[ÉLŐ FRISSÍTÉSEK] Az OKEx megerősíti, hogy a felhasználói pénzeszközök biztonságosak, a visszavonás nélküli platformok a szokásos módon működnek

FRISSÍTÉS: November 19., 12:00, UTC

Az OKEx bejelentette, hogy 2020. november 27-én vagy azt megelőzően folytatjuk a kivonásokat.

A visszavonások újbóli megnyitása előtt csapatunk szigorú biztonsági ellenőrzéseket végez annak érdekében, hogy folytassa a forró pénztárca rendszer normális működését és biztosítsa felhasználói forrásaink biztonságát. A teljes közleményt itt olvashatja el.

FRISSÍTÉS: November 17-én 14: 30-kor (UTC)

Heti jelentés

Ma közzétettük az OKEx kereskedési tevékenységéről szóló heti jelentést. Az OKEx kripto származékos ügyletek (határidős ügyletek, örökös swapok és opciók) kereskedési volumene elérte a 64,63 milliárd USD-t – ez heti 60% -os növekedést jelent.

Beszámoltunk arról is, hogy a héten 211 BTC-beáramlás történt. Az OKEx BTC pénztárcájának egyenlege jelenleg 219 704 BTC. Mint a jelentés kimondja, a héten az OKEx-től nem került kiáramlás egyetlen on-line kriptográfiai eszközből, mivel a kivonások továbbra is felfüggesztettek. A felhasználók pénzeszközeit biztonságosan biztosítják.

BCH villa frissítés

Ma bejelentettük, hogy a platform a BCHUSD és a BCHUSDT heti és kétheti határidős ügyletek kereskedelmének folytatását tervezi november 18-án, UTC-n 9: 00-kor..

FRISSÍTÉS: November 16., 15:00, UTC

Hard villa frissítés a BCH kereskedők számára

A Bitcoin Cash (BCH) hálózat tegnap, november 15-én fejezte be kemény villáját. Jelenleg két villás lánc létezik, a Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) és a Bitcoin Cash Node (BCHN).

A kereskedési árakat a főbb platformokon összehasonlítva láthatjuk, hogy a BCHN jelenlegi ára lényegesen magasabb, mint a BCH ABC ára. Korábban meghirdetett irányelveinket követve ez azt jelenti, hogy a BCHN-t új BCH-ként fogadtuk el. A BCH ABC tokenek 1: 1 arányban kerülnek a felhasználók finanszírozási számláira.

További részletekért lásd a teljes közleményt.

Kivonások

Az OKEx-ből történő kivonások továbbra is ideiglenesen szünetelnek. Az összes felhasználói pénz biztonságos és érintetlen marad. Őszintén elnézést kérünk a felhasználók számára tapasztalható kellemetlenségekért, és keményen dolgozunk a teljes platformos funkcionalitás visszaállításán. Kérjük, továbbra is nézze meg ezt a cikket vagy hivatalos közösségi csatornáinkat a további frissítésekről.

FRISSÍTÉS: November 14-én 15: 30-kor (UTC)

Hard villa frissítések a BCH kereskedők számára

A Bitcoin Cash (BCH) keményvillára a tervek szerint holnap kerül sor, November 15-én, dél körül, UTC.

Az OKEx összes BCH kereskedőjéhez kérjük, hogy legyen szíves a villa periódus alatt ne végezzen BCH átvitelt eszközveszteségek elkerülése érdekében. További információ arról, hogy mire lehet számítani a villa alatt és után, itt található.

A BCHUSD és a BCHUSDT esetében határidős ügyletek és örökös csereügyletek, ma közzétettük a kockázatkezelési kiigazítások részleteit, amelyekre a BCH keményvilla körül kerül sor. Kérjük, ellenőrizze a közleményt a részletekért.

Kivonások

Az OKEx-ből történő kivonások továbbra is ideiglenesen szünetelnek. Az összes felhasználói pénz biztonságos és érintetlen marad. Őszintén elnézését kérjük a felhasználók számára tapasztalható kellemetlenségekért, és keményen dolgozunk a teljes platformos funkcionalitás visszaállításán. Kérjük, továbbra is nézze meg ezt a cikket vagy hivatalos közösségi csatornáinkat a további frissítésekért.

FRISSÍTÉS: November 12., UTC, 8:00

Kivonások

Az OKEx-ből történő kivonások továbbra is ideiglenesen szünetelnek. Az összes felhasználói pénz biztonságos és érintetlen marad. Őszintén elnézést kérünk a felhasználók számára tapasztalható kellemetlenségekért, és keményen dolgozunk a teljes platformos funkcionalitás visszaállításán. Kérjük, továbbra is nézze meg ezt a cikket vagy hivatalos közösségi csatornáinkat a helyzetről.

OKEx piaci mikrostruktúra jelentés – 2020 október

Az OKEx október havi kereskedési adatainak adatai vannak. A múlt hónap végén az OKEx összesített tőzsdei összesített nyitott kamatlába az összes tőzsdén volt, 1,1 milliárd dollár. Emellett a legmagasabb összesített OI volt az ETH határidős ügyleteire, 240 millió dollárra.

Ezenkívül a decentralizált finanszírozás világában a tokenek árának csökkenése ellenére a DeFi tokenek kereskedési volumene stabil maradt – csak 2% -kal csökkent havonta.

Az októberi mikrostruktúra jelentés további betekintését a teljes összefoglaló itt olvashatja el.

FRISSÍTÉS: November 9., 13:00, UTC

Kivonások

A digitális eszközök visszavonása az OKEx-től továbbra is ideiglenesen szünetel. Az összes felhasználói pénz biztonságos és érintetlen marad. Folytatjuk a felhasználók időben történő frissítését a helyzetről.

Termékfrissítések

Ma közzétettük az októberi havi jelentést az OKEx platform tokenjén, az OKB-n. Az OKB átlagos piaci kapitalizációja októberben 1,47 milliárd dollár volt, és a hónap teljes kereskedési volumene elérte a 2,48 milliárd USDT-t. További információkért olvassa el a teljes jelentést.

FRISSÍTÉS: November 6., 14:00, UTC

Megerősíthetjük, hogy az OKEx-hez kötődő fél a törvényben előírtak szerint aktívan együttműködik egy közbiztonsági irodával egy vizsgálat során. Cáfolták azokat az állításokat, amelyek szerint az érintett felet bűnügyi őrizetben tartják.

Jogi támogatást és útmutatást kértünk, és ezen a folyamaton keresztül felvettük a kapcsolatot az érintett féllel.

Jelenleg sajnos az OKEx nem tud további információkat nyilvánosságra hozni, mivel a vizsgálat tartalma bizalmas.

Elnézést kérünk a normál működés zavara miatt, amelyet ez okozott, és azonnal frissíteni fogjuk felhasználóinkat a visszavonások állapotával kapcsolatos új információkkal.

Az OKEx platform összes felhasználói forrása biztonságban és érintetlen marad. A kifizetések október 16-i felfüggesztése óta semmilyen formában nem történt eszközkiáramlás az OKEx-től. Ugyanakkor biztosíthatjuk felhasználóinkat, hogy pénzeszközeik 100% -át fel lehet vonni, miután a kifizetések folytatódtak az OKEx-en.

FRISSÍTÉS: November 4., 14:00, UTC

Kivonások

Az OKEx visszavonása továbbra is ideiglenesen szünetel. A felhasználói alapok biztonsága a legfontosabb prioritásunk, és az összes felhasználói pénz biztonságos és érintetlen marad. Keményen dolgozunk a teljes platformos funkcionalitás visszaállításán. Kérjük, ellenőrizze ezt a cikket a további frissítésekért.

Termékfrissítések

Az OKEx által fejlesztett nyilvános blokklánc-infrastruktúra Az OKExChain közzétette az október hónapra vonatkozó előrehaladási jelentését. Az OKExChain teszthálózatot frissítették v0.12.3-ra, amely elsősorban az automatizált piacképes Swap modult optimalizálta, azzal a céllal, hogy befolyásolja a lánc likviditását. A fejlesztésekről itt olvashat bővebben.

Az OKEx NEO és Algorand (ALGO) tulajdonosai számára ma megkezdtük a havi bónusz elosztást. A bónuszok beváltásának további részleteit itt találja.

FRISSÍTÉS: Október 30., UTC, 12:30

Kivonások

Az OKEx-ből történő kivonások továbbra is ideiglenesen szünetelnek. Minden más platformművelet, amely nem vonja maga után a visszavonást, továbbra is működik. A felhasználói alapok biztonsága a legfontosabb prioritásunk, és minden felhasználói pénz biztonságos és érintetlen marad. Keményen dolgozunk a teljes platformos funkcionalitás visszaállításán. Kérjük, ellenőrizze ezt a cikket a további frissítésekért.

Egyéb frissítések

Bevezettünk egy rendszert, amellyel hűséges ügyfeleinket alacsonyabb kereskedési díjakkal jutalmazzuk. Olvassa el a teljes közleményt, ha további részleteket szeretne megtudni arról, hogyan kaphat alacsonyabb díjakat akár 30 napig, miután a visszavonás újraindult az OKEx-en, valamint egyéb előnyök.

FRISSÍTÉS: Október 29., 17:30, UTC

Kivonások

Az OKEx-ből történő kivonások továbbra is ideiglenesen szünetelnek. A felhasználói alapok biztonsága a legfontosabb prioritásunk, és az összes felhasználói pénz biztonságos és érintetlen marad. Keményen dolgozunk a kivonások mielőbbi folytatásán. Kérjük, ellenőrizze ezt a cikket a további frissítésekért.

Egyéb termékfrissítések

C2C Hitelfelhasználók számára: Az OKEx úgy döntött, hogy a BCH fedezetként történő felfüggesztési dátumát feljebb lépi November 8-án, UTC 3: 00-kor nak nek Október 29-én, 9:00 órától UTC-ig. Felhívjuk figyelmét, hogy azoknak a felhasználóknak, akik az USDT-t BCH-val kölcsönzik fedezetként, korábban vissza kell fizetniük kölcsönüket November 14-én, 3: 00-kor UTC-ben, amikor a kötelező visszafizetést kiváltják.

FRISSÍTÉS: Október 28., UTC, 13:00

Kivonások

Az OKEx-ből történő kivonások továbbra is ideiglenesen szünetelnek. A felhasználói alapok biztonsága a legfontosabb prioritásunk, és az összes felhasználói pénz biztonságos és érintetlen marad. Keményen dolgozunk a kivonások mielőbbi folytatásán. Kérjük, ellenőrizze ezt a cikket a további frissítésekért.

Egyéb termékfrissítések

Ma az OKEx bejelentette, hogy támogatja a Bitcoin Cash (BCH) hálózat tervezett kemény villáját november 15-én. Jelenleg két versengő villajavaslat létezik, a Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) és a Bitcoin Cash Node (BCHN). Ha a kemény villa sikeres, a felhasználók, akik a BCH-t tartják az OKEx-en a villa előtt, két új eszközt kapnak: BCH ABC és BCHN.

További információkért a tervezett keményvilláról és annak hatásáról az OKEx kereskedésére kattintson ide.

FRISSÍTÉS: Október 27., UTC, 13:00

Az OKEx visszavonása továbbra is ideiglenesen szünetel. A felhasználói alapok biztonsága a legfontosabb prioritásunk, és az összes felhasználói pénz biztonságos és érintetlen marad. Azon dolgozunk, hogy a platform teljes mértékben működőképes legyen. Kérjük, ellenőrizze ezt a cikket a további frissítésekért.

FRISSÍTÉS: Október 26., UTC, 11:30

A WebSocket rendszerfrissítés az Ütemezett holnapra, október 27-én, 8: 30-kor UTC-re (az API kereskedőket és az OKEx API-t használó más feleket érinti).

Az OKEx visszavonása továbbra is szünetel. A felhasználói alapok biztonsága a legfontosabb. Az összes felhasználói pénz biztonságos és érintetlen marad. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a platform visszatérjen a teljes funkcionalitáshoz.

FRISSÍTÉS: Október 23., 14:00, UTC

Jelenleg az OKEx-től történő kifizetések továbbra is szünetelnek. Minden OKEx termék működik és működik, kivéve azokat, amelyek közvetlenül kivonással járnak – azaz a Crypto fiat gateway és a DeFi token hozamgazdálkodás értékesítése az OKEx Earn-on, amelyeket szintén október 16-án ideiglenesen felfüggesztettek.

Éjjel-nappal azon dolgozunk, hogy a szokásos módon visszatérjünk az üzlethez. A felhasználói források továbbra is biztonságosak és nem változnak. Óriási köszönetet szeretnénk mondani az OKEx közösségnek a rendíthetetlen türelemért. Kérjük, látogasson vissza ide a frissítésekért.

FRISSÍTÉS: Október 22., 15: 15 UTC

Az OKEx összes funkciója működik, kivéve azokat, amelyek visszavonással járnak. A felhasználói források biztonságban vannak. Őszintén értékeljük türelmét, és keményen dolgozunk a visszavonások folytatásán. Kérjük, ellenőrizze ezt a cikket a jövőbeni frissítésekről.

FRISSÍTÉS: 2020. október 21., UTC 2: 00-kor

A P2P kereskedés folytatása és a Crypto vásárlása

Az OKEx P2P platform október 21-én, UTC-től 12: 00-kor folytatja a kereskedést a CNY, INR és VND fiat párok esetében, és a Buy Crypto fiat átjáró szintén egyidejűleg újra aktiválódik..

Felhívjuk figyelmét, hogy a kriptovaluta-felvételeket továbbra is ideiglenesen felfüggesztik. Az Ön biztonsága érdekében kerülje a letéti üzletkötést, mivel az csalások és / vagy viták kockázatát hordozza védelem nélkül. Mint mindig, kérjük, a kereskedés során is gyakorolja a megfelelő kockázatkezelést, és csak a legfrissebb frissítésekért kövesse hivatalos kommunikációs csatornáinkat.

Köszönjük folyamatos türelmét és támogatását.

Ma, október 16-án, 3:00 órától az OKEx ideiglenesen felfüggesztette a digitális eszközök kivonását. * Biztosítani szeretnénk a felhasználókat, hogy az OKEx pénzeszközeinek biztonságát ez nem befolyásolta. Ezenkívül az OKEx összes többi művelete, amely nem vonja maga után a visszavonást, normálisan működik.

Tekintetében követelések A Twitteren ma arról számoltak be, hogy az OKEx-től pénzeszközöket vontak ki egy versenytársakhoz, az OKEx pénztárca csapata megerősítette, hogy az említett tranzakciókban szereplő származási pénztárca címei nem tartoznak az OKEx-hez.

A Chainalysis nagy blokklánc-elemző cég vezető közgazdásza is megerősített ma egy tweetben, hogy a kérdéses tranzakciók voltak "rosszul fel van tüntetve" és valójában nem az OKEx-től származnak.

Őszintén elnézést kérünk minden esetleges kellemetlenségért a felhasználóink ​​felé, amelyet a visszavonások felfüggesztése okozhat. A felhasználókat azonnal közzétesszük, amint több információnk van – kérjük, olvassa el Az OKEx hivatalos Twitterje a legfrissebb frissítésekről. Természetesen folytatjuk a digitális eszközök kivonását, amint megállapítottuk, hogy minden biztonsági követelmény teljesül.

Nagyra értékeljük és értékeljük folyamatos támogatását és bizalmát, és továbbra is első osztályú termékeket, szolgáltatásokat és technikai támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

* A 8.1 Szolgáltatásváltozás és a Szolgáltatási Feltételek megszakítása alapján az OKEx megváltoztathatja a Szolgáltatást és / vagy bármikor megszakíthatja, felfüggesztheti vagy megszüntetheti a szolgáltatást előzetes értesítéssel vagy anélkül..

Média kapcsolattartó

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner