Kako koristiti BTC na Ethereumu i ostalim s OKEx Cross-Chain Gatewayom

Detaljni vodič za korištenje Cross-Chain Gateway-a na OKEx-u

Iako je Bitcoin i dalje vodeća digitalna valuta u mnogim aspektima, potaknuo je rast novih ekosustava, poput prostora DeFi koji se pokreće raznim protokolima. Ovim naletom rasta korisnici razumljivo traže veću fleksibilnost kada je u pitanju korištenje njihove digitalne imovine – bilo to Bitcoin, ETH ili drugi kovanice i tokeni. Kako bi olakšao sudjelovanje korisnika u tim procvjetajućim ekosustavima, OKEx pokreće svoju uslugu Cross-Chain Gateway.

Što je OKEx Cross-Chain Gateway?

OKEx Cross-Chain Gateway usluga je jednim klikom koja korisnicima omogućuje pretvaranje stranog tokena u izvorni za podržane javne blockchains, bez ikakvih naknada za transakcije. Takav mehanizam izravne konverzije omogućuje korisnicima lako sudjelovanje u ekosustavima popularnih javnih blockchaina. Na primjer, korisnici OKEx-a mogu pretvoriti svoj BTC pomoću Cross-Chain Gateway-a i dobiti kompatibilni token upotrebljiv u DeFi ekosustavu koji pokreće Ethereum.

OKEx Cross-Chain Gateway trenutno podržava BTC, DOT i FIL. Ova tri digitalna sredstva mogu se pretvoriti u K-tokene, naime BTCK, DOTK i FILK, koji se potom mogu koristiti na mreži Ethereum. Ubuduće će OKEx učiniti dostupnijim više tokena za konverzije među lancima, a korisnici će također moći povući svoje K-tokene na drugim javnim blockchainima kao što su OKExChain i TRON.

Koje su prednosti upotrebe OKEx Cross-Chain Gateway-a?

Korisnici OKExa uživaju brojne pogodnosti kada koriste Cross-Chain Gateway za pretvorbu svojih kovanica ili žetona:

  • Pretvorba stabilne vrijednosti
  • Trenutna konverzija bez transakcijskih naknada
  • Transparentni zapisi dostupni na Etherscanu
  • Visoka likvidnost

Prvo, korisnici mogu svoju kripto imovinu pretvoriti u K-tokene u omjeru 1: 1. Na primjer, 1 BTC se može pretvoriti izravno u 1 BTCK. Takva stabilna pretvorba vrijednosti eliminira nestabilnost cijena uočenu tijekom tradicionalnih pretvorbi između imovine.

Štoviše, OKEx Cross-Chain Gateway nudi besprijekorno iskustvo jednim klikom za korisnike. Nakon završetka pretvorbe, K-tokeni se knjiže na korisnički račun za financiranje, a u postupku se ne naplaćuje naknada za transakciju.

Pametni ugovor Cross-Chain Gateway otvoren je i revidirao ga je SlowMist, poznati nezavisni javni revizor. Uz to, informacije relevantne za BTCK, DOTK i FILK javno su dostupni na Etherscanu. 

Konačno, OKEx je usvojio stroge standarde za odabir K-žetona dostupnih na Cross-Chain Gatewayu. Ovi K-tokeni odabiru se na temelju tržišne kapitalizacije, visoke likvidnosti na lancu i opće popularnosti. BTC, DOT i FIL ispunili su gore navedene kriterije, a njihova konverzija može donijeti dodatnu likvidnost drugim javnim blockchainima, uključujući Ethereum.

Korištenje OKEx Cross-Chain Gateway-a za pretvaranje imovine

Svoju imovinu možete pretvoriti u nekoliko koraka pomoću OKEx Cross-Chain Gateway-a.

Korak 1: Otvorite Cross-Chain Gateway


Dođite do "Više" na gornjoj navigacijskoj traci na web mjestu OKEx i kliknite na Cross-Chain Gateway nastaviti.

Korak 2: Idite na sučelje za pretvorbu

Stranica Cross-Chain Gateway iznosi svoje ključne značajke i prednosti te omogućava korisnicima da započnu pretvaranje digitalne imovine klikom na Cross-Chain u jedan klik.

Korak 3: Unesite detalje pretvorbe

Usluga Cross-Chain Gateway trenutno podržava konverziju između BTC i BTCK, FIL i FILK te DOT i DOTK.

Prije pretvorbe tokena korisnici mogu čitati o K-žetonima i pregledavati statistike poput broja žetona u optjecaju, uloženih žetona, uništenih žetona i tako dalje.

Okvir za pretvorbu omogućuje vam da odaberete podržani materijal i odgovarajući par prije nego što unesete detalje zahtjeva za pretvorbu. Jednom kad ste spremni, kliknite Pretvoriti za nastavak pregledajte detalje i kliknite Potvrdite dovršiti.

Korak 4: Pogledajte svoju transakciju

Da biste pogledali svoju transakciju, možete kliknuti na Moja imovina s padajućeg popisa pod "Imovina" izbornik u gornjem desnom kutu.

Korak 5: Povucite svoje K-žetone (nije obavezno)

Za povlačenje K-tokena možete započeti klikom na Povući s padajućeg popisa pod "Imovina" izbornik.

Sada odaberite valutu za povlačenje i odaberite Na lancu ili Interno kao metoda povlačenja. On-chain znači povlačenje tokena zabilježeno je na Ethereum blockchainu.

U ovom ćemo primjeru povući BTCK. Unesite BTCK adresu, napomenu s adresom, iznos prijenosa i naknadu za uslugu da biste nastavili. Za mrežno povlačenje, minimalni iznos naknade za uslugu je 0,0004 BTCK. Ako želite ubrzati povlačenje, možete unijeti veću naknadu za uslugu. Klik Nastaviti nastaviti.

Interna opcija prijenosa odnosi se na izvanlančani prijenos K-tokena na drugi račun OKEx-a. Za takav prijenos odaberite OKEx kao platformu primatelja i s napomenom adrese unesite ID računa primatelja.

Zatim unesite iznos koji želite prenijeti i kliknite Nastaviti nastaviti. Imajte na umu da se, za razliku od lančanog prijenosa, interna povlačenja neće naplaćivati.

Niste trgovac OKExom? Naučite kako započeti trgovanje!

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map