Kako kupiti vechain (VET)

VeChain (VET) bio je jedan od prvih blockchain-ova izgrađenih isključivo za potrebe klijenata na razini poduzeća. Programeri iza projekt nastoje poboljšati lanac opskrbe i upravljanje životnim ciklusom proizvoda upotrebom tehnologije raspodijeljene knjige (DLT). Važno je što platforma nudi korisnicima niz novih funkcionalnosti koje je čine idealnom za tvrtke koje žele poboljšati protokole lanca opskrbe i poslovne procese. Posjetite naš vodič za investiranje u VeChain da biste saznali više.

Popisujemo top 3 brokera koji nude mogućnost kupnje VeChaina (VET) kreditnom ili debitnom karticom.

Binance

Binance jedna je od najvećih i najpoznatijih svjetskih burzi kriptovaluta. Prednosti kupnje VeChaina ovdje su u tome što imate koristi od nižih naknada za tečaj od konkurentskih burzi, a povećana likvidnost omogućuje vam brzu kupnju i prodaju kako biste iskoristili novosti koje se kreću na tržištu.

Pročitajte naš Binance Review ili posjetite Binance.

Koristite kod za popust: EE59L0QP za 10% povrata gotovine od svih naknada za trgovanje.

Kraken

Kraken jedno je od dugogodišnjih imena kada su u pitanju burze kriptovaluta koje djeluju u industriji.

Od skromnih početaka postali su jedno od najprepoznatljivijih imena u prostoru koje nude širok izbor imovine za trgovinu, uključujući VeChain.

Troškovi trgovanja konkurentni su ostalim burzama i nastavili su se razvijati sada nudeći i terminske poslove i maržinsko trgovanje.

Pročitajte našu Kraken recenziju ili posjetite Kraken.

Bittrex

Bittrex je još jedna razmjena koja vam trenutno omogućuje kupnju i trgovinu VeChain (VET). Bittrex je vodeća burza kriptovaluta koja pruža najširi izbor kripto valuta, u industriji su poznate po tome što su jedna od rijetkih burzi koja ne naplaćuje naknade za uvrštavanje u različite projekte i imaju reputaciju integriteta.

Pročitajte naš Bittrex pregled ili posjetite Bittrex.


Što je VeChain (VET)?

VeChain je blockchain projekt otvorenog koda, usredotočen na ometanje opskrbnih lanaca i poslovanja poduzeća. Programeri ovog projekta pokrenuli su prilagođeni blockchain 2018. godine, pod nazivom „VeChainThor Blockchain“, koji je sposoban za izvršavanje pametnih ugovora.

Što to radi?

VeChain omogućuje brz i transparentan prijenos vrijednosti, korištenjem blockchain tehnologije. Nadalje, njegov jedinstveni skup atributa omogućuje izvršavanje složenih pametnih ugovora. Te značajke omogućuju blockchainu da funkcionira kao sustav plaćanja, uz decentraliziranu knjigu podataka – potencijalno zamjenjujući tradicionalno odjeljene sustave.

Kako djeluje VeChain (VET)?

Mreža VeChain funkcionira pomoću sustava dvostrukih tokena.

VET – Kao srce sustava VeChain, VET tokeni koriste se kao sredstvo za prijenos vrijednosti između stranaka.

VTHO – Ovi se tokeni koriste zajedno s VET-om tijekom prijenosa vrijednosti. VTHO tokeni funkcioniraju na isti način kao i “plin” na Ethereum blockchainu – poticanje transakcija.

Ovi tokeni funkcioniraju na VeChainThor Blockchainu, s konsenzusom postignutim pomoću protokola „Proof-of-Authority (PoA)“. PoA je varijacija Proof-of-Stake, koja uključuje sustav odobravanja blokova, kontroliran od strane središnje stranke. To eliminira sposobnost anonimnog kreiranja blokova – ključne značajke blok lanca usmjerenog prema poduzećima.

Predviđeni razvoj događaja?

Sudjelovanje programera u VeChainu prilično je visoko u odnosu na većinu projekata. Još uvijek u tijeku, slijedi nekoliko nadogradnji koje se očekuju provesti na VeChainu u narednim godinama.

  • Interoperabilnost
  • Anonimnost

Temeljna ideologija?

Zaklada VeChain je u prošlosti dala do znanja da se projekt razvija pomoću a jasna ideologija.

“Zaklada VeChain snažno vjeruje u poštivanje i samoregulaciju … Želimo postaviti standard u industriji da pokrene ideologiju koju blockchain projekti kriptovaluta mogu utjeloviti”Transparentnost, pravednost, otvorenost’, Ovo je naše opredjeljenje za zajednicu i ekosustav u cjelini.”

Prihvaćanje i kontroverze?

Pokrenut 2015. godine, VeChain postoji dulje od većine projekata. Ova zadržana moć omogućila je skromnu razinu usvajanja tijekom godina. Važno je napomenuti da je VeChain nedavno potpisao partnerstvo s gigantom putničke agencije Travala.com, što će omogućiti da se VET tokeni koriste kao oblik plaćanja na platformi.

Potpuni popis uspostavljenih partnerstava kliknite OVDJE.  Neke od istaknutijih tvrtki na ovom popisu su sljedeće.

  • Walmart Kina
  • BMW grupa
  • ENN Energy Holdings Limited
  • H&M

Takve razine prihvaćanja omogućile su VeChainu da se čvrsto uvrsti u top 30 projekata, kada ih rangira marketcap.

Tijekom svog života, VeChain je uspio ostati relativno bez kontroverzi. Usamljeni događaj koji se posebno istakao bio je $ 6,5 milijuna hack, koja se dogodila krajem 2019. godine. Treba napomenuti da se ovaj događaj dogodio zbog ljudske pogreške, a ne zbog nedostatka samog kodiranja projekta.

Uredba?

Do danas regulatori nisu dostavili službenu klasifikaciju VeChaina. Iako su se slični projekti, poput Ethereuma, smatrali ne-vrijednosnim papirima, i dalje postoji rizik da je to slučaj zbog nedostatka decentralizacije.

Kao i kod bilo kojeg drugog projekta, nastavite s oprezom prilikom trgovanja / držanja, jer se klasifikacija digitalne imovine može promijeniti u bilo kojem trenutku.

Tko je to uspio?

VeChain je 2015. stvorio Sunčano Lu.  Istaknuto je da je Sunny Lu služio kao direktor tehničke službe Louis Vuitton China prije nego što je predvodio VeChain.

Dok Sunny Lu ostaje na čelu VeChaina, čitav ekosustav nadgleda odbor izabranih stručnjaka, poznat kao „VeChain upravni odbor“.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map