AMA összefoglaló: Jay Hao és Muhabbit, az OKEx vezérigazgatója

Augusztus 6-án az OKEx vezérigazgatója, Jay Hao csatlakozott egy élő Ask Ask Anything munkamenethez, amelyet Muhabbit, Törökország egyik legnépszerűbb kriptográfiai közössége rendezett, és a Telegram csatornáján válaszolt kérdésekre, több mint 2000 tagjának..

A beszélgetés során Jay megvitatta az OKEx származékos kereskedési teljesítményét és a DeFi játékterveit, valamint az OKChain ökoszisztéma fejlesztését.

Elgondolkodtál már azon, hogy miért az OKEx a legjobb a többi cserepiac között, vagy hogyan tudjuk garantálni az OKEx biztonságát? Ezekre a kérdésekre és egyebekre Jay válaszolt a csevegésben – amelyet itt reprodukáltunk.

Az OKEx az egyik legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsde a világon. Meg tudná magyarázni nekünk, mi kell ahhoz, hogy ezen a területen a legjobbak közé kerüljünk?

Úgy gondolom, hogy minden tőzsdének megvan a maga egyedi helyzete a piacon – de köszönöm, hogy figyelembe vett minket ezért a megtiszteltetésért, és elismerte csapataink erőfeszítéseit.

Az OKEx-nél négy fő előnyünk van más cserekapcsolatokkal szemben, amelyek vonzzák a felhasználókat:

  1. Először is kínálunk kereskedési termékek széles választéka kereskedőknek, mint például azonnali kereskedés, határidős kereskedelem, hitelezés és hitelfelvétel, stb. Ez az egyik fő oka annak, hogy a felhasználók a platformunkon kereskednek.
  2. Másodszor, a mi kockázatkezelési rendszer vonzza a felhasználókat. Látja, az OKEx első bevezetése óta kínálunk határidős ügyleteket. Az évek során folyamatosan megtanultuk, hogyan működik ez a kiszámíthatatlan piac, és tökéletesítettük kockázatkezelési rendszerünket annak érdekében, hogy megbízható kereskedési platformot nyújtsunk felhasználóink ​​számára..
  3. Harmadszor természetesen a miénkre vonatkozik likviditás. Mondanom sem kell, hogy ezen a területen az egyik legfontosabb versenytárs vagyunk, és ezt azonnal megmondhatja, ha csak megvizsgálja rendelési könyvünk terjedését és mélységét. A kullancsméreteink nagyon minimálisak – azaz 0,1 az azonnali és az állandó swap piacainknál, és 0,01 a határidős piacoknál -, és akkor is képes lenne megtalálni a rendelkezésre álló vastagságot.
  4. Végül a versenyképességünk díjak legalacsonyabbnak kell lennie az iparban. Akár spot-, akár határidős, akár örökös swap ügyleteket folytat, minél többet kereskedik, annál alacsonyabbak a díjak minden piacon. Jelenleg, ha több mint 2000 OKB van a számláján, 40% -os kedvezményben részesülhet.

A BTC határidős tőzsdei nyitott érdeklődését szemléltető ábra. Forrás: ferde.

Ezen a héten az OKEx ökoszisztéma iparági vezető derivatív forgalmat és nyitott kamatszintet ért el. Múlt hétvégén több mint egymilliárd dollár értékű tőkeáttétel kriptovaluta a pozíciókat hirtelen árcsökkenéssel számolták fel. Ennek ellenére az átfogó kockázatkezelési rendszerünknek köszönhetően 0% -os visszafizetés és 0% automatikus tőkeáttétel nélküli haszonszerzés történt..

Folyamatosan frissülnek és kampányok zajlanak, de melyek a legfrissebb frissítések?

Az OKEx végső célja nem csak az, hogy a felhasználók számára a legjobb kriptográf származékok kereskedési platformot nyújtsa, hanem az is, hogy egyablakos megoldásként működjön a kriptográfia elfogadásában.

Régóta tekintjük a decentralizált finanszírozást a blokklánc és a kriptovaluta egyik legfontosabb fejlesztési irányának. Annyi magas színvonalú alkalmazás kiemelkedik 2020-ban, hogy az OKEx aktívan támogatta a DeFi-t azáltal, hogy felsorolta a legkiemelkedőbb DeFi projektek – például a BAL, SNX, CELO és DMG – natív és irányítási tokenjeit..

Ezen a területen a saját lábnyomunkat is kibővítjük olyan termékekkel, mint a C2C hitel, amely passzív jövedelmet generál a felhasználók számára, és az OKChain fejlesztését – amelyet a teljes DeFi infrastruktúra támogatására fognak használni..

A DeFi projektek mellett az OKEx változatos származékos piaca tapasztalt és profi kereskedőket vonzott. A múlt héten két örökös csere termék – DOTUSDT és FILUSDT – került fel platformunkra. Habár a Filecoin és a Polkadot azonnali kereskedése még nem áll készen az OKEx-en, a kereskedők élvezhetik ezen innovatív és izgalmas projektek cseréjét. Az OKEx-nél folyamatosan újítunk a kriptovaluta térben, és új módszereket találunk arra, hogy a kereskedők számára lehetőséget biztosítsunk különböző kereskedési stratégiák alkalmazására, hogy kamatoztassuk az ilyen kiváló minőségű projektek volatilitását, hogy több kereskedőt vonzzunk és vonzzunk..


Végül megengedjük, hogy az OKB, az általunk elfogadott globális segédprogram-token, fedezetként használható legyen a C2C hiteleknél is. Az OKB most letétbe helyezhető biztosítékként, a Bitcoin (BTC) és az Ether (ETH) mellett. A felhasználók az OKT-t úgy vehetik fel kölcsönként, hogy zálogban fizetik az OKB-t nulla szolgáltatási díjjal, kihasználva a hitelfelvétel minimális kamatát, amely napi 0,01% -ot tesz ki – ez jelenleg a legalacsonyabb az iparágban, mivel másutt a tipikus napi kamatláb 0,1% körül mozog. Az OKB folyamatosan az alkalmazási szcenárióinak kibővítésére összpontosít, és örömmel kínálunk lehetőséget a tulajdonosoknak arra, hogy hitelt vegyenek fel az OKB használatával a legalacsonyabb kamatláb mellett. Ezen felül az OKB összefogott az Aeron’s Pilot Shop-nal, hogy a tulajdonosok árukat és szolgáltatásokat vásárolhassanak az OKEx által elfogadott globális segédprogram-tokennel.

A biztonság a csere egyik legfontosabb szempontja, mit tud mondani az OKEx biztonságáról?

A biztonság valóban a legfontosabb prioritásunk, és soha nem kötünk kompromisszumot ebben.

A pénzeszközök biztonsága érdekében elfogadtunk egy multisig hideg pénztárcát, hogy vagyonunkat pénztárcánként körülbelül 500 BTC-re osszuk el, így egyetlen hordozható pénztárcát sem hordozunk hatalmas mennyiségű eszközzel, és a kockázataink szétszóródnak és jobban kezelhetők. 24 órás biztonsági felügyeleti rendszerrel is rendelkezünk a felhasználók pénzeszközeinek védelme érdekében. Tiszta palánk a legjobb bizonyíték erőfeszítéseinkre.

A felhasználók adatait és adatvédelmét az OKEx is jól védi. A felhasználói adatokat titkosítják és a háttérrendszerünkben tárolják – amelyet éveken át optimalizáltunk a stabilitás javítása érdekében. Évente kétszer rendszeres penetrációs teszteket is végzünk. Harmadik féltől származó védelmi szolgáltatásokat is alkalmaznak.

Az OKEx kereskedési platform stabil és megbízható, mert kifinomult kockázatkezelési rendszerrel rendelkezünk. Az adatok önmagáért beszélnek. Az OKEx ezen a héten iparági vezető származékos forgalommal és nyitott érdeklődéssel rendelkezett a BTC emelkedésével.

A decentralizált finanszírozás az utóbbi időben az egyik legnépszerűbb fogalom. Van valami a DeFi-ben, és vannak-e terveid??

Az OKEx már régóta követi a DeFi tér növekedését – még saját ökoszisztémánk létrehozása érdekében is lépéseket tett. A listáktól, például a MakerDAO-tól és néhány DEX-tokentől kezdve a technikai integrációkig, például a DAI megtakarítási arány (DSR) és a Compound Open Oracle rendszeréig úgy gondoljuk, hogy remekül teljesítettünk a jelenlegi ökoszisztémánkkal.

Természetesen úgy gondoljuk, hogy ezek csak az első lépések, és még több DeFi együttműködésre és projektre számítunk az úton tovább.

Beszéljünk többet a DeFi tokenek felsorolásáról. Úgy gondoljuk, hogy kiváló minőségű megoldásokat kínálunk, és értéket és likviditást biztosítunk felhasználóinknak – például a MakerDAO és a Compound. Előzetesen teljes értékelést végzünk, hogy felmérjük a projekt felhasználói bázisát és közösségét, annak lehetőségeit, korábbi teljesítményét, fejlesztési tevékenységét, jogi státuszát stb. Most, hogy integráltuk az FCAS-t (azaz az Alapvető Kripto Eszköz Pontszámot) platformunkkal, felhasználóinkkal hasznot húzhat az általunk felsorolt ​​kriptográfiai eszközök állapotának ellenőrzéséről is a kereskedési döntések meghozatala előtt. A közelmúltban felvettünk néhány új lehetséges DeFi irányítási tokent is – például a BAL, az SNX és a DMG.

Bár egyesek úgy vélik, hogy a központosított csere és a DeFi nem kompatibilis, úgy gondoljuk, hogy mindenképpen van még hely mindkettőnek. Annak ellenére, hogy már van lábnyoma a DeFi térben, úgy gondoljuk, hogy a központosított központoknak is szerepet kell játszani – főleg, hogy a DeFi infrastruktúra még mindig nem teljesen fejlett, és felhasználhatja a központosított központok segítségét a növekedéshez és éréshez.

Egy másik érdekes szempont, amelyet érdemes megfontolni, a COVID-19 járvány. Úgy gondolom, hogy ez bizonyos mértékben felgyorsítja a decentralizált finanszírozás felé történő elmozdulást. Emlékeznünk kell azonban arra, hogy ne szaladjunk, mielőtt járhatunk. A munkabiztonsági blokkláncok egyszerűen nem elég gyorsak a tömeges tranzakciók kezeléséhez – és az Ethereum 2.0 csak fokozatosan tudja megoldani ezt a problémát. Általában még több oktatásra van szükség az űrben, valamint a technológia fejlesztésében, az orákulumokban, az intelligens szerződésekben, a TPS-ben, az interoperabilitásban … Nincs kristálygömböm, de nem is számítanék arra, hogy széleskörű elterjedést fogok látni , még legalább öt-tíz évig.

Az OKEx-nél határozottan hiszünk a #FinanceForAllban – abban, hogy a DeFi mindenkinek egyenlő hozzáférést biztosít a pénzügyi szolgáltatásokhoz. Víziónk teljesítése érdekében új virtuális #OKExDeFi kerekasztal beszélgetés-sorozatot tartunk olyan vezetőkkel – mint a Compound, a MakerDAO, a DMM, a Bancor és a Loopring -, hogy megvitassuk a DeFi fejlődését, meglátásaikat és jövőbeli terveiket..

Még egy kérdés. Tervez-e találkozót a törökországi befektetőinkkel? Szeretnénk látni Törökországban!

Abszolút, nagyon szeretnénk! Jelenleg a koronavírus-járvány miatt úgy gondolom, hogy sok ember mindennapi életét sokat érintették. Ha jobb lesz a helyzet, mindenképpen szeretnénk találkozókat tartani Törökországban!

Kérdések a török ​​kriptográfiai közösségtől

Kérem, tudna mesélni az OKChainről? Szokásos blockchain technológia? Ha nem, akkor mi a különbség?

Az OKChain egy kereskedelmi blokklánc, amelyet az OKEx fejlesztett ki. A Cosmoson volt, de most elindítottuk a tesztnetjét. A mainnet remélhetőleg hamarosan életbe lép! 

Amikor az OKChain stabilizálódik, az OKB átkerül az ERC-20 hálózatról az OKChain mainnetbe, ahol az OKB az OKChain hálózat natív pénznemévé válik, és tranzakciós díjak, valamint a decentralizált alkalmazások, általában DApps nevű alkalmazások kiegyenlítésére szolgál. az OKChain-ra fejlesztették.

A DeFi jelenleg az egyik legforróbb téma a blockchain térben. Megoszthatja velünk véleményét a DeFi-ről? Gondolja, hogy a DeFi megzavarja a meglévő pénzügyi rendszert? Mi az OKB megközelítése a DeFi szektor felé?

Gyakran a projektek, a vállalatok, a tokenek és az ötletek versenyeznek egymással. De a valóságban mindannyian szeretnénk elérni a tömegeket és minél több embert eljuttatni a titkosításhoz. Ahelyett, hogy egymás ellen harcolnánk, együtt kell működnünk, hogy az űr világossá váljon a globális színtéren. Ez a hely a központosított pénzügyeknek, a decentralizált pénzügyeknek, az állami blokkláncoknak, a kiskereskedőknek és az intézményeknek. Mindannyiukra szükségünk van, hogy kibontakoztassuk teljes potenciálunkat, megvalósítsuk ambícióinkat és mindenki számára hozzáférhetővé tegyük a pénzügyi szolgáltatásokat.

Az OKEx jelentős nyomot hagy a DeFi-ben. Például a saját nyilvános láncunkon, az OKChain, a felhasználók kiépíthetik saját decentralizált központjukat. Az OKChain támogatja a DeFi-alkalmazások kiadását is, és a felhasználók saját maguk is kidolgozhatnak elosztott pénzügyi alkalmazás-forgatókönyveket.

Az OKB értékének, támogatásának és szolgáltatási tapasztalatainak javítása érdekében az ökoszisztéma júliusban világszerte összesen 11 partnerrel bővült. A kiegészítések számos fontos területre kiterjednek – ideértve a DeFi szolgáltatásokat, az online fizetéseket, az árengedményeket, a biztonsági szolgáltatásokat, valamint a szokásos kereskedelmet. Az OKB megerősítette a stratégiai együttműködést a jól ismert DeFi szolgáltatóval, a Saturn Network-szel. A felhasználók OKB DEX derivatívákat folytathatnak, miközben kereskednek a Saturn Network platformon.

Melyek az OKEx tőzsdei irányelvei? Mely fázisokon kell keresztülmennie a projekteknek, hogy felkerüljenek az OKEx-re?

Ami a felsorolást illeti, szigorú követelményeket támasztunk a projektekkel szemben. Az információk nyilvánosságra hozatalára, a piaci magatartásra és a biztonságra vonatkozóan világos listázási és törlési irányelvek vannak – csak néhányat említve.

Akár egy projekt forró, akár újszerű, nem az egyetlen szempont, amelyet keresünk. Ha a listákról beszélünk, reméljük, hogy minőségi projekteket mutatunk be felhasználóinknak, hogy lehetőségük legyen befektetni ezekbe. Csak a legjobbakat szeretnénk kiválasztani a piacon.

További részletekért ellenőrizze weboldalunkat, és küldje el projektprofiljait a [email protected] címre – munkatársaink megnézik őket.

Tervezi-e az OKEx a biztosítási alapként működő rendszer beszerzését / létrehozását arra az esetre, ha a tőzsdén hack történne??

Nincs külön biztosítási alapunk az eszközveszteségek fedezésére. De abban az esetben, ha a jövőben a rendszerünk veszélybe kerül, a felhasználókkal szembeni összes veszteséget meg tudjuk és fedezzük.

Van azonban egy biztosítási alap a származékos piacainkon. Úgy gondoljuk, hogy egy biztosítási alap elégségessége jelzi a tőzsde kockázat-kontroll szintjét. Valóban, az OKEx meglévő biztosítási alapja és a kockázatkezelési rendszer kombinációja – beleértve a lépcsőzetes karbantartási különbözet ​​rendszert, az árfolyamot, az árhatárt és így tovább – elég erősé tesz bennünket ahhoz, hogy ellenálljunk a kriptopiacon előforduló minden szélsőségnek.

Mint láthatjuk, néhány szélsőséges piaci esemény, például a március 12-i összeomlás, nem vezetett le minket. Sőt, csak ésszerű összeget használtunk fel a biztosítási alapból, hogy megvédjük kereskedőink profitját a szélsőséges piac miatti visszafizetéstől vagy automatikus leépítéstől..

Meg tudná magyarázni, miért előnyös számomra a kriptovaluták feltöltése az OKEx Poolba, ahelyett, hogy bármilyen más platformon tennék? Az OKEx Pool magasabb jutalmakat vagy egyéb előnyöket nyújt??

A többi bányászati ​​medencétől eltérően az OKEx Pool a világ vezető integrált bányászati ​​medencéjévé kíván válni, amely egyaránt támogatja a munkabiztonságot és a tétbiztosítást / PoS-variáns bányászatot. Nemcsak 13 fő kriptográfiai eszközt támogatunk a PoW-bányászat számára, hanem fedezeti és tétellátási szolgáltatásokat is nyújtunk a piacon jelentkező változatos igények kielégítése érdekében..

Négy tétidőszakot biztosítunk a különböző felhasználók igényeinek kielégítésére. A tőkehozam érdekében az OKEx Pool a bevételt naponta szétosztja a felhasználókkal. A felhasználók hozamának növelése érdekében folytatjuk a termék promóciós kampány elindítását. Az OKEx Pool februárban elindította a „Staking IOST Double Hield” promóciós kampányt.

Tervez-e nem kriptográf befektetőket vonzani az OKB-be – és ha igen, hogyan? Melyek a tudatosság növelése az OKB körül a nem kriptográfiai térben? 

Mindig hiszek abban, hogy együtt erősebbek vagyunk. Nagyon hálásak vagyunk minden partnerünknek, akik támogattak minket az egész OKB és OKChain ökoszisztéma megismertetésében a kriptotéren kívül.

A kiegészítések számos fontos területre kiterjednek – ideértve a DeFi szolgáltatásokat, az online fizetéseket, az árengedményeket, a biztonsági szolgáltatásokat, valamint a szokásos kereskedelmet. Az OKB megerősítette a stratégiai együttműködést a jól ismert DeFi szolgáltatóval, a Saturn Network-szel. A felhasználók OKB DEX derivatívákat folytathatnak, miközben kereskednek a Saturn Network platformon. Az OKB egymás után stratégiai együttműködést alakított ki az Aeronnal és a MyWish-szel a fizetések területén. Az Aeronnal a felhasználók az OKB-nál megvásárolhatják az Aeron által biztosított repülési termékeket. Ugyanakkor a felhasználók az OKB-vel fizethetnek és élvezhetik a MyWish által nyújtott intelligens szerződéses szolgáltatást. Továbbá az OKB támogatta a jól ismert Haasonline, Cryptohopper és Mudrex API stratégiai platformok elindítását is. Minden OKB felhasználó díjkedvezményeket élvezhet a robotok kereskedelméért a fenti platformokon.

A legális token-kereskedelem csatornáinak bővítésével kapcsolatban az OKB elindította a Kamoney-t, amely egy vezető és legális dél-amerikai devizakereskedelmi platform, valamint a Cointopay-t, amely egy jól ismert kereskedési platform – tovább fejlesztve a globális ökoszisztémát. Ami a pénztárcákat illeti, az OKB megállapodást kötött ismert indiai BuyUCoin pénztárcákkal és Oroszország legnagyobb kriptotárcájával, a Trustee-val. A felhasználók a fenti pénztárcákon keresztül profitálhatnak az OKB összes megtakarítási és kereskedési lehetőségéből.

Folyamatos erőfeszítésekkel az OKB-nek jelenleg 76 globális partnere van, és továbbra is első osztályú szolgáltatásokat nyújt a felhasználók és rajongók millióinak szerte a világon. A felhasználókkal való szoros kommunikáció fenntartása és javaslataik meghallgatása érdekében az OKB számos fontos közösségi tevékenységet is tartott júliusban.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map