AMA összefoglaló: Alysa Xu és DASH – Kezdje a Dash Swap kereskedéssel – I. rész

Április 29-én Alysa Xu KSH-nk csatlakozott egy élő kérdezz-bármit (AMA) munkamenethez, amelyet a jól bejáratott kriptográfiai közösség, a DASH szervezett, és a Telegram csatornájukon válaszolt kérdésekre, több mint 3400 taggal (http://t.me/dash_chat). A 90 perces csevegés során Alysa bemutatta az OKEx szerződéses és derivatív kereskedelmét, valamint a kripto származékok kereskedésének előnyeit.

Kíváncsi vagy, hogy a derivatív termékek mit hozhatnak téged az azonnali kereskedés körébe? Miért érdemes az OKEx-en kereskedni kriptográf származékokkal? Nézze meg az alábbi Q-t&Amint felkészültünk Önre, Alysa a csevegésben válaszolt minden kérdésre.

Contents

1. rész: Bevezetés a szerződésbe és a derivatívákba

Alysa, kezdjük az alapokkal – mi a szerződés?

Alysa: A kriptográfus kezdők számára általában kereskedünk spotokkal, de fel kell ismernünk, mi történik a származékos piacokon is. Határidős ügyletek, örökös swapok, opciók … Nos, térjünk vissza a szerződésekhez.

A szerződés digitális deviza származékos termék. A felhasználók bevételt szerezhetnek az áremelkedésért vagy esésért, ha hosszú szerződést vásárolnak, vagy rövid szerződést adnak el. A hosszú vásárlás azt jelenti, hogy a befektetők arra számítanak, hogy a piac a jövőben emelkedni fog, és bizonyos mennyiségű digitális eszköz hosszú szerződést vásárolnak.

Vegyük példának a DASH szerződéses tranzakciót. Ha a DASH ára 60 USD, 1 DASH értékű szerződést vásárolunk. Ha a DASH ára 70 dollárra emelkedik, akkor 10 dollár nyereséghez juthatunk egy DASH-szerződés eladásával. A short eladás olyan befektetőkre vonatkozik, akik arra számítanak, hogy a piac a jövőben visszaesik, és bizonyos mennyiségű digitális eszköz rövid szerződést értékesítenek. Például a DASH szerződéses ügyletet véve, amikor a DASH ára 60 USD, 1 DASH értékű szerződést adunk el. Ha a DASH ára egyenként 50 USD-ra csökken, 10 USD nyereséghez juthatunk, ha 1 DASH értékű szerződést vásárolunk.

Az azonnali tranzakciókba történő befektetés azt jelenti, hogy nyereség csak az azonnali áremelkedés esetén jöhet létre. De nyereség szerezhető szerződéses ügyletekben, függetlenül az ár emelkedésétől és csökkenésétől, hosszú vagy alacsony eladással.

Omar, a Dash képviselőjeként hogyan látja a derivatívák emelkedését a kriptovaluta piacon?

Omar: A rövid válasz: úgy gondoljuk, hogy ez valamikor vagy máskor az iparral fog történni. Az intézményi kereskedelem bevonásával annak valószínűségét láttuk, hogy a régi piacokon elérhető számos termék bevezetése a kriptopénziparban magas. Ez jó dolog, mivel elősegítette a kialakulóban lévő iparágunk egységesítését és érettségét.

Ezenkívül ezek a szerződések több intézményi kereskedőt vonzottak be, ami általában nagyobb érdeklődést eredményezett a kriptopénz iránt. Ennél is fontosabb, hogy a származékos termékek bevezetése elkerülhetetlen volt a kriptopiac volatilitása miatt. El tudom képzelni a legtöbbet, ha az AMA összes felhasználója nem tud viszonyulni ahhoz, hogy az egyes pozíciók milyen gyorsan változhatnak egyik pillanatról a másikra.

A derivatívák és a sokféle származékos termék (swapok, opciók, határidős ügyletek, örökösök stb.) Előnyei a volatilitási kockázatok fedezésére szolgálhatnak. Mivel a kriptopénzipar nagyrészt ugyanabban az irányban mozog, mint a Bitcoin, nehéz más kriptopénzeket használni befektetéseinek fedezésére.

Például a régi piacokon származtatott ügyletek nélkül befektethet olyan ciklikus vagy alternatív eszközökbe, amelyek csökkentik vagy fenntartják értéküket, amikor a piac emelkedik, és fordítva. A kriptovalután belül ez a képesség nem volt könnyen elérhető, és az Altcoins azonnali árpiaci mozgásai általában a Bitcoinnal azonos irányba mutatnak. Az intézmények érdeklődéssel figyelték a kriptopénzpiacot, csakúgy, mint ügyfeleik, azonban az árak volatilitása olyan magas, mint amilyen iparágunkban van, az intézményeknek szükségük volt a kockázatok csökkentésére, és a hozam maximalizálása érdekében irányított kereskedési árakra volt szükségük.

Ez utóbbi kérdést tőzsdén kívüli pultok útján oldották meg, a kockázatcsökkentő komponens azonban csak azoknak az intézményeknek volt elérhető, amelyek származékos termékeket vezettek be a kriptopénziparban. Az egyéni felhasználó előnye, hogy most már ki is használhatja ezeket a kockázatcsökkentő módszereket. Úgy gondoljuk, hogy a derivatívák fontos elemei lesznek a kriptovaluta-kereskedelem ökoszisztémájának, és tapsolunk az OKEx-nek, amiért megtette ezeket a szolgáltatásokat a felhasználók számára..

Tehát mondjuk, hogy csak egy alapvető kriptográf kereskedő vagyok, mi vezethet a származékos termékekkel az azonnali kereskedelem hatályán kívülre?

Alysa: Először a tőkeáttétel. A szerződéses ügyletekben a felhasználók a tőkeáttétel beállításával növelhetik jövedelmüket. Itt van egy példa, amely segít jobban megérteni a tőkeáttételt: amikor a DASH ára 50 dollár, az A felhasználó 10 DASH értékű szerződést kap 50 dolláros árrésszel és x10 tőkeáttétellel. ha a DASH ára 10% -kal emelkedik (50 dollárról 55 dollárra), akkor a szerződés nyeresége 10 * 50 * 10% = 50 dollár lesz. Tehát az A felhasználó 50 dollárt keres x10 tőkeáttétellel, amikor a DASH ára 10% -kal emelkedik. Meg kell jegyezni, hogy amikor a bevétel a tőkeáttétellel kétszeresére nő, a kockázat is megduplázódik. Ezért kérjük, használja ésszerűen a tőkeáttételt.

Másodszor, fedezeti ügylet. A digitális eszközökkel rendelkező felhasználók a határidős ügyleteket fedezeti ügyletek elérésére használhatják, különösen akkor, ha a piac lefelé esik. A fedezeti ügylet a szerződés cél kriptovaluta árának ingadozását fedezi, hogy elkerülje az ebben az időszakban bekövetkező ingadozások által okozott kockázatokat. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél fordított szerződéses helyzetet hoz létre, így maga a kriptopénz által generált nyereség és veszteség éppen ellentétes a szerződés által generált eredménnyel és veszteséggel, amikor áringadozás tapasztalható, valamint a kriptopénz teljes nyeresége és vesztesége, és szerződés változatlan marad.

Helyezze újra egy forgatókönyvbe. Feltételezve, hogy a jelenlegi DASH ár 50 dollár, az A felhasználó 10 DASH-t tart és arra számít, hogy a jövőbeni DASH ár csökken, így az A felhasználó a DASH csökkenése okozta veszteség elkerülése érdekében 10 DASH értékű szerződést ad el; Feltételezzük, hogy 1 hónap elteltével a DASH tényleges ára 40 dollárra csökken, majd a szerződésből származó bevétel 2,5 DASH lesz, ami 100 dollárnak felel meg. Az eredeti DASH 100 dollárt veszít, az A felhasználó pedig megtérül. A fordított szerződéses pozíció előzetes megállapításával zárolhatja a végső USD bevételt.

Omar bármilyen okból javasolhatja a kriptográf származékok kereskedését?

Omar: Hadd mondjam el ezt a választ azzal, hogy ez nem kereskedelmi tanács, de a derivatívák használatának okait 3 szóval lehet összefoglalni – volatilitás, fedezeti ügyletek és spekuláció.

Volatilitás – A kriptovaluta árai nagyon ingadozóak lehetnek, mint azt mindannyian tudják. A derivatívák segítenek a kereskedőknek megvédeni magukat az áringadozásoktól. Például, ha úgy gondolja, hogy a Dash ára emelkedni fog, a kereskedő határidős szerződéssel rögzítheti az árat egy bizonyos időre. Ahogy azt szeretné, hogy bezárja a következő évre szóló internetszolgáltatás havi árát, hogy elkerülje annak kockázatát, hogy internetszolgáltatója váratlanul növelje az árakat, itt is ugyanezt csinálja kripto- és határidős szerződésekkel.

Fedezeti ügylet – A kockázatcsökkentés egyik típusa, dióhéjban a befektető egy kockázat ellen mérséklődik ellenkező intézkedéssel. Például, ha egy személy 10 Dash-t tart az áremelkedés reményében, akkor dönthet úgy, hogy rövid pozíciót vesz fel, így az egyik profitja enyhül a másik veszteségeivel szemben. A rövid rövidítés alapvetően azt jelenti, hogy fogadni fog a piac. Itt egy befektető rövid szerződést adna el jelenlegi piaci áron, így amikor az eszköz ára csökken, akkor a Dash árának különbségéből nyereséget kapnak ezen a két külön időponton..

Ugyanezt a példát véve a harmadik ok a spekuláció lenne. A shortolás, az örökösök, a swapok és a határidős ügyletek spekulációkra is felhasználhatók. A fenti példát figyelembe véve, ha a befektető csak rövidre zárta a Dash-t, és nem rendelkezett a fent említett 10 Dash-szel, akkor arra tippelnek, hogy a piac hanyatlani fog, és ebből haszonszerzés céljából rövidre eladók. Valami, ami a spot piacon a legtöbb számára nem lehetséges. Röviden, ezek a derivatívák figyelembe veszik az időt, ami kritikus tényező sok kereskedő stratégiájában.

2. rész: Miért és hogyan lehet kriptoszármazékokkal kereskedni az OKEx-en

Miért preferálják a kereskedők az OKEx-et a digitális eszközök cseréjével szemben a származékos kereskedelemben??

Alysa: A válasz rövid – az OKEx fantasztikus

Az OKEx egy világvezető kriptovaluta-tőzsde, amely fejlett és megbízható pénzügyi szolgáltatásokat nyújt a kereskedők számára globálisan, a blockchain technológián alapulva.

Tőzsdénk felhasználói anélkül kereskedhetnek, hogy aggódnának az ellopott eszközök miatt. Ezenkívül a kereskedési folyamatban vannak olyan felső szintű kockázatkezelési intézkedéseink, mint például a szélsőséges piaci feltételek védelme a márkaárral, a felhasználók nulla allokációjának elérése többszintű árrésszel és nagy teljesítményű bezárási mechanizmussal, valamint a felszámolás kockázatának elkerülése a elegendő kockázati tartalék.

Különböző szerződéstípusok állnak rendelkezésünkre – a különböző, eltérő árrésű szerződések kivételével, határidős és örökös szerződésekkel rendelkezünk, eltérő lejárati idővel. A határidős szerződések hetente, kéthetente, negyedévente és negyedévente rendezhetők, és az örökös szerződéseknek nincs lejárati ideje.

Különböző rendeléstípusaink vannak – több fejlett rendeléstípus, amelyek segítenek a felhasználóknak a kényelmesebb kereskedésben. A felhasználók nyereséget és stop veszteséget rendelhetnek a kockázatok ellenőrzésére és a nyereség zárolására.

Különböző kereskedési devizáink vannak – a 9 fő pénznem mellett (BTC, ETH, EOS, ETC, LTC, BCH, TRX, XPP, BSV) nemrégiben szerződést kötöttünk néhány más népszerű devizával, például a LINK, DASH, NEO , és közel 20 féle valuta indul hamarosan.

Különféle termékeszközeink vannak – különféle kereskedési eszközök segítik a felhasználókat a tranzakciók gyorsabb és kényelmesebb lebonyolításában

Szerződés-számológép: A felhasználók a számológéppel bonyolult számítási műveletek nélkül gyorsan kiszámíthatják a nyereséget, a záróárat és a felszámolási árat pozícióik szerint..

Többdimenziós tranzakciós adatok: Tíz fő piaci adat segíthet a kereskedőknek a piaci helyzet átfogó elemzésében és a kereskedési tervük ennek megfelelő kiigazításában.

A legjobb kereskedési volumennel, spreadekkel és termékteljesítménnyel rendelkezünk – az OKEx elnyerte azoknak a felhasználóknak az elismerését, akik kiváló termékekkel rendelkeznek, és világszerte vezető szerződéses kereskedési volumennel rendelkeznek, ami a teljes piaci kereskedési volumen több mint 30% -át teszi ki. Az OKEx határidős / örökös swap átlagos spreadje sokkal kisebb, mint más tőzsdék

És van magabiztosságunk 🙂

Tehát hogyan kezdjem el a Dash spot vagy derivatív kereskedést? Feliratkozhatok az OKEx-en keresztül?

Omar: Beállíthatja az OKEx-en keresztül, elvégezheti a KYC folyamatot, és regisztrálhat, hogy közvetlenül megvásárolja a Dash szolgáltatást az OKEx-nél. A Dash használatának megkezdéséhez töltse le a Dash Wallet alkalmazást az Apple-re vagy a GooglePlay-re, majd miután megvásárolta a Dash-t az OKEx-en keresztül, keresse fel a Dash.org/where-to-spend/ webhelyet, és keressen egy közeli kereskedőt, akivel árukat és szolgáltatásokat vásárolhat Gondolatjel.

Weboldalunkon egy intézményi oldalt is építünk, amely egyablakos ügyintézést biztosít minden intézmény számára szükséges szolgáltatáshoz.

Hány típusa van az OKEx szerződésnek? Milyen előnyeik vannak?

Alysa: Az OKEx 2 típusú szerződést támogat: érmével fedezett határidős / swap és USDT fedezeti határidős / swap

Az érmével fedezett (fordított) határidős ügyleteket / csereügyletet az alapul szolgáló kriptovalutában kell elszámolni, vagyis a nyitás és az elszámolás pénzneme egy bizonyos pénznem. Például: a befektetők BTC szerződéses ügyleteket és nyitott pozíciókat akarnak lebonyolítani, a BTC-vel fedezetként, a végső eredmény-elszámolás szintén a BTC-ben lesz; ha a befektetők DASH szerződéses ügyleteket akarnak lebonyolítani és nyitott pozíciókat nyitnak a DASH-val, akkor a végső eredmény-elszámolás szintén a DASH-ban lesz.

Az érmével fedezett határidős ügyletek / csereügylet előnyei: Az érmével fedezett határidős ügyletek / csereügylet t azoknak a felhasználóknak alkalmas, akiknek fedezeti ügylet céljából hosszú ideig tartaniuk kell egy bizonyos valutát, és élvezhetik az áremelkedésből származó nyereséget, és érmével fedezett szerződések hosszú pozícióinak betöltése

Másrészt az USDT-fedezetű szerződést határidős szerződésnek nevezik. Az USDT-fedezetű szerződés fedezete és elszámolása egyaránt USDT-ben van, vagyis: az USDT-t használva árrésként egy pozíció nyitásához a bevétel szintén USDT-ben lesz. Az USDT margin értéke stabil, és csökkentheti annak kockázatát, hogy a felhasználói pozíció margin csökkenjen a merülő piacon; több deviza szerződéses ügyleteket hajthat végre csupán USDT tartásával, ami csökkenti a pozícióváltás kereskedési költségeit is; az USDT fedezeti szerződést könnyű váltani és kiszámítani a nyereséget és a veszteséget, ami kezdőknek megfelelő. Ha Ön új felhasználó, akinek még soha nem volt szerződéses tranzakciója, akkor az USDT-fedezettel rendelkező szerződés ajánlott a kezdéshez

Az alábbi példa megmutatja a két szerződés árbevétele közötti különbséget, amikor a piac felfelé és lefelé halad. Miután megértette működésüket, kiválaszthatja a megfelelő szerződés típusát a különböző piacokon

Forgatókönyv rövid eladással:

Feltéve, hogy az 1USDT értéke 1 USD, ha a DASH ára 50 USD:

Érmével fedezett (fordított szerződés): 10 DASH értékű rövid szerződést ad el 1 DASH és x10 tőkeáttétellel, feltételezve, hogy bezárul, miután a DASH ára 10% -kal csökken (a DASH értéke 50 dollárról 45 dollárra csökken), akkor a bevétele 1,1 DASH, és a számlaegyenleg 95 USDT lesz

USDT-fedezettel kötött szerződés (határidős szerződés): 10 DASH értékű rövid szerződést ad el 50 USDT és x10 tőkeáttétellel, feltételezve, hogy bezárul, miután a DASH ára 10% -kal csökken (a DASH értéke 50 dollárról 45 dollárra csökken), akkor a bevétele 50 USDT lesz, és a számlád egyenlege 100 USDT lesz

Röviden: mind az USDT-fedezetű szerződés, mind az érmés fedezettel kötött szerződés rövid idő alatt profitot kereshet, amikor a BTC árfolyama leesik, de a Coin-marginálókban a fiat árrés csökkenése miatt a Coin-marginal végső bevétele alacsonyabb, mint hogy az USDT fedezettel kötött szerződés. A keresetek csökkenése a DASH árának csökkenésével függ össze

Forgatókönyv hosszú vásárlással:

Feltéve, hogy az 1USDT értéke 1 dollár, ha a DASH ára 50 dollár:

Érmével fedezett (fordított szerződés): Hosszú, 10 DASH értékű szerződést vásárol 1 DASH és x10 tőkeáttétellel, feltételezve, hogy bezárul, miután a DASH ára 10% -kal emelkedik (a DASH értéke 50 dollárról 55 dollárra nő), akkor a bevétele értéke 0,91 DASH, a számlaegyenleg pedig 105 USDT lesz.

USDT-fedezettel kötött szerződés (határidős szerződés): Hosszú, 10 DASH értékű szerződést vásárol, 50 USDT és x10 tőkeáttétellel, feltételezve, hogy bezárul, miután a DASH ára 10% -kal emelkedik (a DASH értéke 50 dollárról 55 dollárra nő), majd a bevétele 50 USDT lesz, és a számlád egyenlege 100 USDT lesz.

Összefoglalva: mind az USDT-fedezetű szerződés, mind a Coin-fedezettel kötött szerződés hosszú távon profitot kereshet, amikor a BTC árfolyama emelkedik, de a Coin-marginálásokban a fiat árrés növekedése miatt a Coin-marginos végső bevétele magasabb, mint hogy az USDT fedezettel kötött szerződés. A keresetek növekedése a DASH árának emelkedésével függ össze.

További információért látogasson el bátran Akadémiánkra, és tudjon meg többet – https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

3. rész: Az OKEx jövője & GONDOLATJEL

Melyek a Dash jövőbeli tervei? Van-e olyan izgalmas dolog a tervünkben, amelyet megoszthatunk??

Omar: A legizgalmasabb közelgő technológiai bevezetésünk a Dash Platform. A Dash Platform számos új képességet ad a hálózathoz, amelyek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy a Dash-natív alkalmazásokat olyan egyszerű módon építsék fel, amely a Dash-et fizetési módként hasznosítja, miközben biztosítja a felhasználói élményt, amelyet a fogyasztók elvárnak a hagyományos fizetési alkalmazásoktól..

Az olyan ajánlatok révén, mint a decentralizált API (DAPI), a decentralizált névszolgáltatás (DPNS) és az új SDK-k, a fejlesztők könnyen létrehozhatnak olyan alkalmazásokat, amelyek a Dash-et fizetési módként használják, miközben olyan felhasználói élményt nyújtanak, amelyet a fogyasztók elvárnak a hagyományos felhasználótól fizetési alkalmazások.

Valójában a Dash Platformon végzett munkánk decentralizált, konszenzus által támogatott adatbázissá teszi a hálózatot. A hiányzó adatréteget biztosítjuk a decentralizált web elképzelésében. Termékünk analóg a Firebase Cloud Firestore decentralizált változatával. Adatszerződés (azaz adatbázis-séma) regisztrációja a platformon a felhasználók számára előnyös lehet, ha a Dash konszenzust az adatok állapota ellen hajtják végre, miközben a felhasználók információkat küldenek és kapnak le a hálózatról.

A platform egyik első alkalmazási esete a decentralizált névszolgáltatásunk, amely ember által olvasható felhasználóneveket biztosít, amelyek helyettesítik a kriptográfiai címek cseréjének szükségességét a fizetéshez. Ezenkívül a Dash Platform kulcsfontosságú a pénztárcánkban végrehajtott fontosabb frissítéseknél – az úgynevezett DashPay néven -, amelyek lehetővé teszik a kapcsolattartást, a felhasználónévvel történő fizetést és általában a nagyobb fizetési alkalmazásokhoz hasonló felhasználói élményt. Mindez anélkül következik be, hogy feláldoznánk a biztonságot és a magánéletet, ami a decentralizált hálózatokat olyan értékessé teszi.

Mi lenne veled, Alysa és az OKEx?

Alysa: Természetesen csapattársammal arra törekszünk, hogy kialakítsuk a leginkább felhasználóközpontú és professzionális digitális eszközcserét, valamint a legjobb kriptográfiai ökoszisztémát építsük fel.

De itt szeretnék egy kis időt eltölteni azzal, hogy ide toljam promóciónkat! Különleges bónusz a Dash-kereskedők számára: április 29. és május 6. között a kereskedők Dash-szerződések kereskedésével akár 20 000 USD-t is megoszthatnak.

Kiszolgálás érkezési sorrendben! Kérjük, ellenőrizzen további információkat a weboldalunkon vagy a mobilalkalmazásokban.

4. rész: Q&A

Itt a @ cryptococuk01-ből: Számos központot feltörtek, annak ellenére, hogy magas szintű a biztonságuk. Van-e mechanizmusa az ilyen támadások megakadályozására? Kártalanítja-e a felhasználókat, ha ilyen támadás történik??

Alysa: Nos, ez egy nagyon jó kérdés! Nem tölthetek sok időt itt, srácok elolvashatják cikkjeinket az Akadémiánkon! De adok egy kis titkot, amely csak az AMA-kban érhető el itt:

A felhasználók és a biztonság felülmúlhatatlanok, legyen az alapok, kereskedés, adatok és magánélet biztonsága.

Multisig hideg pénztárcát alkalmazunk, hogy vagyonunkat pénztárcánként kb. 500 BTC-re osszuk, így egyetlen hordozható pénztárcát sem hordunk hatalmas mennyiségű eszközzel, és a kockázataink szétoszlanak és jobban kezelhetők.

@DustyLoooza megkérdezi: A BIZTONSÁG szempontjából: A Dash 51% -os TÁMADÁS IMMUNITÁSSAL büszkélkedhet, most hogyan lehetséges ez? Kérjük, dolgozza ki a folyamatot, hogy miként szerezheti be a Dash ezt a biztonsági funkciót?

Omar: A Dash rendelkezik a ChainLocks nevű funkcióval, amely segít csökkenteni a Dash blokklánc 51% -os támadásának kockázatát. Ilyen támadásokat rosszindulatú bányászok vagy bányászok csoportja hajthat végre, amelyek a hálózat számítási teljesítményének több mint 50% -át irányítják.

A ChainLocks arra ösztönzi a bányászokat, hogy haladéktalanul tegyék közzé a feldolgozott blokkokat, ezáltal csökkentve a titkos bányászat előnyeit és növelve a konszenzusos támadás végrehajtásának nehézségeit.

A Dash hálózat olyan kvórumrendszert használ, amely a Long Living Masternode Quorums (LLMQ) elemeket használja. Itt a blokkok akkor kerülnek megerősítésre, amikor a véletlenszerűen kiválasztott néhány száz masternode-ból (MNO) álló LLMQ 60% -a vagy annál nagyobb, megerősíti az aktív lánc első blokkját

Az első blokkolt egy ChainLock aláírással van lezárva, amely megakadályozza a láncok elrendezését (azaz lehetetlenné válik).

@RoginJohn Milyen típusú származékok állnak rendelkezésre az OKEx-től mostanáig?

Alysa: Van örökös swapunk, határidős ügyleteink és opcióink (érmével fedezett határidős / swap és USDT fedezeti határidős / swap). A megkezdett kis valutaszerződéseken kívül, mint például a DASH, a NEO, a Link és az XTZ, hamarosan több olyan kis devizaszerződés is érkezik, mint a ZEC és az ADA. Maradjon velünk!

@Simonwong A szerződéses kereskedés kezdőjeként bizonyos aggályaim vannak a saját pénzeszközökkel való kereskedéssel kapcsolatban. Biztosíthat-e az OKEx egy teszthálót a kezdők számára, hogy rendelkezzenek valamilyen szerződéses kereskedési gyakorlattal?

Alysa: A Testnet … remek ötlet 🙂 Megértjük, hogy a kezdőknek aggályaik vannak az alapjaikkal való kereskedéssel és az elégtelen tapasztalatuk okozta lehetséges veszteségekkel kapcsolatban.

Így az OKEx elindította a teszthálózatot, hogy enyhítse a kezdők aggodalmait. Az OKEx elegendő tesztalapot biztosít Önnek, hogy megkönnyítse a teljes kereskedési folyamat megtapasztalását anélkül, hogy aggódna a veszteségek miatt.

@RoginJohn Milyen előnyei vannak a DASH-nak a vállalkozások számára?

Omar: Sok előnye van annak, ha elfogadjuk a Dash-t fizetési módként (feltételezem, hogy ezt a kérdést kifejezetten feltették). Ez is néhány kulcsfontosságú pont, amely megkülönbözteti a többi kriptovalutát. Az első a Dash-tranzakciók sebessége és alacsony tranzakciós díjai a világ bármely pontjára. Azonnali tranzakciók azonnali (az elszámolásokat is beleértve) az InstantSend használatával, az amerikai fillérek töredékének árán. Amint azt korábban az AMA-ban említettük, a Dash az egyetlen 51% -os támadásbiztos kriptovaluta technológiánknak köszönhetően, így a tranzakciók nagyon biztonságosak. Ezen túlmenően, a Dash széles körű globális figyelemmel kíséri a közösség szervezeteit és tagjait az egész világon, akik a Dash-t fizetésekhez kívánják használni. Ez több potenciális ügyfelet jelent vállalkozásuk számára. Nagyon hiszünk partnereinkben, és mindig azon dolgozunk, hogy együtt érjük el a növekedést többféle módon, beleértve az ilyen AMA-kat is. A vállalkozások forrásokat gyűjthetnek olyan vállalkozásokhoz és kezdeményezésekhez is, amelyek az ajánlati rendszer révén végső soron a Dash Network javát szolgálják. A DAO hálózatunk része. Ugyanazon DAO hálózaton keresztül lehetnek olyan aktívak vagy inaktívak, mint szeretnék, ami azt jelenti, hogy bevonják jövőbeni ügyfélkörüket. A világjárvány óta a vállalkozások az interneten is mozogni kívánnak, és a Dash az alacsony tranzakciós díjak miatt tökéletes online, globális és akár mikrotörlesztésekhez is. Végül, mivel az alapcsapat több technológiát bocsát ki, több lehetőség nyílik az üzleti szolgáltatások bővítésére és a hatékonyság növelésére.

@ Ahmad10112 Milyen módon menthetem meg magam az 51% -os támadástól

Omar: Használd a Dash-t;)

@ Kitty081089 Mi az előnye a #Dash használatának másokkal összehasonlítva?

Omar: Az amerikai cent töredékével azonnal és biztonságosan küldhet és fogadhat Dash-t (beleértve a településeket is) a világ bármely pontjára. Ezen felül részt vehet DAO-nkban, csatlakozhat a közösséghez, és akár támogatást is kaphat egy projekt elindításához.

További AMA a gyere

Bármely témáról, amelyet szeretnél bemutatni, ossza meg velünk!

Minden alkalommal, amikor befejezzük az AMA-t, nagyon csodálkozunk és lenyűgözzük, hogy közösségünk milyen lelkesen szeretne többet megtudni rólunk. Mint korábban említettük, további AMA-munkamenetek folytatódnak. Ha bármilyen nagyszerű ötlete van a témáról, amelyet áttekinthetünk, kérjük, nyugodtan ossza meg velünk közösségi média csatornáinkon. Legközelebb boldog kereskedés!

Kövesse az OKEx-et:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner