8 najboljih Blockchain konzultantskih tvrtki

Tijekom posljednjih nekoliko godina, blockchain tehnologija dokazala je da je to jedan od najperspektivnijih događaja našeg doba, koji može poremetiti ne samo financijski sektor. Kako tehnologija raste, tako raste i industrija blockchain savjetovanja, kako bi blockchain i poslovanje usmjerili u pravom smjeru.

Zapravo je blockchain tehnologija toliko održiva i njezin je potencijal tako golem da sve više tvrtki trenutno nastoji iskoristiti njezinu moć kako bi poboljšalo svoje poslovanje. Ako ne zbog bilo čega drugog, blockchain je važan jer decentralizira moć postojećih vlasti korištenjem pametnih ugovora, kriptopisa i vlasništva nad imovinom. Blockchain tehnologija također je valjano rješenje za druge vrste problema koje poslovne tvrtke obično imaju, poput zastoja u mreži i proboja sigurnosti.

Bez sumnje, blockchain tehnologija može igrati ključnu ulogu u stvaranju budućeg puta bilo koje tvrtke. Jedini (potencijalni) problem je činjenica da su blockchain i kriptovalute, općenito, obično vrlo složeni koncepti. Tu nastupaju tvrtke konzultanti za blockchain.

Popis Blockchain konzultantskih tvrtki

Te tvrtke nude usluge stručnog savjetovanja, ali također su vješte u stvaranju aplikacija za blockchain tehnologiju. Naš popis sadrži neka od najvećih imena u blockchain savjetovanju i razvoju blockchaina, dizajnu, izradi aplikacija i tako dalje.

LeewayHertz

Osnovan 2007. godine sa sjedištem u San Franciscu, LeewayHertz jedna je od najpopularnijih kriptos / blockchain konzultantskih tvrtki ili pružatelja usluga blockchain tehnologije.

Tvrtka je igrala instrumentalnu ulogu u stvaranju preko stotinu velikih digitalnih platformi poslovnog razreda i poznata je po fokusu na blockchain, AI, mobilne aplikacije, IoT, AR / VR rješenja i cloud platforme.

Razvojni tim čine vješti programeri s velikim iskustvom na polju blockchaina. Leeway Hertz također je poznat po tome što koristi neke od najboljih blockchain tehnologija kao što su Ethereum, Hyperledger, R3Corda i Hashgraph.

LeewayHertz Blockchain konzultantska tvrtka

Izvor: Medium.com

Imate Blockchain projekt na tržištu? Pokušajte upotrijebiti Blockchain službu za tisak UseTheBitcoin!

Altoros

Altoros je još jedna popularna tvrtka za IT savjetovanje poznata po razvoju, uvođenju i upravljanju poslovnim oblakom i softverskim rješenjima. Ostala područja u kojima je tvrtka vješta su veliki podaci, AI i razvoj blockchain tehnologije.

Tvrtka sa sjedištem u Sunnyvaleu (Silicijska dolina) bavi se poboljšanjem tijeka rada, postizanjem transparentnosti i poboljšanjem korisničkog iskustva poduzeća. Tvrtka je također poznata po ponudi rješenja i okvira temeljenih na blockchainu, kao i personaliziranih rješenja za usluge. Tvrtka ima urede u zapadnom Massachusettsu, kao i u Norveškoj, Danskoj, Velikoj Britaniji, Minsku, Bjelorusiji, Buenos Airesu i Santa Feu, Argentina.

Appinventiv

Appinventiv je tvrtka sa sjedištem u New Yorku koja svojim klijentima nudi velik broj kripto / blockchain usluga, uključujući ICO savjetovanje, razvoj pametnih ugovora, kao i tehnološke revizije i implementaciju IoT-a u blockchainu.

Iako je Appinventiv relativno nova tvrtka (osnovana 2014. godine), uspjela je pomoći mnogim tvrtkama da revolucioniraju svoj tijek rada integracijom blockchaina, što je čini se bitnim dijelom potencijala za rast bilo koje tvrtke u današnje vrijeme.

Neke od usluga razvoja blockchaina tvrtke uključuju razvoj pametnih ugovora i reviziju, upotrebu Hyperledgera, razvoj novčanika, razvoj kripto razmjene, razvoj ICO strategije, razvoj blockchaina opskrbe i integraciju blockchaina u IoT.

ArcTouch

ArcTouch je tvrtka za razvoj mobilne aplikacije i blockchaina, poznata po tome što pomaže tvrtkama da dobiju konkurentsku prednost na tržištu, provodi intenzivne tehnološke radionice i pruža strategiju aplikacija, dizajn, inženjering i upravljanje životnim ciklusom.

Tvrtka ima tehničko iskustvo u radu s Blockchain-as-a-Service platformama AWS-a, Microsofta i IBM-a, s vodećim blockchain platformama kao što je Ethereum, Hiperledger, BigChain, i Zvjezdani, kao i vrhunske usluge novčanika i jezici pametnih ugovora kao što su TestRPC, Solidity i Truffle.

U pogledu blockchain usluga, usluge ArcToucha uključuju implementaciju prototipova temeljenih na blockchain, razvoj dApp-a na blockchain platformama, ocjenu privatnih blockchain mreža za eksperimentiranje i razvoj, kao i implementaciju i stvaranje pametnih ugovora.

Treehouse Technology Group

Treehouse Technology Group jedna je od najsvestranijih tvrtki za savjetovanje u blockchainu. Tvrtka je poznata po tome što pomaže vrhunskim tvrtkama u razvoju i primjeni pouzdanih i sigurnih ugovora pomoću Ethereuma.

Tim je također stručan u sigurnosnoj reviziji, u izvođenju automatiziranih i ručnih testova, u izradi testnih slučajeva i u pružanju usluga savjetovanja u skladu s ERC-20 token standardima.

Treehouse Technology Group

Izvor: treehousetechgroup.com

Laboratorij ABES

Laboratorij ABES nova je tvrtka (osnovana 2017. godine) sa sjedištem u Philadelphiji i podružnica je velike tvrtke za razvoj softvera pod nazivom Aplana Software Inc. Tim stručnjaka nudi širok spektar usluga koje uključuju dizajn arhitekture, blockchain savjetovanje, podršku i održavanje, usluge te razvoj aplikacija i pametni ugovori.

Tvrtka je usredotočena na primjenu inovativnih rješenja povezanih s blockchain tehnologijom u upravljanju opskrbom, kao i na upravljanju i izvršenju ugovora. Cilj mu je također transformirati upravljanje ugovorima u potpuno automatizirani proces zasnovan na odobravanju, izvršenju, izradi i praćenju bez napora. Tim je visoko vješt u stvaranju dApps-a, kao i u radu s Hyperledger-om, Solidity-om i Ethereum-om.

ChromaWay

ChromaWay je tvrtka koja se bavi implementacijom rješenja za pametne ugovore u državnim agencijama, financijskim institucijama i tvrtkama s nekretninama. Tvrtka je poznata po uvođenju “Postchain”(Baza podataka konzorcija) ili za stvaranje SofiWay, inovativnog programa koji je poboljšao način plaćanja od osobe do osobe. ChromaWay također stoji iza uzbudljivog projekta e-valute pod nazivom E-kruna.

Od svog stvaranja 2014. godine, tvrtka sa sjedištem u Stockholmu marljivo radi na pionirskoj industriji blockchaina, kao i na pomaganju poduzećima da iskoriste maksimum od onoga što ova tehnologija nudi.

Kamtor

Kamtor nudi rješenja za novije doba koja se temelje na privatnim i javnim blockchainima za poduzeća i pojedince. Usluge koje pruža tvrtka uključuju ICO razvoj i implementaciju, razvoj pametnih ugovora (na Ethereum, EOS, ili HyperLedger), stvaranje kriptovaluta i novčanika, razvoj distribuiranih aplikacija na Ethereumu i EOS-u, kao i stvaranje privatnih blockchaina.

kamtor blockchain konzultantska tvrtka

Izvor: www.kamtor.com

Ostala počasna spomena na našem popisu blockchain konzultantskih tvrtki uključuju VironIT, Unicsoft, Moderan, Coinfabrik, Empirica, N-iX, Espeo, Sažeti softver, LimeChain, 10 Oblaci, i Ciklum.

Nadamo se da će vam naš popis pomoći da odaberete pravu blockchain konzultantsku tvrtku ili pružatelja blockchain tehnologije kako biste što više unaprijedili vaše poslovanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner