Hogyan vásárolhatunk névtelenül bitcoinokat

Maga a Bitcoin nem igazán névtelen. Ha belegondolunk a névtelenségébe, ott van az a mini szívroham: hogy bárki láthatja, mennyi bitcoinja van egy adott címhez; ráadásul követhetik, hogy a bitcoinok hogyan mozognak erről a címről a másikra.

Ennek ellenére talán ez nem a legnagyobb gond a legtöbb bitcoin birtokos és potenciális vásárló számára. Ami sokakat rémiszt: a bitcoin vásárlásakor vagy eladásakor igazolnia kell a személyazonosságát – egyesek nem érzik jól magukat az útlevelük és a szelfik benyújtásával..

Ha ez úgy hangzik, mint te, akkor valószínűleg tudni akarod, hogyan lehet névtelenül megvásárolni a bitcoinokat ellenőrzés nélkül. Ez a cikk a továbblépés módját tárgyalja. Olvass tovább.

Bitcoinok névtelen vásárlása igazolvány nélkül

Valószínűleg azért olvassa ezt a cikket, mert megpróbált bitcoinokat vásárolni a legtöbb tőzsdén, de ezek ellenőrzését kérték, mielőtt bármilyen megrendelést megtehetett volna. Ez kiábrándító lehet; Végül is a bitcoin egy egyenrangú digitális pénznem volt. Kíváncsi lehet: mi köze ehhez személyazonosságának igazolásához? Őszintén szólva, néhányunk csak bitcoinokat akar vásárolni, és folytatja az életünket.

Érdekes: A Bitcoin tranzakciók valóban névtelenek?

A rendszer jelenleg azonban nincs így bekötve. A digitális devizákkal, köztük a bitcoinral kereskedő legtöbb tőzsdének személyazonosító igazolást kell kérnie, hogy megvédje magát a csalásoktól és a pénzmosóktól. Ezenkívül nem olyan könnyű névtelenül megvásárolni a bitcoinokat, mert a legtöbb esetben a fiat valutát a bitcoinokkal lehet cserélni. Hacsak nem közvetlenül az eladótól vásárol, anélkül, hogy közvetítõt venne igénybe, nincs garancia a névtelenségre.

Ennek ellenére számos módon vásárolhat bitcoinokat hitelesítés nélkül.

A bitcoinokat a következő módszerekkel vásárolhatja meg:

 • Peer-to-peer kereskedési oldalak
 • Konkrét cserék, amelyek nem kérnek igazolást.
 • Vásárlás BTC ATM-ekből.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fizetési mód nagymértékben eltér a bitcoinokat vásárló platformtól függően. Választhat hitel- / betéti kártyákat, előre fizetett utalványokat / ajándékkártyákat, készpénzbetéteket, banki átutalást stb. – mindez attól függ, hogy honnan vásárolja a bitcoinokat.

Ezenkívül ezek a fizetési módok némelyike ​​nem igazán névtelen, de legalább nem kell megadnia személyes adatait a bitcoin vásárlásakor. Ha nem tévedek, valószínűleg meg akarja vásárolni a bitcoinokat és elsétálni. Ön dönti el, hogy melyik fizetési módot kívánja használni.

Nézzünk meg néhány rendelkezésére álló lehetőséget.

Peer-to-Peer platformok

A P2P piacterek fantasztikus lehetőségek, ha igazolás nélkül szeretne bitcoinokat vásárolni. Az ilyen platformok előnye, hogy a tranzakciók részletei privátak maradnak Ön és az eladó között.

Néhány neves P2P piactér:


1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com logó

A localbitcoins egyike a P2P piacoknak, ahol ellenőrzés nélkül lehet bitcoinokat vásárolni. A Localbitcoins-nál a vásárlók fiat pénzt válthatnak bitcoinokkal. Csak böngésznie kell a webhelyen, hogy megtekinthesse a különböző eladók ajánlatait, valamint az általuk preferált fizetési módot.

Amikor kereskedelmet kezdeményeznek, a Localbitcoins letéti számlán zárolja az eladók bitcoinjait. Az érmék csak akkor kerülnek a Localbitcoins pénztárcájába, ha az eladó megerősíti, hogy megkapta befizetését. Ha névtelenségre vágyik, a készpénzbefizetés jól fog működni. A személyes találkozások rendben vannak, de könnyen átverhetik magukat.

Bitcoins vásárlásához a Localbitcoins webhelyen kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés: Regisztráljon fiókot itt: localbitcoins.com.

2. lépés: Böngésszen a különböző ajánlatok között a hirdetési oldalon. Ne felejtse el szűrni az eredményeket egy választott fizetési móddal. Ez lehet készpénz postai úton vagy készpénzletét bankban.

3. lépés: Ha egy tetsző hirdetéssel találkozik, kattintson rá a kereskedelmi feltételek megtekintéséhez, majd küldje el a kereskedési kérelmet. Feltétlenül olvassa el az eladó kereskedési feltételeit. A legtöbb esetben az eladó megad egy telefonszámot; kapcsolatba léphet velük, hogy megbeszéljék a találkozót, vagy megbeszéljék a fizetési célt.

Amikor az eladó megkapja a befizetést, felszabadítja a bitcoinokat a Localbitcoins Letéti számlájáról az Ön Localbitcoins pénztárcájába. Minden kezdeményezett kereskedéshez a Localbitcoins megadja a kódot; ezt a pontos kódot fogja használni annak ellenőrzésére, hogy az eladó kiadta-e a bitcoinokat. Ha az eladótól kéri a kódot, és a kódja nem egyezik meg a tiéddel, akkor az eladó nem adta ki a bitcoinokat.

Abban az esetben, ha fizet az eladónak, de nem sikerül tartania az ügylet végét, a Localbitcoins felszabadítja a bitcoinokat az Ön számlájára. Ez a biztonsági intézkedés biztosítja, hogy ne kapjon átverést.

Itt van egy videó arról, hogyan lehet névtelenül megvásárolni a bitcoinokat a Localbitcoins.com oldalon.

Előnyök:

 • Tényleges személlyel foglalkozol.
 • Biztonságos és gyors, ha betartja a feltételeiket.
 • Különböző fizetési módokat kínál.
 • Nincsenek meghatározott korlátok

Hátrányok:

 • Túl sok átverés.
 • A személyes tranzakciók bizonytalanok lehetnek.
 • Helyi találkozás nem lehetséges a különböző földrajzi helyeken élő emberek számára.
 • A díjak néha magasak lehetnek.

2. PaxFul

Vásároljon Bitcoint a Paxful-nál

A Paxful 2015 óta létezik. Ha problémái vannak a bitcoin vásárlásával az országában, talán kipróbálhatja a Paxfulot – a világ minden tájáról fogadnak embereket. Peer-to-peer tőzsdeként a kereskedők szabadon cserélhetik a digitális valutákat anélkül, hogy szigorú ellenőrzési lépéseken mennének keresztül. A Paxful egy olyan platform, amely összeköti mind a bitcoin vásárlókat, mind az eladókat.

A névtelenség érdekében a készpénzbetét és az előre fizetett utalványok a legjobb alternatívák, mivel nem kell feltölteni az igazolványát.

1. lépés: Bitcoinok vásárlásához egyszerűen regisztráljon fiókot a Fájdalmas. Aktiválja fiókját egy e-mailre küldött link megerősítésével.

2. lépés: Menjen az ajánlatok oldalra a különböző listák közötti böngészéshez; válasszon fizetési módként készpénz befizetést vagy előre fizetett utalványt, ha nem akarja benyújtani személyi igazolványát. Miután meglátott egy csábító hirdetést, kattintson a „Vásárlás” ikonra a kereskedési feltételek megtekintéséhez, és még az eladóval is csevegjen.

A befizetés teljesítése után a bitcoinok az Escrow számláról a Paxful pénztárcájába kerülnek.

Előnyök:

 • Nincs korlátozás vagy ellenőrzés a megvásárolható összegre vonatkozóan.
 • Könnyen megvásárolható bitcoin.
 • Reszponzív támogatás.
 • Megmutatja az eladó hírnevét.

Hátrányok:

 • A vásárlók számára a legtöbb kereskedelem árfolyama magas.
 • Az eladó megpróbálhatja átverni Önt.

3. HodlHodl

Vásároljon Bitcoint a HodlHodl-nál

A Hodlhodl egy P2P kriptovaluta-csere, amelyhez nincs szükség KYC / AML megfelelésre. A bitcoinok vásárlásához csak létre kell hoznia a fiókját. Ez a platform valóban reméli, hogy változást hoz. A letétbe helyezett felhasználói ellenőrzési alapok és a fizetendő díjak rendkívül alacsonyak – kereskedelemenként körülbelül 0,6%. További előny, hogy a Hodlhodl rendelkezik Testnet-rel; a Testnet segítségével megtanulhatja, hogyan kell valuta nélkül kereskedni. Az Exchange tervezi továbbá az integrációt Villámhálózat platformjukra a tranzakciók felgyorsítása érdekében.

A bitcoinok névtelen vásárlásához választhatja a készpénzt személyesen, készpénzletétet egy bankban, vagy készpénzt postán. Attól függően, hogy hol tartózkodik, szerencsés lehet, ha valaki készpénzt fogad el hivatalos fizetési módként; különben más fizetési módokkal kell számolnia.

Irány át hodlhodl a fiók létrehozásához. Csak meg kell adnia egy e-mailt és egy egyedi jelszót a vásárlás megkezdéséhez. Miután aktiválta fiókját a beérkező levelek küldött link megerősítésével, navigáljon a ‘Bitcoins vásárlása’ fülre. Innen szűrheti a keresést az Ön tartózkodási helyének és fizetési módjának megfelelően. Ha olyan ajánlatot talál, amelyik tetszik, kattintson az eladó profiljára a megrendelés leadásához.

Előnyök:

 • Nincs szükség ellenőrzésre.
 • Alacsony díjak.
 • Biztonságos; a felhasználók ellenőrzik az alapokat.
 • Segwit támogatás.

Hátrányok:

 • Egyesült Államok állampolgárai nem engedélyezettek.

4. Remitano

Vásároljon Bitcoint a Remitanóban

A Remitano egy újabb P2P bitcoin piac. Csakúgy, mint a legtöbb P2P piactér, letéti szolgáltatást használ a kereskedés gyorsabbá tételéhez. Először a vevő nyit egy kereskedést, meghatározva a megvásárolni kívánt bitcoin mennyiségét. Ezután az eladó átutalja a bitcoinokat a Remitano Letéti számlájára, ahol zárolva vannak, amíg az eladó nem igazolja, hogy megkapta a fizetést.

Ha bitcoinokat szeretne vásárolni ellenőrzés nélkül a Remitanóban, regisztráljon egy fiókot (e-mail címre van szüksége), majd az eladók listáján keresztül válasszon egy választott lehetőséget. Innen kattintson az ajánlatra a kereskedési feltételek és a fizetés módjának megtekintéséhez. A bitcoinokat a Remitano Letéti számlájáról bocsátjuk ki az Ön bitcoin címére.

Előnyök:

 • Nincs KYC / AML követelmény a készpénzbetéteknél.
 • Megmutatja az eladó hírnevét.
 • Letétet használ a kereskedők védelme érdekében.
 • Alacsony díjak.
 • hüvelykujjával felfeléVálaszoló ügyfélszolgálat.

Hátrányok:

 • Offshore alapú.
 • hüvelykujjal lefelé Nem könnyű megtalálni az eladót, aki elfogadja a készpénzletétet.

5. Bitquick

Vásároljon Bitcoin-ot a Bitquicknél

A BitQuick korábban BuyBitcoin.US néven volt ismert. Itt csak kis mennyiségű bitcoin vásárolható meg, mert a vásárlási limit körülbelül 500 dollár értékű bitcoinra korlátozódik. E korlát felett lehet, hogy igazolnia kell az igazolványát. Ha abban reménykedik, hogy kis mennyiségű bitcoint vásárol, a BitQuick remek kiindulópont. A vásárlás megkezdéséhez csak a telefonszámát kell igazolnia.

Hogyan kell vásárolni:

1. lépés: Kattintson a „Vásárlás” gombra, és adja meg a vásárolni kívánt összeget. Alternatív megoldásként navigálhat a megrendelések listájára.

2. lépés: Válassza ki a legközelebbi bankot, majd fizesse be a készpénzt.

3. lépés: Készítsen képet a tranzakció nyugtájáról, és küldje el e-mailben az eladónak.

4. lépés: Az eladó felszabadítja a bitcoinokat a letéttől, miután ellenőrzik a nyugta valódiságát.

Előnyök:

 • Kényelmes kis mennyiségekhez.
 • Gyors; legfeljebb egy óra a bitcoinok megszerzéséig.
 • Gyors és érzékeny ügyfélszolgálat.

Hátrányok:

 • Az adatvédelem korlátozott; nagy összegek esetén azonosítást igényel.
 • hüvelykujjával lefeléMagas díjak; 2% készpénzbetéteknél.
 • thumbs downLimit azoknak, akik nem rendelkeznek igazolvánnyal.

6. Wallofcoins

Vásároljon bitcoinokat a WallOfCoins oldalon

A Wallofcoins egy másik P2P tőzsde, ahol azonosító nélkül vásárolhat bitcoinokat. A felhasználók identitásának védelme érdekében ez a platform csak készpénzbetétet használ egy banknál. Csak egy e-mailre és egy működő telefonszámra van szüksége, hogy bitcoinokat vásároljon a Wallofcoins segítségével – semmiféle korlátozás nem vonatkozik a megvásárolható bitcoin mennyiségére.

Bitcoins vásárlásához egyszerűen kattintson a „Vásárlás” gombra, adja meg irányítószámát, hogy a rendszer megkereshesse a legközelebbi fizetési célokat. Ezután adja meg a bitcoin címét, a vásárolni kívánt összeget, majd hajtsa végre a megrendelést. Wallofcoins SMS rendszeren keresztül vezet, hogyan kell befizetni a választott fizetési helyre.

Ez a videó elmagyarázza, hogyan tovább.

Előnyök:

 • Határok nélkül.
 • Akár 5 dollárért is vásárolhat.
 • Alacsony díjak.

Hátrányok:

 • A legtöbb eladó, aki nem hajlandó nagy mennyiségű BTC-t eladni.
 • thumbs downA fizetést igazoló eladó határozza meg a szállítási sebességet.
 • A felszámított díjak nem kerülnek nyilvánosan nyilvánosságra.

7. Bisq

Vásároljon Bitcoins-t a Bisq-nél

A Bisq egy nyílt forráskódú, peer-to-peer decentralizált alkalmazás. Az alkalmazás használatával bárki átválthat fiat pénznemet bitcoinokkal. Mivel nincsenek központi szerverek, amelyekre támaszkodhatnának, a felhasználók ellenőrzik az alapjaikat. Nem szükséges személyes adatokat megadnia ahhoz, hogy bitcoinokat vásároljon a Bisq alkalmazás segítségével. Ráadásul az összes tranzakciós adat titokban marad Ön és az eladó között.

1. lépés: Töltse le a Bisq alkalmazást, és telepítse a számítógépre.

2. lépés: Kapcsoljon fizetési módot Bisq-fiókjához. Számos fizetési mód közül választhat, beleértve a banki átutalást és a készpénzes befizetést.

3. lépés: Miután összekapcsolta a fizetési módot, navigáljon a „BTC vásárlása” fülre, hogy megkezdje az ajánlatok böngészését. Kattintson a ‘BTC vásárlása fülön az ajánlati követelmények teljesítéséhez: mennyi BTC-t kell vásárolni, USD-ben vagy euróban fizetendő összeget és díjakat + fizetendő biztosítékot. Kis mennyiségű BTC-vel kell finanszíroznia kereskedelmét; ez fedezi az óvadékot, a kereskedési díjakat és a bányászati ​​díjakat. Pénztárcáját finanszírozhatja akár a Bisq alkalmazásból, akár egy másik pénztárcából.

4. lépés: Várja meg, amíg a Bitcoin blokklánc megerősíti BTC tranzakcióját (legalább hat megerősítésre van szükség), majd folytassa a fizetést a megvásárolt bitcoinokért. A befizetés után várja meg az eladó visszaigazolását. Amint az eladó megerősíti a fizetés kézhezvételét, meg kell kapnia a bitcoinokat, valamint a biztosítékot. Vita esetén az az alkalmazás beépített választottbírósági rendszerrel rendelkezik.

Előnyök:

 • Decentralizált; regisztráció nem szükséges.
 • Nyílt forráskódú, biztonságos és gyors.
 • A tranzakciók teljesen névtelenek.
 • hüvelykujjával felfeléVálasztott bírói rendszerrel rendelkezik.

Hátrányok:

 • A felhasználóknak először problémái lehetnek az ügyfél futtatásával.
 • hüvelykujjal lefelé Nem praktikus, ha az embernek nincs valamilyen BTC-je fedezet felajánlásához.

Vásároljon névtelenül bitcoinokat hitelkártyákkal / betéti kártyákkal

A bitcoinok névtelen vásárlása bankkártyával nehéz feladat. Ennek oka az egyre növekvő csalárd esetek, amelyek műanyag pénzzel járnak; ezért a cseréknek KYC / AML adatokat kell kérniük, hogy elkerüljék a keveredést. Azok a tőzsdék, amelyek nem kérnek ellenőrzést, valószínűleg korlátozzák, hogy mennyi bitcoinot vásárolhat hitelkártyájával vagy bankkártyájával.

Ha nem bánja személyazonosságának igazolását, itt van öt tőzsde, ahol bitcoinokat vásárolhat hitelkártyával.

Ha azonosító nélküli bitcoinokat szeretne vásárolni hitelkártyával, próbálja ki ezt a két tőzsdét. Vegye figyelembe, hogy a hitelkártyák és a betéti kártyák nem az egyetlen fizetési módot fogadják el. A készpénzbetétek és még az előre fizetett utalványok is alternatívát jelentenek.

247Váltás

A 247Exchange egyike azoknak a platformoknak, ahol hitelkártya vagy betéti kártya segítségével bitcoinokat lehet vásárolni személyi igazolvány nélkül. Van azonban kezdő vásárlási korlátjuk az új felhasználók számára. Az új számlák napi / havi korlátja 100 USD. A limitek növelése érdekében legalább 15 dollár értékű bitcoinokat kell vásárolnia; ennek a napi limitet 150 dollárra kell emelnie; havi limitje meghaladhatja a 300 dollárt.

Ha legalább 100 dollár értékű bitcoinokat vásárol, akkor a napi limit 250 dollárra ugrik, míg a havi limit 500 dollárra. Általában minél hosszabb ideig használhatja hitelkártyáját a 247Exchange szolgáltatással, annál magasabb a vásárlási limit. A 247Exchange ellenőrzést fog végrehajtani, ha meg akarja emelni a vásárlási limitet 3000 USD (napi limit) és 30 000 USD (havi limit) felett.

A hitelfizetés nem az egyetlen lehetőség. Lehetősége van készpénz befizetéssel és előre fizetett utalványokkal történő fizetésre is.

Néhány bitcoin vásárlásához regisztráljon egy 247Exchange fiókot. A kezdéshez csak egy e-mail címre van szüksége, és tökéletes, ha névtelenül vásárol bitcoinokat. Innen válassza ki a tartózkodási helyét, a kívánt fizetési módot, majd hajtsa végre a megrendelést.

Előnyök:

 • Vásároljon bitcoinokat bármilyen hitelkártyával / betéti kártyával.
 • Támogatja a készpénzes befizetést és az előre fizetett utalványokat / kártyákat.
 • Gyors és egyszerű.
 • remek felbukkanás Megbízható támogatás.

Hátrányok:

 • Tranzakciós korlát nem ellenőrzött felhasználók számára.

Buysomebitcoins

A Buysomebitcoins egy újabb Exchange, ahol hitelkártyával vásárolhat bitcoinokat személyi igazolvány benyújtása nélkül. Azonban igazolást kérnek azoktól, akik magasabb korlátokat akarnak. A bitcoin vásárlásához csak ellenőriznie kell a számát; kódot küldenek ellenőrzés céljából. Ezenkívül 1 USD-t terhelnek meg a kártyájától annak igazolására, ez az összeg nem visszatéríthető.

Annak ellenére, hogy egyenes és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, néhány felhasználó panaszkodott, hogy az Exchange rejtett díjakkal rendelkezik. Továbbá nem világos, hogy az ügyfélszolgálatuk reagál-e.

Előnyök:

 • Vásároljon bitcoinokat hitelkártyával igazolvány nélkül.
 • A tranzakció azonnali.

Hátrányok:

 • Nem szabályozott.
 • A felhasználók nem ellenőrzik az alapokat.
 • A felhasználók rejtett díjakra panaszkodnak.
 • A weboldal nem tűnik biztonságosnak.

Vásárlás Bitcoin ATM-eknél

A bitcoinok névtelen vásárlásának másik gyors módja a Bitcoin ATM-ek. Ennek a megközelítésnek azonban van egy hátránya: vannak korlátai annak, hogy mennyit vásárolhat névtelenül; Ez a lehetőség nem mindenki számára elérhető.

A legtöbb bitcoin operátorral nem kell igazolnia a személyazonosságát alacsony korlátok miatt. A korlátok és az ellenőrzések a gép típusától és a kezelőtől függően változnak.

Használja a Coinatmradar.com térképet a közelben lévő ATM kereséséhez. Jelenleg világszerte több mint 3000 ATM-gép található. A lehetőségek; lehet egy a városod közelében. Ebben az esetben csak a következő eljárást kell követnie, hogy név nélkül vásároljon bitcoinokat anélkül, hogy bármilyen azonosítóra lenne szüksége.

Hogyan tovább:

 1. Keressen egy bitcoin ATM-et a közelben a https://coinatmradar.com/ térkép.
 2. Menjen fel egy ATM-hez; a felhasználói felületen válassza ki a kívánt nyelvet, és lépjen a „Bitcoins vásárlása” lehetőségre. Ezután adja meg a megvásárolni kívánt BTC összegét.
 3. Ezután adja meg telefonszámát vagy e-mail címét (ez a lépés a gép típusától függően változik). Az ellenőrző kódot erre a számra vagy e-mailre küldjük.
 4. Ismét a gép típusától függően megadhat egy meglévő bitcoin címet, vagy létre kell hoznia egy újat. Ha úgy dönt, hogy egy meglévő bitcoin címet használ, akkor lehetősége van beolvasni annak QR-kódját.
 5. Ezután helyezzen be fiat készpénzt a rendszerbe, és ellenőrizze a tranzakciót a bitcoinok megszerzéséhez.

Megjegyzés: Egyes gépek nem nyomtatnak bitcoin címeket. Ez azt jelenti, hogy rendelkeznie kell egy bitcoin pénztárca címmel, mielőtt bizonyos gépekkel vásárolna. Ha nincs sejtése hogyan lehet beállítani egy bitcoin pénztárcát, ez az útmutató jól fog jönni.

Következtetés arról, hogyan lehet névtelenül megvásárolni a bitcoinokat

A bitcoin vásárlása személyes adatok benyújtása nélkül ma kihívást jelent. A digitális devizák vásárlását lehetővé tevő tőzsdék többsége ugyanis KYC / AML adatokat kér. Mégis, ha nem kényelmesen adja meg személyes adatait harmadik fél webhelyeinek, van egy kis ablak, amelyet kihasználhat – vagy megvásárolja a bitcoinokat a fent felsorolt ​​webhelyekről, vagy fontolóra veszi a bitcoinok bányászatát bányászati ​​medencék használatával.

A bányászat más labdajáték; az egyre növekvő hálózati nehézségek és az ASIC bányászok üzemeltetéséhez kapcsolódó energiaköltségek miatt a bányászat valószínűleg nem mindenkinek való. Lásd egy lépésenkénti útmutatónkat a bitcoinok bányászatáról 2018-ban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map