OKEx: Az Ön egyablakos piaca a Crypto vásárlásához, kereskedéséhez és kereséséhez

Átfogó piactérre vágyik, hogy vásároljon, kereskedjen, és még több kriptográfiát szerezzen?

A várva várt OKChain februári bevezetését követően végre befejeztük az iparág mindenre kiterjedő kriptográfiai szolgáltatási platformjának építését. Széles körű szolgáltatásainkkal minden kriptográfiai kereskedő számára egyaránt telepítve van, az első Bitcoin megvásárlásától kezdve más kriptók kereskedéséig, a hozam maximalizálásáig vagy a piac felzárkóztatásáig az OKEx lefedte Önt. Merüljünk el az OKEx kriptográfiai útjára!

Kriptó vásárlása: Vásároljon kriptot fiat pénznemekkel nyugodtan

Akár HODL-t szeretne, akár kereskedni a Bitcoin-szal, a legelső lépés, amelyet meg kell tennie, az, hogy a fiatját kriptóvá alakítsa. Az intuitív fiat-crypto átjárónk megbízható fizetési csatornákkal van összekapcsolva, amelyek korszerűsítik az Ön számára a biztonságos és hatékony kriptográfia-kereskedelmet..

Ez a kép üres alt attribútummal rendelkezik; fájlneve: Screenshot-2020-03-26-at-7.05.36-PM.png? x-oss-process = image / quality, q_85

Az Out Buy Crypto szolgáltatás támogatja a 6 mainstream token– Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT, Ripple (XRP), Litecoin (LTC) és OKB 30 fiat valutával több mint 180 országban és területen, beleértve az USD-t, EUR-t, GBP-t, RUB-ot, TRY-t és még sok mást. A 6 legmegbízhatóbb fizetési csatorna, köztük a globális vezető Simplex, a Koinal, a Banxa, a Koinal, a Mercuryo és a MoonPay társaságában együttműködve 17 fizetési lehetőséget kínálunk, amelyek kiterjednek a VISA, MasterCard, banki átutalás, Apple Pay és még sok másra. , gyors és megbízható szolgáltatásokat nyújtva az alapok és a tranzakciók biztonsága érdekében.

A teljes tranzakció során nincs szükség KYC ellenőrzésre az OKEx-en. Így kihagyhatja az összes ellenőrzési eljárást a kriptográfia megvásárlásához, és azonnali induláshoz az azonnali kereskedéshez és egy sor derivatívához az OKEx-en..

Kereskedési piacok: Kereskedjen, mint egy profi

Amint a blockchain technológia folyamatosan fejlődik és átveszi, egyre több token válik elérhetővé a piac számára kereskedelem céljából. Az OKExnél elkötelezettek vagyunk, hogy találékony, felhasználóbarát és megfelelő platformot biztosítsunk a kereskedelemhez, és elősegítsük a blokklánc projektek növekedését. Az újonnan cserélt kriptójával átfogó módon kereskedhet a főbb kriptovalutákkal folt és származékok piacok, beleértve árrés, határidős, örökös csere, és a legújabb indítás, lehetőségek kereskedés.

Jelenleg iparágvezető határidős termékeink kínálnak fordított vagy fordított az Ön által választott különböző elszámolási dátumokkal kötött szerződések, ideértve: heti, kéthetente, negyedévenként, és kétnegyedévente a rendeléstípusok széles választékával együtt, hogy a felhasználók nagy rugalmasságot élvezhessenek a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kidolgozott stratégiáik megfogalmazásában. Ezenkívül az azonnali piacunk 290+ kereskedési párral és 10-szeres tőkeáttétellel kínál fedezeti kereskedést.


Eszközkezelő eszközök: Az eszközök tárolásához, az érték megőrzéséhez vagy a kriptográfiai portfólió extra megszerzéséhez szükséges összes eszköz

A blokkláncban történő extra jövedelem megszerzésének módjai napról napra nőnek és egyre népszerűbbek. A vásárlás és a HODL mentalitáson kívül valóban passzív jövedelemtervet készíthet, és nagyobb megtakarítások elérésére törekszik. A neves kereskedelmi piacokon kívül számos hozzáadott értékű szolgáltatást kínálunk a felhasználók számára az EARN extra kriptográfia számára.

Az EARN egy vadonatúj szolgáltatás, amely összes pénzügyi ajánlatunkat egyetlen helyen gyűjti össze, hogy a felhasználók tartalék érméiket felhasználhassák extra megszerzéséhez. A felhasználók használhatják Megtakarítás automatikusan növelni a pénztárcáján belüli eszközöket kereskedés nélkül; használat Tét érmék tartása a magasabb hozam elérése érdekében az OKEx Poolban, egy innovatív bányakészletben, amely stabil és átlátható, több pénznemben több típusú bányászati ​​szolgáltatást nyújt; vagy használja Lekötött betét a passzív jövedelem határozott idejű tétellel történő felhalmozása.

OKEx Akadémia: Használja ki a blokklánc-ismereteket és a piaci trendeket

Az OKEx nem csupán kereskedési platform. Megértjük, hogy a felhasználók néha csalódottak lehetnek a kriptográfiai világban való eligazodásban, ezért szeretnénk egy nyílt oktatási portált építeni, amely mindenki számára széles körű blokklánc-ismeretet nyújt. Legyen szó kriptográfiai kezdőkről vagy haladó kereskedőkről, itt, az OKEx Akadémián mindent megtudhat a blokkláncról, a kereskedési stratégiákról, a piacelemzésről, és természetesen oktatóanyagok az OKEx használatának megkezdéséhez..

Tapasztalja meg az OKEx legjobbjait ma!

Kövesse az OKEx-et:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map