otpor: 0,1820 USD
 • Kratkoročna podrška: 0,1650 USD
 • Srednjoročna podrška: 0,1610 USD

Odricanje: Ovaj materijal ne treba uzimati kao osnovu za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner