Az OKEx Beacon Program Grad csatlakozik az OKEx-hez az oroszországi FÁK felhasználói növekedési menedzsereként

Az OKEx Beacon Program egy olyan kezdeményezés, amelynek célja a tehetséges egyének mentori és fejlesztési lehetőségeinek biztosítása a blokklánc- és kriptográfiai iparban.

Az Európának szóló program első fázisa júniusban kezdődött, és hat mentorált kapta meg az exkluzív lehetőséget arra, hogy tanuljon olyan mentoroktól, akik az OKEx felső vezetőit és más szakembereket is magukban foglalták:

  • Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója
  • Lennix Lai, az OKEx pénzügyi piacainak igazgatója
  • Matthew Aaron, a podcast Crypto 101 alapítója
  • Lindsay Joo, a CNBC kriptokereskedői partnerségek igazgatója

A mentoráltak három mesterkurzuson vesznek részt a program során, a Telegram heti mentorálásai mellett. A program befejezése után a kiválasztott mentoráltaknak teljes munkaidős lehetőségeket kínálnak az OKEx-nél.

Nemrégiben beszélgettünk Nikita Ermakovval, akit az OKEx-hez csatlakozott első mentoráltak közül választottak ki, hogy többet megtudhassanak erről a kriptográfiai utazásról, a Beacon Programról, az OKEx oroszországi piaci potenciáljáról és egyebekről..

Szia Nikita. Röviden megosztaná velünk kriptográfiai útját, beleértve az OKEx Beacon programban való részvételét és az OKEx-nél betöltött új szerepét?

Nyikita Ermakov: 2017 óta dolgozom a kriptográfia területén. Ezt megelőzően a Pekingi Egyetemen mesterképző hallgató voltam, és a Neo Smart Economy kutatási projektet készítettem.

Az egyik legélénkebb kriptográfiai piacon dolgozó Kínában végzett munka mellett számos orosz kriptográfiai projektnek nyújtottam tanácsadási szolgáltatást, ide értve a pénzváltókat, a pénztárcákat és az árucikkeket..

Először egy vietnami esemény során találkoztam az OKEx csapat néhány tagjával, és amikor megláttam a Beacon Program bejelentését a Twitteren, úgy döntöttem, hogy részt veszek és tanulok az ipari szakemberektől.

A Beacon program után meghívást kaptam az OKEx családhoz, mint felhasználói növekedés menedzser Oroszországban és a FÁK-piacon. Jelenleg orosz projektekkel, kriptográfiai közösségekkel, kereskedőkkel és befolyásolókkal foglalkozom, hogy bemutassam az OKEx kereskedési platformot és termékeket.

Meg tudna velünk osztani néhány elvihető tételt és a Beacon Program tapasztalatainak előnyeit?

Nyikita Ermakov: Az OKEx Beacon egy hónapos oktatási program, amely a kriptográfiai és digitális eszközök térének különböző témáit fedi le.

Lennix Lai, az OKEx pénzügyi piacainak igazgatója volt a mentorom, aki kis nemzetközi csoportunkat vezette. Segített megérteni a globális gazdaságban bekövetkező változásokat, ideértve a decentralizált finanszírozást, a stabil állomány növekedését, a tokenomikát és az eszközök digitalizálását.

Magam közgazdászként teljes mértékben értékelni tudom a kriptográfia jövőbeni hatását, és örülök, hogy Lennix és más mentoráltak ugyanazt a nézetet vallják.

Véleménye szerint milyen lehetőségek rejlenek az OKEx számára az orosz piac szempontjából?


Nyikita Ermakov: Több tucat ígéretes blockchain projekt, több ezer tehetséges blockchain fejlesztő és több millió aktív kriptográfus felhasználó, Oroszország és a FÁK az egyik legaktívabb és legfontosabb piac a kriptográfia számára.

Végtelen számú Telegram-csatorna létezik, ahol az emberek a legfrissebb híreket és lehetőségeket vitatják meg kriptográfiai platformokon, projekteken és zsetonokon. A kereskedők és a felhasználók aktívan keresik azokat az információkat, amelyek előnyt jelenthetnek számukra ezen a gyorsan növekvő és folyamatosan változó piacon.

Míg az OKEx megbízható és professzionális platformként jó hírnévnek örvend az orosz piacon, más globális kriptográfiai játékosoktól is heves versenyt látok. Úgy gondolom, hogy az OKEx tartós erőfeszítésekkel megerősítheti pozícióját Oroszországban, és megnyerheti a kriptotér egyik legaktívabb és legtapasztaltabb közösségének szívét.

Melyek azok a legfontosabb szempontok, amelyekre a cseréknek összpontosítaniuk kell, hogy relevánsak maradjanak és tovább növekedjenek?

Nyikita Ermakov: Úgy gondolom, hogy a kriptográfia természeténél fogva határ nélküli. Tehát a cseréknek helyi csomópontokat kell kiépíteniük, támogatniuk kell a helyi blokklánc projekteket, művelniük kell a helyi vezetőket és kereskedői közösségeket minden országban.

Úgy gondolom, hogy a szolgáltatások népszerűsítése a nemzetközi piacokon, kapcsolódás ígéretes projektekhez és világszínvonalú szolgáltatás nyújtása ügyfeleinek kulcsfontosságú minden platform számára.

Ezt az interjút az érthetőség kedvéért szerkesztettük.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map