OKEx vezérigazgatói beszélgetés: Az indiai kripto táj

India felkeltette a figyelmemet gyors kriptográfiai fejlesztése miatt. A világ második legnagyobb lakott országában a kriptográfia növekszik a központi bank agresszív monetáris politikájának köszönhetően, reagálva a COVID-19 járvány által okozott gazdasági visszaesésre. A világ országai a pénz likviditásával foglalkoznak a piaci likviditás fenntartása érdekében, ám ez fokozatosan csökkenti a helyi valuták vásárlóerejét. Többen észreveszik ezt, és elkezdték fedezni portfólióikat a kriptográfia, mint befektetési alternatíva felé, különösen Indiában. Ma egyre több indián fogadja el a kriptot, hogy ellensúlyozza az indiai rúpia értékcsökkenését.

Úgy gondolom, hogy több tényező járul hozzá a kriptográfia fejlődéséhez Indiában. A rejtjelezést két fő alkalmazásra használják az országban – egy határokon átnyúló pénzátutalási eszközre és egy járművalutára a rúpia stabilabb fiat pénznemekké, például az amerikai dollárra való átszámításához..

Crypto for International Remittance

A világ legnagyobb népességkiáramló országának, Indiának is több mint 17 millió bevándorlója volt 2019-ben, ami hozzájárult a nemzetközi átutalások iránti erős igényhez.

Az indiai globális átutalási díjak mégis indokolatlanul magasak a nagy kereslet miatt (az ország 5,67 milliárd USD átutalási díjat számolt fel 2019-ben). Az indiánoknak nyilvánvalóan jobb kiútra van szükségük a határokon átnyúló fizetéshez. A Bitcoin vagy más kriptovaluta határokon átnyúló fizetési eszközként való használata a legjobb megvalósítható megoldás számukra.

Az Indiai Legfelsőbb Bíróság 2020. március 4-e óta megszüntette a Reserve Bank of India (RBI) banki tilalmát a kriptovaluták ellen, India általános kriptopénz-piaca ismét virágzóvá vált, különösen a kriptográfiatőzsdék kereskedési volumene tükrözi. A nagy átutalási igény miatt úgy gondolom, hogy ez hosszú ideig ösztönzi a digitális valuta növekedésének prosperitását Indiában.

Kripto, mint járműpénz a rúpia stabilabb fiat pénznemekké történő átszámításához

A defláció leértékeli az indiai rúpia értékét, különösen a COVID-19 járvány idején, ahol a rúpia és az amerikai dollár közötti árfolyam még mindig emelkedik.

Indiában mindig is nagy volt a kereslet az amerikai dollár iránt az online vásárlás, az előfizetés streamingje stb. Iránt. Akár rúpia megőrzésének, akár a fogyasztói keresletnek köszönhető, a rúpia folyamatos leértékelődésével az indiánoknak erősen meg kell alakítaniuk rúpiájukat stabilabb fiat valuta. A szigorú devizaszabályok azonban nagyon megnehezítették a rúpia közvetlen átváltását dollárra, ezért a legtöbb indián úgy dönt, hogy a rúpiát átváltja Bitcoinra, majd dollárra P2P kereskedési platformokon vagy csevegőcsoportokon keresztül, például WhatsApp, Telegram és Facebook.

Miután feloldották a kriptográfia kétéves tilalmát az országban, az indiai gazdaság várhatóan egy szabadabb és igazságosabb piac felé mozog, ahol szabadon cserélhetik az amerikai dollárt a Bitcoin-szal. A Similarweb adatai szerint 2020 első negyedévében megnőtt az Indiából érkező nagy kripto-cserék weboldalainak forgalma. Közülük az OKEx indiai látogatásai növekedtek a legnagyobb mértékben, elérve az 545,56% -ot. Előrelátható, hogy az indiai piaci verseny egyre kiélezettebbé válik.

Az OKEx India terve

Jelenleg az indiai kriptovaluta ökoszisztéma még fejlesztés alatt áll, és fokozatosan javul a cserék, a média és az infrastruktúra terén. Itt, az OKEx-nél szeretnénk kiteljesíteni az indiai kriptokereskedelmi ökoszisztémát azáltal, hogy az indiai felhasználókat összekapcsoljuk a nemzetközi kereskedési piacokkal.

Az egyre növekvő kereslet kielégítése érdekében az indiai piacra szabott szolgáltatásokat kínálunk az emberek kereskedelmének megkönnyítése érdekében. Figyelje a Twitteremet vagy az OKEx hivatalos csatornáját a bejelentésre!

Eközben, ha szeretne többet megtudni az indiai jelenlegi kriptográfiai ökoszisztémáról, az OKEx együttműködött a Coinpaprikával, és közösen jelentést írt, hogy globális szempontból megoszthassa betekintését. A OKEx x Coinpaprika jelentés – India blokklánc-ökoszisztémájának feltérképezése különféle új piacokat tárgyal, amelyek a kereskedelem volumene szempontjából világszerte gyorsan növekednek. Letöltheti a jelentést itt.

Kövesse az OKEx-et:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner