OKEx Jumpstart: Új szabályok megmagyarázva

4 megjegyzendő pont, hogy biztosítsa a kiosztást az OKEx token értékesítésében

Dióhéjban

  • Nincs több érkezési sorrendben előfizetéses munkamenet.
  • Kiosztási összegét az OKB tartási összege és időszaka, illetve kereskedési volumene alapján határozzuk meg.
  • Az új szabályok a közelgő 9. token értékesítéstől lépnek hatályba.

Indítása óta az OKEx Jumpstart féléves időtartama alatt már nyolc token értékesítést tartott. Noha hízelgünk a felhasználók elsöprő támogatásától, mindig keressük a lehetőséget termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére.

A közösségeink visszajelzésének áttekintése után aggodalmunkra adott okot, hogy sok felhasználónak nehézségekbe ütközött a kiosztás biztosítása, különösen akkor, ha a teltházak csak néhány másodperc alatt történtek. Annak érdekében, hogy szélesebb körben lehessen részt venni a tokenek értékesítésében, a közelgő 9. OKEx Jumpstart token eladástól és tovább, végrehajtjuk a továbbfejlesztett szabályokat. Íme néhány fontos szempont:

1. Két teljesen új előfizetés, alacsonyabb küszöbértékkel

Bemutatjuk az OKEx Jumpstart előfizetés két munkamenetét: a OKBelievers Exclusive Allotment Session és a OKTraders Privilege Allotment Session.

A múltbeli eladásokhoz képest, hogy részt vehessen egy token értékesítésben, az érdeklődő felhasználóknak meg kell tartaniuk napi minimum 100 OKB az előző 5 egymást követő napon (szemben az előző 30 nap 100 OKB-jével) minden token értékesítési nap előtt. Az új szabályok által kínált alacsonyabb küszöbértéknél nagyobb kiosztást érhet el, ha több OKB-t tart az 5 napos időszakban.

Ezenkívül az új szabályok szerint az, hogy miként teljesíti a követelményt, megváltoztatná az elosztási együtthatót a két ülésen. További részleteket az alábbiakban részletezünk.

2. OKB tartási számítás: hosszabb ideig tart többet, mint az utolsó pillanatban ömlesztve vásárolni

Korábban azt figyelték meg, hogy néhány felhasználó az OKB napi átlagos tartását úgy próbálta elérni, hogy az értékesítést megelőző néhány napban tömegesen vásárolta az OKB-t. Az új szabályokkal arra ösztönözzük az érdeklődő felhasználókat, hogy tartsák folyamatosan a szükséges OKB összeget.

Ne feledje az újat OKBelievers Exclusive Allotment Session fent emlitett? Ennek a munkamenetnek a szabályai hasonlóak a korábbi eladások első előfizetési munkamenetéhez. azonban, a szükséges OKB mennyiség folyamatos tartásával magasabb kiosztási együtthatót és így nagyobb kiosztást biztosíthat.

Az alábbi táblázat az együtthatók különbségét mutatja az OKB folyamatos (balra) tartásával és az utolsó pillanatban ömlesztett vásárlással (jobbra):

Abban az esetben, ha a minimális és átlagos tartási együtthatói eltérnek, akkor az értéket a magasabb értékhez kell rendelni. Az együttható és az OKB pillanatfelvételi rekordjait mindig ellenőrizheti az OKEx Jumpstart webhelyén.

Mint mindig, ha abbahagyja a tartást vagy elmarad az előírt OKB napi átlagos részesedéstől, visszaszerezheti jogosultságát azáltal, hogy az értékesítési nap előtt tömegesen megvásárolja az OKB-t, hogy elérje a kívánt átlagos napi tartási igényt.

3. Új kereskedési volumen alapú munkamenet

Az előző második előfizetési munkamenettől eltérően az új OKTraders Allotment Privilege Session egy speciális előfizetési munkamenet csak a nagyobb eladási kínálat jelképes értékesítése.

Ebben a munkamenetben allokációs előnyt élveznek azok, akik sokat kereskednek az OKEx-en, mivel a munkamenetre vonatkozó allokációs együtthatók az OKEx létrehozása óta felhalmozott OKEx spot kereskedési mennyiségtől (bitcoinban) függenek. Az együtthatókat az OKEx Jumpstart webhelyén teheti meg.

A megfelelő együtthatók a következők:

4. Új kiosztási képlet: már nem az első sorrendben történő értékesítés

A közösségünk visszajelzésének áttekintése után aggódtunk, hogy sok felhasználónk nem elégedett azzal, hogy kizárták őket a korábbi értékesítésekből. Mint ilyen, úgy döntöttünk, hogy felhagyunk az „érkezési sorrendben” modellel, és lehetővé tesszük, hogy a kiosztási képlet megváltoztatásával minél több résztvevő csatlakozzon a token értékesítésünkhöz..

Az új kiosztási képlet a következő:

Ez a képlet mind az OKBelievers Exclusive Allotment munkamenetre, mind az OKTraders Privilege Allotment munkamenetre vonatkozik.

Egyszerűen fogalmazva, a kiosztást az együttható, a feliratkozott összeg és a teljes munkamenet-készlet határozza meg, függetlenül a munkamenetben való részvétel sorrendjétől.

5. Jobb védelem a csalás ellen

Ismerjük azokat a panaszokat is, amelyek szerint egyes felhasználók több fiók manipulálásával próbálták biztosítani a kiosztást. Az általános felhasználók érdekeinek védelme érdekében az OKEx Jumpstart KYC ellenőrzési követelményét feloldják a KYC2. Ezzel reméljük, hogy megteremtjük a tisztességet mind az intézményi, mind a lakossági felhasználók körében.

Ezenkívül mindkét munkamenet előfizetési ideje 10 percről meghosszabbodik 30 perc és nincs több előfizetési korlát előírják, lehetővé téve az összes felhasználó szélesebb körű részvételét.

A részletes szabályokat lásd az alábbi linken:OKEx Jumpstart Token értékesítési szabályok javítása

Hallgatni fogunk tovább

Az OKEx Jumpstart nem válik sikeres és megbízható platformká felhasználói, intézményi és kiskereskedelmi felhasználók támogatása nélkül. Úgy gondoljuk, hogy a tisztességes környezet az egyetlen módja annak, hogy mi és az ipar tovább növekedjünk.

Mint mindig, most is szeretnénk meghívni Önt, hogy adja meg értékes ötleteit az új szabályokkal kapcsolatban. Kérjük, ne habozzon, hagyja gondolatait a közösségi médiában.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Webhely: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner