A piaci szereplők megvitatják a Bitcoin legújabb árfolyamait és azt, hogy mit hozhat a jövő a kriptopiacokon – Fireside Chat Recap

Július 31-én az OKEx egy tűzparti beszélgetést rendezett "Holtpont vagy Power Shift: A növekedési hullám lehetőségeinek feltárása & nagyobb konvergencia a hagyományos piacokkal."

A digitális eszköztér növekedésével egyre több játékos ugrik be a piacra, hogy hozzáférhető megoldásokat kínáljon a kriptográfia fogyasztására és kereskedésére. Másrészt a Bitcoin legutóbbi árfolyama – a DeFi-fellendüléssel párosulva – új kérdéseket vet fel a piac jövője és a fenntartható növekedés szempontjából.

Valószínűleg kialakul-e a tőkeallokáció új szakasza, vagy minden meglesz "rendre helyreállítva"? Hogyan befolyásolják a változó trendek a kriptográf kereskedési magatartást és az ipar szélesebb körű kapcsolatát a "hagyományos" maga a világ? Mindezt a kandallói beszélgetésünkön tárgyaltuk, amelynek összefoglalója az alábbiakban található.

Vendégek

A tűzparti beszélgetést Selim Baek, az OKEx APAC üzletfejlesztési vezetője moderálta. A vendégpaneliek között volt Benjamin Roth, a Kenetic Tradings globális kereskedési vezetője; Jae-Hong Kim, a WaveBridge vezető kvantitatív kereskedője; Danny Yuan, a 8 Blocks Capital társalapítója; és Justin d’Anethan, a Diginex értékesítési vezetője.

Nézze meg a vitát itt.

Rövid részlet

Selim: Kezdjük azzal, hogy mi történik a Bitcoin árával. Mivel ma 11 000 dollárt értünk el, csak hallani akartam a hirtelen hullámvölgyet és az áringadozást, amelyet a héten és az utolsó.

Látni fogunk-e végre egy másik mintát, vagy visszatér a piac holtpontra? Jay, tudom, hogy a WaveBridge vezető kvanterkereskedője vagy, van-e véleményed a jelenlegi helyzetről? Mi a véleményed a BTC árszintjeiről manapság? 

Jay: Mint említetted, nemrégiben megfigyeltük, hogy a koronabaleset óta a múlt héten alacsony volt a volatilitás és a volumen szintje, amely egy héttel ezelőtt elakasztotta a piacokat – amikor éles nyereséget kezdtünk megfigyelni.

Elemzésünk szerint a legfrissebb hullám a tőzsdékbe áramló pénz kumulatív növekedésével, valamint a DeFi exponenciális növekedésével hozható összefüggésbe, ami viszont megnövelte az Ethereum és az ERC tokenek iránti keresletet.

A rejtjelszármazékokat tekintve azt tapasztaltuk, hogy a mennyiség a tavalyi év óta csaknem megduplázódott, és ezt pozitív jelnek tekintjük a piac további érésében.

A közelmúltban kedvező szabályozási bejelentéseket is láthattunk, amelyek csak jó hírek lehetnek a kriptográfia számára. Ami a belátható jövőben mit jelent, a volatilitás növekedése a volumen növekedéséhez vezet – így ez csak több lehetőséget jelent a piac új belépőinek. Véleményünk szerint összességében a volatilitás növekedését nem kérdésként kell kezelni, hanem az érettség lehetőségeként.

Selim: Ben, mint egy nagy frekvenciájú kereskedő cég globális kereskedési vezetője, mi a véleményed a piac általános mintázatáról eddig?


Ben: Meg fogok egyezni Jay-vel! Jó, hogy azon a tartományon kívül vagyunk, amelybe úgy tűnt, hogy beszorultunk – legalábbis a Bitcoin szempontjából.

Azt hiszem, az Ethereum vezette, amelyet maga a DeFi térnyerése vezetett, amiről azt hiszem, később a panelban fogunk beszélni. Nagyon érdekes. Nagyon sok gondolatom van erről.

A Bitcoin esetében jelentős konszolidáció történt ebben a tartományban, és az emberek nagyjából ellenállásként tekintettek arra a 10 000–10 400 dolláros területre. Miután ezt túléltük, meglepő módon újabb 10% -ot lőttünk fel.

Összességében bullish vagyok. De az egyetlen figyelmeztetés, hogy mindenki bullish. Ami jellemzően ilyen környezetben történik, az az, hogy még ha több pénz érkezik is az űrbe, meglehetősen éles visszafordításokat fog elérni – mivel sokan valószínűleg kissé késnek a tüntetésről, és tudsz egy sok gyenge kéz.

Valójában már láttuk, hogy az elmúlt pár napban a piac feljebb őrlődött, majd hirtelen 5% -ot esett egy ötperces gyertya alatt. Többre számítok a továbbiakban, ami számunkra nagyszerű, nagyfrekvenciás cégként. Ezeket a feltételeket élvezzük, és úgy gondolom, hogy a nagyobb volumenű piacok növekedése és a magasabb volatilitás mindenki számára tökéletes vihar. A legtöbb ember pénzt keres, nagyobb mennyiséget lát, és ez több embert hoz az űrbe.

Látja azt a kedvező szabályozási légkört is, amelyet Jay említett. Azt hiszem, sok hátszél van ott, de óvatos és óvatos lennék a tőkeáttétel mennyiségével, mert valószínűleg ingadozó lesz.

Selim: Mi az általános véleménye a kriptográf származékok kereskedéséről ezen a héten? Mit lát előre?

Danny:  Mint nagy frekvenciájú kereskedő cég is, egyfajta visszhangot adunk annak, amit Ben mond. Körülbelül az elmúlt hónapban láttuk, hogy a BTC ára elég stabil a 9000 dolláros szint körül. Láttuk a Twitteren, hogy az emberek mondták "ó, az implicit volatilitás minden idők alacsony szintjén, a realizált volatilitás mindig alacsony." De az elmúlt körülbelül egy hét alatt a BTC 20% -kal emelkedett, így a volatilitás szintén 20–30 pontot tett ki az alacsony 30–40 tartományból. Az elkövetkező egy-két hónapban azt gondolom, hogy a volatilitás összhangban lesz azzal, amire számítok, és nem is számítok arra, hogy ez sokkal magasabbra fog menni.  

Ha megnézi például az OKEx opciós piacát, akkor tudja, hogy az egy hónapos volatilitás nagyjából megközelítette a megvalósult három hónapos volatilitást. Som nem hiszem, hogy ezen a ponton a volatilitás magasabbra fog menni.

Ben: Be fogok ugrani – egyetértek, Danny! Úgy gondolom, hogy a piac szerkezete általában nagyobb volatilitási töréseket eredményez. Hátrányként elmondható, hogy sok származékos termék érmés margóval rendelkezik, így ezt a domború helyzetet az a hátrány éri, ahol az emberek fedezetértékei csökkennek.

A piac csökkenésével egyidejűleg a szélsőséges lefelé irányuló mozgásokat is hangsúlyozza. Tehát egy bullish piacon azt várnám, amit Danny mondott, hogy bár most egy kicsit mozogunk, valószínűtlen, hogy rendkívül ingatag lenne, hacsak nem törjük meg a mindenkori csúcsot, 20 000 dollárt. A következő hónapokban nem tartom el a lélegzetemet, de remélhetőleg – optimista vagyok – 2021-ben tesztelhetjük.

Ezt az összefoglalót az érthetőség kedvéért szerkesztették.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map