Az OKEx elindítja a Jumpstart bányászatot, hozzáadja a COMP-ot a keresethez és felsorolja a 6 DeFi-tokent

Az OKEx heti frissítése áttekintést nyújt a minden héten szervezett promóciókról, versenyekről, listákról és megbeszélésekről.

Ezen a héten az OKEx-en elindítottuk az első OKEx Jumpstart likviditásbányászati ​​projektünket, a ZYRO-t, és eddig több mint 100 millió OKB-t láttunk az összes érintett értékben. Továbbá megerősítettük az OKEx kereset szekciónkat egy új termékkel a passzív jövedelem megszerzéséhez a Compound protokollal, míg az OKEx Pool egy Waves staking szolgáltatást hozott létre..

DeFi ökoszisztémánk ezen a héten hat új tokennel bővült, köztük az SWRV, a BOT, a SUN, az NMR, az MLN és a REP, valamint a margin kereskedés, a megtakarítások és az örökös csere termékek 16 DeFi token számára.

Ezenkívül az új C2C hiteloptimalizálás két új fedezeti opciót és háromnapos hitelfelvételi időt tesz lehetővé. Végül nézze meg a YouTube csatornánkat a negyedik OKExAlts ajándékért, és látogassa meg utolsó DeFi beszélgetésünket Luis Cuendével, az Aragon társalapítójával.

OKEx Jumpstart bányászati ​​projekt # 1: ZYRO

Elindítottuk első OKEx Jumpstart likviditásbányászati ​​projektünket – a Zyro.finance (ZYRO) – az automatizált likviditás következő generációs protokollját, amely a Zilliqa-ra épül, egy nagy teljesítményű nyilvános blokklánc.

A felhasználók most megszerezhetik OKB-jukat a ZYRO bányászatához, és díjmentes tétet élvezhetnek bezárási idő, minimális tét és magas hozam nélkül. A felhasználók többet megtudhatnak a ZYRO projektről, és már most elkezdhetnek tétet.

Összetétel: Az OKEx Earn új kiegészítése

Az OKEx Earn közelmúltbeli bővítése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy passzív jövedelmet szerezzenek a népszerű DeFi projekt Compound révén anélkül, hogy túlzott gázdíjakat kellene fizetniük.

A BAT, DAI, ETH, USDC, USDT vagy ZRX letétbe helyezésével a felhasználók megtehetik kölcsönkamatot és korlátozott ideig tartó COMP token bónuszt kereshet.

Hullámok

Az OKEx Pool hivatalosan is elindította a Waves Staking szolgáltatást, amely rugalmas tétidőszakot biztosít, akár 5,36% -os éves hozammal. Tudj meg többet a szabályokról és a részletekről.


Akciók

OKExAlts 4. YouTube Video Giveaway

Nézze meg a negyedikünket #OKExAlts videó amint végigvezetünk négy további elterjedt altcointípuson: biztonsági tokenek, segédprogram-tokenek, DeFi-kormányzási tokenek és csere-tokenek.

Feliratkozhat a mi oldalunkra is YouTube-csatorna, kedveli a videót, és a leírás mezőben szereplő szabályokat követve adja meg korlátozott idejű USDT 100 ajándékunkat. A promóció szeptember 23-án, 23:59 UTC-ig tart.

OKEx India P2P DeFi tombola

Az OKEx-en több DeFi projekt bemutatásával meghosszabbítottuk a P2P DeFi Raffle Draw promóciót. Végezzen el egy P2P tranzakciót még ma, hogy 355 000 indiai rúpia INR értékű nyereményalapot osszon meg USDT-ben! Részletek megtekintése és csatlakozás itt szeptember 20. előtt. 

Szavazz a kedvenc OKEx kapucnisra

Szavazzon kedvenc OKEx kapucnijára, hogy esélyt nyerjen az OKB-re és a nyertes OKEx kapucnira. Adja le a szavazatát szeptember 14-én, UTC 14:00 óra előtt.

Új hirdetések ezen a héten

Az OKEx ezen a héten hat új DeFi tokent vett fel, köztük SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN és REP, valamint a margin kereskedés, a megtakarítások és az örökös swap termékek 16 DeFi tokenre.

Swerve (SWRV)

A Swerve Finance a Curve elágazása, amely 100% -ban a közösség tulajdonában van. Egyszerű, 33 000 000 kínálattal rendelkezik, amely teljes egészében a tulajdonosok, a likviditásszolgáltatók és a felhasználók tulajdonában van. Ha a tulajdonosok likviditást biztosítanak a Swerve számára, akkor kapnak ySWRV tokent, amelyet a Swerve DAO-ban lehet bevonni $ SWRV megszerzéséhez..

Bounce Token (BOT)

A Bounce célja, hogy különféle típusú aukciókat kínáljon magánszemélyek és projektek számára. A BOT a Bounce.finance platform irányítási tokenje, likviditásbányászati ​​mechanizmussal a BOT token előállítására.

NAP (NAP)

A SUN egy társadalmi kísérlet, amely a TRON DeFi potenciáljára összpontosít. A TRON hálózat alapvető fontosságú Bitcoin-megfelelőjévé tervezték, hogy a SUN nulla VC-befektetéssel, nulla PE-befektetéssel rendelkezik, nincsenek előzetes bányászatok vagy tartalékok a csapat számára, és a közösség teljes egészében üzemelteti nyílt forráskódú intelligens szerződéseivel. Az adatlap részleteinek megtekintése.

Numeraire (NMR)

A Numerai a Numeraire-t javasolja, egy új kriptográfiai tokent, amely újszerű aukciós mechanizmusban felhasználható a túlillesztés gazdaságilag irracionálisá tételére. Az aukciós mechanizmus egyensúlyi ajánlattételi magatartáshoz vezet, amely feltárja az ésszerű adattudósok bizalmát abban, hogy modelljeik jól teljesítenek az új adatokkal. Az aukciós mechanizmus természetes érveket ad a Numeraire token gazdasági értéke mellett is.

Dinnye (MLN)

A dinnye egy Ethereum-alapú protokoll a decentralizált on-line eszközkezeléshez. Ez egy protokoll az emberek vagy szervezetek számára, hogy testreszabható és biztonságos környezetben kezeljék vagyonukat és mások vagyonát. A dinnye bárkit felhatalmaz arra, hogy testreszabott, láncon alapuló befektetési eszközöket állítson be, irányítson és fektessen be azokba.

Augur (REP)

Az Augur egy megbízhatatlan, decentralizált orákulum és platform az előrejelzési piacok számára. Az Augur jóslási piacainak eredményeit azok a felhasználók választják meg, akik rendelkeznek Augur natív hírnevének tokenjével. Ezek a felhasználók a tényleges megfigyelt eredményre késztetik jelzőiket, és cserébe elszámolási díjakat kapnak a piacoktól.

Fedezeti kereskedés, megtakarítások és USDT-fedezetű örökös csereügyletek

Továbbra is nagyobb rugalmasságot biztosítunk globális felhasználói számára azáltal, hogy örökös csereügyleteket, árfolyamkereskedelmet és megtakarításokat adunk hozzá 16 ígéretes DeFi tokenhez – RSR, WNXM, BAL, STORJ, BTM, LRC, ZIL és BTT, JST, REN, TRB, KSM, BAND, YFV, SWRV és SUN – mindez akár 75-szeres tőkeáttételt biztosít.

Termék frissítések

C2C hitelfrissítések

Két frissítést hajtottunk végre a C2C hitelszolgáltatáson, a BCH-t és az LTC-t biztosítási opcióként és új háromnapos hitelfelvételi feltételként felvettük. Tapasztalat vadonatúj hitelfelvételi mód a DeFi és a CeFi platformokon az OKEx-szel.

Az opciós kereskedés a rendszer karbantartása miatt szünetel

Szolgáltatásunk optimalizálása és a felhasználók kereskedési élményének javítása érdekében az OKEx szeptember 9-én, UTC-n 9: 00-kor hajtotta végre a rendszer karbantartását..

OKEx eseményeken

Múlt esemény – OKExDeFi Kerekasztal: Aragon

Ebben Kerekasztal, meghívtuk Luis Cuende-t, az Aragon egyik társalapítóját, a DAO térség egyik legkülönlegesebb projektjét, hogy ossza meg meglátásait Aragon jelenlegi és jövőbeli fejleményeiről.

Iratkozzon fel a hivatalos YouTube-csatorna az egész epizód és az OKExDeFi Kerekasztal sorozat többi videója.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map