Top 5 američkih burzovnih brokera

Internetsko trgovanje dionicama nikada nije bilo pristupačnije. Sada postoji širok raspon internetskih burzovnih brokera koji nude pouzdana okruženja za trgovanje i trgovanje bez provizija na tisuće vrhunskih dionica, ETF-ova i još mnogo toga.

Bez obzira jeste li novi ili iskusni trgovac dionicama, za vas će biti posrednik savršen. Pobliže smo pogledali 5 najboljih i iznijeli njihove ključne značajke kako bi zadovoljili vaše potrebe za trgovanjem.

Važna područja koja treba razmotriti

S toliko dostupnih izvrsnih izbora, uzeli smo u obzir nekoliko sljedećih važnih područja kao ključne čimbenike pri odabiru internetskog burzovnog brokera:

Troškovi trgovanja: Oni će izravno utjecati na vaš dno crte. Srećom na današnjem tržištu, većina vrhunskih burzovnih brokera nudi veliku vrijednost kada je u pitanju omogućavanje trgovine bez provizije i uglavnom su bez naknade.

Platforma i značajke: Trebat ćete trgovačku platformu koja je jednostavna za upotrebu i dostupna je i na vašem odabranom uređaju, a mogućnost mobilnog trgovanja postaje sve važnija za većinu trgovaca. Dodatne značajke i alati brokera također mogu izdvojiti mnoge konkurente.

Stil trgovanja: Ključnu ulogu igrat će način na koji želite trgovati, a posebno vaša razina uključenosti. Za pristup iz ruke, robo-savjetnici i automatizirano trgovanje savršeni su, dok je za raznolik portfelj s proračunom porast djelomičnog trgovanja dionicama više nego idealan.

Firstrade

Ako tražite iskusnog brokera u industriji iza kojeg stoji jedna od najcjenjenijih reputacija i ispunjen sjajnim trgovačkim značajkama i opcijama, ne trebate tražiti dalje od Firstrade. Oni su pionir u ponudi jeftine trgovine bez provizije i postoje od 1985. godine.

Tijekom svojih više od 35 godina rada u tom sektoru nisu stajali mirno. Nastavljajući se razvijati, oni sada nude izuzetno intuitivnu i vlasničku platformu za trgovanje na kojoj možete iskoristiti trgovanje tisućama dionica, ETF-a i obveznica s nekih od najistaknutijih svjetskih burzi.

Oni također pružaju vrhunski obrazovni odjeljak prepun članaka, videozapisa i vodiča koji će vam pomoći da razvijete svoje znanje o trgovanju na svim razinama.

Troškovi trgovanja: Nigdje unutar Firstradea nećete naći provizije ili naknade za trgovanje. Jedinstveno među vrhunskim brokerima to se odnosi i na trgovanje uzajamnim fondovima, što je često veliki plus za iskusnije trgovce.

Pogledajte našu cjelovitu Firstrade recenziju ili krenite izravno na Firstrade da biste odmah otvorili svoj račun.

M1 Financije

M1 Financije brzo se nametnuo kao jedan od najjedinstvenijih izbora burzovnih brokera u tom sektoru. Kombiniraju neke od najboljih elemenata jeftinog internetskog brokera, dok nude popularno iskustvo trgovanja robo-savjetnicima. To ih je vidjelo da su postali najbolji izbor za mnoge trgovce dionicama od pokretanja 2015. godine.

Ako želite istodobno započeti trgovanje djelomičnim dionicama i istovremeno stvoriti raznolik portfelj, M1 nudi idealno rješenje. Ovdje možete birati između tisuća dionica, ETF-ova i druge imovine za izgradnju svog portfelja pomoću neznatnih dionica ili između desetaka kuriranih portfelja nazvanih “pita” koje je broker sastavio. Jednom uložene, ove pite mogu automatski trgovati i uravnotežiti se baš poput robo-savjetnika kako bi optimizirale vaše ulaganje.

Osim pukog trgovanja, ova osigurana i regulirana usluga FDIC-a pruža čitav ekosustav u kojem možete uštedjeti po visokim kamatnim stopama, pa čak i posuditi protiv svog portfelja po niskim troškovima putem M1 trošenja bez gnjavaže ili provjere kredita i niske kamatne stope od 2%.

Troškovi trgovanja: Izuzetno dobra vrijednost pruža se za trgovanje s M1 Finance. Uopće se ne dodaju naknade za trgovanje, provizije ili dodaci. Također nema minimalnog računa za koji biste trebali brinuti. Savršeno okruženje za trgovce koji prvi puta žele uštedjeti na naknadama.

Pogledajte naš cjeloviti pregled ili posjet M1 Finance M1 Financije izravno za početak.

Public.com

Public.com jedan je od najbrže rastućih burzovnih brokera zasnovan na aplikacijama u industriji. Postoje u nekom obliku već dugi niz godina i imaju poštovane propise FINRE, pružajući istovremeno vrlo inovativno okruženje za trgovanje i ulaganja za modernog trgovca dionicama..

Pronaći ćete tisuće glavnih američkih dionica i ETF-ova dostupnih za pregledavanje i kupnju s klasifikacijama temama što olakšava pronalaženje savršenih investicija za vas. Velika prednost na današnjem tržištu je ta što možete ulagati u razlomljene dionice s Publicom, a sve kroz praktičnost njihove jednostavne mobilne aplikacije. To se može brzo preuzeti na vaš iOS ili Android uređaj i stavlja svu potrebnu trgovačku snagu u vaše ruke.

Uz to, imat ćete pristup mnogim sjajnim značajkama društvenog trgovanja koje vam omogućuju komunikaciju i dijeljenje informacija s drugim grupama i trgovcima, iako sustav izravnih poruka tako da nikada ne propustite potez.

Troškovi trgovanja: Kao i kod mnogih drugih, ne postoji provizija ili naknada za bilo koje trgovine na Public.com. Dodajte ovo brojnim značajkama koje se ne trguju, poput depozita i isplate, koje mogu biti besplatne i ovdje je moguće trgovati s velikom vrijednošću.

Za više detalja možete pogledati naš detaljni pregled Public.com ili posjetiti Public.com prijaviti se.

Interaktivni brokeri

Interaktivni brokeri postoji u industriji vrlo dugo. Što se tiče burzovnih mešetara, oni su dobro poštovani i podjednako regulirani unutar sektora. Nedavno rade i na razvijanju svoje ponude kako bi privukli više novih trgovaca dionicama svojim IBKR Lite ponudom.

Ova usluga približava IB ostalim konkurentima jer vam mogu ponuditi besplatne dionice i ETF trgovanje američkom imovinom putem IBKR Lite na načine na koje to ne čini puna usluga IBKR Pro. Također ćete otkriti da tamo gdje je prethodno vraćen unatrag, broker sada nudi poboljšana svojstva istraživanja i podrške koja postaju sve jednostavnija za korisnika.

Ako ste u potrazi za dugogodišnjim brokerskim brokerskim imenom u industriji koji ne brine samo za nove trgovce, već ima i bilo koju razinu za otključavanje kad postanete iskusniji, tada su Interaktivni brokeri možda pravi izbor za vas.

Troškovi trgovanja: IBKR Lite ne naplaćuje se dionice i ETF trguje američkom imovinom. Ako trgujete imovinom s neke od ostalih 100+ burzi koje se nude u više od 30 zemalja, platit ćete naknade počevši od 0,005 USD po dionici s najmanje 1 USD, dok su opcije 0,65 USD po ugovoru.

TD Ameritrade

Još jedno glavno ime u industriji kada su u pitanju brokeri i šire financijske usluge, TD Ameritrade je kamen temeljac sektora. Kombiniraju svoju dugogodišnju dobru reputaciju s evolucijom u trgovanje bez provizije na velikom rasponu imovine.

Trgovanje tom imovinom s brokerom vrlo je gladak postupak koristeći vlastitu platformu za trgovanje Thinkorswim koja je stekla veliku reputaciju jer je istovremeno jednostavna za upotrebu, vrlo moćna i detaljna kada je riječ o alatima i mogućnostima za mapiranje.

Ne samo da je podržan ugledom i ogromnom ponudom imovine, uključujući mnoge u kripto, TD Ameritrade ide na sljedeću razinu pružajući pristup širokom spektru korisnih obrazovnih izvora. Zbog toga su mnogi njihovi trgovci skloni prijaviti se i ostati kod brokera kao dugoročni izbor.

Troškovi trgovanja: Ovdje možete trgovati svim dionicama i ETF-ovima bez provizija i naknada. Postoje i tisuće uzajamnih fondova i više nego što im možete pristupiti na besplatnoj osnovi prateći industriju. Opcijama se može trgovati po cijeni od 0,65 USD po ugovoru, bez minimuma.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner