OKEx zaradite: upotrijebite svoju kripto imovinu za ostvarivanje pasivnog prihoda na OKExu

Pregled zarade kriptovaluta koristeći OKEx Earn

OKEx pruža različite načine kako korisnici mogu započeti zarađivati ​​kriptovalute, bilo korištenjem besplatne ponude Bitcoina ili korištenjem usluga poput OKEx Pool i OKEx zajmova. Međutim, kako novi sudionici traže pasivnu zaradu u kripto prostoru nakon procvata decentraliziranih financija, OKEx Earn služi kao jedno mjesto za sve mogućnosti zarade dostupne na platformi OKEx.

OKEx Earn trenutno nudi šest načina na koje korisnici mogu pasivno zarađivati ​​u kriptovalutama:

 • Iskopavanje likvidnosti pomoću DeFi tokena
 • Štednja
 • Oročeni depoziti
 • Ulog
 • C2C zajmovi
 • Zarađivanje DAI-a uz MakerDAO

Ovaj vodič će vas provesti kroz svaki od ovih proizvoda i kako ih možete početi koristiti.

Contents

Korak 1: Idite na odjeljak Zaradite

Idite na početnu stranicu OKEx i dođite do Financije u gornjem izborniku i kliknite na Zaraditi za pristup odjeljku OKEx Earn.

Korak 2: Navedite svoj fond digitalne imovine

Na stranici OKEx Earn odaberite Zaraditi kartici i odaberite kriptovalutu koju imate, nakon čega slijedi iznos od kojeg se želite posvetiti zarađivanju pasivnog prihoda.

Navedite svoje kripto sredstvo

Također možete odabrati Tržište kartica za prikaz podržanih tokena i njihovih povrata u raznim uslugama, poput štednje, ulaganja i posudbe.

Kripto tržište

U ovom uputstvu prvo ćemo pregledati korake za ostvarivanje pasivnog dohotka putem rudarstva likvidnosti u protokolima DeFi.

Iskopavanje likvidnosti pomoću DeFi tokena

Buj DeFi-a i njegove potrebe za likvidnošću predstavili su sudionicima tržišta nove putove za stvaranje pasivnog prihoda. Korisnici sada svoju digitalnu imovinu mogu posvetiti raznim protokolima i zaraditi kamate i / ili bonus tokene.

OKEx je poduzeo inicijativu za dodavanje brojnih DeFi proizvoda u odjeljak Zarada kako bi olakšao korisnicima i smanjio prepreke ulasku onima koji traže mogućnosti zarade u ovoj rastućoj niši.

Zaradite kripto s Compoundom

Compound, jedan od vodećih protokola decentraliziranog kreditiranja, stekao je široku popularnost u zajednici DeFi nakon objavljivanja svog upravljačkog tokena COMP. Izdanje COMP-a dovelo je do masovnog rudarstva likvidnosti u prostoru DeFi, gdje su poljoprivrednici prinosa pokušali zaraditi COMP isporučujući svoju kripto protokol Compound.

Da bi podržali složeni ekosustav, korisnici OKExa mogu položiti sljedeće tokene kako bi ostvarili pasivni kripto prihod:

 • Osnovni žeton pažnje (BAT)
 • DAI
 • Eter (ETH)
 • USDC
 • Privezak (USDT)
 • 0x (ZRX)

U ovom uputstvu pretplatit ćemo se na zaradu USDT i COMP s Compoundom.

Korak 1: Pretplatite se i zaradite USDT pomoću Compounda

Odaberite USDT kao kriptovaluta u "Zaraditi" odjeljak za prikaz perioda depozita, neto stope i procijenjenog dnevnog povrata za zaradu USDT-a s Compound-om. Neto stopa izračunava se pomoću kamata na pretplatu i prinosa na ulog. Klik Pretplatite se ako želite nastaviti.

Korak 2: Dostavite svoj USDT protokolu Compound

Unesite iznos USDT koji biste željeli dostaviti protokolu Compound. Minimalni iznos pretplate za USDT je ​​50. Ako se želite pretplatiti na Compound sa svim dostupnim saldom, možete kliknuti Maks. Klik Nastaviti nastaviti.

Potvrdite detalje transakcije, uključujući procijenjeni povrat i procijenjenu stopu bonusa. Morate priznati činjenicu da procijenjeni prinos ne predstavlja stvarni prinos i da imate slobodan pristup svojoj imovini u bilo kojem trenutku. Klik Pretplatite se nastaviti.

Korak 3: Pregledajte svoju transakciju

Pregledajte izvršenu transakciju pod "Moja imovina" na dnu odjeljka OKEx Earn.

Možete povući USDT u bilo kojem trenutku klikom na ikona dokumenta pod, ispod "Akcijski" a zatim kliknuvši Otkupiti nastaviti.

Zaradite kripto s Uniswap-om

Uniswap je decentralizirani protokol za automatizirano osiguravanje likvidnosti na Ethereumu. Nedavno je Uniswap objavio svoj upravljački token UNI.

Kako bismo olakšali sudjelovanje korisnika u Uniswap-u, pokrenuli smo proizvod s fleksibilnim depozitom za projekt na OKEx Earn. Ovaj će proizvod prikupiti korisnička sredstva za Uniswap-ov pametni ugovor, dijeleći naknadu za plin između svih sudionika.

Korisnici mogu početi zarađivati ​​UNI tokene postavljanjem bilo kojeg od sljedećih parova za trgovanje digitalnom imovinom:

 • USDT – ETH
 • USDC – ETH
 • DAI – ETH
 • WBTC – ETH

U ovom uputstvu pretplatit ćemo se putem USDT – ETH da bismo zaradili UNI tokene. To znači da moramo pružiti i USDT i ETH protokolu Uniswap kako bismo zaradili UNI. Međutim, neće biti zarađene kamate na stvarne isporučene digitalne valute.

Korak 1: Pretplatite se i zaradite UNI pomoću Uniswap-a

Odaberite USDT kao kriptovaluta u "Zaraditi" odjeljak za prikaz razdoblja pologa, stope APY i procijenjenog dnevnog povrata za zaradu UNI-a s Uniswap-om. Klik Pretplatite se ako želite nastaviti.

Korak 2: Pročitajte uvjete za UNI pretplatu

Trgovci koji se pretplaćuju na Uniswap moraju razumjeti i prepoznati rizike i to samo nakon klika razumijem hoće li biti moguće zaraditi UNI pomoću Uniswap-a na OKEx-u, kao što je prikazano na donjoj slici.

Korak 3: Opskrbite USDT i ETH protokolom Uniswap

Unesite iznos USDT i ETH koji biste željeli dostaviti protokolu Uniswap. Ako se želite pretplatiti na Uniswap sa svim svojim raspoloživim saldom, možete kliknuti Maks. Pročitajte poruku upozorenja na vrhu i Q&Na dnu za odgovore na sva pitanja koja imate. Kliknite na Nastaviti da nastavite kad budete spremni.

Korak 4: Potvrdite detalje transakcije

Potvrdite detalje transakcije, uključujući procijenjeni povrat i naknadu za uslugu. Morate priznati činjenicu da procijenjeni prinos ne predstavlja stvarni prinos i da imate slobodan pristup svojoj imovini u bilo kojem trenutku. Klik Pretplatite se nastaviti.

Korak 5: Pregledajte svoju transakciju

Pregledajte izvršenu transakciju pod "Moja imovina" na dnu odjeljka OKEx Earn.

Možete povući USDT i ETH u bilo kojem trenutku klikom na ikona dokumenta pod, ispod "Akcijski" i kliknuvši Otkazati nastaviti.

Zaradite kripto s Curveom

Uspon automatiziranih tržišnih kreatora, poput Curve, privukao je veliko zanimanje zajednice DeFi. Curve je decentralizirani AMM osmišljen kako bi olakšao trgovanje stabilkoinima s malim klizanjem. Iako je volumen trgovanja Curveom porastao nakon izdavanja upravljačkog tokena CRV, visoka naknada za plin za upotrebu Curvea bila je prepreka za njegovo usvajanje.

Kako bismo olakšali sudjelovanje korisnika u Curveu, pokrenuli smo proizvod s fleksibilnim depozitom za projekt na OKEx Earn. Ovaj će proizvod prikupiti korisnička sredstva za Curveov pametni ugovor, dijeleći naknadu za plin između svih sudionika.

Korisnici mogu početi zarađivati ​​kamate i CRV tokene ulaganjem bilo koje od sljedećih podržanih digitalnih sredstava:

 • USDC
 • USDT
 • DAI
 • True USD (TUSD)

U ovom uputstvu pretplatit ćemo se putem USDT-a da bismo zaradili kamate i CRV tokene.

Korak 1: Pretplatite se i zaradite CRV s Curve

Odaberite USDT kao kriptovaluta u "Zaraditi" odjeljak za prikaz perioda depozita, neto stope i procijenjenog dnevnog povrata za zaradu USDT s krivuljom. Vrijednost neto stope izračunava se pomoću kamata na pretplatu i ulog se vraća i nije statičan. Klik Pretplatite se ako želite nastaviti.

Korak 2: Dostavite svoj USDT protokolu Curve

Unesite iznos USDT koji želite dostaviti u protokol Curve. Minimalni iznos pretplate za USDT je ​​50. Ako se želite pretplatiti na Curve sa svim raspoloživim saldom, možete kliknuti Maks. Pročitajte Q&Na dnu potražite odgovore na sva pitanja i kliknite Nastaviti da nastavite kad budete spremni.

Potvrdite detalje transakcije, uključujući procijenjeni povrat i naknadu za uslugu. Morate priznati činjenicu da procijenjeni prinos ne predstavlja stvarni prinos i da imate slobodan pristup svojoj imovini u bilo kojem trenutku. Klik Pretplatite se nastaviti.

Korak 3: Pregledajte svoju transakciju

Pregledajte izvršenu transakciju pod "Moja imovina" na dnu odjeljka OKEx Earn.

Možete povući USDT u bilo kojem trenutku klikom na ikona dokumenta pod, ispod "Akcijski" i kliknuvši Otkupiti nastaviti.

Zaradite kripto s YFI

Yearn.finance je decentralizirani agregat zajmova koji korisnicima omogućuje odabir dobavljača kredita DeFi, poput Compound i Aave. Stvoritelj protokola, Andre Cronje, najavio je puštanje svog upravljačkog tokena, YFI, 17. srpnja.

Kako bismo podržali sudjelovanje korisnika u YFI, pokrenuli smo fleksibilni proizvod za polog za projekt na OKEx Earn. Proizvod će funkcionirati kao gore opisani depozit Curve, uz podršku za sljedeće tokene:

 • USDT
 • DAI
 • USDC

Zaradite kripto s YFII

Nakon hipe za rudarstvom likvidnosti koji je u lipnju pokrenuo Compound, poljoprivrednici s prinosom usmjerili su pozornost na YFII, račvanje financijskog financiranja. YFII je DeFi platforma kojoj je cilj graditi proizvode na osnovi agregirane likvidnosti, trgovanja polugom, automatiziranog marketinga i još mnogo toga.

Kako bismo podržali sudjelovanje korisnika u YFII, pokrenuli smo fleksibilni proizvod za polog za projekt na OKEx Earn. Proizvod će funkcionirati kao gore opisani depozit Curve, uz podršku za sljedeće tokene:

 • USDT
 • DAI

OKEx planira nastaviti podržavati DeFi

Osim predstavljanja novih proizvoda za Compound, Curve i YFII, OKEx će nastaviti podržavati DeFi prostor, a u budućnosti će biti predstavljeno još proizvoda. Korisnici OKExa zainteresirani za inicijativu DeFi trebali bi pročitati naše uvjete za zaradu za DeFi.

Štednja

Proizvod Štednja omogućuje korisnicima OKExa da zarade kamate polaganjem svoje digitalne imovine na platformu. Deponirana imovina posuđuje se kao maržni zajam trgovcima, a OKEx zatim prikuplja i distribuira prihod od kamata korisnicima.

Prihod od kamata obračunava se svakodnevno, počevši od drugog dana pologa, a ne postoji minimalni iznos ili rok za polog. Korisnici mogu slijediti korake u nastavku da bi započeli sa štednjom.

1. korak: Pretplatite se na uštedu

U ovom ćemo primjeru položiti 5 USDT na naš štedni račun. Za početak morate prijeći na odjeljak OKEx Earn (kao što je gore spomenuto) i kliknuti na Zaraditi tab.

Sada ćete vidjeti razne opcije koje su vam dostupne, a jedna od njih je "Štednja."

Ovisno o odabranom digitalnom sredstvu i iznosu koji želite angažirati, vidjet ćete brojke za stopu (APY) i procijenjeni povrat po danu. Klik Pretplatite se ako želite nastaviti.

Korak 2: Unesite i potvrdite detalje transakcije

Sada morate potvrditi iznos pretplate i rok depozita. Klik Nastaviti nakon što unesete detalje.

Sada ćete vidjeti Ugovor o štednji, pročitajte ga i, ako se s njim složite, kliknite Nastaviti nastaviti.

Još jednom pregledajte detalje transakcije i kliknite Pretplatite se potvrditi.

Korak 3: Pregledajte svoju transakciju

Pregledajte izvršenu transakciju pod "Moja imovina" na dnu odjeljka OKEx Earn.

Sredstva na štednom računu možete povući bilo kada. Ako to želite učiniti, možete kliknuti na ikona dokumenta pod, ispod "Akcijski." Sada kliknite Prijenos sredstava i unesite iznos za povlačenje da biste nastavili.

Oročenje

Oročeni depozit omogućava korisnicima da polože kriptovalute od kojih zarađuju po dogovorenoj kamatnoj stopi. U usporedbi sa štednjom, korisnici trebaju odabrati trajanje oročenja i ne mogu podizati kriptovalute tijekom tog razdoblja bez plaćanja naknade.

U ovom primjeru vršimo oročenje od 10 EOS na 30 dana.

Korak 1: Pretplatite se na oročeni depozit

Prvo, odaberite EOS kao kriptovaluta pod "Zaraditi" odjeljak i idite na "Oročenje" i otvorite padajući izbornik klikom na Potpuni popis kako biste pregledali sva razdoblja dostupna za oročeni depozit s pripadajućim stopama povrata. Klik Pretplatite se nastaviti.

Pretplatite se na oročeni depozit

Korak 2: Unesite i potvrdite detalje oročenja

Unesite željeni iznos i odaberite rok oročenja za pretplatu. Za EOS, minimalni iznos pretplate je 10 EOS.

Ako se želite pretplatiti na oročeni depozit sa svim raspoloživim saldom, možete kliknuti na Maks. Klik Nastaviti nastaviti.

Još jednom potvrdite detalje transakcije, uključujući razdoblje depozita, i priznajte činjenicu da procijenjeni prinos ne predstavlja stvarni prinos. Klik Pretplatite se nastaviti.

Potvrđeni oročeni polog - EOS

Korak 3: Pregledajte svoju transakciju

Pregledajte izvršenu transakciju pod "Moja imovina" na dnu odjeljka OKEx Earn.

Ako želite povući kriptovalute tijekom razdoblja oročenja, možete kliknuti na ikona dokumenta pod, ispod "Akcijski" i kliknite Prekinuti nastaviti. Međutim, imajte na umu da se za prijevremeni raskid oročenja primjenjuje kazna.

Ulog

Ulog je popularan način zarade pasivnog prihoda u prostoru kriptovaluta. Ulažući vaše kriptovalute, korisnici mogu sudjelovati u provjeri bloka – slično onome što rudari rade za Bitcoin – na blockchainu s dokazima o udjelu i zaraditi određeni postotak kao nagradu.

Korisnici mogu zaraditi kriptovalute ulaganjem pomoću OKEx Earn ili OKEx Pool. U ovom vodiču provest ćemo vas kroz postupak ulaganja u OKEx Earn.

Korak 1: Pretplatite se na ulog

U ovom ćemo primjeru za ulaganje koristiti v.systems. Odaberite VSYS kao kriptovaluta u "Zaraditi" odjeljak i idite na "Ulog" za prikaz dostupnih opcija za VSYS. Klik Pretplatite se nastaviti.

Korak 2: Unesite i potvrdite detalje za ulog

Unesite iznos VSYS za ulog. Za VSYS minimalni iznos pretplate je 100 VSYS. Ako se želite pretplatiti sa svim raspoloživim saldom, možete kliknuti na Maks. Klik Nastaviti nastaviti.

Potvrdite detalje transakcije kao što je iznos korišten za ulog i potvrdite činjenicu da ste pročitali Ugovor o korištenju korisnika i da procijenjeni prinos ne predstavlja stvarni prinos. Klik Pretplatite se nastaviti.

VSYS - Potvrdite ulog

Korak 3: Pregledajte svoju transakciju

Pregledajte izvršenu transakciju pod "Moja imovina" na dnu odjeljka OKEx Earn.

Uložene kriptovalute možete povući bilo kada klikom na ikona dokumenta pod, ispod "Akcijski" a zatim kliknuvši na Otkupiti. Napominjemo da je potreban jedan dan za obradu prijenosa uložene kripto ili zarađene kamate.

C2C zajam

Zajam OKEx C2C otvoreno je tržište za zajmoprimce i investitore koji daju ili uzimaju zajmove, fleksibilno u odabiru iznosa ulaganja, datuma otkupa, trajanja učitavanja itd. U usporedbi s oročenim depozitom, C2C zajam korisnicima daje više mogućnosti.

Uz OKEx Earn, USDT je ​​jedina kripto valuta dostupna za C2C kredite.

Korak 1: Pretplatite se na C2C zajam

Odaberite USDT kao kriptovaluta u "Zaraditi" odjeljak i idite na "C2C zajmovi" kliknuti na Potpuni popis da biste pregledali sva raspoloživa razdoblja s pripadajućim stopama povrata. Klik Pretplatite se nastaviti.

C2C zajam

Korak 2: Odaberite ponudu za zajam za investiranje

Možete pregledati sve dostupne ponude zajma s različitim stopama povrata, rokovima zajma, minimalnim i maksimalnim ulaganjima itd. U našem ćemo primjeru odabrati zajam za 50 USDT, sa stopom povrata od 8,03% APY za razdoblje od 90 dana. Klik Investirati nastaviti.

Korak 3: Unesite iznos pretplate

Za USDT C2C zajam u našem primjeru, minimalni iznos za pretplatu je 50 USDT, a maksimalni iznos je 500 USDT. Ispod "Iznos pretplate" na kartici možete unijeti iznos za pretplatu u višekratnicima od 50 (npr. 100 USDT, 150 USDT itd.).

Korak 4: Pročitajte odjeljak o kontroli rizika

Prije nego što nastavite s pokretanjem zajma C2C, savjetuje se da pročitate detalje pod Kontrola rizika tab. U ovom su odjeljku tri važne informacije, a to su založena imovina, zajam u vrijednosti i zakasnele kamatne stope.

"Založena imovina" odnose se na kolateral koji drži zajmodavac u zamjenu za posudbena sredstva. Vrijednost kolaterala odnosi se na iznos akumulirane imovine za osiguranje kredita. Kad vrijednost kolaterala padne ispod razine upozorenja, dužnik će dobiti podsjetnik da poveća iznos kolaterala. Ako vrijednost kolaterala padne ispod razine likvidacije, a dužnik ne uspije vratiti iznos kolaterala, pozicija kredita bit će zatvorena radi otplate glavnice, kamata i dospjelih zateznih kamata investitoru. Kao takvi, ulagači će moći naplatiti glavnicu čak i u slučaju likvidacije.

"Zajam u vrijednosti" omjer je zajma i vrijednosti kupljene imovine – visok omjer LTV znači da je zajam rizičnije uzeti. Početna se razina odnosi na postotak iznosa zajma koji morate pokriti vlastitim novcem. Razina poziva za maržu ovdje se odnosi na minimalni iznos USDT koji se mora održavati na vašem računu margine. Ako LTV dosegne razinu likvidacije, pozicija zajma bit će zatvorena.

"Kasna kamatna stopa" odnosi se na stopu kazne za zakašnjele isplate kamata.

Nakon što prepoznate rizike povezane s C2C zajmovima, kliknite Nastaviti nastaviti.

Još jednom potvrdite detalje za vaš C2C zajam i kliknite Pretplatite se nastaviti.

Korak 5: Pregledajte stanje kredita

Da biste pregledali stanje zajma, idite na Moja imovina pomoću padajućeg izbornika "Imovina" s gornje navigacijske trake. Sada odaberite Imovina tab i idite na Zajmovi kako biste pregledali stanje zajma u USDT.

Možete vidjeti da je iznos USDT zajma prikazan u "Ulaganje" stupac.

Zaradite DAI s MakerDAO

OKEx Earn omogućuje korisnicima da svoj DAI ulože u MakerDAO kako bi zaradili kamate. Minimalni iznos za ulaganje je 1 DAI.

Korak 1: Pretplatite se da biste zaradili dodatni DAI

Odaberite DAI Stablecoin kao kriptovaluta u "Zaraditi" odjeljak za prikaz perioda depozita, stope povrata (APY) i procijenjenog dnevnog povrata. Klik Pretplatite se ako želite nastaviti.

Korak 2: Unesite i potvrdite detalje transakcije

Unesite iznos DAI-a za ulog. Ako se želite pretplatiti sa svim raspoloživim saldom, možete kliknuti na Maks. Klik Nastaviti nastaviti.

Potvrdite detalje transakcije, poput iznosa korištenog za ulog, i potvrdite činjenicu da procijenjeni prinos ne predstavlja stvarni prinos. Klik Pretplatite se nastaviti.

Korak 3: Pregledajte svoju transakciju

Pregledajte izvršenu transakciju pod "Moja imovina" na dnu odjeljka OKEx Earn.

Svoj uloženi DAI možete povući bilo kada klikom na ikona dokumenta pod, ispod "Akcijski" a zatim kliknuvši Otkupiti nastaviti.

Niste trgovac OKExom? Saznajte kako započeti trgovanje.

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner