OKEx: Az Ön egyablakos piaca a Crypto vásárlásához, kereskedéséhez és kereséséhez

Átfogó piactérre vágyik, hogy vásároljon, kereskedjen, és még több kriptográfiát szerezzen?

A várva várt OKChain februári bevezetését követően végre befejeztük az iparág mindenre kiterjedő kriptográfiai szolgáltatási platformjának építését. Széles körű szolgáltatásainkban minden kriptográf kereskedő számára telepítve van, az első Bitcoin megvásárlásától kezdve a többi kriptó kereskedéséig, a hozam maximalizálásáig vagy a piac felzárkóztatásáig az OKEx lefedte Önt. Merüljünk el az OKEx kriptográfiai útjára!

Kriptó vásárlása: Vásároljon kriptot fiat pénznemekkel nyugodtan

Akár HODL-t szeretne, akár kereskedni a Bitcoin-szal, a legelső lépés, amelyet meg kell tennie, az, hogy a fiatját kriptóvá alakítsa. Az intuitív fiat-crypto átjárónk megbízható fizetési csatornákkal van összekapcsolva, amelyek korszerűsítik az Ön számára a biztonságos és hatékony kriptográfia-kereskedelmet.

Ez a kép üres alt attribútummal rendelkezik; fájlneve: Screenshot-2020-03-26-at-7.05.36-PM.png? x-oss-process = image / quality, q_85

Az Out Buy Crypto szolgáltatás támogatja a 6 mainstream token– Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT, Ripple (XRP), Litecoin (LTC) és OKB 30 fiat valutával több mint 180 országban és területen, beleértve az USD-t, EUR-t, GBP-t, RUB-ot, TRY-t és még sok mást. A 6 legmegbízhatóbb fizetési csatorna, köztük a globális vezető Simplex, a Koinal, a Banxa, a Koinal, a Mercuryo és a MoonPay társaságában együttműködve 17 fizetési lehetőséget kínálunk, amelyek kiterjednek a VISA, MasterCard, banki átutalás, Apple Pay és még sok másra. , gyors és megbízható szolgáltatásokat nyújtva az alapok és a tranzakciók biztonsága érdekében.

A teljes tranzakció során nincs szükség KYC ellenőrzésre az OKEx-en. Így kihagyhatja az összes ellenőrzési eljárást a kriptográfia megvásárlásához, és azonnali induláshoz az azonnali kereskedéshez és egy sor derivatívához az OKEx-en..

Kereskedési piacok: Kereskedjen, mint egy profi

Amint a blockchain technológia folyamatosan fejlődik és elfogadásra kerül, egyre több token válik elérhetővé a piac számára kereskedés céljából. Az OKExnél elkötelezettek vagyunk, hogy találékony, felhasználóbarát és megfelelő platformot biztosítsunk a kereskedelemhez, és segítsük a blokklánc projektek növekedését. Az újonnan cserélt kriptójával átfogó módon kereskedhet a főbb kriptovalutákkal folt és származékok piacok, beleértve árrés, határidős, örökös csere, és a legújabb indítás, lehetőségek kereskedés.

Jelenleg iparágvezető határidős termékeink kínálnak fordított vagy fordított az Ön által választott különböző elszámolási dátumokkal kötött szerződések, ideértve: heti, kéthetente, negyedévenként, és kétnegyedévente a rendeléstípusok széles választékával együtt, hogy a felhasználók nagy rugalmasságot élvezhessenek a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kidolgozott stratégiáik megfogalmazásában. Ezen kívül az azonnali piacunk 290+ kereskedési párral és 10-szeres tőkeáttétellel kínál a margin kereskedéshez.

Eszközkezelő eszközök: Az eszközök tárolásához, az érték megőrzéséhez vagy a kriptográfiai portfólió extra megszerzéséhez szükséges eszközök

A blokkláncban történő extra jövedelem megszerzésének módjai mindennap nőnek és egyre népszerűbbek. A vásárlás és a HODL mentalitáson kívül valóban passzív jövedelemtervet készíthet, és nagyobb megtakarítások elérése érdekében dolgozhat. A neves kereskedelmi piacokon kívül számos hozzáadott értékű szolgáltatást kínálunk a felhasználók számára az EARN extra kriptográfia számára.

Az EARN egy vadonatúj szolgáltatás, amely összes pénzügyi ajánlatunkat egyetlen helyen gyűjti össze, hogy a felhasználók tartalék érméiket felhasználhassák extra megszerzéséhez. A felhasználók használhatják Megtakarítás automatikusan növelni a pénztárcáján belüli eszközöket kereskedés nélkül; használat Tét érmék tartása a magasabb hozam elérése érdekében az OKEx Poolban, egy innovatív bányakészletben, amely stabil és átlátható, több pénznemben több típusú bányászati ​​szolgáltatást nyújt; vagy használja Lekötött betét a passzív jövedelem határozott idejű tétellel történő felhalmozása.

OKEx Akadémia: Használja ki a blokklánc-ismereteket és a piaci trendeket

Az OKEx nem csupán kereskedési platform. Megértjük, hogy a felhasználók néha csalódottak lehetnek a kriptográfiai világban való eligazodásban, ezért szeretnénk egy nyílt oktatási portált építeni, amely mindenki számára széles körű blokklánc-ismeretet nyújt. Legyen szó kriptográfiai kezdőkről vagy haladó kereskedőkről, itt, az OKEx Akadémián mindent megtudhat a blokkláncról, a kereskedési stratégiákról, a piacelemzésről, és természetesen útmutatók az OKEx használatának megkezdéséhez..

Tapasztalja meg ma az OKEx legjobbjait!

Kövesse az OKEx-et:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner