Az OKEx 7 DeFi tokent sorol fel, és 4 új fedezetet ad hozzá a C2C hitelszolgáltatáshoz

Az OKEx Heti frissítés áttekintést nyújt a minden héten szervezett promóciókról, versenyekről, listákról és megbeszélésekről.

Ezen a héten az OKEx-en hét izgalmas DeFi tokent üdvözöltünk, és támogatást adtunk az OKEx C2C Loan négy új fedezetopciójához, köztük az XRP, a LINK, a TRX és a FIL. Meghosszabbítjuk december 14-ig az első boldog pénteki kampányunkat is, amelyben a felhasználók részt vehetnek, hogy kettős jutalmat osszanak meg, és esélyt nyerhessenek egy iPhone 12 Pro Max-ra.. 

Annak érdekében, hogy minél több juttatást érjünk el az OKB-felhasználóink ​​számára, összefogtunk a NOWPayments-szel, hogy az OKB-tulajdonosok gyors és kényelmes online fizetést hajthassanak végre a NOWPayments-szel együttműködő online kereskedőknél.

Végül meghívjuk Önt, hogy hangolódjon be az OKEx Community AMA-ra, ahol Erik Trautman-nal, a Near Foundation vezérigazgatójával beszélgetünk, hogy mindent megbeszéljünk a projekt fejlesztéséről..

A boldog pénteki program meghosszabbodott

A felhasználók továbbra is élvezhetik az első boldog pénteki kampányunkat december 14-ig, hogy megosszák az OKEx határidős és örökös swap tranzakciós díjakból származó teljes jövedelmének 20% -át, és esélyt nyerhetnek egy iPhone 12 Pro Max-ra, vagy megoszthatnak 20 000 USDT-os visszatérítési kártyákat.. 

Új fedezetek az OKEx C2C hitelben: XRP, LINK, TRX és FIL

Négy új tokent adtunk biztosítékként az OKEx C2C hitelszolgáltatásba, köztük az XRP, a Chainlink (LINK), a TRON (TRX) és a Filecoin (FIL).

Partnerség a NOWPayments-szel

Együttműködtünk nem őrző kriptofizetési szolgáltatóval MOSTKifizetések. December 15-től a felhasználók kicserélhetik OKB-jukat árukra és szolgáltatásokra bármely, a NOWPayments-szel együttműködő online kereskedőtől. Tudjon meg többet erről a partnerségről itt.

Akciók

Kereskedelmi & Betéti kihívás: COVER, HEGIC, KP3R, API3 és PICKLE

A promóció során az OKEx résztvevői 20 000 USDT nyereményalapot oszthatnak meg azáltal, hogy kereskednek és betétlik az újonnan felsorolt ​​tokenek bármelyikét: COVER, HEGIC, KP3R, API3 vagy PICKLE. Regisztráljon, olvassa el a részleteket, és csatlakozzon a kihíváshoz december 18-án, UTC 8:00 óra előtt.

#OKExDeFiScoop: 100 USDT ajándék

Nézze meg a DeFiScoop videót partnerünk, a Frontier társaságában, miközben alapítója és vezérigazgatója, Ravindra Kumar végigvezeti velünk platformját és küldetését.

10 USDT-t adunk 10 nyertesnek. 100 USDT megosztása, Nézd meg a videót nak nek válaszoljon a kérdésekre és tartsa be a szabályokat a győzelemhez

Demo egységes számla verseny

Amint elindítjuk az új egységes számlafunkciót, demó kereskedési versenyt rendezünk a felhasználók számára, hogy megtapasztalhassák ezt az új funkciót, és 260 000 USDT-t oszthassanak meg díjakban. Maradjon velünk és csatlakozzon a toborzáshoz december 14-től december 17-ig.

XYM airdrop XEM tulajdonosok számára

Az OKEx támogatja a Symbol (XYM) légcseppet a NEM (XEM) tulajdonosok számára. A XEM befizetéseket és kifizetéseket 2021 január 14-én, UTC 8: 00-kor felfüggesztjük. Az összes XEM token pillanatfelvétele ugyanazon a napon készül.

Új listák ezen a héten

Az OKEx ezen a héten hét DeFi tokent jegyzett fel, köztük a COVER, HEGIC, KP3R, API3, PICKLE, LOON és NU mellett a margin kereskedést, a megtakarításokat és az AAVE, CVC és FIL örökös swapjait..

COVER, HEGIC, KP3R, API3 és PICKLE

Cover Protokoll (COVER)

A COVER Protocol egy decentralizált kockázatfedezeti piac az Ethereum intelligens szerződéseihez, amely lehetővé teszi a peer-to-peer fedezetet a teljes piac által árazott védelem költségeivel. A COVER a COVER protokoll natív ERC-20 irányítási tokenje. Tudjon meg többet a tőzsdei bevezetésről és kezdje meg a kereskedést. 

Hegic (HEGIC)

A Hegic egy automatizált piacteremtő és tőzsde az Ethereumon folytatott on-chain crypto opciók kereskedésére. A Hegic jelenleg engedélyezi a WBTC és ETH opciós kereskedést. A támogatott eszközök tulajdonosai letétbe helyezhetik és fedezhetik eszközeiket, hogy likviditást biztosítsanak az opciós kereskedelemhez és jutalmakhoz jussanak. Tudjon meg többet a tőzsdei bevezetésről és kezdje meg a kereskedést. 

Keep3rV1 (KP3R)

A Keep3rV1 egy decentralizált munkaegyeztetési platform a külső DevOps összekapcsolására olyan projektekkel, amelyek segítségre szorulnak a különböző feladatok elvégzéséhez. A KP3R úgy van megverve, hogy az elfogadott párok számára likviditást biztosít az Uniswap-ban (jelenleg KP3R-ETH). A token tulajdonosok szavazhatnak olyan párok felvételére, mint a KP3R-SNX, KP3R-AAVE, KP3R-YFI stb. További információ a tőzsdei bevezetésről és a kereskedés megkezdéséről. 

API3 (API3)

Az API3 együttműködési erőfeszítéseket tesz a blockchain-natív, decentralizált API-k vagy röviden dAPI-k új generációjának létrehozására. Az API3 lehetővé teszi az intelligens szerződéses platformok számára, hogy valóban decentralizált és a bizalom minimalizálásával kihasználják az API-kat az értelmes alkalmazások kiépítéséhez. A felhasználók hatékony, decentralizált alkalmazásokat hozhatnak létre az API3 decentralizáltan irányított és számszerűsítve biztonságos adatcsatornáival. Tudjon meg többet a tőzsdei bevezetésről és kezdje meg a kereskedést. 

Pácolás Pénzügy (PICKLE)

A Pickle Finance egy protokoll, amelynek célja, hogy a mezőgazdasági ösztönzők segítségével elősegítse a stabil állati eredetű anyagok (DAI, USDC, USDT, sUSD) rögzítését. A PICKLE az irányítási token, amelyet ösztönzőként osztanak ki a likviditásszolgáltatók számára az Uniswap V2-en. Tudjon meg többet a tőzsdei bevezetésről és kezdje meg a kereskedést. 

Loon Network (LOON)

A Loon Network egy hosszú távú koncepció, amelynek célja a blokkok közötti decentralizált kölcsönhálózat kiépítése. Ez a hálózat az alapvető hálózati támogatás mellett adatátvitelt, hitel-átáramlást és eszközök összekapcsolását kívánja biztosítani. Tekintse meg a tőzsdei információkat és kezdje meg a kereskedést.

NuCypher (NU)

A NuCypher egy decentralizált kulcskezelő rendszer, titkosítási és beléptető szolgáltatás. Lehetővé teszi a nyilvános konszenzusos hálózatok résztvevőinek tetszőleges számú résztvevője közötti privát adatmegosztást, proxy újratitkosítást használva a visszafejtési jogok átruházására oly módon, amelyet hagyományos szimmetrikus vagy nyilvános kulcsú titkosítási sémák nem érhetnek el.

A natív tokenek arra szolgálnak, hogy ösztönözzék a hálózati résztvevőket kulcskezelési és hozzáférési delegálási / visszavonási műveletek végrehajtására. Tekintse meg a tőzsdei információkat és kezdje meg a kereskedést.

Fedezeti kereskedés, megtakarítások és örökös csereügyletek: AAVE, CVC és FIL

Az AAVE, a CVC és a FIL margin kereskedési és megtakarítási funkciók december 10-én, UTC 6: 00-tól érhetők el, és a felhasználók akár 75-szeres tőkeáttétellel kezdhetik meg őket. Az adatlap részleteinek megtekintése.

OKEx eseményeken

Közelgő esemény: OKEx Community AMA – Near Foundation

December 11-én Erik Trautman-nal, a Near Foundation vezérigazgatójával beszélgetünk, hogy mindent megbeszéljünk a projekt jelenlegi állapotáról. Hangolódjon az AMA-ra, amely UTC-kor 13: 00-kor kezdődik hivatalos távirati csatorna.  

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner