Kako zaraditi nagrade za preporuke i pridružene provizije na OKExu

Vodič za zarađivanje nagrada i provizija pomoću programa OKEx Referral i OKEx Affiliate

Unatoč svojoj popularnosti danas, tržišta kriptovaluta relativno su nova u financijskom prostoru. Kako bi podržao njihov rast, OKEx nudi programe OKEx Referral i OKEx Affiliate koji potiču korisnike na promociju kripto prostora i širenje svijesti u zamjenu za nagrade i provizije. Nove prijave također su dobrodošle s programom OKEx Rewards, koji početnicima omogućuje izvršenje različitih zadataka i aktivnosti da potraže do 80 dolara.

Ovaj vodič bit će koristan za korisnike koji žele zaraditi nagrade i provizije za pozivanje svojih kontakata da se pridruže OKExu i počnu trgovati kripto.

OKEx referalni program

Pomoću programa OKEx Referral možete zaraditi nagrade pozivanjem svojih prijatelja da otvore račune na OKExu i započnu trgovanje. Kako jedan od vaših preporuka izvrši sljedeća tri zadatka u roku od 180 dana od njihove registracije, za svaku ćete zaraditi 10 dolara nagrade:

  1. Kupite kripto: Primit ćete 10 USD u BTC-u kada vaš sudac dovrši kupnju kripto vrijednog najmanje 100 USD po njihovoj prvoj narudžbi.
  2. Položite kripto: Dobit ćete rabatnu karticu od 10 USDT kad vaš sudac prođe razinu provjere KYC 2 i izvrši prvi polog u iznosu od najmanje 100 USD u kripto.
  3. Trgovina: Dobit ćete 10 USD u BTC-u kada vaš sudac završi trgovanje, što će zaraditi 50 USD u BTC-u.

Napominjemo da će se nagrade za preporuke dodijeliti na vaš primarni račun samo sljedećeg dana u 18:00 (UTC +8).

Partnerski program OKEx

Partnerski program OKEx pruža vam priliku da zaradite besplatni Bitcoin i najmanje 30% provizije kada bilo koji od vaših preporučenih korisnika trguje na OKExu. Možete postati član OKEx-a ako je 10 vaših pozvanih prijatelja izvršilo prvi zadatak na početnoj stranici nagrade: Zaradite 10 USD u BTC-u.

Kao podružnica OKEx-a, osim provizija za trgovanje, imate pravo na brojne pogodnosti. Primjerice, dobit ćete podršku od OKEx-a u vezi s detaljnim sadržajem i suradnjom u zajednici, kao što su airdrops i AMA sesije.

Štoviše, postat ćete redoviti partner OKExa na raznim konferencijama i godišnjim događanjima, što će vam također pomoći da proširite mrežu. Napokon, dobit ćete i posebne poklone za lokalne i međunarodne festivale koje slavi OKEx.

Međutim, imajte na umu da nakon što postanete član OKEx-a, više nemate pravo na primanje nagrada putem programa OKEx Referral.

Sljedeći koraci pomoći će vam da započnete s programima OKEx Referral i OKEx Affiliate.

Korak 1: Pregledajte nagrade dostupne na OKExu

Idite na početnu stranicu OKEx, dođite do "Više" u gornjem izborniku i kliknite na Nagrade pod, ispod "Drugi" tab.

Početnici u OKExu mogu zaraditi nagrade do 80 USD izvršavanjem sljedećih zadataka:

  1. Zaradite 10 USD u BTC-u kupnjom kripto vrijednog najmanje 100 američkih dolara u prvom redoslijedu.
  2. Nabavite rabatnu karticu od 20 USDT nakon što položite kripto u vrijednosti najmanje 100 dolara u prvom redoslijedu.
  3. Zaradite 50 dolara u BTC-u za trgovanje nakon završetka razine 2 KYC provjere i završetka trgovačkih zadataka.

Kako bi se početnici lakše upoznali s trgovinskim okruženjem, na demo računu za trgovanje dobivaju 5 BTC kada kliknu Počnite trgovati na početnoj stranici nagrade.

Korak 2: Idite na odjeljak Preporuke i pozovite prijatelje

Nakon što pregledate dostupne nagrade na OKExu, kliknite Više i odaberite Preporuka pod, ispod "Drugi" s početne stranice OKEx.

Pomaknite se dolje ispod "Svakodnevne misije" odjeljak i kliknite na Pozovite prijatelje odmah.

Otvorit će se nova stranica na kojoj možete unijeti adrese e-pošte svojih prijatelja kako biste im poslali pozivnice. Možete i kopirati svoj referalni link i izravno ga podijeliti s prijateljima.

Korak 3: Postanite član OKEx-a i zaradite provizije

Kao podružnica OKEx-a, možete zarađivati ​​provizije kada se 10 korisnika registrira pomoću vašeg poziva na vezu. Možete zaraditi do 40% provizije od trgovačkih aktivnosti svojih pozvanih na tri načina:

  1. 30% provizije za trgovanje od novih korisnika.
  2. 30% provizije za trgovanje od korisnika koji se ponavljaju.
  3. 10% provizije za trgovanje od podružnica. To se odnosi kada vaši pozvani postanu podružnice OKEx-a.

Provizije za trgovanje za OKEx Affiliate program

Opseg provizija za trgovanje u okviru OKEx Affiliate programa uključuje spot trgovanje, trgovanje maržom i trgovanje opcijama. Provizije za trgovanje, označene u USDT, bit će dodijeljene na vaš račun za financiranje u T + 1 dan. Imajte na umu da podračuni ne ispunjavaju uvjete za pridruženi program OKEx i da se shema provizije za trgovanje ne odnosi na VIP kupce.

Niste trgovac OKExom? Saznajte kako započeti trgovanje!

OKEx Insights predstavlja analize tržišta, dubinske značajke, originalna istraživanja & kurirane vijesti kripto profesionalaca.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner