Nemzetközi nőnap, 2020: 24 inspiráló idézet a nőkből a kriptóban

A nemek közötti egyenlőség egyetemes törekvés, és ez alól a kripto- és blokklánc-ipar sem kivétel. Nem meglepő, hogy a többi technológiai területhez hasonlóan a hím a többséget alkotja a blokkláncban és a titkosítási térben. Alapján A CryptoNewsZ megállapítása, a bitcoin közösségben manapság csak 12,28% nő, bár a szám már csak 2018-ban csak 5%.

Az OKExnél elkötelezettek vagyunk a nemek közötti egyenlőség archiválásáért a munkahelyen. Úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a nemek közötti sokféleség és a nők szerepvállalásának elfogadása. Nagyra értékeljük a női alkalmazottak tehetségét, kemény munkáját és közreműködését, és egyenlő esélyeket biztosítunk számukra a sikerhez és a ragyogáshoz, ugyanúgy, mint a férfi tagjainknak.

Évek óta tartó erőfeszítések után ebben az évben sikerült a nemek között kiegyensúlyozott munkaerőt elérni. Tehát fokozzuk erőfeszítéseinket a nemek közötti egyenlőség és a nők szerepvállalásának tudatosítása érdekében az iparban.

A Nemzetközi Nőnap tiszteletére külön kampányt hoztunk létre #WomenInCrypto hogy megünnepeljük az női női szereplők által elért eredményeket és hozzájárulást, és inspiráljuk azokat, akik keményen dolgoznak a sikerért a szerepükben. A kampányban 24 csodálatos hölgy szívből a szívébe osztozik, akik lenyűgözően hozzájárultak a mezőnyhöz.

Kíváncsi vagy, hogyan törik meg a sztereotípiákat és hogyan jeleskednek a blokklánc és a kriptográfia világában? Íme egy pillantás izgalmas útjaikra és erőteljes nyilatkozataikra, amelyek kiemelik, mi lehetséges a nők számára a kriptóban.

„A kripto, amiről tudjuk, hogy nemcsak blokkláncra épült, hanem egy erős közösségre is. Mi, nők, természetes közösségépítők vagyunk. Itt az ideje, hogy összegyűjtsük és részt vegyünk a kriptóban, azzal a céllal, hogy megszerezzük az anyagi függetlenséget és kihasználjuk veleszületett készségkészletünket. Ahogyan az általunk elköltött dollárok politikai nyilatkozatok – a Bitcoin sem más. Évezredek óta úgy adtuk le a voksunkat, hogy ne hallottak minket – a kriptovaluta lehetővé teszi számunkra, hogy meghallgassák. ”

Diana Pires, Alelnök, intézményi értékesítés, Crypto.com

„Az olyan feltörekvő technológiákhoz, mint a blokklánc és a kriptovaluta, mindig különböző hátterű tehetségekre van szükség az innováció előmozdításához. Az iparágban a női vezető stratégiai, kommunikációs és üzletfejlesztési szerepek többségével nagyszerű lehetőségeket nyit meg az új női belépők számára, hogy minden eddiginél nagyobb mértékben vegyenek részt a technológiákban. Én és társalapítóm, TongTong Bee mélyen hiszünk a nők képességeiben a blokklánc és a kriptopénzipar növekedésének élére állításában, és izgatottan várjuk, hogy erősségeinket láthassuk a világ megzavarásában. “

Alyssa Tsai, Alapító & Vezérigazgató, PANews

„Hogyan lehet egyenlő környezetet teremteni? A kriptoiparnak természetes előnyei vannak, ez egy olyan új iparág, és sokkal egyenlőbb lehetőségeket kínál mindenki számára a hagyományos iparokhoz képest. A férfiak és a nők ugyanazon a kiindulási vonalon állnak, és ugyanaz a lehetőségük van a régi világ megváltoztatására és az új világ létrehozására. Természetesen ez egy olyan iparág is, amely széles szakmai ismereteket igényel, például jogi, pénzügyi, technológiai, megfelelőségi stb. Segít abban, hogy több lehetőségünk legyen megtalálni sajátosságainkat és megfelelni a hátterünknek, vagy ha szeretnénk, akkor még több figyelemre méltó kihívást tudunk átvenni. Tehát nőként nem csupán szlogeneket akarunk kiabálni, hanem értelem, kiváló empátiánk és kommunikációs képességünk segítségével bizonyítanunk kell magunkat a nemek közötti egyenlőségért folytatott küzdelem során. “

Seirai Li, Taraxa közösség & Marketing Recika KPSZ, Taraxa / Recika

– Lilith Li vagyok. Feminista vagyok.

Blockchain & A cryptocrrency Industry a legjobb hely nőként dolgozni, még akkor is, ha nem kódolsz. Megmutathatja képességeit, amelyek évek óta törekednek rá, valamint önmagának tekintheti magát.

Két évig csatlakoztam egy szingapúri blokklánc-projekthez, amely újonnan érkezett a szakértelemhez. Számos fantasztikus lehetőség kínálkozik az emberektől való tanulásra és önmagának minősítésére. Megkóstolhatja például a csúcstechnológia működését; Ön is új kereskedő lehet, aki izgatott a digitális piaci folyamat megértésében; együtt dolgozhat olyan szakemberekkel is, akik különböző iparágakból és országokból érkeznek. Egy nap rájössz, hogy ragyogó emberek dolgoznak körülötted, és te is közéjük tartozol.

Nincs előítélet, nincs szexizmus.

Kínai vagyok, közel 10 éve élek Tokióban.

Japánban a nőknek nincs elegendő helyük a sikerhez a régi divat kultúrája és a hagyományos társadalom gondolkodása miatt. Állandóan hallgatnak, alázatosak, engedelmesek és kielégítőek. Úgy cselekednek, hogy „A JÓ LÁNY” és „UGYANAZ, MINT NEKED” védelmet nyújtanak a mindennapi életben. Ezt tudtam meg japán nőktől.

Japánban sokkal lelkesebb hölgyekre van szükségünk, akik itt dolgoznak, hogy minél hangosabban mutathassák meg készségeiket, beleértve a gondolkodást, a nyelvismeretet, a kommunikációt, a szociális érzelmeket,.

A New York-ban alapított japán szakember a Nők a Blockchain közösségben felelős vagyok, amely a blockchain nőkkel együttműködve érvényesíti a régió együttműködését.

A blokkláncban & kriptovaluta világban csak néhány nő harcolt ott. Megbízhatóak, megbecsültek, sikeresek. Szívesen lennél a következő hölgy?

Lilith Li, Japán szakember, nők a blokkláncban

„A nők annyit hoznak a munkahelyre. A különböző nézőpontoktól és vezetői stílusoktól kezdve a megközelítésekig a helyzetek kezelésében – a vállalkozások számára fontos, hogy nőket alkalmazzanak és elősegítsék ezt a sokszínűséget. Nőként a férfiak által uralt iparágban hihetetlenül fontos, hogy megkapja ezt a nagyon szükséges támogatást és folyamatos lehetősége legyen a növekedésre. Amikor az iparág visszahúzza korlátozó környezetét és biztosítja a nők számára ezeket a lehetőségeket, mindenki virágozhat! ”

Sandra Yap, Partnerségi igazgató, Zcoin

„Jelentős életet élni bátorság, bátorság és korlátlan energia kell. Két gyermek anyja lenni, miközben megfelel a kemény munkakörnyezet igényeinek, olyasvalami, amellyel a 21. században sok nő szembesül: egyszerre jelent kihívást és kifizetődő. Az élet egy gyönyörű utazás, állandó hullámvölgyekkel, de ami a legfontosabb, hogy éljünk és élvezhessük az út minden percét. Igazán áldottnak érzem magam, hogy megtaláltam elhívásomat a blockchain világában, egy olyan digitális küldetésben, amely összekötött csodálatos emberekkel, akiknek álmaik nagyobbak, mint maguk. A nappali és éjszakai munkavégzés valóban elvezet. De végül új emberként lépsz ki, mert ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Hálás vagyok minden nehézségért, amelyet át kellett élnem, mert jobb emberré tettek az úton. Különösen igaz nőtársaimra, akiknek nagyon keményen kell dolgozniuk nagy célok eléréséért, miközben ott vannak csodálatos gyermekeik mellett. Vedd meg tőlem ezt az üzenetet a Nemzetközi Nőnapon: Szeresd a munkádat, szeresd az életedet, mert az igazi munka mindig gyönyörűvé tesz. “

Faye, Társalapító, 99Ex

„A bitcoinnak köszönhetően az emberek minden eddiginél szabadabbak és képessé válnak az ötleteik és az értékteremtésük alapján versenyezni, leválasztva őket a nem, a faj, a származás és mások vonatkozásában elfogult régi elfogultságokról. A bitcoin rendszer lehetővé teszi az árteremtés minden apró darabjának piaci árát a fáradságos munkától és a kreativitástól, és valós időben átadja ezt a jutalmat az értékláncban. Itt az ideje, hogy mindenki átgondolja, milyen értéket hoz létre, amely pozitív hatást gyakorol majd 7 milliárd társaira. ”

Ella Qiang, Délkelet-ázsiai menedzser, Bitcoin Egyesület

„Az én személyes mantrám az, hogy a jövő megjóslásának legjobb módja az, ha felépítem. Összpontosítsuk energiánkat és tehetségünket az általunk elképzelt jövő megteremtésére, ahelyett, hogy időt vesztegetnénk a naysayerekkel. Irányítsd a sorsodat azzal, hogy a saját legnagyobb szószólója vagy. “

Emi Yoshikawa, Idősebb globális műveletek igazgatója, Ripple

„A blockchain technológia nemcsak egy technológiai forradalom, amely megváltoztatja a társadalmat és az egész emberiséget is. A Blockchain decentralizált vektora egyenlő hozzáférést biztosít a nők számára a szélesebb körű oktatáshoz, pénzügyi irányításhoz (egyénileg és intézményesen). A nőknek és a lányoknak nem feltétlenül a Wall Streetről kell származniuk, de továbbra is a globális gazdasági döntéshozatal részesei. A Blockchain pénzügyi függetlenséget biztosít a nők számára, és segít megszüntetni a nemi alapú diszkriminációt az iskolákban, az irodákban és otthon, nemzetközi szinten. Itt az ideje, hogy a nő ragyogjon. ”

Xiaoying Ren, A Cointelegraph Japan stratégiai szövetség igazgatója

„Úgy gondolom, hogy ez egy olyan ipar, amelyet tévhitek és félreértések jellemeznek. Sokan (nők és férfiak egyaránt) úgy vélik, hogy fejlesztőnek vagy közgazdásznak kell lenned ahhoz, hogy részt vegyél – vagy hogy lemaradtak a hajóról, és már késő.

Jobban tudunk szigorítani az elbeszélésben, megmagyarázni a kriptovaluta előnyeit anélkül, hogy túlbonyolítanánk, az infrastruktúra kiépítésében, a felhasználóbarátabb termékek nyilvánvaló USP-vel történő forgalmazásában. De még mindig rengeteg a tennivaló, és rengeteg hely áll rendelkezésre minden típusú ember számára.

Nem kell informatikusnak (vagy férfinak) lenned ahhoz, hogy megértsd egy olyan decentralizált digitális valuta értékét, amely leválaszt bennünket a kormányok és a központi bankok irányításáról és egyéni pénzügyi szuverenitást biztosít számunkra … Csak kíváncsi elme kell, és tanulási hajlandóság.

Ezenkívül értsd meg, hogy a belépés legnagyobb akadálya te vagy. Igen, ez a férfiak által uralt ipar, de senki sem tagadja meg aktívan a nők hozzáférését. A belépett nőstények közül sokan megölik az űrben. A blockchain nemi szempontból semleges. Ne hagyd, hogy bárki másként gondolkodjon, és ne hagyd, hogy bármi is az utadba álljon. “

Christina Comben, Kriptopénzújságíró, bitcoinista

„A nők kritikus szerepet játszanak a Blockchain és a Crypto térben. A nők természetesen ápolók, megbízhatóbbak és gyakran figyelnek olyan részletekre, amelyeket valószínűleg figyelmen kívül hagynak, például a kriptopénz jó célú felhasználására..

A nők felelőssége, hogy előrelátóik legyünk a ránk érkező változásnak, a Blockchain és a crypto hangot és esélyt adtak nekem a bürokráciákkal teli világban, ugyanezt megteheti más nők számára is. Ha több nő vesz részt a kriptográfiai térben, az pozitív változásokat idézhet elő. A nők nagyszerű kommunikátorok, és segíthetnek egyensúlyt és bizalmat teremteni a kriptográfiai ökoszisztémában. ”

Yaliwe Soko, Elnök, az Egyesült Afrika Blockchain Association

„Örömmel tapasztalom, hogy az új technológiák lehetővé teszik a nők számára, hogy mind a szakmai, mind a magánéletben kiteljesedjenek, megszervezzék idejüket és eljuttassák ötleteiket a világba, lehetővé téve az üzleti élet számára, hogy befogadóbb és sokszínűbb legyen. A női jövőkép különböző értékeket, fontos célokat és elérésük módját képviseli, és nagyszerű, hogy ma megoszthatjuk és meghallgathatjuk őket. A Fintech új lehetőségeket nyit meg a dolgozó nők előtt, akik a maguk módján új távlatokat nyitnak a fintech ipar számára. Ez kölcsönösen előnyös folyamat. Egyre több erős nő látható a kriptóban, az sem véletlen, hogy a világ egyik legbefolyásosabb közösségének – a Világgazdasági Fórumnak – a Blockchain vezetője nő, nagyszerű szakember és háromgyermekes anya.

A nők nagy erőforrást jelentenek a gazdaság számára, ezért legyünk erős nők. Bátorítsuk őket, oktassuk őket. ”

Kristina Lucrezia Cornèr, Ügyvezető szerkesztő, Cointelegraph

„A mindössze 11 éves technológiával ez egy olyan kialakuló tér, ahol a nők korán be tudnak szállni, és javíthatják a férfi és női újítók és vezetők arányát a blokklánc-iparban. A virágzáshoz és a sikerhez ebben az iparágban nincs szüksége informatikus diplomára, motivációra, szilárd üzleti tervre és kitartásra van szükség. “

Adel, Társalapító és projektvezető, DAPS Coin

„A blokklánc és a kriptográfia világváltoztató technológiák, és a nőket be kell vonni ezekbe. Az informatikában, a STEM-ben, a kriptóban és a blokkláncban még mindig kevés a nő. Hatalmas lehetőségek rejlenek a felhatalmazott hölgyek iránt, akik még nem vesznek részt benne. Bátorítsuk mindannyian a nőket arra, hogy használják fel képességeiket ebben a feltörekvő iparágban.

Rengeteg munka vár a fejlesztőkre, a (tech) vezetőkre, a marketing menedzserekre, a kommunikációs szakértőkre, az előadókra, a (web) tervezőkre és még sok más lehetőségre. Tehát, ha tudsz egy hölgyet a helyes irányba irányítani, hogy kövesse az álmait, hogy kiaknázza azok lehetőségeit, akkor hajrá. Ez lehet a kishúgod, egy barátod vagy akár valaki, akivel a nagy világhálón találkoztál. Minden apró hozzájárulás végül egy változatosabb és befogadóbb blokklánc- és kriptovilághoz vezethet. ”

CryptoLady, Alapító, ladiesinblockchain.org

„Úgy gondolom, hogy a nők kreatív gondolkodást hozhatnak egy olyan iparágba, amelynek jelenleg gondjai vannak az új technológiák áthidalásával annak hasznos és általános alkalmazásaiban. Így gondolkodom és érzem magam rendszertervezőként egy sikeres technológiai vállalatnál.

A Bitcoin nem találja meg az igazi sikert azáltal, hogy egyszerűen ragyogó szoftverarchitektúra. Az sem felelhet meg a sorsának, hogy kizárólag a technikusok vagy a befektetők számára elérhető rést jelentő csodaország. Tömeges felhasználásra szorul! Ehhez a tömeges felhasználáshoz marketingre és tervezésre van szükség.

Tehát kik lesznek ezek az emberek? Mindannyian. Nem emberek építik a Bitcoin csomópont szoftvert. A meglévő iparágak emberei találnak alkalmazási lehetőséget szolgáltatásaik (vagy azok egy részeinek) hatékonyabb futtatásához a Bitcoin segítségével.

A Bitcoin mint ökoszisztéma rengeteg lehetőséget nyit meg, amelyeket még ki kell aknázni. Biztonságos, nyílt, globális nyilvántartást, valamint gyors és költséghatékony kommunikációt biztosít mindenféle tranzakcióról, megállapodásról és adatról.

Az elmúlt évtizedben az emberek nem voltak teljesen éberek erre. Legtöbben, még azok is, akik már régóta ismerünk a Bitcoinról, nem voltunk tisztában a Bitcoin lehetőségeivel – jól láthatóan elrejtve a Bitcoin első verziójának kódjában: 0.1.

Mindannyiunk szenvedélye, hogy megosszuk és továbbépítsük a Bitcoin valódi természetének ezeket a felfedezéseit, hogy teljes mértékben megvalósítsuk a Bitcoin mint Internet 2.0 globális megjelenését..

A Bitcoin nem csak befektetés: ez egy olyan hálózat és infrastruktúra, amelyre modern kényelmeink és szolgáltatásaink nagy részének előnyös lenne futni.

Segítsünk tehát megvalósítani Satoshi álmát azáltal, hogy kifejlesztjük és népszerűsítjük a Bitcoin rendkívül népszerű szolgáltatásait, amelyek megfelelnek a Bitcoin tervezésének és igazi sorsának! “

Reina Nakamoto, Rendszertervező, @mindstatex

„A kripto egy folyamatosan fejlődő és több tudományágat felölelő iparág. Ne érezzen félelmet a látszólag elsöprő mennyiségű információ miatt – gondolkodjon kritikusan, legyen ellenálló és bízzon a saját hangjában. Ami a legfontosabb: érezd jól magad, hogy hatást gyakorolj világunkra! ”

Mia Deng, Szitakötő Fővárosa

„Mindenki a kriptopénz bevezetéséről beszél.

Fel akarja gyorsítani a folyamatot? Vegyen be több nőt!

Míg a nők vezető pozíciókat kezdtek el betölteni a legnagyobb kriptovaluta-társaságokban, sokkal többünkre van szükség befektetésre és munkára ebben az iparágban. Beszélj veled a barátnőiddel, nővéreiddel és azzal a lánnyal, akivel mindig beszélgetni szeretnél. (Szeretne tanulni valami jót? Nagyszerű jégtörő &# 128539;) ”

Shalini

„Olyan világban élünk, amely gyors ütemben változik. Ez az az idő, amikor a kreativitás és a merész ötletek váltak új normává, és azok az emberek, akik ezt az új korszakot magukévá teszik, szintén elősegítik a jobb változását. Ez az oka annak, hogy támogatom az oktatást és megosztom az információkat, hogy minél többen megértsék azokat a határtalan lehetőségeket, amelyeket a Blockchain és a Crypto jelenthet társadalmunk alakításában emberként, közösségként és egyéni emberként, függetlenül etnikai hovatartozásuktól, nemtől vagy társadalmi háttértől. Mindig nagyra értékeltem az élet jó dolgait és azt, hogy mit érhetünk el, ha együtt dolgozunk és kapcsolatban maradunk. Pontosan ezért csatlakoztam nemrég az ICON ökoszisztémához és a P-Rep ICONPLUS csapathoz, hogy inspiráljam és kihívjam másokat a közös munkára. Az igazi innováció mindenkit magában foglal. ”

Mounia Rabhi, ICON nyilvános képviselő, ICONPLUS

„A nemzetközi nőnap 1910-ben kezdődött. Tisztelettel adózom azok előtt, akik abban a korszakban kezdték meg ezt a mozgalmat. És most 2020-ban. A következő szakaszba kell lépnünk. A blokkláncok és a kriptovaluták a határok megszüntetésével és az egyének összekapcsolásával fejlődtek. Ne felejtsük el, hogy a blokklánc is megteremtheti a nők szabadságát és egyenlőségét. ”

Mai, MissBitcoin

„Ahhoz, hogy a blockchain technológia elérje a tömeges alkalmazást, sokkal több tehetségre van szükségünk, pl. nők csatlakozzanak hozzánk ebben az iparágban. A kutatások azt mutatják, hogy a nők kiválóan vállalják a kezdeményezést, az ellenálló képességet, az eredmények elérését és az integritást és az őszinteséget. Ezek olyan tulajdonságok, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy az ipar hasznosítsa hatalmas potenciálját.

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a nők azért csatlakoznak ehhez az iparhoz, mert FUN. Saját tapasztalataim szerint ez idegőrlő, mégis izgalmas út volt. Egy olyan menet, ahol állandóan alázatos vagyok, folyamatosan a lábujjamon, de mindennap tanulok, és taposok és nyomokat nyomok egy olyan hatalmas területen, ahol csak nagyon kevesen léptek át. Csatlakozzon hozzánk ezen az úton! ”

Fangfang Chen, Az Algorand Alapítvány műveleti vezetője

„A kriptovaluták és a blockchain technológiák adaptálása és megértése az elején nehéz dolognak tűnhet.

Ne felejtsd el, hogy: "Minden nehéz, mielőtt könnyű!"

A nehéz dolgok megkönnyítése a rejtett hatalmunk. Soha ne becsüld alá tehetségedet. Ne féljen új dolgokat megtanulni.

Ne féljen a változás úttörője lenni. Ne féljen versenyezni a férfi világban. Ne hagyja, hogy a társadalom és a jelenlegi állapot kizárja a játékból.

Minden átalakuláshoz együttérző érintésünkre és részletes perspektívánkra lesz szükség; mint a blokklánc-átalakítás.

Başak Burcu Yiğit, Társalapító, Isztambul Blockchain Women

„A blokklánc-technológiával kapcsolatos projekteket fejlesztő, vagy a projektekben aktívan részt vevő vállalkozó nők száma még mindig nagyon kevés, bár ez általában növekszik. Figyelembe véve a felhasználási eseteket, elmondható, hogy elkezdtük látni olyan ügyvédek, bürokraták, akadémikusok, állami személyzet vagy közép- vagy C-szintű vezetők profilját, akik vállalati blokklánc-megoldásokon dolgoznak, és akik megpróbálnak hozzájárulni az ökoszisztémához a szabályozás szempontjából és kormányzási kérdések.

A vállalkozás kriptovaluta oldalát illetően azt látjuk, hogy a nők óvatosabb ösztönük miatt inkább befektetési / megtakarítási eszközként, mint kereskedésként közelítik meg a kriptopénzeket..

Másrészt a nők természetüknél fogva kreatívak. A nőknek hozzá kell járulniuk e technológia fejlesztéséhez és új ötletek létrehozásához. Ily módon úgy gondoljuk, hogy a technológiát szélesebb tömegek is alkalmazhatják és kibővíthetik. Ki kell építeni azokat a struktúrákat, amelyek a nőket kriptovaluta tranzakciókra ösztönzik. A közös tudatosság felfogásaként, miszerint minden szoftveres környezetben, különösen a számítógépes játékokban, a férfiak dominálnak, törődünk azzal, hogy megtörjük ezt a felfogást, és arra ösztönözzük a nőket, hogy ebben az ökoszisztémában dolgozzanak, ami hozzáadott értéket teremthet és új távlatokat nyithat. ”

Ebru Güven, Társalapító, Isztambul Blockchain Women

„A Bitcoin a választás szabadságáról szól, és egy reményben remélem, hogy több nő látja azt mechanizmusként, hogy lehetőségeket teremtsen maguknak. Az ipar többi nőjének azt mondanám – építkezzünk tovább. Talán egyszer a kérdés, "Milyen nőnek lenni az űrben? elavult lesz. ”

Crypto lány elment, @girlgone_crypto

Végül, íme néhány szó stratégiai vezérigazgatónktól, Alysa Xu.

„Mit szeretek a kriptóban? Nem megkülönböztető jellegű, nemétől, végzettségétől vagy kulturális hátterétől függetlenül. A kriptóban mindenki egyenlő. Ez a „decentralizáció” valódi manifesztuma.

Egy nőnél, aki közel 10 éve dolgozik a technológiai iparban, sokat kérdeznek tőlem: “Miért nincs sok nő a blokkláncban?” és mindig ugyanazt a választ adom nekik, vannak. Csak nem érik el ugyanolyan szintű expozíciót vagy elismerést, mint férfi társaik, és ez a tér problémája.

Több nőt szeretnék motiválni, hogy vegyenek részt a kriptóban, szeretném látni a nőket a hatalomban, és ami a legfontosabb, azt szeretném, ha a nők kamatoztatnák ezt a csodálatos lehetőséget a növekedésre és ragyogásra. A Crypto nem valamiféle fiúklub, hanem mindenre kiterjedő, mindazok a hölgyek, akik csatlakoztak hozzánk a #WomenInCrypto kampányba, tökéletes példák arra, hogy a nők hogyan vezethetik, formálhatják és járulhatnak hozzá az iparhoz. “

Alysa Xu, Stratégiai vezérigazgató, OKEx

Kövesse az OKEx-et:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Webhely: https://www.okex.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner