#OKExCustServ összefoglaló: Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója az Ön szolgálatában

Május 25-én Jay Hao vezérigazgatónk egy napra az ügyfélszolgálat vezetője lett Twitter meghallgatni, hogy felhasználói mit gondolnak valóban termékeinkről és szolgáltatásainkról. Becsületes visszajelzéssel az OKEx tovább javíthatja és a legjobb felhasználói élményt kínálhatja minden felhasználó számára.

Hiányzott a csevegés? Olvassa el az alábbi összefoglalónkat, és nézze meg, mit válaszolt Jay!

Contents

1. Miért nem nyújt cseréje Livechat-t a kereskedőknek??

Az OKEx jelenleg nem nyújt élő chat szolgáltatásokat, ezért vagyok itt twitteren beszélgetve veled;), csatlakozhatsz az OKEx távirati csoporthoz is:

2. Az alkalmazásod nem engedte, hogy pénztárcát hozzak létre (most a webes mobil verziódat használom).

A pénztárca szolgáltatásokkal kapcsolatban nézze meg itt: https://www.okex.com/wallet

2. Nem tudom, hogy erre van-e szükség, de sok felhasználónak sok kérdése van az #OKExFutures által tanított rendelés típusokkal és egyéb adatokkal kapcsolatban, de azt hiszem, a legjobb lesz egy kis magyarázó bekezdést tenni, amikor lebegjen a ritka funkcióknál.

Örömteli probléma, hogy felhasználóinkat annyira érdekli termékeink! Először ajánlhatja nekik az #OKAcademy oldalunkat, hogy magyarázatot találjanak a megrendelés típusaira és az ábrákra – https://bit.ly/2X0CuHN

Több oktatási infografikát készítünk & videókat a következő hónapokban folytatott kereskedésről.

3. Nagyon szeretném látni a $ ETH és / vagy a $ BCH opciókat. Ha lehetséges, $ XRP (@E_user_L)

Most beszéltem az OKEx termékcsapatával, és úgy döntöttünk, hogy a következő hónap elején felvesszük a $ ETH Opciókat. A többi a piaci reakciótól függ. Maradjon velünk.

4. Ha én vagyok a vezérigazgató, akkor inkább adok vételi stop megbízást és eladok stop megbízást a hatalmas veszteségek megakadályozása érdekében, mint stop limit megbízást (@jazieph)

Hamarosan átfogó frissítést alkalmazunk a megállási határértékünkre & stop piaci megbízások, amelyek lehetővé teszik a stop megbízások kényelmesebb elhelyezését a hatalmas veszteségek megelőzése vagy a nyereség könnyebb megszerzése érdekében.


5. Ha vezérigazgató lennék, egyszerűbbé tenném a kereskedést. Összevonom az összes határidős terméket egyetlen usdt számlára, ami kiküszöbölné az eszközök számláról a másikra történő átvitelének idejét. Nagyon egyszerűen és hatékonyan használható és irányítható, különösen új felhasználók számára (@E_user_L)

Remek javaslat! Fontolgatjuk. Maradjon velünk.

6. A kereskedelem adatainak Excel könyvelése könyvelés céljából valóban őszinte. Az a tapasztalatom volt, hogy a számokat „kemény kódolással” látták el, vagyis a számokat nem formázzák számokká. Másodszor, a vételi / eladási adatok külön sorokban jelennek meg. Pl. Ha 10 étert vásároltam, akkor 20 sor jelenik meg, amelyek + ETH és – USDT értékeket mutatnak, és minden alkalommal a kereskedések sorrendje nem időrendben történik, vagyis muszáj illeszkedjen egy adott + ETH kereskedéshez egy másik – USDT kereskedéshez talán 3 sorral korábban. Harmadszor, bízom abban, hogy egyes kereskedési adatok nem tükröződnek, ezért intrapolálnom kell az előző sor számát (token egyenleg, eladott tokenek) és a következő sort, hogy levezessem az adott kereskedésre vonatkozó adataimat. Általában azt tapasztalom, hogy a létrehozott excel lapokat nehéz használni, és sok csípést igényelnek, mielőtt könyvelni tudnék. Ebben az összefüggésben úgy gondolom, hogy a Binance excel lapjai sokkal könnyebben kezelhetők, mert a vételi összeg / ár / tranzakciós díjak mind szépen tükröződnek egy sorban egy kereskedésnél. Nincs szükségem jutalomra, csak abban a reményben, hogy az OKEx javítani tud ezen, mivel sokszor problémákat okozott nekem (@ puppystabber69)

Feljegyeztem a tanácsát. A mi termékünk & a technikai csapat továbbra is optimalizálja a kereskedési adatokat, hogy felhasználóbarátabbak legyenek. Most dolgozom rajta.

7. Miért választottátok el különlegesen a határidős kereskedelem számláit? Ez zavart kelt az új kereskedők számára abban, hogy mit kell tenni és merre tovább. Szerintem a legjobb lesz, ha csak egy fiókba egyesíted őket, és csak egyetlen USDT-t vagy BTC-t használsz.

Köszönöm a hozzászólásod. A terméktervezés célja, hogy segítse a felhasználókat abban, hogy jobban megértsék, milyen kereskedési eszközök állnak rendelkezésre. Azonban azon dolgozunk, hogy javítsuk a számlák szétválasztásának egyszerűségét, hogy felhasználóbarátabbá is váljon. Maradjon velünk.

8. A legjobb, ha egy mini magyarázó bekezdést tesz, amikor a nem mindennapi funkcióknál lebeg.

Köszönöm a tanácsot! Kevés van "én" ikonok néhány kifejezés mellett – például a Csere -, amelyek megmutatják a magyarázatokat, amikor lebegnek rajta. De tudom, hogy ez nem elég mindenkinek.

Szükség esetén keresse meg a bal oldali sávot – további információk -.

9. Jó lenne hozzáadni a kriptot" akárcsak neked "vásárolni kriptot" funkció … pl. harmadik fél

@SATOS_EU Tehát a befektetők eladhatják kriptójukat és átutalhatják bankszámlájukra. (Természetesen a kyc2 vagy 3.

Mindenképpen érdemes utánanézni, jó javaslat!

10. Tehát fantasztikusan használtam a kereskedelmi érzelmeket az alkalmazásban. De nagyon szeretném, ha javítanátok a funkcionalitásán. Mondjuk, hogy a napi kereskedésekben a # BTC, # eth, # xrp stb. & talán a partnerség vagy a szociális kereskedelem integrálása is segít

Thx az Ön tanácsára jelenleg diverzifikált kereskedési adatokat kínálunk a felhasználóknak, beleértve a BTC hosszú / rövid adagot, a határidős nyitott belsőt, a kereskedési volumenet stb. ellenőrizze: https: //www.okex.com/markets/futures-data/btc-usd-quarterly.

Továbbá folyamatosan növeljük az érzelmeket és az indexet, amelyet a kereskedők döntéshozatalának elősegítése érdekében tudunk nyújtani (mellékeltük az új kereskedési adatok oldalt, amelyet hamarosan elindítunk).

A szociális kereskedelemben csapatunk már benne van, és hamarosan jelentkezni fogok velük.

Kövesse az OKEx-et:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map