Kako kupiti Litecoin (LTC)

Litecoin je bio jedna od najranijih kripto valuta koja je ušla na tržište. Slijedom toga, i dalje je jedan od najvećih kovanica u sektoru na temelju tržišne kapitalizacije. Također, to je jedna od najprihvaćenijih kripto valuta na svijetu. Litecoin možete koristiti za kupnju robe, usluga ili čak ulaganje u druge kripto projekte kad se pojave. Da biste saznali više, posjetite naš vodič za investiranje u Litecoin.

Popisujemo top 5 brokera koji nude mogućnost kupnje Litecoina (LTC) kreditnom ili debitnom karticom.

Binance

Binance jedna je od najvećih i najpoznatijih svjetskih burzi kriptovaluta. Prednosti kupnje Litecoina (LTC) ovdje su u tome što imate koristi od nižih naknada za razmjenu od konkurentskih razmjena, a povećana likvidnost omogućuje vam brzu kupnju i prodaju kako biste iskoristili novosti na tržištu.

Pročitajte naš Binance Review ili posjetite Binance.

Koristite kod za popust: EE59L0QP za 10% povrata gotovine od svih naknada za trgovanje.

Paybis

Paybis upravljati vrlo pouzdanom platformom za kupnju Bitcoina i kriptovaluta na kojoj možete kupiti Litecoin (LTC) i niz drugih kriptokripcija ne koristeći ništa više od svoje kreditne ili debitne kartice. Postoje od 2014. godine i pomogli su stotinama tisuća ljudi u kupnji Bitcoina.

Ako jednostavno želite kupiti Litecoin (LTC) i zadržati ga, ovo je jedan od najlakših načina za kupnju Litecoina (LTC) kreditnom ili debitnom karticom.

Pročitajte našu Paybis recenziju ili posjetite Paybis.

Kriptomat

Kriptomat usluga je razmjene kriptovaluta i novčanika sa sjedištem u EU koja posluje od 2018. Sjedište im je u Estoniji koja je pouzdano europsko leglo sličnih tvrtki. Nakon što ih je osnovao tehnološki pametni Srđan Mahmutovič, oni danas posluju u više od 80 zemalja širom svijeta i pružaju usluge korisnicima širom svijeta. Kriptomat je izvrsna opcija za Europljane & Azijski investitori koji jednostavno žele dugoročno kupovati i prodavati Litecoin (LTC). Nema kupaca iz SAD-a.

Pročitajte naš Kriptomat Review ili posjetite Kriptomat.

Kraken

Kraken jedno je od dugogodišnjih imena kada su u pitanju burze kriptovaluta koje posluju u industriji.

Od skromnih početaka postali su jedno od najprepoznatljivijih imena u prostoru nudeći bogat izbor imovine za trgovanje, uključujući Litecoin (LTC).

Troškovi trgovanja konkurentni su ostalim burzama i nastavili su se razvijati sada nudeći i terminske poslove i maržinsko trgovanje.

Pročitajte našu Kraken recenziju ili posjetite Kraken.

Coinberry

Coinberry olakšava kupnju Litecoina (LTC) u Kanada bez frke i brzo kupite ili prodajte sredstvo putem njihove jednostavne platforme. Postoje od 2017. godine i imaju niz vrlo pouzdanih partnerstava koja su im stvorila solidnu reputaciju kriptovalute. Oni su također registrirani u FINTRAC-u kao djelatnost novčanih usluga, pa su s tog stajališta vrlo pouzdani. Nema kupaca iz SAD-a.

Posjetiti Coinberry.

Kako kupiti Litecoin (LTC) Kako kupiti Litecoin (LTC) Kako kupiti Litecoin (LTC)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni korisnici

Najbolje za

Trenutna kupnja

Najbolje za

Europski trgovci

Minimum računa

Nijedna

Minimum računa

50 dolara

Minimum računa

35 €

Promocije

10% povrata novca

Kod za popust: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Što je Litecoin?

Litecoin je kriptovaluta otvorenog koda, koja olakšava peer-to-peer transakcije. Pokrenut je 2011. godine, a od tada se na njega gleda kao na „srebro za Bitcoin zlato“ – što znači da nije nužno stvoren za nadmetanje s Bitcoinom, već da ga nadopunjuje.

Što to radi?

Korištenjem blockchain tehnologije, Litecoin nudi svojim korisnicima način brzog i jeftinog prenosa vrijednosti. Kako se mreža nastavlja razvijati, a usvajanje raste, Litecoin se može koristiti i kao skladište vrijednosti ili kao digitalna valuta.

Kako Litecoin djeluje?

Radeći na modelu provjere rada, Litecoin koristi blok-ciklus od 2,5 minute. Svaki dovršeni blok trenutno rezultira generiranjem 12,5 LTC, s tim da se ova nagrada smanjuje na pola svake četiri godine. Ukupno će se ikad proizvesti samo 84 milijuna LTC-a.

Predviđeni razvoj događaja?

Nekoliko glavnih događaja odvija se već godinama, na mreži Litecoin. Dva primjera ovoga uključuju podršku za:

Atomski zamjene – Ova tehnologija omogućuje neometano zamjenjivanje imovine s različitih blockchaina. Postignut korištenjem ‘zaključanih hash-time ugovora’, postupak eliminira potrebu za posrednicima.

Lightning Network – ovo je rješenje drugog sloja koje može znatno poboljšati brzinu transakcija, troškove i privatnost na mreži koja ga implementira. Da biste saznali više o tome kako funkcionira gromobranska mreža, kliknite OVDJE.

Temeljna ideologija?

Pokretačka snaga stvaranja Litecoina bila je stvaranje jeftinije i brže verzije Bitcoina. Budući da se Litecoin temelji na izvornom kodu Bitcoina, razumjelo bi se da je svaki izgrađen na istim uvjerenjima – stvoriti decentraliziranu valutu, dostupnu na globalnoj razini, što će financijsku inkluziju pretvoriti u stvarnost.

Prihvaćanje i kontroverze?

Litecoin je uspio uspostaviti neke od najviših razina usvajanja među kriptovalutama. To je zbog ne samo njegovih mogućnosti. Zbog baze koda koja je uglavnom izvedena iz Bitcoina, tvrtke koje razvijaju podršku za jedno mogu lako podržati drugo.

Polemike oko Litecoina obično se vrte oko njega koristeći se modelom dokaza o radu. Ovo je energetski intenzivan proces, koji se često doživljava kao neučinkovit.

Osim same valute, najveću polemiku koja će mučiti Litecoin imao bi i njegov osnivač Charlie Lee. Valja istaknuti, tijekom masovnog bikovog tržišta 2017. godine, Charlie Lee prodao je svoja posjeda Litecoin na vrhuncu svih vremena. Iako je zabilježeno da je ovaj potez poduzet kako bi se osiguralo da razvoj mreže ostane nepristran, neki su bili skeptični u pogledu vremena. Neki su također vjerovali da je taj potez u osnovi bio znak da čak i njegov osnivač nije vidio svijetlu budućnost projekta – Charlie Lee je to žestoko demantirao, međutim.

Uredba?

Iako regulatori to izričito ne navode, Litecoin se široko gleda kao digitalnu valutu. Bez prodaje tokena i bez središnjeg tijela koje profitira na uspjehu mreže, obično se ne vjeruje da je to vrijednosni papir – regulatori, međutim, mogu biti izbirljivi i to ne mora uvijek ostati slučaj.

Tko je stvorio Litecoin?

Stvaranje Litecoina široko je akreditirano za Charlieja Leeja. Od svog pokretanja 2011. godine, Litecoin je Lee strukturirao kao konkurentsku i besplatnu digitalnu valutu za Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner