Kako kupiti Ripple (XRP)

Ripple (XRP) je kriptovaluta s poviješću prekomjernih povrata za ulagače, ali treba reći da oni imaju burne odnose s DIP-om. Molimo pogledajte naš detaljni vodič za ulaganje u Ripple da biste saznali više o ovom digitalnom materijalu.

Zbog nedavne žalbe SEC-a na Ripple Labs neke su razmjene uključujući Bittrex & Kraken su uklonili kriptovalutu sa svoje platforme.

Bez obzira na to, mnoge popularne burze i dalje prodaju XRP. Predstavljamo najbolje mjenjačnice za kupnju Ripple (XRP) kreditnom ili debitnom karticom.

Binance

Binance jedna je od najvećih i najpoznatijih svjetskih burzi kriptovaluta. Prednosti kupnje Ripple (XRP) ovdje su u tome što imate koristi od nižih naknada za zamjenu od konkurentskih burzi, a povećana likvidnost omogućuje vam brzu kupnju i prodaju kako biste iskoristili novosti na tržištu.

Pročitajte naš Binance Review ili posjetite Binance.

Koristite kod za popust: EE59L0QP za 10% povrata gotovine od svih naknada za trgovanje.

Paybis

Paybis upravljati vrlo pouzdanom platformom za kupnju Bitcoina i kriptovaluta na kojoj možete kupiti XRP i niz drugih kriptokripcija ne koristeći ništa više od svoje kreditne ili debitne kartice. Postoje od 2014. godine i pomogli su stotinama tisuća ljudi u kupnji Bitcoina.

Ako jednostavno želite kupiti XRP i zadržati ga, ovo je jedan od najlakših načina za kupnju XRP-a kreditnom ili debitnom karticom.

Pročitajte našu Paybis recenziju ili posjetite Paybis.

Kriptomat

Kriptomat usluga je razmjene kriptovaluta i novčanika sa sjedištem u EU koja posluje od 2018. Sjedište im je u Estoniji koja je pouzdano europsko leglo sličnih tvrtki. Nakon što ih je osnovao tehnološki pametni Srđan Mahmutovič, oni danas posluju u više od 80 zemalja širom svijeta i pružaju usluge korisnicima širom svijeta. Kriptomat je izvrsna opcija za Europljane & Azijski investitori koji jednostavno žele dugoročno kupiti i prodati Ripple (XRP). Nema kupaca iz SAD-a.

Pročitajte naš Kriptomat Review ili posjetite Kriptomat.


Poloniex

Poloniex osnovana je u SAD-u 2014. godine i brzo je porasla i postala vrlo popularna razmjena odabira za mnoge kripto trgovce koji žele kombinirati snažan raspon imovine s velikom vrijednošću. Oni neprestano šire svoj raspon imovine, s više od 100 različitih izbora parova koji su sada dostupni za trgovanje. S nedavno preuređenim izgledom, burza također izgleda profesionalnije nego ikad prije, trgujući terminskim ugovorima i polugom do 100: 1, koja je također sada dostupna za pristup.

Pročitajte našu Poloniex recenziju ili posjetite Poloniex.

Coinberry

Coinberry olakšava kupnju Ripple (XRP) u sustavu Windows Kanada bez frke i brzo kupite ili prodajte sredstvo putem njihove jednostavne platforme. Postoje od 2017. godine i imaju niz vrlo pouzdanih partnerstava koja su im stvorila solidnu reputaciju kriptovalute. Oni su također registrirani u FINTRAC-u kao djelatnost novčanih usluga, pa su s tog stajališta vrlo pouzdani. Nema kupaca iz SAD-a.

Posjetiti Coinberry.

Kako kupiti Ripple (XRP) Kako kupiti Ripple (XRP) Kako kupiti Ripple (XRP)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kripto valute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimalne iznose računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni korisnici

Najbolje za

Trenutna kupnja

Najbolje za

Europski trgovci

Minimum računa

Nijedna

Minimum računa

50 dolara

Minimum računa

35 €

Promocije

10% povrata novca

Kod za popust: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Što je Ripple?

XRP je popularna kriptovaluta otvorenog koda koja se može pohvaliti atributima kao što su brzo vrijeme poravnanja i fiksna opskrba.

XRP je najčešće povezan s Ripple Labs, jer ova američka tvrtka kontrolira većinu od 100 milijardi postojećih XRP tokena.

Zbog postotka XRP pomoći od strane Ripple Labs, vremenom se razvio složen odnos. To je rezultiralo velikom zabunom prilikom razlikovanja između XRP-a i Ripple Labs-a.

Što to radi?

XRP se obično promatra kao ‘premošćujuća valuta’. To znači da se može koristiti kao posrednik, olakšavajući razmjenu valuta. Također je u stanju pretvoriti brza i jeftina međunarodna plaćanja u stvarnost.

Kako Ripple djeluje?

Podrška XRP-u nije jedan od najčešće korištenih zarobljenika slobode POS protokola. Umjesto toga, XRP koristi sustav konsenzusa, koji se sastoji od svih koji žele pokrenuti XRP čvor. Unatoč tome što Ripple Labs kontrolira većinu opskrbe XRP-a, mogućnost da bilo tko postavi čvor daje vjerodostojnost argumentu da je kriptovaluta doista decentralizirana.

Čvorovi na mreži odgovorni su za provjeru valjanosti i redoslijed transakcija koje se temelje na vremenu. Dogovor između čvorova na ovim podacima događa se za manje od 5 sekundi.

Predviđeni razvoj događaja?

Zbog regulatornih zabrinutosti oko statusa XRP-a, kao vrijednosnog papira, teško je utvrditi predviđeni rast kriptovalute. Iako će se, bez sumnje, i dalje razvijati usluge koje koriste XRP, rast će se kontrolirati dok njegov status ostaje u nepromijenjenosti.

Ako se utvrdi sigurnost, put pred nama bit će težak za XRP. Ako se ukloni s ove oznake, a usvajanje kriptovalute bude viđeno među svjetskim bankama, čini se da XRP ima svijetlu budućnost.

Nefaziran zbog nesigurnosti klasifikacije, Ripple je ukazao i pokazao sklonost kontinuiranom razvoju svoje platforme i usvajanju proizvoda.

Temeljna ideologija?

Do danas se čini kao da ideologije koje pokreću Ripple laboratorije nisu rušenje tradicionalnih bankarskih sustava, već pomoć u njihovom razvoju.

Kako bi im pomogao da evoluiraju, Ripple Labs već godinama surađuje s bankama; u osnovi računajući na tranziciju banaka, umjesto na potpunu zamjenu našeg trenutnog sustava.

Prihvaćanje i kontroverze?

Ripple je posljednjih godina dobro postigao skromno usvajanje XRP-a. Razne banke i tvrtke koje misle naprijed pokrenule su programe kojima se testira upotreba ove kriptovalute.

Uz ovo prihvaćanje, postoje dvije glavne kontroverze koje su nastavile mučiti XRP tijekom godina.

  1. Manipulacija – Iako se nije pokazalo da je to slučaj, mnogi vjeruju da Ripple Labs manipulira opskrbom XRP-a dostupnim javnosti, nastojeći prilagoditi vlastitim potrebama.
  2. Klijentela – Mnogi zagovornici u svijetu kriptovaluta sudjeluju u izgradnji svijeta koji se ne oslanja na tradicionalne banke. Ripple Labs, međutim, krenuo je putem prema kojem bi vidjeli da služe upravo onim institucijama koje je Bitcoin sagrađen da bi ih zaobišao. Iako mnoge ovaj argument ne pokoleba, postoje oni koji ne podržavaju Ripple Labs i XRP, jednostavno na temelju svojih ciljeva.

Uredba?

Ripple Labs i XRP nalaze se u neredu s obzirom na regulativu. Iako ostaju nepokolebljivi u uvjerenju da XRP nije sigurnost, postoje oni koji vjeruju suprotno. To je rezultiralo trajnim parnicama koje argumentuju ovu točku.

Do danas nema konačnog odgovora na klasifikaciju XRP-a.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map