5 Blockchain projekata koji koriste umjetnu inteligenciju

Zajedno s pojavom blockchaina, umjetna inteligencija je inovacija koja bi mogla promijeniti svijet. Kako su kriptovalute postale popularnije u upotrebi i primjeni, tako je i broj projekata usmjerenih na spajanje ove dvije tehnologije zajedno.

Blockchain projekti koji koriste umjetnu inteligenciju (AI)

Evo pet perspektivnih blockchain projekata koji koriste umjetnu inteligenciju:

SingularityNET

Ovaj blockchain projekt postao je poznat širom svijeta po stvaranju robota zvanog Sophia, prvog robota koji je ikad imao državljanstvo. Zahvaljujući tome, jedan je od najpriznatijih i najistaknutijih projekata što se tiče blockchaina i AI-a.

Singularnost je decentralizirano tržište AI stvoreno za razvoj i financiranje AI projekata. Pokreće ga mreža koju čine algoritmi umjetne inteligencije iz cijelog svijeta.

Blockchain projekt pomoću umjetne inteligencije

Ovo otvoreno tržište omogućuje blockchainu i tvrtkama da razvijaju vlastite AI projekte kupnjom i prodajom AI algoritama i podataka. Ovaj uspostavljeni blockchain projekt vode članovi tima koji imaju bogato znanje i iskustvo u blockchain tehnologiji, AI i poljima strojnog učenja.

Dr. Ben Goertzel – njezin osnivač – želi stvoriti blockchain mrežu temeljenu na AI, upotrebom SingularityNET-a, da djeluje kao Sophinin mozak.

SingularityNET je bio suštinski važan za Sophinin razvoj, odgovoran za stvaranje i primjenu modula njenog sluha, empatije i vida.

AICoin

AICoin platforma je koja svojim korisnicima omogućuje trgovanje i ulaganje u kriptovalute na način koji generira dobit za uključene strane.

aicoin - blockchain & amp; umjetna inteligencija

Implementacijom umjetne inteligencije ulagači mogu ostvariti prihod izolirajući jedinstvene obrasce koji su profitabilni, a koji se zatim primjenjuju na sve njihove zanate.

Investitori su dužni kupiti žetone da bi mogli sudjelovati. Vlasnici tokena mogu tada glasati za trgovinu kojoj favoriziraju koristeći integriranu tehnologiju pametnih ugovora.


AICoin želi stvoriti dobit za svoje ulagače i u kratkom i u dugom roku. Trgovanje osigurava da se dobit generira u kratkim uvjetima, dok ponovno ulaganje i rast cijene tokena donose prihod dulje vrijeme

Recenzije za ovu platformu bile su izuzetno pozitivne, investitori tvrde da su ostvarili 100 posto povrata u razdoblju od rujna 2017. do lipnja 2018.

Projekt podupire tim sastavljen od iskusnih i profesionalnih pojedinaca koji su u potpunosti predani pružanju svojim investitorima najboljih mogućih rezultata.

Lanac dubokog mozga

Lanac dubokog mozga (DBC) započeo je kao ICO pokrenut na NEO blockchainu. Ova računalna platforma koristi blockchain za stvaranje AI algoritama. Zbog činjenice da su AI izračunavanja nevjerojatno skupa, programeri u DeepBrain Chain-u žele smanjiti ove troškove za 70%.

duboki mozak

Platforma se opisuje kao “decentralizirana neuronska mreža”. Neuronska mreža predstavlja složeni sustav elemenata potrebnih za obradu i korištenje podataka. Čvorovi mreže DeepBrain Chain pružaju računsku snagu potrebnu za njezin AI. U zamjenu za opskrbu ovom računskom snagom, DBC tokeni se distribuiraju čvorovima.

Uz pružanje potrebne računske snage za razvoj AI, DBC platforma također će služiti kao sigurna platforma za trgovanje podacima. Ovo tržište omogućit će bilo kojem od njegovih korisnika kupovinu i prodaju s podacima bez brige o sigurnosnim problemima.

Implementacijom blockchain tehnologije izbjeći će se razne vrste zlouporabe podataka i curenja.

Tim koji stoji iza DeepBrain Chain nedavno je objavio najavu navodeći da će se njihovo razdoblje zaključavanja produžiti, što znači da novi DBC tokeni neće biti izdavani na tržištu za to vrijeme.

Pekulij

The Pekulij projekt je platforma zasnovana na blockchainu čiji je cilj potaknuti pojedince da spasu svoju imovinu. Peculium to postiže kombinirajući konvencionalnu štednju s kriptovalutama.

U ovom se slučaju koristi umjetna inteligencija za usmjeravanje prijelaza s tradicionalne štednje na digitalne valute kako bi se redovnim kupcima, kao i profesionalnim trgovcima i brokerima, pomoglo da izvrše odgovarajuća ponovna ulaganja..

Platforma je nedavno uspjela privući početna ulaganja od 8,1 milijuna dolara. Projekt podržava tim stručnih trgovaca i programera.

Matrica AI mreže

Matrica je open-source blockchain-powered platforma koja će podržati upotrebu pametnih ugovora i rješenja za strojno učenje. Infrastruktura platforme razvijena je i temelji se na AI sustavima, a tehnologija će se koristiti za kontinuirano poboljšanje platforme neovisnom automatskom optimizacijom njezinih blockchain mreža.

Matrix Blockchain AI projekt

Matrix mijenja način izvršavanja pametnih ugovora poboljšavajući brzinu, lakoću, sigurnost i fleksibilnost.

Platforma će također koristiti rudarsku snagu mreže Matrix za rješavanje složenih i skupih AI izračuna.

Stvaratelj pametnih ugovora na prirodnom jeziku omogućuje svima da razvijaju i izvršavaju pametne ugovore na svom materinjem jeziku (tj. Engleskom, španjolskom, francuskom itd.). To će omogućiti bilo kome da sklapa i koristi pametne ugovore za razne vrste zadataka. Već je dokazano da izvršavanje kineskog prirodnog jezika djeluje učinkovito.

AI mreža pokrenut će se na vlastitom blockchainu. Matrixova glavna mreža trebala bi biti pokrenuta u trećem kvartalu 2018. U međuvremenu se sve trenutne verzije njihovih usluga izvode pomoću Ethereum-ovog blockchaina. Nakon pokretanja glavne mreže, Matrix će se prebaciti s posjedovanja tokena na temelju ERC-20 na vlastitu izvornu kriptovalutu. MAN token koristit će se za izvršavanje aplikacija i pristup AI uslugama.

Projekt je također dio inicijative Pojas i put, jednog od najvećih infrastrukturnih projekata u Kini. Projekt je usmjeren na izgradnju infrastrukture na kojoj će novi i učinkoviti pomorski i kopneni pravci olakšati prijevoze između Europe, Kine, Rusije i Afrike.

Cole je slobodni pisac koji se fokusira na kriptovalute i nove tehnologije. Prethodni članci o Masternodima objavljeni su na vodećim kripto web lokacijama i citirani u Whitepapersu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map