OKEx heti frissítés: február 8. - február 14.

Itt van minden, amit nem szabad kihagynia az OKEx-ről a héten

OKChain tesztnet & OKExDex elindítva

Saját blokkláncunk, az OKChain & Az OKExDex, a decentralizált tőzsde most indult. Az OKT az OKChain natív tokenje lesz, a genezis blokk 100% -a fel lesz térképezve az OKB tulajdonosainak.

Minden felhasználó meghívást kap arra, hogy tapasztalja meg az OKChain erejét. A résztvevő felhasználók ingyenes OKT testnet érméket is kaphatnak!

Részletek: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039635351-OKChain-Testnet-Now-Live

OKChain AMA Jay Haóval

Futtattunk egy AMA-munkamenetet, hogy mindenki megkérdezhesse az OKChain, az OKDEX és más témákat. Ha elmulasztotta, nézze meg az alábbi linket, és olvassa el a válaszokat minden elképesztő kérdésre.

Részletek: https://twitter.com/JayHao8/status/1226878259347873795

OKEx Jumpstart x HyperDAO (HDAO) token eladási részletek

Örömmel jelentjük be, hogy a HyperDAO (HDAO) lesz az OKEx Jumpstart 10. token értékesítésének projektje, és 2020. február 25-én (UTC) indul. Az OKBelievers Exclusive Allotment munkamenet 04: 00-kor (UTC), az OKTraders Privilege Allotment munkamenet 05: 00-kor (UTC) nyit..

Részletek: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039127232-OKEx-Jumpstart-x-HyperDAO-HDAO-Token-Sale-Details?utm_source=twitter.com&utm_medium = szociális&[e-mail védett] _officia

RavenCoin (RVN) már elérhető

Örömmel jelentjük be, hogy a RavenCoin (RVN) már szerepel az OKEx-en. Az RVN a Bitcoin kódvilláján alapuló protokoll, amely arra hivatott, hogy megkönnyítse a kereskedhető blokklánc-alapú eszközök egyszerű kibocsátását és kezelését.

Részletek: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039818371

OKEx x Ravencoin (RVN) – RVN ajándékok befizetése új feliratkozási bónusszal


A Ravencoin tőzsdei bevezetésének megünneplésére betétet készítettünk & új feliratkozások – exkluzív bónusz mindenkinek. Azok a felhasználók, akiknek nettó betétösszege meghaladja az 1500 RVN-t, jogosultak csatlakozni a promócióhoz.

Részletek: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039412172?utm_source=twitter.com&utm_medium = szociális&utm_campaign = new-listing-double-bonus-to-celebrate

Kereskedelmi párok kivezetése – 8. tétel

Folyamatosan figyeljük a felsorolt ​​projektek teljesítményét. Néhány projektet február 18-án, 06:00 órakor (UTC) törölnek a listáról, mivel nem felelnek meg a listázási kritériumainknak. Az érintett eszközök visszavonása március 1. 06: 00-tól (UTC) lezárásra kerül..

Részletek: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039753411-Delisting-of-Trading-Pairs-8th-Batch?utm_source=twitter.com&utm_medium = szociális&utm_campaign = bejelentés-folyamatosan figyeljük a

A határidős ügyletek és az állandó swap árlimit szabályainak kiigazítása

A felhasználók érdekeinek jobb védelme érdekében & A kockázatkezelés ellenőrzésének javítása érdekében kiigazítjuk a határidős árkorlát szabályait & örökös csereügyletek.

Részletek: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039317072?utm_source=twitter.com&utm_medium = szociális&utm_campaign = bejelentés a felhasználók jobb védelme érdekében

OKEx Pool korlátozott idejű ajánlat – tét IOST a dupla hozamért

Az IOST közösség támogatása érdekében elindítjuk a „Stake IOST Double Yield” promóciót. Egyetlen felhasználó dupla hozamot élvezhet, maximum 6 millió IOST tétmennyiség mellett.

Részletek: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039638411?utm_source=twitter.com&utm_medium = szociális&utm_campaign = okexpool-jó hír! -hoztunk-dou

OKEx & MakerDAO AMA

Bemutatni a köztünk lévő ökoszisztéma-partnerséget & MakerDAO & exkluzív DSR arány az OKExPool-on, AMA-t fogunk vendégül tartani vezető Chao Pan-nal február 14-én, 10 órakor (UTC). Küldje el kérdéseit az alábbi linken, és esélyt nyerhet 20 DAI-ra!

Részletek:

Ravencoin AMA

Kérdése van a közelgő RavenCoin listával kapcsolatban? A Ravencoin vezető fejlesztőjével, Tron Black-szel AMA-t fogunk megrendezni február 18-án, 10 órakor (UTC). Szerezzen esélyt 5 USDT megnyerésére, ha itt összegzi kérdéseit:

OKEx X Gunbot partnerség: élvezze az 50% -os kedvezményt

Unod már, hogy egyedül kezeled a kriptokereskedelmet? Próbálja ki az automatizált kereskedést legújabb partnerünkkel, a Gunbottal, aki jelenleg 50% kedvezményt kínál az új Gunbot felhasználók számára az OKEx-től.

Részletek: A Gunbot hivatalos weboldala és a Gunthy közösségi fórum

OKEx Jumpstart: HyperDAO $ HDAO kvíz

Frissítettük a Jumpstart szabályait! Töltse ki a kvízt http://bit.ly/2SlsYNc hogy megbizonyosodjon arról, hogy felkészült az eladásra, és esélyt kap 5 USD koronára!

Részletek:

OKEx HyperDAO Post-AMA kvíz

Kérdése van a 10. token értékesítéssel, a HyperDAO-val kapcsolatban? Az AMA-k több fordulóját rendezzük társalapítójukkal és stratégiai vezetőjükkel, Jayden Wei-vel, & Tisztviselőnk, Ryan Ang társelnök és műveleti vezető & hamarosan partneri Távirati Csoportok! Eközben ne hagyja ki az esélyt, hogy csatlakozzon az AMA utáni vetélkedőhöz, és 5 USDK-t nyerjen!

Kvíz link:

http://bit.ly/2w7OInb

OKEx Valentin-napi ajándékok

Tegyen szert szeretetre és mutassa meg elismerését szeretteinek! Kivel töltöd a Valentin-napot? Mutasd meg a dátumodat és az egyedi szerelmi történetedet a linken, hogy megnyerhesd 10 USDK!

Csatlakozz itt:

Múltbeli esemény:

Voice – Az EOS Premier eseménye (február 13.)

Alina Yao, az OKEx Pool vezetője, a Voice 2020 EOS debütáló eseményének adott otthont. Köszönjük, hogy csatlakozott hozzánk sok EOS iparági vezetővel együtt!

A Bitcoin bányászat állapota & Gaming on Lightning (február 11.)

Nagyon jól éreztük magukat tegnap, ahol Quentin Issele megosztotta új termékcsomagunkat a Coinscrum hálózati eseményen. Maradj velünk, és nézd meg, melyik eseményen vesz részt pénzügyi csapatunk a következő!

Események:

Blockchain Economy (február 21–22.)

Az OKEx pénzügyi csapata örömmel találkozik Önnel Isztambulban, Törökországban. Gyere, ismerkedj meg Lennix Lai-vel, Phil Glover-lel & Quentin Issele a jövő héten a Blockchain Economy rendezvényen!

Válasz itt:

https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN/index.html?utm_source=twitter.com&utm_medium = szociális&utm_campaign = event-okex-financial-team-izgatott

Konferenciacserék (március 5–6.)

Részt veszünk a konferencia-csereprogramon. Gyere és ismerkedj meg Phil Glover-AVP pénzügyi piacokkal március 5-én Amszterdamban!

Válasz itt: Crypto exchange konferencia Amszterdam – a konferencia cseréi

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Webhely: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map