OKEx heti frissítés: november 23-29

Az OKEx hamarosan piacra dobja az EOS / USDT határidős ügyleteket

Örömmel jelenthetjük be, hogy az EOS / USDT határidős kereskedést hivatalosan elindítják 2019. december 2., 06:00 (UTC).

Részletek:Az OKEx elindítja az EOS / USDT Futures kedves ügyfeleket! Örömmel jelentjük be, hogy az EOS / USDT határidős kereskedést hivatalosan elindítják az…

Örömmel jelenthetjük be, hogy az ETH / USDT határidős kereskedelem él.

Részletek:Az OKEx elindítja az ETH / USDT határidős ügyfeleket! Kedves értékes ügyfelek! Örömmel jelentjük be, hogy az ETH / USDT határidős kereskedést hivatalosan elindítják az… okexsupport.zendesk.com címen.

Az USDT által határolt határidős határidők minden nap magas napi forgalmat értek el

Új MINDEN idejű csúcs! Az USDT-marginált határidős ügyletek kereskedési volumene elérte a 10 000+ BTC-t a 2 héttel ezelőtti indulásunk óta, összesen 70 000+ BTC.

Kereskedjen velünk most a „Legegyszerűbb határidős szerződésekkel”: bitcoin határidős, btc határidős, OKEX határidős | OKEX.com – Keresse meg a legfrissebb bitcoin határidős árat, bitcoin határidős árdiagramot az OKEX.COM oldalon, és azonnal kereskedjen a btc határidős ügyletekkel… www.okex.com

Exkluzív Black Friday Airdrop kanadai felhasználók számára

Az OKEx és a VirgoCX összefognak, hogy megünnepeljék a fekete pénteket a kanadai felhasználók számára!

Részletek:

A V3 Open API támogatja az USDT-marginális Perpetual Swap kereskedést


Hamarosan beindítjuk az USDT-fedezett örökös swap kereskedési szolgáltatást. A szimuláció és az élő kereskedelem támogatása érdekében frissített örökös swap kereskedési API-nkat a (z) címen adják ki 2019. november 25., 07:00 (UTC). Az API dokumentációja is ennek megfelelően frissül. Egy újabb közleményben frissítjük a szimuláció nyitásának és az élő kereskedés idejét.

Események:

OKEx Cryptour Ukraine 2019 – Vinnytsia (november 27.)

Milyen jó este volt Vinnytsia tegnap este! Ismeretek megosztása a kriptokereskedelemről & A blockchain technológia legújabb újításai újdonságokkal találkoztunk & régi barátok az OKEx Talks találkozónkon.

OKExTalks – Szentpétervár (november 22.)

Köszönöm mindazoknak, akik részt vettek szentpétervári beszélgetéseinken. Köszönet minden előadónknak! Kövesse Oroszország TG csoportját, hogy nyomon követhesse a jövőbeni bejelentéseket:

http://t.me/okexofficial_ru

OKEx hivatalos kereskedési szoba

Cyrus piacelemző vezetőnk éppen hetente mutatta be a piackutatást és a trendeket az OKEx Kereskedelmi Szoba távirati csoportunkban! Megosztotta a BTC visszapattanásával kapcsolatos piaci hangulat legfrissebb frissítését és azt, hogy mely altcoinokat kell befektetni. Ő ott lesz, hogy megossza a piaci trendekkel kapcsolatos kutatásainak betekintését és válaszoljon kérdéseire a jövő héten!

Csatlakozzon hivatalos kereskedelmi termünkhöz itt:

Közelgő események:

OKEx Talks 2019 – Nairobi

Utolsó lehetőség regisztrálni az OKExTalks-ra Nairobiban november 30-án! Ha nekilát a kriptográfia kereskedelmének, akkor ez az esemény az Ön számára! Végigvezetjük a margin kereskedésen, a trendelemzésen & kereskedési pszichológia.

RSVP:OKEx Talks 2019 – NairobiEventbrite – Az OKEx bemutatja az OKEx Talks 2019-et – Nairobi – 2019. november 30., szombat, a Marble Arch Hotelben, Nairobiban… www.eventbrite.com

OKEx Cryptour Ukraine 2019 – Kijev

Pénzügyi piacunk igazgatója, Lennix Lai csatlakozik hozzánk Kijevben, az ukrán Cryptour utolsó állomásához december 5-én! Különvendégként vezeti a „Hogyan fejleszti a növekedési lehetőségeket a decentralizált gazdaság” című vitát.

RSVP:OKEx Cryptour Ukraine 2019 – KyivEventbrite – Az OKEx bemutatja az OKEx Cryptour Ukraine 2019 – Kijev – 2019. december 5-én, csütörtökön a Leonardo Business Center-ben… www.eventbrite.com

OKEx Crypto Networking Drinks Amszterdamban

Hogy megünnepeljük azt a csodálatos közösséget, amelyet Hollandiában építettünk, Crypto Networking Drink-ot rendezünk. Meghívva új és régi barátokat, csatlakozzon hozzánk, hogy megünnepeljük az ünnepi szezont, és emeljünk egy poharat a már meglévő évhez, a megosztott tudáshoz és az új kapcsolatokhoz.

RSVP:OKEx Crypto Networking Drinks in AmsterdamEventbrite – Az OKEx bemutatja az OKEx Crypto Networking Italokat Amszterdamban – 2019. december 6., péntek, a Cut Throat Barbernél &… Www.eventbrite.com

OKEx Talks – Calabar

Készülj fel Calabarra! Az OKEx Talks december 7-én érkezik hozzád, és csúcsvezetőket hoz a kriptotérbe. Megbeszéljük a „Tokenization & Digitális eszközök ”, hát gyere & csatlakozzon a közösséghez!

RSVP:OKEx Talks 2019 – CalabarEventbrite – Az OKEx bemutatja az OKEx Talks 2019 – Calabar – 2019. december 7-én, szombaton a Hotel 45-ben, Calabar, CR. Keressen eseményt … t.co

OKEx Talks 2019 – Rotterdam

Mick De Graaf első előadónkat, aki december 10-én csatlakozik az OKEx beszélgetésekhez Rotterdamban, Mick a DexWallet tehetséges intelligens szerződések fejlesztője, aki mindenkinek megtanítja a DeFi alapjait..

RSVP:OKEx Talks 2019 – Rotterdam: A DeFiEventbrite megértése – Az OKEx bemutatja az OKEx Talks 2019 – Rotterdam: A DeFi érzékét – 2019. december 10., kedd, CIC… www.eventbrite.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map