DeFi, Jumpstart Mining és OKB kérdések, amelyeket az OKEx termékvezetője válaszolt meg

Az AskOKEx Ask Me Anything munkamenet összefoglalója az OKEx termékvezetőjével, Wayne-vel

A hivatalos OKEx Telegram csoport nemrégiben egy Ask Me Anything foglalkozást rendezett a vállalat termékvezetőjével, Wayne-vel. Az AMA során az OKEx közösség felhasználói és tagjai meg tudták kérdezni Wayne-t, hogy válaszoljon a platform jövőjével, a decentralizált finanszírozás támogatásával és más témákkal kapcsolatos minden égető kérdésre..

Íme a Wayne AMA és az OKEx Telegram közösség legfontosabb eseményei:

Szia Wayne, nagyszerű, hogy ma itt vagy! Mielőtt elindítanánk az AMA-t, tudnál mondani egy kicsit többet magadról? Hogyan lépett be a kriptográfiába?

Tíz év befektetési banki tevékenységem után 2018 elején csatlakoztam az OKEx-hez, és azóta nagy örömmel tapasztaltam ennek az izgalmas iparágnak a gyors fejlődését, amely az egyszerű azonnali kereskedésből a derivatív kereskedelem különböző formáivá nőtte ki magát, manapság a decentralizált pénzügyi alkalmazások mindenféle forgatókönyvéhez.

Nagyon örülök, hogy ma mindannyian csatlakozhatok Önhöz, és beszélgethetünk az OKEx termékfejlesztéséről az út során és a továbbiakban is.

Azta! Nagyszerű tudni, hogy tapasztalt vagy a hagyományos pénzügyi iparban is – elképesztő az átalakulás! Rendben, az AMA első részét a felhasználók kérdéseivel kezdjük. Az első: Mik a jövőbeni projektjei és termékei? Megoszthatja velünk?

Sokan vannak! A DeFi, mint aktuális téma, egy ideig érvényesülni fog, és több átjárót biztosítunk az ügyfelek számára, hogy könnyedén elérhessék ezt a területet – de körültekintően kell eljárni, mivel a buborékok felfújódhatnak, amikor mindenki el van ragadtatva.

A DeFi mellett fejlesztjük a felhasználói élményt is. Például hozzáadunk nyelveket a nem angolul beszélőkhöz, és szisztematikusan javítjuk a weboldal és az alkalmazás nyelveit, egyesével.

Jelenleg más piacok már biztosítják a kereskedelmet peer-to-peer módszerekkel, és hagyományos e-pénztárcák használatával biztosítanak tranzakciókat – például PayPal, OVO, Perfect Money stb. Az OKEx is követi a példáját, és megkönnyíti a felhasználók számára a kriptográfia vásárlását?

A jövőben több, országon alapuló, fiat valutabefizetési módszerrel bővülünk, ideértve a P2P-t és a hitelkártyákat is, és a helyi fizetési csatornákat is támogatjuk a betéti tapasztalat javítása érdekében – például QIWI az ​​orosz piacon.

Mi a Demo Trading?

A kereskedési termékek teljes csomagjával folytatott csereként egy új ügyfél kissé elsöprőnek találhatja, és habozzon valódi pénzzel próbálkozni. A Demo Trading funkció lehetővé teszi a kevésbé tapasztalt ügyfelek számára, hogy veszteség nélkül teljes mértékben megemészthessék az összes funkciót. Amikor bizonyos szimulációs ügyletek után magabiztosabbnak érzik magukat, áttérhetnek a valós piacra.

Kiemelheti azokat a termékeket, amelyek az OKEx ökoszisztémában jelenleg vannak? Milyen termékeket fejlesztenek, hogy az OKEx ökoszisztéma egyre jobbá válhasson?


Jó kérdés!

Komolyan vesszük a felhasználói élményt. A nyelvi fejlesztések mellett jelentős összegeket fektetünk be a webhely és az alkalmazás beilleszkedési, kereskedési és keresési élményeibe. Webhelyünk és alkalmazásunk legutóbbi átalakítása rengeteg bókot kapott.

Ami a kereskedési termékeket illeti, egy teljesen új, továbbfejlesztett kockázatkezelési eszközt fogunk piacra dobni a felhasználói élmény javítása érdekében ez év végén. Ez szintén drámai módon növeli a különböző termékeken és üzletágakon keresztül kereskedő kereskedők tőkehatékonyságát. Elnézést kérek, hogy nem tudtam itt túl sok részletet elárulni, de biztosíthatlak arról, hogy ez lesz a legjobb az egész kriptovaluta-csere iparban.

Továbbá azt tervezzük, hogy bővítjük befektetéseinket és létünket a decentralizált finanszírozásba. Tekintettel a közelmúltban a DeFi iránti lelkesedésre, arra törekszünk, hogy szilárd átjárót építsünk ki a centralizált és a decentralizált pénzügyi világ ügyfelei számára, hogy értékeljék a blokklánc-technológia és a kriptográfiai eszközök szépségét. Ez a következő év uralkodó projektje lesz.

Most térjünk át az élő Q-ra&Az AMA egy része! El tudja magyarázni, hogyan működik az OKEx Jumpstart bányászat?

Nagyon egyszerű – csak vásároljon OKB-t az azonnali piacon. Ezután helyezze az OKB-t a Spot-fiókjából a Staking-fiókjába. Ezután lépjen a Kereset oldalra, vagy egyszerűen nyissa meg ezt a linket.

Boldog bányászat!

Hogyan védi az OKEx határidős származékos piac a spekulánsokat a származékos termékek jelentős veszteségeitől? Melyek a kockázat-ellenőrzési mechanizmusok?

Most indítottunk el egy nagyon szép szolgáltatást – Stop Loss / Take Profit with OCO funkciót -, amellyel könnyedén beállíthatja a kényelmes trigger árakat, és nyugodtan teheti meg a fejét..

A decentralizált finanszírozás és a decentralizált alkalmazások a kriptopénzek szabályozásának két pillére – mi a stratégiád a DeFi és a DApps számára?

Éppen néhány kedves kínálatot nyújtottunk az Earn termékünkkel. Ezen kívül keményen dolgozunk a DeFi termékek cseréjének bevezetésén.

Biztos vagyok benne, hogy a DeFi új csatatér lesz a nagyobb cserék számára, és készen állunk a kihívásra. Az innováció soha nem áll meg a blokkláncban és a kriptóban.

Hogyan célozza meg és oktatja az OKEx csapata azokat az embereket, akik nem ismerik a kriptográfiát és a blokkláncot?

Kérjük, tekintse meg az OKEx Akadémiát!

Ebben a Telegram csoportban sok OKEx kolléga van, aki szívesen válaszol a kérdéseire, és abban is biztos vagyok, hogy ebben a csoportban sok melegszívű felhasználó hajlandó megosztani / felajánlani segítséget.

Mely területekre koncentrálsz jelenleg leginkább, és mik a céljaid ebben az évben?

Tengerentúli terjeszkedés, ügyfelek igényeinek kielégítése, jelentős befektetések a DeFi technológiába és termékekbe, valamint szilárdabb kereskedelmi csomag mind a kiskereskedelmi, mind a professzionális kereskedőházak számára.

Köszönöm, Wayne, hogy időt szakított arra, hogy itt lehessen velünk, és további betekintést és lehetőséget adjon az OKEx termékkel kapcsolatos további információkra.!

Ahogy optimalizáljuk a terméket és javítjuk a kereskedési élményt az OKEx felhasználók számára, úgy gondolom, hogy még izgalmasabb funkciók fognak élni. Kérjük, maradjon velünk!

Az OKEx közösség a legjobb hely. Köszönöm – öröm volt itt lenni!

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map