Kako zaraditi kripto koristeći OKEx Jumpstart Mining

Vodič za zarađivanje DeFi tokena koristeći OKB i OKEx Jumpstart Mining

Decentralizirano financiranje, ili DeFi, modna je riječ godine kripto zajednice, a ključni pokretači procvata niše su koncepti rudarstva likvidnosti i uzgoja prinosa.

Rudarstvo likvidnosti prvi je put dobilo na snazi ​​nakon porasta Compound-a i omogućava korisnicima koji pružaju likvidnost decentraliziranom protokolu da zauzvrat zarade njegove tokene. U usporedbi s tradicionalnim metodama zarade pasivnog kripto prihoda, poput štednje i ulaganja, povrat od rudarstva likvidnosti može biti značajno visok zbog trenutnog, novonastalog stanja DeFi tržišta.

Kako bi dodatno ojačao ekosustav DeFi i pružio korisnicima inovativniju ponudu, OKEx je predstavio rudarstvo likvidnosti kao novu značajku svoje platforme za prodaju tokena, OKEx Jumpstart.

Što je OKEx Jumpstart?

Pokrenut u ožujku 2019., OKEx Jumpstart je platforma koja inkubira visokokvalitetni kripto projekti. Pojavom DeFi protokola i snažne potražnje korisnika, OKEx je pokrenuo inicijativu Jumpstart Mining, omogućavajući svojim korisnicima da uzgajaju DeFi tokene uz podršku svojih odabranih projekata stavljanjem ulog u OKB, žeton ekosustava OKExa.

Ovaj će vas članak voditi kroz korake za započinjanje zarade tokena DeFi putem OKEx Jumpstart Mininga koristeći stolne i mobilne uređaje. Možete pogledati i našu mobilnu verziju video uputstva ili slijedite upute u nastavku.

Zaradite kripto koristeći OKEx Jumpstart Mining za web korisnike

Korak 1: Idite na odjeljak Jumpstart

Na početnoj stranici OKEx dođite do Financije u gornjem izborniku i kliknite na Skočni start otvoriti OKEx Jumpstart.

Korak 2: Pogledajte dostupnu prodaju tokena

Stranica OKEx Jumpstart prikazuje trenutne tokene dostupne za prodaju, kao i sažetke prethodnih sesija.

U ovom uputstvu sudjelovat ćemo u prodaji ZYRO-a koja je, prema snimci zaslona u nastavku, bila "Uživo" u vrijeme pisanja. Okvir s informacijama također prikazuje APY (godišnji prinos) zajedno s ostalim korisnim detaljima, kao što su vrijeme početka i završetka te ukupni uloženi tokeni.

Korisnici bi trebali pročitati ova detaljna pravila prije korištenja Jumpstart Mininga. Nakon čitanja i razumijevanja pravila, možete kliknuti na Započni sada nastaviti.

Korak 3: Pogledajte detalje isplate

Prije nego što počnete ulagati svoj OKB da biste zaradili ZYRO, možete pregledati važne podatke, kao što su cijena, APY, pravila ulaganja, uvođenje projekta, dodjela tokena, razdoblje zaključavanja itd..

Korak 4: Uložite svoj OKB da zaradite kripto

Morate unaprijed prenijeti OKB na svoj financijski račun kako biste ih počeli ulagati. Sjednica uloga ne zahtijeva bilo koji KYC i u ovu sesiju ulaganja možete uložiti maksimalno 5000 OKB.

Napomena: Pravila koja se odnose na maksimalne kvote za ulog i KYC zahtjevi mogu se promijeniti.

Nakon što ste prihvatili pravila za klađenje, kliknite Ulog nastaviti.

U skočni okvir unesite iznos OKB-a koji želite uložiti i kliknite u redu nastaviti.

Korak 5: (Izborno) Uberite kripto i odvojite svoj OKB

Slijedom gornjih koraka, trebali biste početi zarađivati ​​ZYRO tokene nakon što uložite svoj OKB. Ako želite prikupiti svoj zarađeni ZYRO, kliknite Žetva nastaviti.

Zarađeni ZYRO sada će se distribuirati na vaš račun za financiranje. Da biste pogledali transakciju, možete kliknuti na Moja imovina u gornjem desnom kutu početne stranice OKEx, a zatim odaberite "Centar za izvješća" karticu i kliknite na Pogledajte i preuzmite ispod "Povijest računa" tab.

Transakcija će biti prikazana kao "Airdrop&Nagrada" ispod "Račun za financiranje" tab.

Također možete povući svoj uloženi OKB u bilo kojem trenutku klikom Neuhvatite na početnoj stranici prodaje žetona ZYRO. Nijedno se razdoblje zaključavanja ne odnosi na preuzimanje i vaš će se OKB vratiti na vaš račun financiranja.

Zaradite kripto koristeći OKEx Jumpstart Mining za mobilne korisnike

Korak 1: Idite na odjeljak Jumpstart

Započnite tapkajući Dom na dnu mobilne aplikacije, nakon čega slijedi tapkanje Više u traci s proizvodima. Sada dodirnite Skočni start ispod "Financije" kartica za otvaranje glavnog odjeljka.

Korak 2: Pogledajte dostupnu prodaju tokena

Možete vidjeti trenutne sažetke prodaje tokena i prethodne prodaje tokena u odjeljku Jumpstart. U ovom ćemo primjeru uložiti OKB da zaradimo ZYRO. Pročitajte kratki uvod i raspored prodaje ZYRO tokena prije nego što dodirnete Započni sada nastaviti.

Korak 3: Uložite svoj OKB

Prije nego što počnete ulagati svoj OKB da biste zaradili ZYRO, pregledajte važne informacije, poput cijene, APY-a, pravila ulaganja, uvođenje projekta, dodjelu tokena, razdoblja zaključavanja itd..

Možete dodirnuti Ulog, zatim unesite iznos OKB-a koji želite uložiti i dodirnite u redu nastaviti.

Korak 4: (Izborno) Uberite kripto i pregledajte transakciju

U našem primjeru počet ćete zarađivati ​​ZYRO nakon što uložite svoj OKB. Ako želite prikupiti svoj zarađeni ZYRO, dodirnite Žetva nastaviti.

Zarađeni ZYRO bit će distribuiran na vaš račun za financiranje. Da biste pogledali transakciju, možete dodirnuti Imovina na dnu, nakon čega slijedi Financiranje i onda Povijest za pregled transakcije. Transakcija će biti prikazana kao "ZYRO Nabavi se iz aktivnosti" ispod "Povijest" odjeljak.

Novi Jumpstart Rudarski projekti

ZYRO je prvi DeFi protokol naveden za OKEx Jumpstart Mining. OKEx Jumpstart Mining nastavit će podržavati rast DeFi-a i u bliskoj će budućnosti navesti još visokokvalitetnih DeFi projekata.

Također biste trebali pročitati naše pravilo poboljšane prodaje tokena da biste razumjeli ključne promjene i pripremili se za buduće sudjelovanje.

Niste trgovac OKExom? Naučite kako započeti trgovanje.

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner