7 načina za prihvaćanje Monero plaćanja na vašoj web stranici

Monero, jedna od top 10 kripto valuta po tržišnoj kapitalizaciji, postupno postaje prihvaćen od mnogih. Pojedinci i javna poduzeća također primaju Monero kovanicu izravno ili putem svoje web stranice / trgovine za pružene proizvode ili usluge. To je doprinijelo tome da Monero bude u središtu pozornosti, a također i pozicioniran za masovno usvajanje.

Ako i vi želite biti dio zajednice onih koji prihvaćaju Monero za robu i usluge na mreži, možda ćete htjeti pogledati ove alate kako biste znali kako svaka funkcija funkcionira i kako ih primijeniti na vašoj web stranici.

Da biste mogli prihvatiti Monero na mreži, morate imati web stranicu / web mjesto. To je potrebno jer je to sučelje koje opisuje proizvod ili uslugu kojima vršite plaćanja, a zatim će se Monero API skripta ili dodatak povezati na web mjesto za obradu plaćanja.

Neki načini i platforme omogućuju vam automatsku obradu Monero plaćanja, a mi ćemo ih detaljno pregledati.

Kako možete prihvatiti Monero plaćanja na svojoj web stranici?

1. Prihvatite Monero plaćanja putem adrese novčanika

Monero plaćanja

Možete i uštedjeti stres zbog izbjegavanja plaćanja naknada za obradu jednostavnim postavljanjem adrese Monero novčanika na svoje web mjesto. Svatko tko plaća vaš proizvod ili uslugu samo ih kopira, a zatim vas obavještava nakon što pošalju uplate iz svojih Monero novčanika. Sve što će vam trebati bit će hash transakcije ili ID plaćanja za potvrdu tog plaćanja putem Monero Blockchain Explorera u situaciji kada imate više plaćanja istih iznosa.

2. Otplata novca

Monero plaćanja

The uplate na novac platforma omogućuje vam prihvaćanje Monera i preko 80 drugih kripto valuta na vašoj web stranici za naknadu od 0,50%. Ovo je korisno za one koji imaju internetske trgovine ili one koji pružaju neke usluge, mogu biti slobodnjaci ili nešto slično. Prijavljivanje na platformu daje vam mogućnost odabira želite li prihvatiti samo Monero novčić ili sve novčiće koje trenutno podržavaju. Također možete pretvoriti svoj Monero u druge kriptovalute i obrnuto. Slobodno možete odabrati želite li da se plaćanja zadržavaju u odjeljku salda plaćanja ili će se plaćanja automatski slati na vašu navedenu adresu novčanika. Naknade su dostupne za glavne platforme kao što su WHMCS, WooCommerce, Opencart, Prestashop, Magento i OSCommerce.

3. Coingate

Monero plaćanja

The coingate platforma je još jedna koja pomaže u obradi primljenih Monero uplata i plaća vam u EUR, USD ili u Bitcoinima. Koraci za registraciju su jednostavni i za nekoliko minuta spremni ste za početak prihvaćanja plaćanja. Coingate je također dostupan za POS koji možete koristiti u izvanmrežnim trgovinama.

4. Proširenje Monero WooCommerce


Ovo je dostupno na GitHub-u i ovisno o vašem znanju o PHP-u; možda će vam trebati PHP programer koji će vam pomoći da postavite stvari. Vodič za preuzimanje i postavljanje možete pronaći ovdje https://github.com/monero-integrations/monerowp. Ako se postave na odgovarajući način, spremni ste za početak prihvaćanja nekih Monero kovanica na svojoj WooCommerce trgovini.

5. GloBee

The GloBee platforma je jednostavan dodatak za korisnike BitPaya. Ima dodatke za više platformi e-trgovine od platforme Coinpayments, tako da imate razne mogućnosti za rad.

Ideja da imate web mjesto za obradu vaših plaćanja štedi vam da morate poslati svoju Monero adresu svaki put kada vaš kupac treba platiti. To vas također čini profesionalnijima, a plaća vam bilo tko, bilo gdje u svijetu sa ili bez vaše najave.

6. PayKassa

PayKassa je mrežni ulaz za plaćanje za Monero i mnoge druge kriptokovanice koji pomaže korisnicima da odmah prihvate XMR plaćanja na svojim web stranicama. Također, korisnici imaju mogućnost skupnih plaćanja putem mnogih platnih sustava. Do sada platforma ima preko 2.214 web mjesta koja koriste njene usluge.

Na platformi korisnici mogu sigurno pohraniti, poslati i razmijeniti kriptokovanice. Pristup računu dostupan je korisnicima 24 sata bez obzira na to gdje se mogu nalaziti i s bilo kojeg uređaja.

Nadzornom pločom PayKassa lako je upravljati korisnicima i omogućava im upravljanje Monerom u jednom osobnom ormariću. Kako bi osigurala maksimalnu sigurnost, platforma osigurava da sve njene usluge rade pomoću SSL (HTTPS) veze. Također, vitalne informacije šifriraju se pomoću najboljih kriptografskih algoritama.

7. Dnevna soba Satoshi (Samo za Australce)

Ova platforma djeluje kao posrednik za plaćanja. Monero plaćanja na web mjestu / trgovini završavaju na vašem bankovnom računu. To vam omogućuje super jednostavno plaćanje za svu robu ili uslugu kupljenu na vašoj web lokaciji.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map