6 najboljih Bitcoin SegWit novčanika za 2019

Segwit (odvojeni svjedok) aktiviran je na Bitcoin mreži 24. kolovoza 2017. godine kao soft fork koji je kompatibilan s prethodnim bitcoin transakcijama. Od tada su programeri bitcoin novčanika i razmjene kripto valuta sporo implementirali SegWit na svoje platforme. Međutim, u ovom ćemo dijelu pogledati šest najboljih Bitcoin SegWit novčanika dostupnih u 2019. godini.

Provedba Segwita dovela je stoga do bržeg povećanja kapaciteta i povećanja drugog ograničenja veličine, kako je predloženo. Segwit korisnicima pruža trenutno smanjenje naknade od 80%. Također, novčanici Segwit i Core mogu nesmetano međusobno poslovati, za razliku od svih ostalih Bitcoin vilica koje su se dogodile.

Standardno sjeme vašeg standardnog novčanika neće raditi kada pokušavate oporaviti svoje kriptovalute na Segwit aktiviranom novčaniku. Ipak, svoje Bitcoine možete prenijeti u Segwit novčanik kao što biste poslali u bilo koji drugi standardni novčanik. Sve što trebate je generirati novu Segwit adresu iz svog Segwit novčanika i tamo poslati svoje novčiće iz svog standardnog novčanika.

Najbolji Bitcoin novčanici SegWit (Bitcoin novčanici koji podržavaju SegWit)

Novčanik Ledger

Ledger Nano S - siguran hardverski novčanik

Novčanik Ledger je Hardverski novčanik koji vam omogućuje sigurno spremanje vaših privatnih ključeva na uređaj. Ključevi pohranjeni u zaštićenom području mikrokontrolera ne mogu se poslati iz uređaja u običnom tekstu. Segwit adrese aktivirane su za uređaje Ledger 24. kolovoza 2017. Iako ovo nije u potpunosti zamijenilo naslijeđene adrese, preporučljivo je premjestiti svoja bitcoin sredstva na novo generiranu Segwit adresu. Klik ovdje za detaljni vodič o tome kako postaviti Segwit adresu na uređaju Ledger.

Trezor novčanik

Novčanik Trezor sličan je novčaniku glavne knjige. To je i Hardverski novčanik. To je bio drugi hardverski novčanik koji je brzo implementirao SegWit na uređaj. Dodaje novu podršku za kriptovalute, a također nadograđuje svoj softver za optimalno korisničko iskustvo.

Uređaj je siguran i pametan bitcoin (podržava i druge alternativne kriptovalute) novčanik na USB uređaju, koji je malen i lagan.

Novčanik Samourai

Novčanik Samourai još je jedan novčanik za pohranu kriptovaluta bitcoina koji podržavaju SegWit za niže i brže transakcije. Tim se također usredotočio na sigurnost i privatnost, što je novčanik učinilo jednim od najboljih izbora prilikom razmatranja novčanika za sigurno spremanje vaše imovine.

Novčanik je šifriran na mobilnom uređaju pomoću šifriranja AES-256. Također ima sigurnu prijavu na pin koja omogućava korisnicima da postave 5-8-znamenkasti pin za pristup funkcijama u aplikaciji novčanika. Također nikada ne upotrebljava adrese, a također ne propušta vrijedne metapodatke o vama ili vašim transakcijama.


Novčanik Electrum

Electrum lagani je Bitcoin klijent koji postoji od studenog 2011. Aktivirani novčanik SegWit napisan je na Pythonu i ima kratki kôd koji je jednostavan za pregled.

Šifrirani novčanik koji sadrži vaše bitcoine zaštićen je lozinkom koja lopove drži dalje. Klijenti ne trebaju preuzeti cijeli blockchain prije nego što koriste aplikaciju, jer one zahtijevaju te podatke od poslužitelja. Transakcije se potpisuju izravno na uređaju i niti jedan se podatak ne šalje bez vaše obavijesti. To Electrum novčanik s vremenom čini sigurnim i pouzdanim novčanikom.

GreenAddress novčanik

The GreenAddress novčanik je projekt otvorenog izvora koji omogućava korisnicima slanje i primanje, a također i pohranjivanje bitcoina na uređaju na koji su instalirani. Aktivirani novčanik SegWit integrira se s stolnim i mobilnim uređajima, implementirajući korisničko sučelje.

Cilj razvojnog tima je pružiti praktičnost i sigurnost na GreenAddress novčaniku. Uređaj implementira višestruku dvofaktorsku zaštitu i provjeru autentičnosti protiv zlonamjernog softvera usmjerenog na svoje korisnike.

Novčanik za papir SegWit

najbolji Bitcoin SegWit novčanici

Konačno, naš popis najboljih SegWit završavamo papirnatim novčanikom SegWitAddress. Sastoji se od ispisa na papiru koji sadrži vaše javne i privatne bitcoin ključeve i QR koda koji možete skenirati i poslati bitcoin u novčanik. Ovaj je novčanik za uber paranoike, a spremanje privatnih ključeva nije sigurnije. Međutim, s dostupnošću hardverskih novčanika koji služe u istu svrhu i koji su učinkovitiji, papirnati novčanici mogu trajati više vremena.

najbolji Bitcoin SegWit novčanici

Završne napomene

Stoga je sada stvar prošlosti sjediti i gunđati zbog visokih naknada i kašnjenja u potvrđivanju transakcija na Bitcoin mreži. Iznad je nekoliko opcija koje danas možete početi koristiti. Očekujemo da ćemo uskoro vidjeti više novčanika, pa čak i podršku za razmjene, kako bi aktivirali SegWit na njihovim platformama.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map