Tron (TRX) vásárlása

A TRON egy decentralizált virtuális gép, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy segítse a decentralizált internet bevezetését. Az Ethereumhoz hasonlóan a TRON lehetővé teszi a Dapp fejlesztők számára, hogy összetett protokollokat hozzanak létre és használhassanak intelligens szerződéseken keresztül, amelyek a natív blokkláncon élnek. Ma a platform leginkább tranzakciós sebességéről és élénk vezérigazgatójáról ismert. Ha többet szeretne megtudni, látogassa meg a Befektetés a Tronba útmutatót.

Bemutatjuk azokat a brókereket és tőzsdéket, amelyek lehetőséget kínálnak a Tron Tokenek (TRX) hitel- vagy betéti kártyával történő megvásárlására. Nagyobb összegek esetén átutalást is küldhet.

Binance

Binance az egyik legnagyobb és legismertebb kriptovaluta-tőzsde a világon. A Tron (TRX) megvásárlásának előnyei itt az, hogy az alacsonyabb tőzsdei díjak előnyeit élvezi, mint a versengő tőzsdék, és a megnövekedett likviditás lehetővé teszi, hogy gyorsan vásároljon és adjon el, hogy kihasználhassa a piac mozgó híreit..

Olvassa el Binance áttekintésünket, vagy látogasson el Binance.

Kedvezmény kód használata: EE59L0QP 10% pénzvisszafizetésre az összes kereskedési díjból.

Kraken

Kraken az egyik legrégebbi név, amikor az iparban működő kriptovaluta-tőzsdékről van szó.

A szerény kezdetektől kezdve az egyik legismertebb névvé váltak az űrben, amely széles körű eszközválasztékot kínál a kereskedelem számára, beleértve a Tront (TRX).

A kereskedési költségek versenyképesek a többi tőzsdével, és tovább fejlődtek, mind a határidős, mind a fedezeti kereskedést kínálva.

Olvassa el krakkeni áttekintésünket, vagy látogasson el Kraken.

Poloniex

Poloniex 2014-ben alapították az Egyesült Államokban, és gyorsan népszerűvé vált tőzsdévé vált számos kriptokereskedő számára, akik erős eszközök széles körét kívánják egyesíteni, nagy értékkel. Folyamatosan bővítik eszközköreiket, és már több mint 100 különféle választási lehetőség áll a kereskedelem rendelkezésére. A közelmúltban megújult megjelenéssel a tőzsde minden eddiginél professzionálisabbnak tűnik a határidős és akár 100: 1 tőkeáttétellel is..

Olvassa el a Poloniex áttekintésünket, vagy látogasson el Poloniex.


Tron (TRX) vásárlása Tron (TRX) vásárlása Tron (TRX) vásárlása
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számlavezetési díjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számlavezetési díjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Egyszerű használat

Kereskedési díjak

0,10%

Kereskedési díjak

0,16%

Kereskedési díjak

0,125%

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Mi a Tron (TRX)?

A Tron egy nyílt forráskódú blokklánc, amely a demokratikus tartalommegosztás és az érték / adatátvitel megkönnyítésére készült. Ezt az általános célt gyakran az „internet decentralizálásához” hasonlítják.

Mit csinal?

Hálózati tokenje, a Tronix (TRX) használatával a Tron blokklánc lehetővé teszi a tartalomkészítők és a fogyasztók közvetlen interakcióját – kiküszöbölve a felesleges harmadik feleket vagy „közvetítőket”.

Az érték / adatátvitel megkönnyítése mellett a Tron blokklánc támogatja az intelligens szerződések használatát – lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások (DApps) futtatását. A Tron hálózaton DApps-t létrehozó fejlesztők képesek létrehozni saját Tron-alapú tokenjeiket, hasonlóan az Ethereumhoz és az ERC-20 szabvány használatához. Ezek a tokenek azonban ismertek TRC10 vagy TRC20, a Tron hálózat használatakor.

Hogyan működik a Tron (TRX)?

A Tron hálózat a „delegált tétbiztosítás (DPoS)” saját változatának használatával működik, az úgynevezett „tétbiztosítás (TPoS)” néven. A konszenzusnak ez a formája tipikus tétkezelési eljárásokat foglal magában, amelyek hasonló tétbiztosítási protokollokban találhatók. A különbség az, hogy a TPoS-ben a szavazási képességeket a választott képviselőkre ruházzák át. Továbbá Tron megjegyzi, hogy TPoS ösztönzi a szavazást.

Tervezett fejlesztések?

A Tron fejlesztését nagyrészt a „Tron Foundation” felügyeli – egy nonprofit szervezet, amelynek feladata a projekt használati eseteinek kidolgozása és felkutatása..

A Tron a mai napig számos nagy akvizíciót hajtott végre – amelyek mindegyike összhangban van a decentralizált internet fejlesztésének céljával. Az alábbiakban bemutatjuk ezeket a stratégiai akvizíciókat.

  • BitTorrent
  • Steemit

Tovább haladva várható, hogy a Tron fejlesztői továbbra is dolgoznak a hálózat méretezhetőségének növelésén, és olyan kiegészítő projektek, mint a nemrégiben elindított, Sun Network.

Az ideológia alapja?

Tron egy erős ideológián alapult. Ezek arra az ötletre épültek, hogy a tartalomkészítőknek és a fogyasztóknak képesnek kell lenniük a decentralizált internet elérésére, a nagy vállalatok manipulációjától mentesen..

A decentralizált internetről széles körben úgy tekintenek, hogy az napjainkban az internet demokratikusabb, őszintébb és adatvédelem-központúbb változata.

Elfogadás és viták?

Az elfogadás tekintetében a Tron megelőzi a legtöbb projektet. Nemcsak a marketcap által a top 20 projekt fő alappillére lett, hanem szinte minden elismert tőzsdén könnyen elérhető. Ez a hozzáférhetőség és népszerűség arra késztette a növekvő digitális értékpapír-szektor vállalatait, hogy támogatni kezdjék a jelképes kibocsátások hálózatát.

Habár a Tron nem biztos, hogy a legvitatottabb projekt, az indulás óta megvan a csuklása. Talán a közösségi médiában való jelenléte miatt a Tron alapítója, Justin Sun különféle intézkedései is vitákat eredményeztek – például több millió dolláros ebéd Warren Buffettel.

Legutóbb több alkalmazott indított pert Tron ellen, azt állítva, hogy igazságtalan bánásmódban részesültek, miután aggályokat vetett fel a cég iránya miatt. Azt is állítják, hogy ez a bántalmazás az alkalmazottak esetleges kirúgásával tetőzött.

Nem ez az egyetlen példa egy elégedetlen volt alkalmazottra. 2019 közepén Tron társalapítója, Lucien Chen elveszítette CTO-posztját, mivel úgy vélte, hogy a projekt túlságosan elrugaszkodott a decentralizációt övező eredeti ideológiáktól..

Szabályozás?

Az írás idején még nem volt hivatalos nyilatkozat a szabályozók által a Tron osztályozásáról. Bár ez ígéretes jel lehet, mivel a projekt már évek óta létezik, ez nem szünteti meg annak lehetőségét, hogy az eszköz értékpapírnak tekinthető. A TRX tokenek egyik szempontja, amely aggodalomra adhat okot, az integrált tétképesség, mivel ez a befektetés várható megtérülésének / nyereségének tekinthető.

Egyelőre széles körben elterjedt, hogy a TRX tokenek segédeszköz tokenek

Ki csinálta?

A Tront eredetileg 2014-ben alapította Justin Sun alapító és vezérigazgató. A projekt jelenlegi iterációját 2017-ben fejlesztették ki és indították el, a Tron alapítvánnyal együtt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map