Az OKEx felsorol 6 DeFi tokent, átnevezi az OKChain szolgáltatást és folytatja a Jumpstart bányászatot

Az OKEx heti frissítése áttekintést nyújt a minden héten szervezett promóciókról, versenyekről, listákról és megbeszélésekről.

Ezen a héten az OKEx-nél elindítottuk második OKEx Jumpstart likviditásbányászati ​​projektünket, a Realio Network-t, és a sikeres bevezetés óta több mint 150 millió OKB-t regisztráltunk az összes érintett értékben. Eközben az OKExChain nyolc új frissítést látott átnevezése után, míg az OKEx Earn Curve és YFII termékeket adott hozzá a felhasználókhoz, hogy passzív jövedelmet szerezzenek.

A DeFi ökoszisztémánk ezen a héten hat új tokent is fogadott, köztük az UNI, a DHT, a CNTM, a WING, a FRONT és a WBTC-t, valamint az YFII és a SUN érmékkel fedett örökös cseréjét.

Ezenkívül végrehajtottunk egy újabb stop order optimalizálást, és a DeFi kereskedési versenyek és promóciók új hulláma zajlik. Végül ne felejtsd el megnézni YouTube csatornánkat az új OKExDeFiScoop sorozathoz, és látogassa meg az utolsó DeFi Talk-ot az YFII törzstagjaival.

Második Jumpstart bányászat – Realio Network (RIO)

Megkezdtük második Jumpstart Mining kezdeményezésünket a Realio Network (RIO) elosztott főkönyvi hálózattal, amelyet a decentralizált ökoszisztémák szabályozási megfelelésére terveztek, és 13,75-szeres eladási árral nyitott..

Az OKB-tulajdonosok mostantól megszerezhetik OKB-jukat, hogy bányásszák a RIO tokeneket, és díjmentes tétet élvezhetnek, lezárási idő és minimális tét nélkül. Tudjon meg többet a RIO projektről, és kezdje el a tétet.

Az OKChain átnevezve OKExChain névre

Az OKChain, az OKEx által kifejlesztett nyílt forráskódú nyilvános blokklánc hivatalosan OKExChain névre vált. Az OKExChain számos területen elért áttörésektől eltekintve, beleértve a másodpercenkénti tranzakciókat, az on-chain irányítást és a láncokon átívelő mechanizmusokat, nyolc fő jellemzővel rendelkezik, amint az alábbiakban látható.

Ív & YFII: Új kiegészítések az OKEx Earn-hoz

A felhasználók most feliratkozhatnak a Curve és az YFII szolgáltatásokra az OKEx Earn-on, USDC, USDT, DAI vagy TUSD befizetésével, hogy kamatot és bónusz tokent kapjanak.

Állítsa le a TP / SL rendelés előre beállított optimalizálását


Új stopoptimalizálást hajtottunk végre az OKEx-en, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy előre állítsák a stop-loss és / vagy profit-profit feltételeket, amikor új pozíciót nyitnak. Tudja meg, hogyan működnek a megrendelések leállítása.

Akciók

OKEx DeFi karnevál

A DeFi versenyek sorozata kizárólag nekünk érkezik hivatalos távirati csoport. Az 1. évadban a résztvevők 3000 dolláros nyereményalapot osztanak meg, amikor megismerik a DeFi-t, míg a 2. évad befizetési és kereskedési kihívást jelent egy 25 000 dolláros megosztott nyereményalapért.. Jelentkezzen a versenyekre, és tudjon meg többet.

OKEx őszi középünnepség

Kezdjük az OKEx őszi középső ünnepségét, hogy több mint 40 000 USDT-t osszunk meg az OKB, a TRX, a HDAO, a BTM és a BTT között. A promóciós időszak alatt több kereskedési eseményt tartanak, és az első a TRON-nal (TRX) most zajlik. Iratkozzon fel a TRON eseményre, és tudjon meg többet a promóció ütemezéséről és részleteiről.

Uniswap kereskedési esemény

Egyszerűen letétbe kell helyezni vagy el kell cserélni az UNI-t, hogy csatlakozzon az Uniswap Protokoll listázási ünnepségünkhöz, és 100 000 USDT nyereményalapot osszon meg.

OKEx TGIF: Hála Istennek, hogy repül!

Szavazzon a tokenre, amelyről úgy gondolja, hogy szeptember 19. és 20. között felülmúlja a többieket, és akár 100 dolláros nyereményalapot is megoszthat. Csatlakozzon ehhez az eseményhez a.

India DeFi karnevál: P2P DeFi sorsolás (2. forduló)

Csatlakozzon a P2P DeFi tombolahúzás promóciójához, hogy 355 000 indiai rúpiát – INR USDT-ben – nyereményalapot osszon meg szeptember 20. előtt. Tegyen ma egy P2P-tranzakciót, és töltse ki itt az űrlapot résztvenni.

Új hirdetések ezen a héten

Az OKEx a héten hat új DeFi tokent vett fel, köztük az UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT és WBTC, valamint az YFII és a SUN érmével szegélyezett örökös swapjait..

Uniswap (UNI)

Felsoroltuk az Uniswap azonnali kereskedést az UNI árrés kereskedés, megtakarítások, USDT-fedezett örökös swap és érmékkel fedezett örök swap mellett az OKEx-en. Most már megkezdheti az UNI kereskedését nulla kereskedési díj és akár 75-szeres tőkeáttétel mellett.

dHedge (DHT)

A dHedge az egyablakos hely az Ethereum blokklánc befektetési tevékenységeinek kezeléséhez, ahol a tőkét különböző stratégiák segítségével működtetheti teljesítményrekordok alapján. Tekintse meg a tőzsdei adatokat és kezdje el a kereskedést.

Csatlakozzon a befizetési promócióhoz szeptember 21-én, UTC-ig 10:00 óráig, hogy 20 USD DHT-t nyerjen, és 10 000 USD DHT nyereményalapot osszon.

Connectome (CNTM)

A Connectome egy mesterséges intelligencia-alapú robo-tanácsadó platform, amely lehetővé teszi a decentralizált pénzügyi derivatívák és a likviditásbányászat értékelését, és egy kattintással robo-tanácsadóval és intelligens ügyfélszolgálattal rendelkezik. További információ a listáról.

Szárny (WING)

A Wing egy olyan DeFi platformot tervezett és épít, amely a digitális eszközök kölcsönzésének piacát hivatott támogatni, támogatva a különböző DeFi termékek közötti láncok közötti együttműködési interakciókat. A Wing decentralizált irányítási modellje és kockázatkezelési mechanizmusa kölcsönösen előnyös kapcsolatot kíván elősegíteni a hitelfelvevők, a hitelezők és a kezesek között. Tekintse meg a lista részleteit és kezdje meg a kereskedést.

Határ (ELSŐ)

A Frontier egy lánc-agnosztikus DeFi aggregációs réteg. A Frontier alapvető küldetése, hogy a DeFi alapvető darabjait eljuttassa a felhasználókhoz az általa preferált platformokon. A Frontier a mai napig hozzáadta a DeFi támogatását az Ethereum, a BandChain, a Kava és a Harmony oldalain. A Frontier alkalmazásokkal a felhasználók részt vehetnek a protokollkövetésben és -kezelésben, a tétben, a legjobb árfolyamú eszközcserében, a likviditás biztosításában, a CDP létrehozásában és nyomon követésében stb. Tudjon meg többet a tőzsdei bevezetésről és kezdje meg a kereskedést.

Becsomagolt Bitcoin (WBTC)

A WBTC nagyobb likviditást hoz az Ethereum ökoszisztémában, ideértve a decentralizált tőzsdéket (DEX) és a pénzügyi alkalmazásokat is. A WBTC lehetővé teszi a Bitcoin használatát token kereskedelemben azáltal, hogy a Bitcoinot az ERC-20 formátumra szabványosítja és intelligens szerződéseket hoz létre. Az adatlap részleteinek megtekintése és kezdje meg a kereskedést.

YFII & NAP érmés szegélyű örökösök

Az YFII és a SUN érmékkel fedett örökös swapjai szeptember 17-én, UTC-től 11: 00-tól élnek, és a felhasználók akár 75-szeres tőkeáttétellel is megkezdhetik a kereskedést velük. Az adatlap részleteinek megtekintése.

OKEx az eseményeken

Korábbi esemény: OKExDeFiScoop sorozat

A YouTube új #OKExDeFiScoop sorozatát úgy terveztük, hogy minden dolog úticéljává váljon #DeFi.

Az első epizódban meghívtuk Evan Kereiakes-t, a Celo Labs ázsiai ökoszisztéma-növekedési vezetőjét, hogy ismertesse a Celo platform alapjait, mobil-első megközelítését és több mint 100 partner globális szövetségét, akik a pénzügyi célok elérésének közös küldetésén dolgoznak. befogadás. Iratkozzon fel a YouTube-csatorna és nézd meg a teljes részt.

A második epizódban Nick Martitsch, a Compound Finance üzletfejlesztési munkatársa beszél a vállalat jelenlegi ökoszisztémájáról, izgalmas dolgokról a Compound és az OKEx számára, valamint arról, hogy a projekt miként bontja le az általános elfogadás akadályait.. Nézze meg a teljes részt.

OKEx DeFi Kerekasztal 9: YFII

Címmel az OKEx DeFi Kerekasztal 9-ben "IYO Revolution: Az innovatív DeFi Farm Field," vezérigazgatónk, Jay Hao az YFII közösség alapvető tagjaival beszélgetett olyan témákról, mint a biztonsági auditok a DeFi-ben és a DeFi Kínában.

Iratkozzon fel a hivatalos YouTube-csatorna erre és az OKExDeFi Kerekasztal sorozat további epizódjaira.

Közelgő esemény: OKExDeFi AMA sorozat visszafordulási tokennel (BOT)

Szeptember 22-én beszélgetünk Chandler Song-nal, a Bounce Token társal kezdeményezőjével hivatalos távirati csatorna. Csatlakozzon hozzánk UTC 6: 00-tól az élő vita kapcsán erről a DAO pénzügyi aukciókról és elszámolásokról.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map