A Ripple (XRP) vásárlása

A Ripple (XRP) egy kriptovaluta, amelynek története túlméretezett hozamokkal jár a befektetők számára, de meg kell állapítani, hogy igenis viharos kapcsolatban állnak a SEC-vel. Kérjük, tekintse meg részletes befektetési útmutatónkat, ha többet szeretne megtudni erről a digitális eszközről.

A SEC nemrégiben benyújtott panasza miatt a Ripple Labs ellen néhány csere, többek között Bittrex & Kraken eltávolították a kriptovalutát platformjukról.

Ennek ellenére számos népszerű tőzsde folytatja az XRP értékesítését. A Ripple (XRP) hitelkártyával vagy betéti kártyával történő megvásárlásához a legjobb tőzsdék jellemzők.

Binance

Binance az egyik legnagyobb és legismertebb kriptovaluta-tőzsde a világon. A Ripple (XRP) megvásárlásának előnyei itt az, hogy alacsonyabb tőzsdei díjakkal jár, mint a versengő tőzsdék, és a megnövekedett likviditás lehetővé teszi, hogy gyorsan vásároljon és adjon el, hogy kihasználhassa a piac mozgó híreit..

Olvassa el Binance áttekintésünket, vagy látogasson el Binance.

Kedvezmény kód használata: EE59L0QP 10% pénzvisszafizetésre az összes kereskedési díjból.

Paybis

Paybis működtet egy nagyon megbízható Bitcoin és kriptovaluta vásárlási platformot, ahol XRP-t és számos más kriptot vásárolhat, nem használva más, mint a hitel- vagy bankkártyáját. 2014 óta léteznek, és emberek százezreinek segítettek Bitcoin-vásárlásokban.

Ha egyszerűen meg akarja vásárolni az XRP-t, és tartsa lenyomva, akkor ez az egyik legegyszerűbb módja az XRP vásárlásának hitelkártyával vagy betéti kártyával.

Olvassa el a Paybis áttekintésünket, vagy látogasson el Paybis.

Kriptomat

Kriptomat egy EU-alapú kriptovaluta-csere és pénztárca szolgáltatás, amely 2018 óta működik. Székhelyük Észtországban található, amely megbízható európai melegágy a hasonló vállalatok számára. Miután a technikában jártas Srdjan Mahmutovich alapította, ma már több mint 80 országban működnek világszerte, és az egész világon kiszolgálják a felhasználókat. A Kriptomat kiváló lehetőség az európaiak számára & Ázsiai befektetők, akik egyszerűen csak hosszú távra szeretnék eladni és eladni a Ripple-t (XRP). Nincsenek amerikai ügyfelek.

Olvassa el a Kriptomat áttekintésünket, vagy látogasson el Kriptomat.

Poloniex

Poloniex 2014-ben alapították az Egyesült Államokban, és hamarosan nagyon népszerű választási tőzsdévé vált számos kriptokereskedő számára, akik erős eszközök széles körét kívánják ötvözni, nagy értékkel. Folyamatosan bővítik eszközköreiket, és már több mint 100 különböző párválasztás áll a kereskedelem rendelkezésére. A közelmúltban megújult megjelenéssel a tőzsde minden eddiginél professzionálisabbnak tűnik a határidős és akár 100: 1 tőkeáttétellel is..

Olvassa el a Poloniex áttekintésünket, vagy látogasson el Poloniex.

Coinberry

Coinberry megkönnyíti a Ripple (XRP) megvásárlását Kanada felhajtás nélkül, és gyorsan veheti vagy adhatja el az eszközt a könnyen használható platformjukon keresztül. 2017 óta léteznek, és számos rendkívül megbízható partnerségük van, amelyek szilárd hírnevet szereznek nekik a kriptopénzek terén. A FINTRAC-nál pénzszolgáltatási vállalkozásként is be vannak jegyezve, ilyen szempontból nagyon megbízhatóak. Nincsenek amerikai ügyfelek.

Látogatás Coinberry.

A Ripple (XRP) vásárlása A Ripple (XRP) vásárlása A Ripple (XRP) vásárlása
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó felhasználók

Legjobb

Azonnali vásárlás

Legjobb

Európai kereskedők

Számla minimum

Egyik sem

Számla minimum

50 USD

Számla minimum

35 €

Akciók

10% Cashback

Kedvezményes kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Mi a Ripple?

Az XRP egy népszerű, nyílt forráskódú kriptovaluta, amely olyan jellemzőkkel büszkélkedhet, mint a gyors elszámolási idők és a fix ellátás.

Az XRP leggyakrabban a Ripple Labs-hoz társul, mivel ez az amerikai székhelyű vállalat ellenőrzi a létező 100 milliárd XRP token többségét.

A Ripple Labs XRP segítségének százalékos aránya miatt az idő múlásával komplex kapcsolat alakult ki. Ez sok zavart eredményezett az XRP és a Ripple Labs megkülönböztetésénél.

Mit csinal?

Az XRP-t általában „áthidaló pénznemként” tekintik. Ez azt jelenti, hogy közvetítőként használható, megkönnyítve a valuták cseréjét. Gyors és olcsó nemzetközi fizetéseket is képes megvalósítani.

Hogyan működik a Ripple?

Az XRP alátámasztása nem tartozik a POS protokollok általánosan használt POW-k közé. Ehelyett az XRP konszenzusos rendszert használ, amely bárkiből áll, aki XRP csomópontot akar futtatni. Annak ellenére, hogy a Ripple Labs ellenőrzi az XRP többségét, bárki, aki csomópontot állíthat be, hitelesnek tartja azt az érvet, hogy a kriptovaluta valóban decentralizált.

A hálózat csomópontjai felelősek a tranzakciók érvényességének és időalapú sorrendjének ellenőrzéséért. Az adatok csomópontjai között 5 másodperc alatt megegyezik.

Tervezett fejlesztések?

Az XRP, mint értékpapír státusával kapcsolatos szabályozási aggályok miatt a kriptovaluta előrejelzett növekedését nehéz meghatározni. Bár kétségtelen, hogy az XRP-t használó szolgáltatások tovább fognak fejlődni, a növekedést kordában kell tartani, miközben állapota változatlan.

Ha meghatározzák a biztonságot, az előttünk álló út nehéz lesz az XRP számára. Ha ettől a jelöléstől megtisztítják, és a kriptovaluta átvétele látható a világbankok körében, az XRP fényes jövőnek tűnik.

A besorolás bizonytalansága nélkül, a Ripple jelezte és megmutatta a hajlandóságot a platform további fejlesztésére és a termékek átvételére.

Az ideológia alapja?

A mai napig úgy tűnik, mintha a Ripple laboratóriumokat vezérlő ideológiák nem a hagyományos bankrendszerek megdöntését jelentenék, hanem a fejlődésüket.

A fejlődésük elősegítése érdekében a Ripple Labs évek óta kéz a kézben dolgozik a bankokkal; lényegében a bankok átmenetével számolunk, nem pedig a jelenlegi rendszerünk teljes cseréjével.

Elfogadás és viták?

A Ripple az elmúlt években jól tette az XRP szerény elfogadását. Különböző bankok és előretekintő vállalatok futtattak programokat, amelyek kipróbálták ennek a kriptopénznek a használatát.

Ezen elfogadás mellett két fő vita van, amelyek az évek során továbbra is sújtják az XRP-t.

  1. Manipuláció – Noha ez nem bizonyult be, sokan úgy gondolják, hogy a Ripple Labs manipulálja a nyilvánosság számára elérhető XRP-kínálatot, saját igényeinek megfelelően.
  2. Ügyfélkör – A kriptovaluták világában sok támogató abban áll, hogy olyan világot építsen, amely nem támaszkodik a hagyományos bankokra. A Ripple Labs azonban olyan utat járt be, amely szerint azokat az intézményeket szolgálnák, amelyek megkerülésére a Bitcoin épült. Bár ez az érvelés sokakat nem befolyásol, vannak olyanok, amelyek nem egyszerűen a céljaik alapján támogatják a Ripple Labs-t és az XRP-t.

Szabályozás?

A Ripple Labs és az XRP rendezetlenség állapotában van, a szabályozás tekintetében. Bár továbbra is szilárdan meg vannak győződve arról, hogy az XRP nem biztonság, vannak, akik másként hisznek. Ennek eredményeként folyamatban lévő perek vitatták ezt a pontot.

Az XRP osztályozására a mai napig nincs végleges válasz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner