Kako trgovati i ulagati kripto imovinu kako biste zaradili nagrade koristeći Swap i Farm na OKExChainu

Koračni vodič za korištenje OKEx Swap i OKEx Farm na OKExChain

Prostor DeFi zabilježio je velik rast 2020. godine, a decentralizirane razmjene i automatizirani tvornici tržišta stekli su popularnost u kripto prostoru. Rudarstvo likvidnosti također je bila važna inovacija u ovom razvoju, jer omogućava korisnicima da zarade tokene opskrbljujući dobavu likvidnosti protokolima DeFi putem postupka tzv. "ulog" – tj. Polaganje tokena u pametni ugovor.

Od eksplozivnog rasta DeFi-ja 2020. godine, takozvani poljoprivrednici prinosa pohranjuju svoju digitalnu imovinu u razne decentralizirane ponude, pokušavajući maksimizirati prinos svog portfelja bez same prodaje imovine.

Kako bi dodatno ojačao ekosustav DeFi i pružio korisnicima inovativniju ponudu, OKEx je pokrenuo OKEx Swap i OKEx Farm, dvije decentralizirane aplikacije izgrađene na OKExChain.

Ukratko, OKEx Swap je decentralizirana automatizirana aplikacija market makera koja korisnicima omogućuje brzu i efikasnu izmjenu između glavnih kriptovaluta; OKEx Farm omogućuje svima da stvore bazene farmi za svoj projekt, u kojima poljoprivrednici s prinosom mogu uložiti svoju digitalnu imovinu za privlačne povrate.

Za detaljniji uvid u OKExChain i njegovu arhitekturu i protokole, ovdje pogledajte tehnički pregled.

Ispod je detaljni vodič o tome kako zamijeniti imovinu pomoću OKEx Swap-a i sudjelovati u rudarstvu likvidnosti na OKEx farmi.

Trgovanje na OKEx razmjeni

Korak 1: Idite na stranicu za zamjenu OKEx

Na početnoj stranici OKEx dođite do "Trgovina" u gornjem izborniku i kliknite na Zamijenite pod, ispod "DEX trgovanje" otvoriti OKEx Swap.

Korak 2: Stvorite / uvezite svoj OKExChain novčanik

Digitalni novčanik na OKExChainu potreban je za trgovanje u OKEx Swap-u. Novi korisnici mogu doći do Stvorite novčanik u gornjem desnom kutu za stvaranje, dok korisnici s postojećim OKExChain novčanicima mogu kliknuti na Uvoz novčanika nastaviti.

Da bi stvorili novčanik, korisnici trebaju slijediti upute na zaslonu i spremiti lozinku na sigurno mjesto, jer platforma ne sprema nikakve lozinke, mnemografske fraze, datoteke pohrane ključeva ili privatne ključeve. Klik Sljedeći nastaviti.

Napravite sigurnosnu kopiju mnemoničke fraze i kliknite Nastaviti nastaviti.

Dovršite provjeru mnemoničke fraze i kliknite Potvrdite da biste dovršili postavljanje novčanika.

Korak 3: Unesite detalje o trgovanju

Nakon što je vaš novčanik povezan, možete trgovati putem bazena likvidnosti u OKEx Swap-u. U ovom ćemo primjeru zamijeniti 100 USDT za protuvrijednost u OKT-u.

Pomoću sučelja odaberite USDT kao valuta slanja i OKT kao valuta koja prima.

Unesite iznos USDT koji želite zamijeniti i aplikacija će ga automatski pretvoriti u jedinice OKT koje ćete zatim primiti u novčanik. Imajte na umu da se naknada za davatelje likvidnosti od 0,3% primjenjuje na svaku transakciju. Klik Potvrdite nastaviti.

Unesite lozinku koju ste ranije postavili za novčanik i kliknite u redu za dovršetak transakcije.

Korak 4: Pregledajte transakciju

Nakon izvršenja zamjene, transakciju možete pregledati klikom na Bilans imovine ispod Novčanik karticu i odabir Zapis transakcije.

Dodajte likvidnost u bazen na OKEx Swap-u

Osim trgovanja putem postojećih bazena likvidnosti, korisnici također mogu dodati likvidnost postojećim bazenima na OKEx Swap-u.

Korak 1: Idite na karticu Pool i dodajte likvidnost

Da biste dodali likvidnost u postojeći fond likvidnosti, idite na Bazen karticu i kliknite Dodajte likvidnost.

Korak 2: Unesite detalje o grupi likvidnosti

U ovom ćemo primjeru dodati likvidnost u fond likvidnosti OKT / USDT.

Izaberi OKT i USDT putem sučelja i unesite količinu OKT-a koju želite isporučiti u bazen. Tada će razmjena OKEx automatski izračunati odgovarajući iznos u USDT koji trebate unijeti.

Imajte na umu da se procijenjeni omjer bazena odnosi na likvidnost u ovom OKT / USDT fondu u usporedbi sa svim OKT / USDT bazenima na OKEx razmjeni. Klik Potvrdite nastaviti.

Unesite lozinku novčanika i kliknite u redu za dovršetak transakcije. Dodavanje likvidnosti u OKT / USDT fond likvidnosti pružit će vam tokene bazena likvidnosti, koji se mogu uložiti u bazene likvidnosti na farmi OKEx (vidi dolje).

Korak 3: Pregledajte svoju transakciju

Nakon dodavanja likvidnosti u bazen, možete pregledati svoju transakciju klikom na Bilans imovine ispod Novčanik tab.

Trgovina na tržištu bazena likvidnosti

Da biste pregledali sve bazene likvidnosti dostupne za trgovanje, korisnici mogu otići na Tržišta tab. Stranica Markets prikazuje sve raspoložive baze likvidnosti s relevantnim statistikama.

Korisnici mogu izravno dodati likvidnost u postojeće bazene likvidnosti ili trgovati klikom Dodajte likvidnost ili Trgovina.

Uložite i zaradite nagrade na OKEx farmi

Korak 1: Idite na stranicu OKEx Farm

Na početnoj stranici OKEx dođite do "Trgovina" u gornjem izborniku i kliknite na Zamijenite pod, ispod "DEX trgovanje" otvoriti OKEx Swap. Zatim zadržite pokazivač miša "SWAP trgovina" na vrhu stranice i kliknite FARM Bazen u padajućem izborniku za otvaranje farme OKEx.

Korak 2: Odaberite bazen likvidnosti u koji ćete uložiti

Nakon što nabavite LP tokene za OKT / USDT, kako je opisano u vodiču za OKEx Swap gore, idite na OKT / USDT fond likvidnosti pod "1. bazen" na kartici OKEx Farm. Bazeni likvidnosti na kartici 1. bazen su istaknuti LP-ovi na farmi OKEx. Klik ULOG nastaviti.

Korak 3: Unesite detalje ispisa

Unesite iznos LP žetona da biste uložili u fond likvidnosti. U ovom primjeru ulažemo 0,019 LP tokena u OKT / USDT spremište. Klik Ulog nastaviti.

Korak 4: Potražite nagrade

U bilo kojem trenutku možete zatražiti žetone za nagradu za ulog klikom Zahtjev na "1. bazen" tab. Žetoni za koje se polažu prava distribuirat će se u vaš novčanik.

Korak 5 (neobavezno): Izvadite LP žetone iz Farme bazena

Možete povući svoje LP žetone iz bazena bilo kada klikom UNISTIK na "1. bazen" tab. Odaberite količinu LP žetona koji želite ukloniti i kliknite Neuhvatite nastaviti. LP žetoni bit će vam distribuirani u novčanik.

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner