Kako kupiti Binance (BNB)

Binance Tokeni kovanica (BNB) izvorni su token Binance razmjena. Budući da BNB tokeni nude popuste na naknade za razmjenu Binance, preporučujemo vam kupnju BNB tokena izravno na Binance razmjena.

Binance

Binance jedna je od najvećih i najpoznatijih svjetskih burzi kriptovaluta. Prednosti izravne kupnje BNB-a su u tome što imate koristi od toga što imate žeton sa smanjenim naknadama za zamjenu i možete iz prve ruke iskusiti koliko je moćna ova platforma. Binance je najnaprednija trgovačka platforma na planetu, sadrži stotine tokena.

Pogledajte naš detaljni vodič za investiranje u Binance da biste saznali više o tome zašto je Binance dobra investicija, pročitajte naš Binance Review za trgovce ili posjetite Binance.

Koristite kod za popust: EE59L0QP za 10% povrata gotovine od svih naknada za trgovanje.

Ostale burze koje trenutno prodaju Binance uključuju:

Paybis

Paybis upravljati vrlo pouzdanom platformom za kupnju Bitcoina i kriptovaluta na kojoj možete kupiti BNB i niz drugih kriptokripcija ne koristeći ništa više od svoje kreditne ili debitne kartice. Postoje od 2014. godine i pomogli su stotinama tisuća ljudi u kupnji Bitcoina.

Ako jednostavno želite kupiti BNB i zadržati ga, ovo je jedan od najlakših načina za kupnju BNB-a kreditnom ili debitnom karticom.

Pročitajte našu Paybis recenziju ili posjetite Paybis.

Poloniex

Poloniex osnovana je u SAD-u 2014. godine i brzo je porasla i postala vrlo popularna razmjena odabira za mnoge kripto trgovce koji žele kombinirati snažan raspon imovine s velikom vrijednošću. Oni neprestano šire svoj raspon imovine, s više od 100 različitih izbora parova koji su sada dostupni za trgovanje. S nedavno preuređenim izgledom, burza također izgleda profesionalnije nego ikad, trgujući terminskim ugovorima i polugom do 100: 1, koja je također sada dostupna za pristup.

Pročitajte našu Poloniex recenziju ili posjetite Poloniex.

Kako kupiti Binance (BNB) Kako kupiti Binance (BNB) Kako kupiti Binance (BNB)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni trgovci

Najbolje za

Trenutna kupnja

Najbolje za

Jednostavnost korištenja

Minimum računa

Nijedna

Minimum računa

50 dolara

Minimumi računa

Nijedna

Promocije

10% povrata novca

Kod za popust: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Što je Binance Coin (BNB)?

Binance Coin ili ‘BNB’, kriptovaluta je koju je razvila i objavila vodeća svjetska burza kriptovaluta Binance.

Što to radi?

Iako je Binance izuzetno popularna burza, tvrtka želi proširiti svoje poslovanje tako da uključuje niz različitih usluga. Binance Coin stvoren je da služi cijelom ovom ekosustavu.

Za sada velika većina korisnika koristi BNB za plaćanje raznih naknada. Iako se naknade mogu plaćati drugom imovinom, korištenje BNB-a svojim korisnicima pruža popuste na navedene naknade.

Unatoč tome što se primarno koristi kao sredstvo za plaćanje naknada na burzi Binance, BNB-ovo strukturiranje kao kriptovalute omogućuje joj svakodnevne transakcije slične kovanicama poput Bitcoina, Litecoina i drugih.

Kako djeluje Binance Coin (BNB)?

Binance Coin strukturiran je kao ERC-20 token. To znači da je izgrađen koristeći solidnost kao jezik kodiranja i djeluje na vrhu Ethereum blockchaina.

Sam token distribuiran je u prošlom ICO-u i ograničen je na ukupno 200 milijardi BNB. Ova će ukupna vrijednost na kraju postati statična na 100 milijardi BNB, jer Binance namjerava rutinski ‘spaljivati’ tokene na tromjesečnoj osnovi. Do danas je Binance prošao 6 zasebnih ciklusa opeklina.

Predviđeni razvoj događaja?

Trenutno strukturiran na vrhu Ethereum mreže, Binance Coin uskoro će biti obnovljen. Tim iz Binancea naznačio je da će se BNB uskoro prebaciti s mreže Ethereum na vlastiti istoimeni blockchain, Binance Chain. Za ovaj prijelaz nije dat točan vremenski raspored.

Temeljna ideologija?

Čini se da Binance Coin nema temeljnu ideologiju. Njegovo postojanje je isključivo sredstvo kojim Binance može uhvatiti veći postotak naknada povezanih s trgovanjem, uvrštavanjem itd. Kriptovaluta.

Prihvaćanje i kontroverze?

Zbog popularnosti Binance razmjene, Binance Coin je rastao zajedno s njom. Ovo usvajanje rezultiralo je potrebom za skrbničkim mogućnostima, uz mnoštvo usluga novčanika koje sada podržavaju imovinu.

Osim skrbničke podrške, čini se da je Binance coin skromno prihvaćen od raznih tvrtki povezanih s Binanceovom razmjenom. Ova povezivanja otvaraju mogućnost da se BNB koristi za putne troškove, plaćanja računa, investicije i još mnogo toga.

Tijekom svog kratkog životnog ciklusa, Binance Coin ostao je relativno bez kontroverzi. Iako je bilo slučajeva u kojima trgovci sumnjaju na tržišnu manipulaciju koja uključuje BNB, to se ne razlikuje od većine ostalih kriptovaluta. Gdje raste zabrinutost, postoji li mogućnost da se BNB promatra kao vrijednosni papir. Ako bi se utvrdilo da je to slučaj, za Binance i BNB nastale bi ozbiljne posljedice.

Uredba?

Izvršni direktor Binancea, Changpeng Zhao, izjavio je da BNB nije vrijednosni papir i da su različita regulatorna tijela napravila tu razliku na temelju njegovih jedinstvenih svojstava.

Međutim, u Sjevernoj Americi stvarni regulatori nisu malo ili nikako komentirali BNB. Unatoč tome kako se prema BNB-u postupa u određenim dijelovima svijeta, i dalje postoji rizik da će regulatori poput DIP-a imovinu smatrati vrijednosnim papirima. Jednostavna činjenica da je token prodat putem ICO-a i da Binance izravno kontrolira i zarađuje od BNB-a, dovodi ga u rizik.

Nadalje, vjeruje se da mnogi njezini korisnici drže BNB kao investiciju zbog potencijala za deflaciju kao rezultat kvartalnih opeklina kovanica.

Zaključak je da nije bilo službenih izjava na ovaj ili onaj način o regulatornom statusu BNB-a u Sjevernoj Americi.

Tko je to uspio?

Binance Coin stvorili su programeri na Binance Exchange 2017. godine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner