AMA összefoglaló: Alysa Xu és ONT – ONT Swap kereskedés az OKEx-en

Május 26-án Alysa Xu KSH-nk csatlakozott az ONT, egy nagy teljesítményű nyilvános blokklánc és elosztott együttműködési platform által szervezett élő kérdezz-bármit (AMA) munkamenethez, és a Telegram csatornájukon válaszolt kérdésekre 23 000+ taggal és társalapítóval. Andy Ji (https://t.me/OntologyNetwork). A csevegés során Alysa bemutatta az OKEx ONT / USD és ONT / USDT örökös swap kereskedését, valamint a kriptográf származékok kereskedésének előnyeit..

Vajon miért jobb az ONT swap kereskedése? Hogyan lehet ONT-származékokkal kereskedni az OKEx-en? Nézze meg az alábbi Q-t&Amint felkészültünk Önre, Alysa a csevegésben válaszolt minden kérdésre.

Contents

1. rész: Twitter-kérdések

1. Milyen előnyei vannak az ONT Swap Trading-nek? Miért jobb az ONT Swap Trading, mint más ügyletek? (@ M123Aleksey)

Alysa: Köszönjük kérdését @ M123Aleksey a Twitteren. Ebben a témában sokat tudok beszélni.

Először a tőkeáttétel.

A szerződéses ügyletekben a felhasználók a tőkeáttétel beállításával növelhetik jövedelmüket. Például, ha az ONT ára 1 dollár, az A felhasználó 10 ONT értékű szerződést kap 1 dolláros árréssel és tízszeres tőkeáttétellel. Ha az ONT ára 10% -kal emelkedik (1 dollárról 1,1 dollárra), akkor a szerződés nyeresége 10110% = 1 dollár lesz. Tehát az A felhasználó 1 dollárt keres 10-szeres tőkeáttétellel, amikor az ONT ára 10% -kal emelkedik. Meg kell jegyezni, hogy amikor a bevétel megduplázódik a tőkeáttétellel, a kockázat is megduplázódik. Ezért kérjük, ésszerűen használja a tőkeáttételt.

Másodszor, fedezeti ügylet.

A digitális eszközökkel rendelkező felhasználók a határidős ügyleteket fedezeti ügyletek elérésére használhatják, különösen akkor, ha a piac lefelé esik. A fedezeti ügylet a szerződés kriptovaluta célárának ingadozásainak fedezésére utal, hogy elkerülje az ebben az időszakban bekövetkező ingadozások okozta kockázatokat..

Ez azt jelenti, hogy az ügyfél fordított szerződéses helyzetet hoz létre, így maga a kriptopénz által generált nyereség és veszteség éppen ellentétes a szerződés által generált eredménnyel és veszteséggel, ha áringadozás tapasztalható, valamint a kriptopénz teljes nyeresége és vesztesége, és szerződés változatlan marad.

Helyezze forgatókönyvbe. Tegyük fel, hogy a jelenlegi ONT ára 1 dollár, az A felhasználó 10 ONT-t tart és arra számít, hogy a jövőbeni ONT ár csökkenni fog, ezért az ONT csökkenése okozta veszteség elkerülése érdekében az A felhasználó 10 ONT értékű szerződést ad el; Feltételezzük, hogy 1 hónap elteltével az ONT tényleges ára 0,8 dollárra csökken, akkor a szerződéses bevétel 2,5 ONT lesz, ami 2 dollárnak felel meg. Az eredeti ONT 2 dollárt veszít, az A felhasználó pedig veszteséges lesz. A fordított szerződéses pozíció előzetes megállapításával zárolhatja a végső USD bevételt.

2. Mi az ONT versenyelőnye az OKEx-nél? És vannak-e olyan kereskedelmi események, amelyek üdvözölhetnék az Ontology érkezését?

Alysa: Mivel hajlandó részt venni ezen az AMA-n, biztosíthatom, hogy Ön az ONT evangélisták közé tartozik, vagy legalábbis kíváncsi erre a minőségi projektre. Az ONT egy egyedülálló csúcsprojekt, amelyet különböző területeken működő professzionális szakemberek vezetnek, mint például Andy – amely az identitás biztonságának és az adatok integritásának kulcsfontosságú kérdéseit megoldó decentralizált hálózati környezetet tekinti a felhasználók legfőbb céljának.

Ami az ONT népszerűségét, technikai fejlődését és alkalmazását illeti, találkozásunk óta nagyon nagy és hosszú kapcsolatot ápolunk. Mi, az OKEx, különféle ONT kereskedési termékeket és párokat vezettünk be, például spot és örökös csereügyletet stb. És platformunkon lesz egy ONT csereügylet promóciós tevékenység! A részleteket ezen AMA végéig közöljük. A felhasználók akár USDT-készletet is megoszthatnak az ONT örökös csereügyletek kereskedésével. Kiszolgálás érkezési sorrendben. Kérjük, csatlakozzon a tevékenységhez ezen a linken keresztül – https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

3. A befektetők többsége csak a token árára koncentrál rövid távon, a projekt valós értéke helyett. Meg tudná mondani a befektetők hosszú távú motivációját és előnyeit? (@ memenci6)


Andy: Hmm Nehéz beszélni az ártrendről. De azt akarjuk biztosítani, hogy közösségünk hasznosság-vezérelt legyen, ahelyett, hogy pénz vezérelte volna. Ha az ONT-t bármilyen típusú adománygyűjtés helyett airdroppingba helyezzük, akkor jelképünket bizonyított kriptovaluta-felhasználók vagy valós befektetők kezébe adjuk, nem csak spekulánsok kezébe..

Kettős token kialakításunk biztosítja az infrastruktúra fejlesztését és több szolgáltatást nyújt az infrastruktúra értékének igazolására. A tét egyidejűleg alapvető irányítási modell, és számos értékalapú vállalkozást is képes fejleszteni. HODL-ek hosszú távú érdekeinek növelése érdekében a tétmodell nagy fejlesztését tervezzük kiadni. Hosszú távon továbbra is figyelemmel kísérjük és növeljük a hálózat értékét.

Ezenkívül az ontológia az ütemtervünknek megfelelően folyamatosan fejlődik. Nyilvános lánc vagyunk, az egyik legátfogóbb és legkiválóbb mögöttes infrastruktúrával. Ez döntő fontosságú a projekt hosszú távú fejlesztése szempontjából, és a későbbi szakasz alkalmazásának támogatására is szolgál, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztosítsák a befektetők érdekeit..

Elegendő pénzzel rendelkezünk hosszú távú „idealizált kísérletünk” támogatásához. Miért nem csatlakozik az adatmegosztás forradalmához és nem lesz a maraton bajnoka? A te döntésed.

4. A spot kereskedés általában a kedvencem az ONT-n, de nem ismeri annyira a származékos termékeket, mint a szerződések. Mi a szerződés? (@TraThoa)

Alysa: Remek kérdés a @TraThoa részéről. A kriptográfus kezdők számára általában kereskedünk spotokkal, de fel kell ismernünk, mi történik a származékos piacokon is. Határidős ügyletek, örökös csereügyletek, opciók… Nos, térjünk vissza a határidős ügyletekre. Mi az?

A szerződés digitális deviza származékos termék. A felhasználók bevételt szerezhetnek az áremelkedésért vagy -esésért, ha hosszú szerződést vásárolnak, vagy rövid szerződést adnak el. A hosszú vásárlás azt jelenti, hogy a befektetők arra számítanak, hogy a piac a jövőben emelkedni fog, és bizonyos mennyiségű digitális eszköz hosszú szerződést vásárolnak.

Vegyük példaként az ONT szerződéses tranzakciót. Ha az ONT ára 1 USD, akkor 1 ONT értékű szerződést vásárolunk. Ha az ONT ára 1,1 dollárra emelkedik, ONT-szerződés eladásával 0,1 USD nyereséghez juthatunk. A short eladás olyan befektetőkre vonatkozik, akik arra számítanak, hogy a piac a jövőben esni fog, és eladnak bizonyos mennyiségű digitális eszköz rövid szerződést. Példaként véve az ONT szerződéses tranzakciót, amikor az ONT ára 1,1 USD, 1 ONT értékű szerződést adunk el. Ha az ONT ára egyenként 0,9 dollárra csökken, akkor 1 dollár értékű szerződés megvásárlásával 0,2 dolláros nyereséghez juthatunk.

5. Mi a projekt fő célkitűzése a $ ONT 2020-ban? és mi a látásod és a küldetésed a #ONT Marketingben? (@enesdre)

Andy: Az Ontology egy vállalkozásbarát nyilvános lánc, amelynek célja a nagyszabású vállalati alkalmazások forgatókönyveinek megoldása. Büszkék vagyunk arra, hogy a projekt első napja óta mindig követjük az ütemtervet. 2020-ban jobban az üzleti oldalra fogunk összpontosítani, mint például az autóipar, a stabilpénz és a digitális pénznem, valamint az adatmegosztás. Ez a két vagy három forgatókönyv biztosítja a cash flow-t, a stratégiai értéket és a nagy teljesítményt.

Megbeszéltük a Libra, a Celo, a Bitcoin Suisse, a Paxos, a Circle és a Transfero céggel egy befogadó fizetési eszköz integrálása érdekében. Közben kiadtunk egy FinTech platformot – Rail.One-t, amely bankkártyát, előre fizetett VISA / Master kártyát és virtuális hitelkártya-megoldást biztosít üzleti partnereinek. Ez azt jelenti, hogy ONT alapú kártyán keresztül tárolhat, fizethet és befektethet.

Azt javaslom Alysának, hogy próbálja ki új termékeinket.

Egy másik téma – A DATA mindenki saját magánélete, amelyet senki más nem uralhat, és blokklánc technológiával átvihető eszközökbe, akár cserére is, és nyereségre tehet szert, ha hajlandó. Az ontológia megoldást kínál számukra, függetlenül a 2B vagy 2C-től, technológiai erősségünkkel, különösen az ONT ID-vel, és a termékek szerint az ONTO és a SAGA.

A globális trendet tekintve továbbra is kommunikálunk a globális szabályozókkal. Megállapítottuk, hogy az intézmények vezethetik ezt a kerek kriptoforradalmat. Tehát intézményi szempontból barátságosabb infrastruktúrával beszélünk, mint például a letétkezelő – horgonyzóhely, érmealaptartó, bitgo, tűzgátló és bakkt raktár; ETF-szállító – bitenként és vanEck; Szabályozott csere – Coinbase, Bitstamp, Gemini; A bizalom befektet – szürkeárnyalatos. Lássunk további partnerségeket.

6. Milyen előnyei vannak annak, ha az ONT Perpetual swap az OKEx-en kereskedik, mint más származékos tőzsdék? (@ShinoTohkaNC)

Alysa: Szeretem ezt a kérdést, @ShinoTohkaNC! Világszerte vezető kriptovaluta-tőzsde vagyunk, és fejlett és megbízható pénzügyi szolgáltatásokat nyújtunk kereskedőknek globálisan, a blockchain technológián alapulva. Ön minden bizonnyal itt cserélné az ONT örökös cseréjét más platformok helyett, mivel az iparágban a legmagasabb szintű biztonság áll rendelkezésünkre – tőzsdénk felhasználói anélkül kereskedhetnek, hogy aggódnának az ellopott eszközök miatt. Ezenkívül a kereskedési folyamatban vannak olyan felső szintű kockázatkezelési intézkedéseink, mint például a szélsőséges piaci körülmények védelme a márkaárral, a felhasználók nulla allokációjának elérése a többszintű árrésekkel és a nagy teljesítményű bezárási mechanizmusokkal, valamint a felszámolás kockázatának elkerülése elegendő kockázati tartalékkal.

Különböző rendeléstípusaink vannak – több fejlett rendeléstípus, amelyek segítenek a felhasználóknak a kényelmesebb kereskedésben. A felhasználók nyereség- és stop-loss-megbízást adhatnak a kockázatok ellenőrzésére és a nyereség rögzítésére.

Különféle termékeszközeink vannak – különféle kereskedési eszközök, amelyek segítenek a felhasználóknak a tranzakciók gyorsabb és kényelmesebb lebonyolításában:

Szerződés-kalkulátor: A felhasználók a számológéppel bonyolult számítási műveletek nélkül gyorsan kiszámíthatják a nyereséget, a záróárat és a felszámolási árat pozícióik szerint..

Többdimenziós tranzakciós adatok: Tíz fő piaci adat segíthet a kereskedőknek a piaci helyzet átfogó elemzésében és a kereskedési tervük ennek megfelelő kiigazításában.

Rendkívül likviditással, felárral és termékteljesítménnyel rendelkezünk – az OKEx elnyerte azoknak a felhasználóknak az elismerését, akik kiváló termékekkel rendelkeznek, világszerte vezető szerződéses kereskedési volumennel, a teljes piaci kereskedelem volumenének több mint 30% -ával. Az OKEx határidős / örökös swap átlagos spreadje sokkal kisebb, mint más tőzsdék. És nagyon szeretjük hallani a javaslatait :)

7. A teljes készlet 1 milliárd ONT. Tehát vannak-e olyan visszavásárlási tervek, amelyek tokenek leírásához vagy blokkolásához növelik az ONT értékét? (@ Johaneri01)

Andy: Ökoszisztéma-beruházásainkkal több mint 3 millió USD hozamot értünk el. Fel fogják használni az ONT token visszavásárlására. A visszavásárlási frissítéseket havonta megtalálhatja a Twitter és a távirat közleményeinken. Pénzügyi beszámolónkat (https://link.medium.com/pdl56o5gD6) nemrég.

Globális befolyásaink további bővítése és egy jobb ökoszisztéma kiépítése érdekében több közösségi tagot hívunk meg, hogy működjenek együtt velünk, mint globális közösségi közreműködők és az ÖET-csomópontok. A venezuelai Blockchain, a CryptoMondays Madrid és a CryptoDiffer az első négy GCC csomópont között van annak érdekében, hogy felgyorsítsák a blokklánc-technológia kézzelfogható üzleti felhasználási eseteinek alkalmazási folyamatát az európai, latin-amerikai és kelet-európai piacokon..

Az ontológia nagyra értékeli a közösségi visszajelzéseket. 10 000 ONG áll rendelkezésre május 31-ig, hogy javítsa az ontológia irányítását és a tét gazdasági modelljét. Szavazzon, és itt tudassa velünk új javaslatait: https://forms.gle/4Lq4LoDhDeFqDnbm9 Szeretnénk hallani a közösség hangját.

8. Jelenleg az OKEx csak az ONT / USDT párra nyitott Swap szerződést. Várhatóan a jövőben további párokat indítanak az ONT tokenhez? (@ cryptoboy237)

Alysa: Te megint @ cryptoboy237! Szerintem fogunk. Mielőtt bármilyen szolgáltatás vagy kereskedési pár elindulna, csapatunknak alaposan meg kell vizsgálnia a termékek kockázatkezelését, fenntarthatóságát és felhasználóbarát jellegét. Nagyon sok időbe fog telni, hogy meghallgassam mindannyiótok hangját, amit minden nap csinálunk. Ha van új bejelentésünk, akkor az összes csatornánkon feltesszük, hogy hamarosan értesítsük :)

9. Hallottam egy új termékről A SAGA-t a Team ONT hozza. Hogyan segíthet a jövőben az örökbefogadás az egész ONT ökoszisztémában, kérem, adjon egy rövid ötletet a közösségnek? (@ Johaneri01)

Andy: A SAGA adatpiacot az Ontology nyilvános láncon alapuló teljes adatinterakciós protokoll hajtja. Az adatértékelés, a profitmegosztás, az adatbiztonság és az adatvédelem folyamata teljesen decentralizált az Ontology blokkláncon keresztül. Az SAGA adatpiacot használó magánszemélyek és vállalatok profitálhatnak a nyers adat- és adatfeldolgozási szolgáltatásokból, valamint betekintésből, miközben az Ontology nyilvános blokklánc egyedi jellemzőinek kihasználásával teljes ellenőrzést tartanak fenn az adataik felett..

Az Ontology egyedülálló digitális identitás- és adategyüttműködési termékei segítik a SAGA piacot a magas szintű biztonság és a megfelelés biztosításában. Az Ontology elosztott adatcsere-hálózatán és az ONT ID-n keresztül a SAGA adatpiac a következőket éri el:

Adattulajdon és hitelesség ellenőrzése

Adatvédelem és adatvédelem

Peer to peer platformokon átívelő adatkereskedelmi technológia

Az Data Token lesz a jövőbeni digitális arany.

10. Láttam, hogy az OKEx kétféle szerződést támogat – érmével fedezett határidős / swap és USDT fedezeti határidős / swap szerződéseket. Mi a különbség köztük? (@ M123Aleksey)

Alysa: Az OKEx 2 típusú szerződést támogat: érmével fedezett határidős / swap és USDT fedezeti határidős / swap.

Az érmével fedezett (fordított) határidős ügyleteket / csereügyletet az alapul szolgáló kriptovalutában kell elszámolni, vagyis a nyitás és az elszámolás pénzneme egy bizonyos pénznem. Például: a befektetők BTC szerződéses ügyleteket és nyitott pozíciókat akarnak lebonyolítani, a BTC-vel fedezetként, a végső eredmény-elszámolás szintén a BTC-ben lesz; ha a befektetők ONT szerződéses tranzakciókat és nyitott pozíciókat akarnak lebonyolítani ONT-vel fedezetként, akkor a végső eredmény-elszámolás szintén ONT-ban lesz.

Az érmével fedezett határidős ügyletek / csereügylet előnyei: Az érmével fedezett határidős ügyletek / csereügylet t azoknak a felhasználóknak alkalmas, akiknek fedezeti ügylet céljából hosszú ideig tartaniuk kell egy bizonyos valutát, és élvezhetik az áremelkedésből származó nyereséget, és érmével fedezett szerződések hosszú pozícióinak betöltése.

Másrészt az USDT-fedezetű szerződést határidős szerződésnek nevezik. Az USDT-fedezetű szerződés fedezete és elszámolása egyaránt USDT-ben van, vagyis: az USDT-t használva árrésként egy pozíció nyitásához a bevétel szintén USDT-ben lesz. Az USDT margin értéke stabil, és csökkentheti annak kockázatát, hogy a felhasználói pozíció margin csökkenjen a merülő piacon; több deviza szerződéses ügyleteket hajthat végre csupán USDT tartásával, ami csökkenti a pozícióváltás kereskedési költségeit is; az USDT fedezeti szerződést könnyű váltani és kiszámítani a nyereséget és a veszteséget, ami kezdőknek megfelelő. Ha Ön új felhasználó, akinek még soha nem volt szerződéses tranzakciója, akkor az USDT-fedezettel rendelkező szerződés ajánlott a kezdéshez.

További információért látogasson el bátran Akadémiánkra, és tudjon meg többet – https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

2. rész: Élő kérdések

Szia @alysaxuokex. Röviden elmondaná, hogyan tervezték az OKEx rendszert stabilá és megbízhatóvá a Swap / Futures kereskedők számára, még ingatag időkben is?

Alysa: Felső szintű kockázatkezelési intézkedéseink vannak a kereskedési folyamatban, például a szélsőséges piaci körülmények védelme a márkaárral, az árkorlát szabályokkal, a nulla osztott árrésű és nagyteljesítményű bezárási mechanizmusú felhasználók kiosztásának elérése és a felszámolási kockázat elkerülése elegendő kockázati tartalékkal. és idén optimalizáltuk a rendszerünket, az egyeztetési sebesség sokkal gyorsabb és stabilabb.

Számos blokklánc projekt megjelenésével, különösen olyan fizetési projektekkel, amelyek a legújabb technológiával, méretezhetőséggel, hatékonysággal rendelkeznek, még a tranzakció díja sem. Érzi-e az Ontológia ennek nyomását a globális fizetési megoldások versenyén??

Andy: Nem érezzük nyomásnak. A 2. réteg megoldásunk a közelmúltban él, és gyors és olcsó fizetést tapasztalhat az Ontology blokklánc alapján. Tesztünk szerint gyorsabb, mint az új fizetési blokklánc-projektek többsége. Időközben az Ontológia szívesen együttműködik ezekkel a projektekkel az interoperabilitás szempontjából, és szolgáltatásokat nyújt a fejlett és a fejlődő országoknak.

Az OKEx jelenleg jól megy, és pozitív figyelmet kap. Mit fog tenni annak érdekében, hogy nagyobb expozíciót és örökbefogadásot érj el? Mi a mai Okex-üzenet a Közösség számára?

Alysa: Örömmel hallom ezt, mivel nagyon keményen dolgozunk minden nap! Mi a helyzet az OKEx-szel? Gondoltunk a meglévő felhasználók jobb kiszolgálására, de hol vannak a piac korlátai? Hogyan hozhatunk létre új piaci teret? Az év eleji vezetői konferencián egy teljes ciklusú globális stratégiát javasoltunk, amely üzleti tevékenységeink minden irányába kiterjed.

Másrészt folytatjuk a globális terjeszkedést. A „valódi globalizáció” azt jelenti, hogy termékét minden országban lokalizálja a helyi felhasználók kiszolgálása érdekében. Új kihívás számunkra, hogy gyökeret eresszünk a feltörekvő piacokon, mivel közelebb kell kerülnünk a helyi kultúrához, felhasználói szokásokhoz és meg kell értenünk a helyi piaci versenytársakat.

Mint mindig, vállalkozói gondolkodásmóddal és alázatos tanulással soha nem hagyjuk abba az új termékek és trendek feltárását a piacon. Ugyanakkor a kockázatkezelési rendszerünket prioritásként kezeljük. A hosszú távú fejlődés és a rövid távú előnyök egyensúlyában mindig az előbbit választjuk.

A DApps egyik legnagyobb problémája az inaktív és haszontalan állapot. Az emberek csak DApps-eket hoznak létre, de ennek nincs felhasználási esete vagy hozzájárulása a blokklánc ökoszisztémájához. Az Ontology platformon előforduló probléma megelőzése és megoldása érdekében mit fog tenni a csapata?

Andy: Ez az igazság. A dApp egyéves fejlesztése után 80+ dApp-ot dobtunk piacra a játékok, a tartalom, a DeFi és a szabadúszó platformok területén. Hogy őszinte legyek, a jelenlegi dApps nem annyira aktív, és még nem tudja támogatni a nagyszabású felhasználást. Felfedeztünk azonban néhány nagy potenciállal rendelkező vertikális dApp-ot, például a stablecoin és az adatcserét stb. Hamarosan több jó minőségű dApps-t dobunk piacra az Ontology blockchain platformon, például OGQ és kiváló minőségű japán játék.

A közelgő dinamikus szezonban a piac meglehetősen ingatag lesz, a legtöbb befektető kevésbé aktív lesz az idei év utolsó napjaiban, ezért az Okex bármilyen közelgő esemény megszervezését tervezi, hogy izgalmasabb legyen, mint a piac. év vége vagy sem?

Alysa: Kollégáim most több rendezvényt is terveznek! Az OKEx speciális kereskedési eseményeket tart az ONT kereskedők számára. A felhasználók kereskedhetnek ONT csereügyletekkel USDT nyereményalap megosztására. ezen a linken keresztül csatlakozhat az eseményhez: https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

Hamarosan jön még egy elit kereskedői csapat, amelyet az OKEx rendez. Csatlakozhat egy csapathoz, és megnyerheti a jutalmakat. ennek az elit csapatversenynek a teljes nyereményalapja legfeljebb 150 000 usdt. további részletekért ellenőrizze ezt a linket: https://www.okex.com/trading-contest/team/1365

Maradjon velünk a közelgő eseményekről, és kövesse a C-suite Twitterünket! @alysaxuokex & @ jayhao8

Miért döntött úgy, hogy az OKEx tőzsdét választja a többi tőzsde helyett? Milyen előnyökkel jár az OKEx az ontológiában és fordítva?

Alysa: Az OKEx egy világvezető kriptovaluta-tőzsde, amely fejlett és megbízható pénzügyi szolgáltatásokat nyújt a kereskedők számára globálisan, a blockchain technológián alapulva. Biztosan itt cserélné az ONT örökös cseréjét más platformok helyett.

Az iparágban a legmagasabb szintű biztonság áll rendelkezésünkre – tőzsdéink felhasználói kereskedhetnek anélkül, hogy aggódnának az ellopott eszközök miatt.

Rendkívül likviditással, felárral és termékteljesítménnyel rendelkezünk – az OKEx elnyerte azoknak a felhasználóknak az elismerését, akik kiváló termékekkel rendelkeznek, világszerte vezető szerződéses kereskedési volumennel, a teljes piaci kereskedelem volumenének több mint 30% -ával. Az OKEx határidős / örökös swap átlagos spreadje sokkal kisebb, mint más tőzsdék.

Szia! @ krisztinaontológia, úgy látom, a #Ontológia terminológiája nagyon filozófiai (azaz Szókratész, Platón, Arisztotelész) miért van ez így? Van-e jövőbeli terv az amerikai piacokra való terjeszkedésre? Köszönöm

Andy: Az ontológia a filozófusok, a számítógépes geekek és a költők által kedvelt kifejezés. Reméljük, hogy az Ontológia feltárásával megtaláljuk a blokklánc valódi értékét. 2020-ban az amerikai szabályozási piacra való belépésre koncentrálunk. Csatlakoztunk a Digitális Kamarához, hogy kibővítsük az alkalmazási forgatókönyveket az amerikai piacon, a Bison Trails és a Kingdom Trust együttműködésével lépjünk be az intézmények területére. Remélem, láthatjuk az ONT nevét a Coinbase-en.

Helló asszony @ alysaxuokex, mennyi az ONT Swap kereskedési díja az OKEx-en? Van-e az OKEx-nek jellemző kereskedési díja az OKB tokennel?

Alysa: Az ONT Swap szerződéses felhasználók felvételi díja minden szinten 0%, a megrendelés-visszatérítés pedig akár 0,035% is lehet. kedvezményes díjtétel van az OKb tulajdonosok számára. További információt itt talál weboldalunkon – https://www.okex.com/en/fees.html

Milyen terved van az ONT dél-amerikai elfogadásának előmozdítására, hogy kihasználhasd azt a tényt, hogy az utóbbi időben a kriptográfia növekszik, és kihasználják ezeket a potenciális befektetőket, ami nagyon hasznos lenne az ONT jövője szempontjából?

Andy: Indítunk egy szabadúszó munkavállalói platformot a Mircroworkers munkatársaival a latem felhasználók számára, annak érdekében, hogy több latin-amerikai felhasználó segítsen munkalehetőségeket találni, és könnyedén, költséghatékonyabban fizessen, és infláció nélkül biztosítsa a stablecoin szolgáltatásait. Együtt dolgozunk az argentin Venezuela Blockchain és a Settle Network céggel, több brazil vállalattal, hogy tovább vizsgáljuk az ONT és a helyi fiat lehetőségek cseréjét és cseréjét. A spanyol ONTO-t is elindítjuk, hogy jobb felhasználói élményt nyújtsunk és javítsuk a latin-amerikai emberek mindennapi életének színvonalát. Remélem, hogy tetszik a szolgáltatásaink.

Ha minden kérdésére választ ad, elragadóvá teheti kereskedési tapasztalatait. A nagyméretű csereplatformok szabványává vált, hogy a hét minden napján, a hét minden napján ügyfélszolgálatot nyújtson a technikai problémákat valós időben megoldó szakemberekkel. Tudna mesélni az OKEx ügyfélszolgálatáról?

Alysa: Nemzetközi és professzionális ügyfélszolgálati csapatunk van, amely minden felhasználó esetét el tudja intézni, és ami szerintem a legcsodálatosabb, hogy támogatásunk kiterjed a Telegram csatornánkra is! Csak privát üzenetet küldhet ügyfélkapcsolati tisztviselőinknek a Telegram DM-ben. GYIK, igénylőlap, kezdők útmutatója, API dokumentáció, kiadás leírása és egy remek és világos GYIK adatbázis!

Kövesse az OKEx-et:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map