Kako kupiti Tron (TRX)

TRON je decentralizirani virtualni stroj koji je stvoren da pomogne u uspostavljanju decentraliziranog interneta. Slično Ethereumu, TRON programerima Dapp omogućuje stvaranje i korištenje složenih protokola putem pametnih ugovora koji žive na njegovom matičnom blockchainu. Danas je platforma najpoznatija po brzini transakcija i živahnom izvršnom direktoru. Da biste saznali više, posjetite naš vodič za investiranje u Tron.

Predstavljamo vrhunske brokere i burze koji nude mogućnost kupnje Tron Tokens (TRX) kreditnom ili debitnom karticom. Za veće iznose također možete poslati bankovni prijenos.

Binance

Binance jedna je od najvećih i najpoznatijih svjetskih burzi kriptovaluta. Prednosti kupnje Trona (TRX) ovdje su u tome što imate koristi od nižih naknada za zamjenu tečaja od konkurentskih burzi, a povećana likvidnost omogućuje vam brzu kupnju i prodaju kako biste iskoristili novosti na tržištu.

Pročitajte naš Binance Review ili posjetite Binance.

Koristite kod za popust: EE59L0QP za 10% povrata gotovine od svih naknada za trgovanje.

Kraken

Kraken jedno je od dugogodišnjih imena kada su u pitanju burze kriptovaluta koje posluju u industriji.

Od skromnih početaka postali su jedno od najprepoznatljivijih imena u prostoru nudeći širok izbor imovine za trgovinu, uključujući Tron (TRX).

Troškovi trgovanja konkurentni su ostalim burzama i nastavili su se razvijati sada nudeći i terminske poslove i maržinsko trgovanje.

Pročitajte našu Kraken recenziju ili posjetite Kraken.

Poloniex

Poloniex osnovana je u SAD-u 2014. godine i brzo je porasla i postala vrlo popularna razmjena odabira za mnoge kripto trgovce koji žele kombinirati snažan raspon imovine s velikom vrijednošću. Oni neprestano šire svoj raspon imovine, s više od 100 različitih izbora parova koji su sada dostupni za trgovanje. S nedavno preuređenim izgledom, burza također izgleda profesionalnije nego ikad, trgujući terminskim ugovorima i polugom do 100: 1, koja je također sada dostupna za pristup.

Pročitajte našu Poloniex recenziju ili posjetite Poloniex.

Kako kupiti Tron (TRX) Kako kupiti Tron (TRX) Kako kupiti Tron (TRX)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni trgovci

Najbolje za

USA Traders

Najbolje za

Jednostavnost korištenja

Naknade za trgovanje

0,10%

Naknade za trgovanje

0,16%

Naknade za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povrata novca

Šifra popusta: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Što je Tron (TRX)?

Tron je blockchain otvorenog koda, napravljen da olakša demokratsku razmjenu sadržaja i prijenos vrijednosti / podataka. Ovaj opći cilj često se uspoređuje s ‘decentralizacijom interneta’.

Što to radi?

Korištenjem mrežnog tokena, Tronix (TRX), Tron blockchain omogućuje tvorcima sadržaja i potrošačima izravnu interakciju – uklanjajući nepotrebne treće strane ili ‘posrednike’.

Osim što olakšava prijenos vrijednosti / podataka, blockchain Tron podržava upotrebu pametnih ugovora – omogućujući pokretanje decentraliziranih aplikacija (DApps). Programeri koji stvaraju DApps na mreži Tron u mogućnosti su stvoriti vlastite tokene temeljene na Tron-u, slično Ethereumu i njegovoj uporabi standarda ERC-20. Međutim, ti su znakovi poznati ili kao bilo koji TRC10 ili TRC20, prilikom korištenja mreže Tron.

Kako djeluje Tron (TRX)?

Mreža Tron funkcionira korištenjem vlastite varijante ‘delegirani dokaz o udjelu (DPoS)’ poznata kao ‘Tron-proof-of-share (TPoS). Ovaj oblik konsenzusa uključuje tipične postupke ulaganja koji se nalaze u sličnim protokolima dokaza o udjelu. Razlika je u tome što se u TPoS-u glasačke sposobnosti prenose na izabrane predstavnike. Nadalje, Tron to primjećuje TPoS omogućuje poticajno glasanje.

Predviđeni razvoj događaja?

Razvoj u Tronu u velikoj mjeri nadgleda „Zaklada Tron“ – neprofitna organizacija čiji je zadatak razviti i potražiti primjere za projekt.

Do danas je Tron dovršio nekoliko velikih akvizicija – od kojih je svaka u skladu s ciljem razvoja decentraliziranog interneta. Slijede primjeri ovih strateških preuzimanja.

  • BitTorrent
  • Steemit

Krećući se naprijed, očekuje se da će programeri u Tronu nastaviti raditi na povećanju skalabilnosti svoje mreže i pomoćnih projekata poput nedavno pokrenutog, Sun Network.

Temeljna ideologija?

Tron je utemeljen na jakom nizu ideologija. Oni su se temeljili na ideji da bi kreatori i potrošači sadržaja trebali imati pristup decentraliziranom Internetu, bez manipulacije moćnih tvrtki.

Smatra se da je decentralizirani internet demokratičnija, iskrenija i privatnost varijanta interneta koju danas poznajemo.

Prihvaćanje i kontroverze?

Što se tiče prihvaćanja, Tron je ispred većine projekata. Ne samo da je postao glavni oslonac u 20 najboljih projekata po marketcapu, već je lako dostupan na gotovo svakoj cijenjenoj burzi. Ova dostupnost i popularnost doveli su i do toga da su tvrtke u rastućem sektoru digitalnih vrijednosnih papira počele podržavati mrežu za izdavanje tokena.

Iako Tron možda nije najkontroverzniji projekt oko sebe, od lansiranja je imao popriličnog broja štucanja. Možda su zbog njegove prisutnosti na društvenim mrežama razne akcije osnivača Trona, Justina Sunca, također rezultirale kontroverzom – poput višemilijunski ručkovi s Warrenom Buffetom.

Nedavno je više zaposlenika pokrenulo tužbu protiv Trona, tvrdeći da su prema njima postupali nepravedno nakon što su izrazili zabrinutost zbog smjera tvrtke. Također se navodi da je ovo maltretiranje kulminiralo eventualnim otpuštanjem zaposlenika.

Ovo nije jedini slučaj nezadovoljnog bivšeg zaposlenika. Sredinom 2019. godine suosnivač Trona, Lucien Chen, izgubio je mjesto CTO-a jer je vjerovao da se projekt previše udaljio od svojih izvornih ideologija u vezi s decentralizacijom.

Uredba?

U vrijeme pisanja ovog članka nije bilo službene izjave o klasifikaciji Trona od strane regulatora. Iako je ovo možda obećavajući znak, budući da projekt postoji već godinama, to ne uklanja mogućnost da bi se imovina mogla smatrati vrijednosnim papirom. Jedan od aspekata TRX tokena koji bi mogao zabrinuti su integrirane mogućnosti ulaganja, jer se to može promatrati kao očekivani povrat / dobit od ulaganja.

Za sada je široko gledano da su TRX tokeni uslužni tokeni

Tko je to uspio?

Tron je prvotno osnovao 2014. godine, osnivač i izvršni direktor Justin Sun. Trenutna iteracija projekta razvijena je i pokrenuta 2017. godine, zajedno sa zakladom Tron.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner