Hogyan vásárolhat Bitcoin Cash-t (BCH)

A Bitcoin Cash (BCH) egy peer-to-peer elektronikus készpénzrendszer, amely a Bitcoin blokkláncának kemény villájának eredménye. Nevezetesen, Bitcoin Cash a Bitcoin eddigi legsikeresebb kemény villája. Ez a projekt vitafelhő alatt lépett be a piacra. A füst eltűnése után azonban a Bitcoin Cash a világ első tíz kriptovaluta közé került a piaci felső határt tekintve. További információkért látogassa meg a Befektetés a Bitcoin Cash-be útmutatót.

Felsoroljuk az öt legfontosabb brókert, amelyek lehetőséget kínálnak a Bitcoin Cash (BCH) hitel- vagy betéti kártyával történő megvásárlására.

Binance

Binance az egyik legnagyobb és legismertebb kriptovaluta-tőzsde a világon. A Bitcoin Cash (BCH) megvásárlásának előnye, hogy itt élvezheti az alacsonyabb tőzsdei díjakat, mint a versengő tőzsdék, és a megnövekedett likviditás lehetővé teszi, hogy gyorsan vásároljon és adjon el, hogy kihasználhassa a piaci mozgó híreket.

Olvassa el Binance áttekintésünket, vagy látogasson el Binance.

Kedvezmény kód használata: EE59L0QP 10% pénzvisszafizetésre az összes kereskedési díjból.

Paybis

Paybis működtet egy nagyon megbízható Bitcoin és kriptovaluta vásárlási platformot, ahol megvásárolhatja a Bitcoin Cash-t (BCH) és számos más kriptot, csak hitel- vagy bankkártyáján. 2014 óta léteznek, és emberek százezreinek segítettek Bitcoin Cash (BCH) vásárlásokban.

Ha egyszerűen meg akarja vásárolni a Bitcoin Cash-et (BCH), és tartsa lenyomva, akkor ez az egyik legegyszerűbb módszer a Bitcoin Cash (BCH) hitel- vagy betéti kártyával történő vásárlására..

Olvassa el a Paybis áttekintésünket, vagy látogasson el Paybis.

Kriptomat

Kriptomat egy EU-alapú kriptovaluta-csere és pénztárca szolgáltatás, amely 2018 óta működik. Székhelyük Észtországban található, amely megbízható európai melegágy a hasonló vállalatok számára. Miután a technológiában jártas Srdjan Mahmutovich alapította őket, ma már világszerte több mint 80 országban működnek és a világ minden tájáról kiszolgálják a felhasználókat. A Kriptomat kiváló lehetőség az európaiak számára & Ázsiai befektetők, akik egyszerűen csak hosszú távon szeretnének adni és vásárolni Bitcoin Cash-t (BCH). Nincsenek amerikai ügyfelek.

Olvassa el a Kriptomat áttekintésünket, vagy látogasson el Kriptomat.

Kraken

Kraken az egyik legrégebbi név, amikor az iparban működő kriptovaluta-tőzsdékről van szó.

A szerény kezdetektől kezdve az egyik legismertebb névvé váltak az űrben, amely széleskörű eszközválasztékot kínál a kereskedelemhez, beleértve a Bitcoin Cash-t (BCH).

A kereskedési költségek versenyképesek a többi tőzsdével, és tovább fejlődtek, mind a határidős, mind a fedezeti kereskedést kínálva.

Olvassa el krakkeni áttekintésünket, vagy látogasson el Kraken.

Coinberry

Coinberry megkönnyíti a Bitcoin Cash (BCH) megvásárlását Kanada felhajtás nélkül, és gyorsan veheti vagy adhatja el az eszközt a könnyen használható platformjukon keresztül. 2017 óta léteznek, és számos rendkívül megbízható partnerségük van, amelyek szilárd hírnevet szereznek nekik a kriptopénzek terén. A FINTRAC-nál pénzszolgáltatási vállalkozásként is be vannak jegyezve, ilyen szempontból nagyon megbízhatóak. Nincsenek amerikai ügyfelek.

Látogatás Coinberry.

Mi a Bitcoin Cash (BCH)?

A Bitcoin Cash egy nyílt forráskódú, decentralizált, kriptovaluta. 2017 augusztusában hozták létre, amikor a Bitcoin (BTC) blokklánc „kemény villája” történt.

Mit csinal?

A Bitcoin Cash elsősorban digitális pénznemként működik. A hálózat a blockchain technológiát használja fel a digitális főkönyv használatával a tranzakciók megkönnyítésére és nyomon követésére.

Megfelelő használat esetén a BCH lehetővé teszi az olcsó (<1centes tranzakciós díjak átlag) és gyors értéktranszferek történnek. Ezek a tranzakciók bármely hálózati résztvevő között történhetnek, földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül.

Hogyan működik a Bitcoin Cash (BCH)?

A Bitcoin Cash egy blockchain technológiára épülő kriptovaluta. A BTC-vel megegyező módon használja a munkabizonyítási protokollt. A kettő összehasonlításakor a legjelentősebb különbség a skálázhatóság megközelítése. Míg a BTC közösség a kisebb blokkméretek mellett döntött, és a második réteg technológiáinak fejlesztése, például a villámhálózat, a BCH közösség úgy döntött, hogy a nagyobb blokkméretek jelentik a továbblépést.

Jelenleg a BCH hálózat átlagos blokkmérete nagyjából 8 MB, míg a BTC-n nagyjából 1 MB.

Tervezett fejlesztések?

Tovább haladva a Bitcoin Cash átfogó ütemtervet készített. Az ütemterv minden egyes állomása a globálisan használt valuta létrehozásának átfogó célja körül áll.

Az alábbiakban olvashatunk egy részletet bitcoincash.org, elmagyarázza, hogyan fogják elérni ezt a célt.

  • Engedélyezze a Bitcoin Cash méretét ~ 100 Tx / s-ról 5 000 000 Tx / s-ra. Protokoll-fejlesztéseket kell végrehajtani annak érdekében, hogy a tömeges párhuzamosítás lehetővé tegye a tranzakciók ilyen szintű feldolgozását.
  • A fizetési élmény javítása annak azonnali és megbízható biztosítása érdekében. A tranzakcióknak három másodpercen belül biztonságosnak kell lenniük.
  • Tegye a Bitcoin Cash-t bővíthetővé. A kibővíthető protokoll a jövőbeni fejlesztéseket kevésbé zavaróvá teszi, és szilárd alapot nyújt a vállalkozások és a fejlesztők számára, amelyekre építenek.

Az ideológia alapja?

Azok, akik hisznek a BCH-ban, gyakran felteszik a blokkláncot, amely közelebb áll Satoshi Nakamoto eredeti fehér papírjához, mint maga a BTC. Mint ilyen, indokolná, hogy a BCH mögött álló ideológia egy és ugyanaz a BTC-vel. Ez azt jelenti, hogy a BCH céljai a következők lennének,

  • Befogadó
  • Stabil
  • Kormány / banki manipulációtól mentes

Elfogadás és viták?

2017 augusztusáig csak Bitcoin (BTC) volt. Ekkor vitatott változás történt a Bitcoin forráskódjában – a SegWit. Ez a változás egy frissítés volt, amely gyorsabb és biztonságosabb tranzakciókat tesz lehetővé. Ennek ellenére nem mindenki értett egyet ezen az úton. Mások úgy érezték, mintha nagyobb adatblokkok és gyorsabb blokkidők lennének a legjobb módszerek ugyanezen cél elérésére.

Ez a megosztottság a hálózati résztvevők között „kemény villát” eredményezett. Ez lényegében egy új blokklánc (BCH) létrehozását látta. Míg mind a BCH, mind a BTC ugyanazon a főkönyvön osztozik addig az időpontig, ettől a ponttól kezdve egyediek.

Ezt a lépést meglehetősen megosztónak tekintették és továbbra is. Ez részben annak köszönhető, hogy sokan úgy vélték, hogy a BCH létrehozása egyszerűen a „semmiből pénzteremtés” módja, mivel az érméket akkoriban a BTC tulajdonosai között osztották.

Míg a BCH kimutatta maradóképességét, évekkel később még mindig sokan továbbra is határozottan az érme mellett / ellen szólnak. Ma a gyalázkodók elsősorban úgy tekintenek a BCH-ra, hogy megpróbálja igazságtalanul kiszorítani a BTC-t, mint „go-to” kriptopénz, mivel a BCH gyakran önmagát hirdeti eredeti.

Szabályozás?

Noha kevés szabályozó beszélt a BCH-ról, széles körben úgy tekintenek rá, hogy nem jelent biztonságot. Mivel nem történt token eladás, és a pénznem decentralizált módon működik, a legtöbb BCH-t ugyanúgy kategorizálja, mint a BTC – egy digitális pénznem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner