Kako stvoriti i koristiti podračune za kripto trgovanje na OKExu

Korak po korak vodič za trgovanje kriptovalutom na OKExu pomoću podračuna

Institucionalni interes na tržištima kriptovaluta u porastu je tijekom posljednjih nekoliko godina, a OKEx nudi razne značajke kako bi udovoljio zahtjevima svojih institucionalnih i naprednih maloprodajnih korisnika. Jedna od tih značajki je funkcionalnost podračuna koji korisnicima omogućuje stvaranje odvojenih računa pod njihovim glavnim ili glavnim računom.

Budući da institucije često zahtijevaju upravljanje imovinom i pristup trgovanju za određene osobe, upotreba podračuna omogućuje im da to postignu bez potrebe da ugrožavaju sigurnost svog glavnog računa.

Svaki podračun ima neovisno korisničko ime i lozinku i može im se dodijeliti prilagođena dopuštenja. Da bi dodatno zaštitili imovinu na glavnom računu, korisnici podračuna ne smiju izravno povlačiti sredstva. Povlačenja su moguća samo nakon što podračuni premjeste sredstva na njihove matične račune.

U ovom uputstvu preći ćemo na više detalja i korake potrebne za stvaranje i upotrebu podračuna za trgovanje kriptovalutama na OKExu.

Maksimalan broj podračuna dopušten na OKEx-u

U OKEx-u postoje dva segmenta kupaca temeljena na BTC denominiranim količinama trgovine – normalni korisnici i VIP korisnici. Maksimalni broj dopuštenih podračuna po računu razlikuje se za normalne i VIP korisnike. Iako normalni korisnici mogu stvoriti najviše 5 podračuna, VIP korisnici mogu stvoriti 10 – 50 podračuna, ovisno o njihovoj razini.

Pojedinosti se mogu naći u donjoj tablici:

Broj podračuna koji imaju pravo na normalne i VIP korisnike

Prednosti upotrebe podračuna na OKExu

Korištenjem podračuna institucionalni korisnici uživaju sljedeće pogodnosti:

  • Optimizacija portfelja trgovanja
  • Razdvajanje obrta radi veće transparentnosti
  • Niže naknade za trgovanje
  • Pristup uslugama sučelja za programsko programiranje za algoritamsko trgovanje

Optimizacija portfelja trgovanja i povećana transparentnost

Institucionalni trgovci mogu imati koristi od organizacijskih poboljšanja i povećane transparentnosti kada koriste podračune na OKExu. Na primjer, podračuni se mogu stvoriti za trgovanje raznim kategorijama ili segmentima kovanica i tokena, poput decentraliziranih financija, razmjene tokena i tako dalje.

Odvajanje trgovačkih aktivnosti također može biti korisno u svrhe revizije i računovodstva, kao i za ispunjavanje zahtjeva za poštivanjem.


Niže naknade za trgovanje

Naknade na spot tržištu, terminskim ugovorima, vječnim zamjenama i trgovinama opcijama razlikuju se za normalne i VIP korisnike. Korisnici u višim razinama uživaju niže naknade za trgovanje, a podračuni mogu iskoristiti razinu naknada naznačenih na glavnom računu.

Naknade za spot trgovanje prema vrstama korisnika i razinama

Na primjer, ako je glavni račun na razini VIP 3, dok je njegov podračun uobičajeni korisnik razine 1, trgovanja obavljena pomoću podračuna i dalje će snositi niže naknade dopuštene za račun VIP sloja 3.

Pristup API uslugama za algo trgovinu

Pristup API-u bitan je za algoritamsko trgovanje, a svaki podračun ima svoj vlastiti API prijenosa stanja predstavljanja (REST API). Ograničenje brzine ovog REST API-ja iznosi 100 zahtjeva u 2 sekunde.

Pored toga, korisnici podračuna mogu se povezati s API-jem OKEx websocket i primati obavijesti o trgovinskim signalima i druge relevantne informacije.

Slijedite korake u nastavku kako biste stvorili i koristili podračune za trgovanje na OKExu.

Korak 1: Idite na odjeljak podračuna

Prijavite se s početne stranice OKEx i kliknite Podračun s padajućeg izbornika koji se pojavljuje prelaskom miša preko ikonu profila u gornjem desnom kutu.

Korak 2: Stvorite podračun

Klik + Izradite podračun na desnoj strani početne stranice da biste stvorili svoj podračun. Kao korisnik razine 1 možete stvoriti do pet podračuna.

Korak 3: Unesite detalje o podračunu

Unesite ime i lozinku za prijavu da biste registrirali svoj podračun i potvrdili odluku pomoću SMS koda poslanog na vaš registrirani broj mobitela. Klik Potvrdite nastaviti.

Korak 4: Pregledajte detalje o podračunu

Vratite se na Podračun karticu na stranici profila za pregled pojedinosti računa. Možete pregledati status i upravljati svojim podračunom. Na primjer, možete prenijeti sredstva, resetirati lozinku, zaključati podračun i pregledati stanja imovine.

Korak 5: Prenesite sredstva na podračun

Prije nego što ga koristite za trgovanje kriptovalutama, morate financirati svoj podračun.

Klik Prijenos na stranici podračuna. Odaberite trenutni podračun, token koji želite prenijeti i račun financiranja. Unesite iznos koji želite prenijeti i kliknite Potvrdite nastaviti.

Korak 6: Prijavite se sa svojim podračunom

Da biste trgovali pomoću svog podračuna, prvo se morate odjaviti sa svog glavnog računa. Nakon toga možete se prijaviti na svoj podračun i započeti trgovanje.

Korak 7: Trgujte pomoću svog podračuna

Svoj podračun možete koristiti za trgovanje bilo kojom kriptovalutama na OKExu. Postupak trgovanja je isti kao i za vaš glavni račun. Na primjer, kada prodajete BTC za USDT, odabrat ćete vrstu narudžbe i unijeti iznos BTC za trgovanje. Kad je postavljeno, kliknite Prodajte BTC nastaviti.

Korak 8: Pregledajte svoju narudžbu

Nakon što se nalog izvrši, možete ga pregledati u "Povijest Reda" tab.

Za više informacija obratite se svom upravitelju računa

VIP korisnici mogu se obratiti svojim upraviteljima računa za dodatna pitanja u vezi s korištenjem podračuna na OKExu.

Niste trgovac OKExom? Naučite kako započeti trgovanje.

Slijedite OKEx na:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map