8 najboljih XRP novčanika u 2019. – Kako sigurno čuvati vaše mreškanje

U ovom vodiču najboljih XRP novčanika u 2019. godini proći ćemo kroz sedam kripto novčanika u koje korisnici mogu pohraniti svoj XRP. Međutim, važno je napomenuti da za razliku od Bitcoin novčanika, koji su obično besplatni, Ripple novčanici zahtijevaju da korisnici imaju 20 XRP za rezerviranje adrese svog novčanika. Zbog toga je vrlo važno prvo odabrati pravi novčanik kako biste izbjegli trošenje 20 XRP na više adresa.

Valoviti novčanici spadaju u četiri kategorije. Imamo softverske novčanike koji uključuju novčanike i novčanike za stolna računala. Zatim tu su hardverski novčanici, papirnati novčanici, i na kraju, razmjenite ponuđene novčanike gdje korisnici mogu kupiti i pohraniti XRP na platformama. Bez puno muke, krenimo.

Kako kupiti Ripple (XRP)

XRP je uvršten na čitav niz burzi i može se kupiti pomoću fiat valuta, a također se može zamijeniti za bilo koju od značajnih kripto valuta.

Među mnogim mogućnostima za kupnju XRP-a, Binance, Changelly i Mjenjanje oblika neke su od najboljih berzi kriptovaluta na kojima možete jednostavno kupiti Ripple s drugim kriptovalutama. Za razliku od drugih razmjena, zamjena jednog novčića za drugi na Changellyju ili shapehift ne zahtijeva slanje sredstava na platformu ili registraciju računa za upotrebu platforme. Sve što je potrebno je poslati (na adresu koju generiraju ove platforme) kovanice / tokene iz novčanika u kojem imate kovanice koje želite zamijeniti za XRP (može biti Eter ili Bitcoin), a zatim unesite svoj Ripple novčanik tamo gdje želite vaš XRP pohranjen. Novčići će se odmah prenijeti na Bez daljnjeg poduzimanja, trebali biste dobiti svoje Ripple kovanice u predviđenom roku.

Već smo napisali članak o Najboljim mjestima za kupnju mreškanja; možda biste to htjeli provjeriti.

Ako ste registrirani na Binance burzi, pogledajte naš članak o tome kako kupiti XRP od Binancea.

Najbolji XRP novčanici

Evo naših najboljih izbora za Ripple novčanike bez određenog redoslijeda:

Knjiga Lano Nano S

Uređaj Ledger Nano S hardverski je novčanik za kriptovalute za više kriptovaluta – uključujući Ripple (XRP). Ono što Ledger čini savršenim novčanikom jest činjenica da korisnicima daje potpunu kontrolu nad njihovom imovinom kriptovaluta. Ne samo da vam omogućuje pristup vašim privatnim ključevima, već i ključne fraze korištene za pristup vašem novčaniku čuva kriptirano izravno na uređaju. Nitko ne može dobiti pristup tim ključevima ako im vi to ne kažete.

Uz činjenicu da su vaši privatni ključevi osigurani, dodane su i sigurnosne značajke koje čine Ledger savršenom pogodnošću za pohranu vaših Ripple kovanica.

Transakcije na uređaju zahtijevaju fizičku provjeru autentičnosti pritiskom na tipke na uređaju prije nego što se pokrenu. Što znači da nitko ne može prenijeti vaše kriptovalute ako nisu fizički uz vaš novčanik. To vam daje određenu sigurnost u slučajevima kada su cyber napadači ugrozili vaše računalo.

Imati knjigu nije samo pohraniti Ripple, već i čitav niz drugih kriptovaluta. Što znači da je kupnja Knjige isplativa jer ne morate kupiti više novčanika za držanje drugih kriptovaluta.


Nazdravljeni novčanik

Nazdravljeni novčanik je besplatni otvoreni izvor Ripple XRP softverski novčanik za iOS, Android, Windows, Mac i Linux uređajima.

Toast je jednostavan za upotrebu, a i početnici i geekovi mogu se lako pronaći kroz aplikaciju. Novčanik vam također daje pristup vašim privatnim ključevima koji vam pruža potpunu kontrolu nad vašim ulaganjem. Novčanik Toast također je dostupan za Preglednici Chrome.

Novčanik Guarda

Novčanik Guarda jedan je od najnaprednijih i najpriznatijih novčanika za pohranu ne samo XRP već i velikog broja digitalne imovine na tržištu kriptovaluta. Guarda je internetski multivalutni novčanik koji omogućava pojedincima da primaju, pohranjuju, šalju i razmjenjuju kriptovalute. 

Kako tvrtke XRP širom svijeta koriste široku upotrebu širom svijeta, Guarda radi kako bi mogao ponuditi najbolja rješenja korisnicima koji traže usluge XRP-a. Jedna od glavnih prednosti ovog novčanika je ta što možete pohraniti druge digitalne valute, a ne samo XRP. Pomoću jednostavnog sučelja, novčanik Guarda pomaže investitorima da se bave svojim sredstvima u virtualnim valutama. 

Novčanik je dostupan za korisnike stolnih računala i mobilnih uređaja. Kroz ovo rješenje koje nije skrbničko, korisnici će imati mogućnost sigurnog pohranjivanja svoje digitalne imovine i zaštite od napada trećih strana i hakera. Mjenjačnice kriptovaluta ranjive su na ove probleme i najbolje što mogu učiniti za vlasnike XRP-a je kupnja željenog novca i što brže slanje u kripto novčanik. 

Neke od kriptovaluta dostupnih korisnicima za pohranu na digitalnom sredstvu Guarda uključuju Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG) i mnoge druge. 

Štoviše, novčanik surađuje s različitim zakladama, uključujući Ethereum Classic, Zcash (ZEC), Binance i Bitcoin Gold, između ostalih. Iako će vlasnicima XRP ovaj novčanik biti vrlo koristan, također je moguće pohraniti širok raspon kripto imovine. 

Najbolji XRP novčanici: Novčanik za preglednik Exarpy

Nisu svi web novčanici sigurni, ali sa značajkama Exarpy pruža, sigurno izgleda sigurno ako se pridržavate svih navedenih pravila. To nije toliko web novčanik, premda mu se može pristupiti putem web preglednika, značajkama ovog novčanika i dalje se može pristupiti dok je isključen s interneta.

Exarpy je hostirani Ripple novčanik koji se koristi za spremanje, slanje i primanje bilo koje količine Ripple kovanica bez ikakvog sudjelovanja treće strane.

Imajte na umu da je korištenje ovog novčanika naplativo, jer naplaćuje 0,025 Ripples za svaku transakciju, a to uključuje i naknadu za Ripple mrežu.

Razmjena Gate.io

Zašto smo spomenuli, Vrata.io je zbog njegove jednostavnosti upotrebe. Važno je napomenuti da spremanje vaših kriptovaluta na burzama nije najbolja ideja. Razmjene biste trebali koristiti za kupnju ili prodaju dok kovanice / tokene držite u novčaniku nad kojim imate potpunu kontrolu. Ako ćete razmjene iskoristiti da zadržite Ripple, pobrinite se da to nije velika količina; onaj koji si možete priuštiti da izgubite.

Vrata.io Razmjena nudi a Mobilna aplikacija uz web platformu koja olakšava slanje i primanje Ripple kovanica na svim uređajima.

Najbolji XRP novčanici: Binance

Binance je još jedna razmjena, poput Gate.io. To je jedna od pouzdanih burzi koja vani planira decentralizirati se.

Binance je brzo rastuća burza pokrenuta 2017. godine i plijeni pozornost milijuna korisnika kriptovaluta širom svijeta.

Kupite XRP na Binance već danas!

Pohranjivanje vašeg XRP (Ripple) na Binance daje vam prednost s pretvaranjem vaših kovanica u druge kriptovalute i natrag s lakoćom. Međutim, na burzi ne biste smjeli držati previše svojih Ripple kovanica; uvijek možete prebaciti u hardverski ili softverski novčanik nad kojim imate potpunu kontrolu.

Pogledajte ovaj vodič o tome kako kupiti XRP na Binanceu

Atomski novčanik

najbolji XRP novčanici

Ovo je besplatno, bez starateljstva novčanik za radnu površinu koji podržava XRP i neke druge 300+ kripto kovanice. Novčanik ne samo da omogućava korisnicima upravljanje XRP-om, već im pomaže i u razmjeni valute putem ugrađenog mehanizma za razmjenu koji pokreće Changelly. Također, korisnici mogu kupiti XRP koristeći kreditnu karticu.

Značajke se nude u jednostavnom sučelju koje pruža mnemotehničko sjeme. Kada korisnici prvi put pokrenu aplikaciju, generira se sjeme i oni ga moraju sigurno pohraniti. Sjajna stvar kod ovog novčanika je što korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim sredstvima, a njihovi privatni ključevi su šifrirani na uređaju.

Novčanik od papira

najbolji XRP novčanici

Iako papirnati novčanici predstavljaju korak unatrag s obzirom na postojanje hardverskih novčanika, oni su u rangu s njima kada je riječ o sigurnom skladištenju sredstava. Novčanici od papira samo su papir na kojem se nalaze javni i privatni ključevi novčanika otisnuti na njima. Zanimljivo je da se tipke uglavnom generiraju izvan mreže, a to strancima, posebno hakerima, otežava saznanje o njihovom postojanju.

Njihov glavni nedostatak je taj što se papir može lako izgubiti, izgubiti ili oštetiti vodom ili vatrom. Kako bi se živio prema tome, korisnik može naručiti novčanik s nepropusnom brtvom i nastaviti ga laminirati, a zatim ga spremiti u sef ili čak zakopati u svom vrtu.

Zaključak

Pažljivo pregledajte sve gore spomenute novčanike i vjerojatno biste željeli istražiti kako funkcionira svaki od njih gledajući videozapise na YouTube.

Kako vrijeme prolazi, trebalo bi imati više novčanika koji integriraju Ripple u njihovu aplikaciju, čineći je lako dostupnom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map