Kérdezz-bármit az OKEx vezérigazgatójával, Jay Haóval – összefoglaló

Győződjön meg róla, hogy sajnos elmulasztotta – egy kérdezz-bármit (AMA) élő chat-beszélgetést szerveztünk Jay Hao-val, az OKEx vezérigazgatójával az angol Telegram csoportunkban (t.me/okexofficial_en) nagyon nagy hatással van ránk, több mint 3000 követő proaktív részvétele. Az egész AMA esemény során több száz kérdést gyűjtöttünk a felhasználóktól a világ minden tájáról.

A Jay Telegram debütálásakor az AMA ülés a jövőnkre és az örökös csereügyünkre összpontosított, de örömmel fogadjuk és megválaszoljuk néhány kérdést az OKB-vel, a tőzsdei bevezetéssel, az innovációinkkal és a jövőbeli fejlődéssel kapcsolatban. Azok számára, akik hiányolták, vagy akik újra fel akarták nézni az izgalmas Q-t&Mivel elkészítettük Önnek a válaszok összefoglalását mind a 25 kérdésre, amelyet Jay választott ki közösségünkből.

Contents

Jay-ről, vezérigazgatónkról

Jay tech veterán és tapasztalt iparági vezető. Az OKEx előtt a blockchain által vezérelt alkalmazásokra koncentrált az élő video streaming és a mobil játékok számára. Mielőtt a blokklánc-iparra rátért, már 21 éves szilárd tapasztalata volt a félvezetőiparban, az UVLED, ASIC, FPGA, multimédiás kodekek széles skálájának fejlesztésével, valamint a multimédiás processzorok komplex rendszer-on-chip (SOC) tervezésével. és vezeték nélküli kommunikációs rendszerek. Emellett elismert vezető, sikeres tapasztalatokkal rendelkezik a termékmenedzsment területén.

Az OKEx vezérigazgatójaként és a blockchain határozott híve Jay úgy látja, hogy a technológia megszünteti a tranzakciós akadályokat, emeli a hatékonyságot, és végül jelentős hatást gyakorol a globális gazdaságra. A biztonságot, az innovációt és a megbízhatóságot az OKEx három alappillérének tekinti. és elkötelezett amellett, hogy a platformot és az ipart egy újabb áttöréshez vezesse.

Kérdések & Válaszok – Minden eredeti

A párbeszéd valódiságának megőrzése érdekében nem csiszoltuk a 25 kiválasztott kérdést és Jay válaszait. A kérdéseket négy részre osztják: derivatívák, OKB, tőzsdei bevezetés, valamint innovációk és fejlesztés.

1. Származtatott ügyletek – határidős ügyletek, örökös csere & Több

Lesz-e kedvezmény a jövőbeli / swap pozíció díjából (kamat), ha valaki OKB dollárt tart? (Twitter-felhasználó: @TweetRamyz)

Van egy kedvezményes programunk az OKB-tulajdonosok számára. Minden OKB-tulajdonos díjkedvezményben részesül, ha az OKEx-en kereskedik. A különböző szintek eltérő diszkontrátái, minél magasabb a szint, annál nagyobb a kedvezmény.

Határidős piacunkon nincs pozíciódíj.

Az örökös swap esetében van egy „finanszírozási díj”, amely a swapok kulcsfontosságú eleme, amely segíti az alap stabilizálását azonnali indexel. Az örökös swap finanszírozási gyakorisága naponta háromszor. A finanszírozási díjat pedig nem az OKEx veszi át, hanem a szerződés partnere. Mint ilyen, sajnálom, de nem tudunk kedvezményt nyújtani a finanszírozási díjból.

Hogyan működik az Okex finanszírozása? És mi a jövő egyedisége és örök másoknak? (Twitter felhasználó:@ Ganbatt30810469)

A finanszírozással úgy gondolom, hogy az örökös swap finanszírozásra hivatkozik? Webhelyünkön egy nagyon részletes bevezetést mutatunk be az állandó swap kereskedéshez, amelyre hivatkozhat: https://support.okex.com/hc/en-us/sections/360003039191-Perpetual-Swap-Trading

És mitől egyedi, jó kérdés az OKEx. Az OKEx rendelkezik a legteljesebb ökoszisztémával és termékcsomaggal a piacon. A kereskedők kereskedhetnek fiat-token, spot, futures, örökös swap ügyletekkel, sőt az OKEx PiggyBank segítségével különböző szintű hozamokat kereshetnek.

Ráadásul a felsorolt ​​digitális eszközök szélesebb skálájával rendelkezünk, és egy kifinomultabb kockázatkezelési rendszerrel rendelkezünk, amely segíti a felhasználókat az összes kereskedelem biztonságos kezelésében.

a közeljövőben, milyen tervet szándékozik kezdeni az Okex az okb tétjével, hitelezésével vagy valami hasonlóval? A jövőbeni szerződésben mit gondol az új funkcióról, amikor érmék vagy zsetonok helyett hitelt vesz fel USD-vel? (Twitter felhasználó:@ BchTr2)

Ez nagyon jó kérdés.

Tétért – Valójában felülvizsgáljuk az OKB elindításának lehetőségét az OKEx PiggyBank-on (napi kamatokkal), mivel az $ OKB nem PoS.

Hitelezéshez – válaszoltam fent.

Határidős szerződések esetében – Igen, fontolóra vesszük az USDT piacát. Rendszerünk nagyon rugalmas. Tehát miután megerősítettük, bármikor azonnal elindíthatjuk.

Mit kell tennem felhasználóként a sikeres csere érdekében? (Twitter felhasználó: @Parpalyga)

Ha tudom, hogyan, most nem itt dolgoznék. hahaha!

A viccet félretéve, hadd fogalmazzak így. Tőzsdeként mindent megteszünk annak érdekében, hogy professzionális kereskedelmi infrastruktúrát és környezetet biztosítsunk a kereskedőknek kereskedési céljaik eléréséhez.

Kereskedelmi termékeink használatakor azonban nem garantálunk semmilyen nyereséget / veszteséget vagy hullámvölgyet, és nem tudok tippeket adni a kereskedéshez. Amit mondhatok, tegye meg a házi feladatait, mielőtt kereskedne. Fektessen be abba, amit tud.

Tervezi-e a határidős minimálár-növekedés / BTC és ETH cseréjét az azonnali megváltoztatására? Jelenleg az árnövekedés 0,01 dollár, ami azt jelenti, hogy csak a könyv első 20 dollárja látható. Bitmex láthatja a teljes könyvet! (Reddit felhasználó: u / joyser)

Javaslatát meghallgattuk. Nemsokára frissítjük megrendelési könyvünket a teljes rendelési könyv mélységére. További részletek következnek.

Üdvözlet, tervez-e más származékos termékek, például opciók felajánlását? (Reddit felhasználó: u / okex_newbie)

Igen, nagyon hamar bevezetjük az opciós piacot.

Kivéve a szokásos opciót. Felhasználóink ​​maximalizálása érdekében az alap felhasználása az OKEx opcióval elindítja a portfólió fedezetét, amely lényegesen alacsonyabb fedezetet igényel a fedezett pozíciókra. A profi kereskedőknek mindenképpen ki kell próbálniuk.

Mi van, ha a számlám fedezeti hányada alacsonyabb, mint a szükséges fedezeti hányad? Van támogatottsága az ilyen jellegű helyzetekhez? Egr távirat felhasználó: @ davidc510)

A fenntartási fedezeti arány a nyitott pozíció fenntartásához szükséges minimális fedezeti arány. Ha ez elmarad, akkor pozíciója (részben) kényszer-zárva lesz. A mechanizmusról itt talál további részleteket:

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028014232-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-System-Partial-Liquidation

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028531292-Adjustment-of-Perpetual-Swap-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-Schedule

Jelenleg örökös csere & a határidős ügyletek továbbra sem támogatják a kereskedőt olyan fejlett megrendelések megadásában, mint a stop limit, a trainling stop… mint az MT4 vagy a bitmex exchange platform. Tehát a következő alkalommal Okex ugyanazt az eszközt fogja hozzáadni a kereskedőhöz? Milyen stratégiája van az Okex-nek, hogy vonzza a kereskedőket és versenyezzen más árrés-kereskedési platformokkal, például a bitmex-szel …? (Távirat felhasználó: @ NguyenKhang1610)

Idén már elindítottunk speciális limit- és stop-limit megbízást spot-, határidős és örökös swap-piacainkon, más algo megbízási lehetőségekkel együtt. Hivatkozhat ezekre a linkekre:

Stop-limit sorrend: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027766731-Token-Trading-What-is-Stop-Limit-

Speciális korlátozási sorrend: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027767671

Mi befolyásolja az örökös csereügylet kölcsön díját, tervezik-e az Okex az örökös csereügyletek és a jövőbeni díjak csökkentését, például az OKB használatával díjak fizetésére? (Távirat felhasználó: @VoDanhReal)

Weboldalunk részletezi az örökös swap finanszírozási rátájának kiszámítását. Itt ellenőrizheti: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360020412631-XI-Funding-Rate-Calculations

A finanszírozás célja, hogy stabilizálja és szűkítse az alapot a swap ár és az azonnali index ár között. Sajnos attól tartok, hogy az OKB-val nem tudja rendezni a finanszírozási díjat.

Figyelembe véve az átállási kényelmet és az új kockázatkezelési intézkedéseket, ez azt jelenti, hogy az Örökös Swap jobb eszköz, mint a meglévő határidős ügyletek? (Távirat felhasználó: @hunterrcoin)

Két különböző származtatott eszköz a különböző kereskedési igények kielégítésére. A határidős szerződések időtartama és szállítási dátuma nagyobb alapon van, míg az örökös csereügyletnek nincs lejárati ideje, kisebb alapja van, és finanszírozási díjakat tartalmaz. Választhatja azt, amely megfelel az Ön igényeinek.

A 100-szoros tőkeáttétel olyan nagy és kissé kockázatos a kereskedők számára. Kereskedhet valaki örökös swap használatával? (Távirat felhasználó: @tuckergomar)

A 100-szoros tőkeáttétel csak lehetőség, nem kötelező minden örökös swap-kereskedő számára. Határozottan azt tanácsolom minden felhasználónak, hogy értse meg a kockázattűrését és a piaci trendet, mielőtt ilyen nagy tőkeáttételt alkalmazna.

A kapcsolódó piaci kockázatok minimalizálása érdekében a 100-szoros tőkeáttétel csak kis pozíciók számára érhető el.

Örökös csere & a határidős program növeli a pénz és az eszközök sebességét. Hogyan védi a felhasználói eszközöket, milyen architektúrát vagy rendszereket használ? Mindenki tudja, ha újabb cserét látunk, van SAFU (Secure Assets Fund for Users) garancia. (Twitter felhasználó: @kenyérkereső 1602)

Nagyon komolyan vesszük az alapok biztonságát.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a biztonságtechnika területén, és az alapok védelme érdekében egyedül fejlesztettük ki a hideg és meleg pénztárcákat, valamint a multi-sig technológiát. Eddig büszkén mondhatom, hogy tiszta nyilvántartásunk van arról, hogy nincs biztonsági megsértés. Bízunk benne, hogy a jövőben is tiszta lappal fogunk foglalkozni.

Ami a biztonsági alapot illeti, nem hoztunk létre külön alapot, és nem értékesítettük a média számára. De biztosíthatom önöket, hogy több mint elegendő tartalékunk van minden váratlan helyzet kezelésére.

Rengeteg derivatív tőzsde látott problémát a volatilis mozgások során, különösen akkor, ha indexáruk csak 2 vagy 3 tőzsdén alapszik. Hogyan fogja az @OKEx megvédeni a kereskedőket & hogy biztosítsák számukra a megfelelő kereskedési környezetet? (Twitter felhasználó: TheGemClub)

Kérjük, nyugodjon meg arról, hogy indexár-összetételünk csúcsminőségű a piacon.

Minden digitális eszközindexhez 3-5 alkotórészünk van, az eszköztől függően. A márkaárral, a fenntartási fedezeti arány rendszerével és a részleges felszámolási mechanizmussal együtt piacaink biztonságosan átélték az utóbbi időben a legingatagabb pillanatokat.

Ha további részletekre kíváncsi, hogy hogyan működik kockázatkezelési rendszerünk, olvassa el ezt a cikket: https://medium.com/okex-blog/perfecting-okex-futures-market-cc23f179e4eb

2. OKB

A közeljövőben az Okex kiemelkedő áttöréseket fog elérni, hogy tökéletes kereskedési platform legyen a Binance legyőzéséhez. Mit fog tenni az Okex kifejezetten azért, hogy az OKB pénzneme átengedje az értékét a BNB-hez képest? (Twitter felhasználó: @ dinhnam1996)

Úgy gondolom, hogy minden tőzsdének megvan a maga helyzete a piacon.

Az OKEx-nél a kereskedési termékek legszélesebb választékát kínáljuk a kereskedőknek. Ez az egyik módja annak, hogy megelőzzük a Binance-t. De természetesen megvannak az erősségeik a piacon, és szeretjük az erős versenytársakat. Az OKEx Jumpstart legújabb projektje nagyon jól sikerült, remélem, önök is profitáltak belőle.

Örülök, hogy mindenkit érdekel az OKB ára. Bár soha nem tőzsdén tettük, és soha nem fogjuk ellenőrizni az OKB árát.

Csak annyit teszünk, hogy #buidl. Folyamatosan hatalmas erőfeszítéseket fordítottunk az OKB ökoszisztémájának kiépítésére és a token felhatalmazására, így a piac egyik legértékesebb digitális eszközévé váltunk. Nagy lehetőségeket látok az OKB-ben, és úgy gondolom, hogy mindenkinek ugyanazt kellene látnia.

milyen stratégiákat alkalmazna, ha az USD OKB-nek nagyon drasztikus árcsökkenése lenne, például: -12% -ig? (Twitter felhasználó: @ danar808)

Még ha ez valóban megtörténik is, nem teszünk semmit az ár manipulálásáért.

Az OKB értékét a hasznossága határozza meg, ezért tovább erősítjük az OKB-t és fejlesztjük az OKB ökoszisztémát, hogy az OBK értékesebb legyen a piacon.

3. Felsorolás

Mikor sorolja fel az EOS dappokat, mint az EOSBet? (Twitter felhasználó: @Discoverweeklyx)

Nagyra értékeljük mindenki érdeklődését az OKEx-en való részvétel iránt. Ami a tőzsdei bevezetést illeti, elfogulatlan cserét látunk magunknak, amely egyenlő esélyeket kínál a jó projektek listára kerülésére. Saját listázási szabályaink vannak, amelyeket megtalálhat weboldalunkon és más hivatalos csatornákon. Folytatjuk szabályaink rendszeres felülvizsgálatát és frissítését, valamint a piac legújabb lehetőségeinek feltárását. Az EOS dapps mindenképpen az egyik érdekelt projektünk lesz.

Mikor lehet megváltoztatni az IEO szabályait? (Twitter felhasználó: @ Cherria11)

4. Innovációk & új termékek

A közelmúltban néhány legnépszerűbb tőzsde tervezi a hitelezési szolgáltatás elindítását, felkészült erre? (Twitter felhasználó: @hiamPluto)

Nagyon hamar elindítjuk saját hiteltermékünket. Kérjük, maradjon velünk.

Tervezi saját decentralizált kereskedési platformjának felépítését? (Twitter felhasználó: @hiamPluto)

Természetesen. Ez elkerülhetetlen tendencia.

Mint már bejelentettük, mivel a saját nyilvános láncunk, az OKChain most a tesztelés utolsó szakaszában van, létrehozzuk az OKDEX decentralizált csereplatformunkat az OKChain-on, és elindítjuk, amikor csapatunk egyetért abban, hogy a kereskedési tapasztalat elég nagy.

MI AZ YR CÍMES JÖVŐ TERV. EZT TÖBB SOK CSERÉT (Twitter felhasználó: @ ARVINDS67194835)

Nemrégiben elindítottuk az EOS PoS részesedését az OK Pool-on. És a jövőben több PoS-érmét támogatnak.

Mikor lesz az OKex napos stoploss az Ios számára? Okex van-e jövő a befektetők számára? (Twitter felhasználó: @ XunPht10)

Megértésem szerint ez az első féléves kérdés: A Stop-loss megbízás típusa hamarosan felkerül az OKEx iOS App alkalmazásba.

Kérem @ me-et a Twitteren, hogy további magyarázatot adhassak kérdésének második felére? Utána válaszolok. Köszönöm!

OKEx fejlesztése

Az Okex arra készül, hogy a jövőben a világ legjobb 3 digitális bankjává váljon? (Távirat felhasználó: @HissizAdam)

Érdekes kérdés.

Véleményem szerint nem lehet összehasonlítani a digitális világot a hagyományos világgal. Sok szempontból meglehetősen különböznek egymástól.

És nem akarunk „bankot”. A „bank” túl kicsi és korlátozott ahhoz, amire törekszünk.

Mikor fogja az Okex Indonesia támogatni az indonéz Fiatot és a Bankot befizetéskor vagy kifizetéskor? (Távirat felhasználó: @ MrBrown22)

Az OKEx csak a kriptográfia-kriptográfia kereskedelemre összpontosít, de támogatjuk a C2C fiat-kriptográf kereskedelmet több fiat devizában. A devizaopciókról itt tájékozódhat C2C piacunkon: https://www.okex.com/otc

Mi a véleményed a 90% -os hamis mennyiségről az @OKEx állításban? (Twitter felhasználó: AshishS17228231)

Nagyon örülök, hogy ezt a kérdést eljuttatta hozzánk.

Az OKEx-nél semmilyen önkereskedelmet, mosáskereskedelmet vagy bármilyen más típusú piaci manipulációt nem hajtunk végre platformunkon.

Ami a kinti pletykákat illeti, egyszerűen megnézheti megrendelésünk terjedését és mélységét. A kullancsméreteink nagyon minimálisak, azaz 0,1 az azonnali és az állandó swap piacaink esetében, és 0,01 a határidős piacok esetében, és még mindig megtalálható egy vastag mélység.

Úgy gondolom, hogy a bizonyíték nagyon nyilvánvaló, hogy a piacon a legmagasabb szintű likviditással rendelkezünk. Ne higgy a pletykáknak.

Mint más versenytársak, mint a Bybit, ¿Hogyan kerülhetné el a plataform az esetleges rendszer túlterheléseket, a sorrendben, amikor a volatilitás tetőzik? (Twitter felhasználó: martinvergaX)

Évekig tartó fejlesztés után a rendszerünk teljesítményét nagyon optimalizálták, és ritkán fordul elő késés. Sokáig nincsenek túlterhelési problémáink.

További AMA a gyere

Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek a közösségünkben, hogy megvalósította az AMA-t és kommunikálta velünk ötleteit. Tekintettel ezekre a lenyűgöző eredményekre, a jövőben további AMA-foglalkozásokat fogunk megrendezni. Ha bármilyen javaslata van az AMA javítására, ne habozzon, ossza meg velünk az összes közösségi média csatornánkat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner