9 sjajnih NEO novčanika za plin – najboljih novčanika na koje možete uložiti NEO i zaradite PLIN

NEO je jedna od najperspektivnijih kripto valuta koja privlači pažnju ambicioznih i sezonskih investitora. Od 2017. NEO je prošao kroz značajne promjene uspona i padova. U vrijeme pisanja ovog članka, kriptovaluta se na CoinMarketCap procjenjuje na 9,85 USD. Ako se bavite trgovinom NEO kovanicama, sasvim je prirodno da ih držite u najboljim NEO novčanicima.

Znamo da se korisnici NEO-a mogu boriti s raznim izazovima, poput nedostatka znanja o tome koji su najbolji NEO-ovi novčanici. Evo popisa sigurnih i sigurnih NEO novčanika kojima investitori mogu vjerovati u svoje posjede.

NEON-Novčanik

Izvor: coinelitist.com

NEON novčanik

Web stranica NEON novčanika: https://neonwallet.com/

NEON tip novčanika: Radna površina

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

NEON novčanik jedan je od najboljih NEO stolnih novčanika, idealan za slanje, primanje i pohranu NEO-a i GASA. Važno je što ovaj novčanik omogućava korisnicima da polažu pravo na svoj automatski generirani GAS, sve dok u svom novčaniku drže NEO.

Kod ovog nema razloga za brigu o sigurnosti sredstava jer privatni ključ nikada ne napušta uređaj. Stoga korisnik ima potpunu kontrolu nad sredstvima. NEON novčanik ima potpunu podršku programera NEON, što ga čini 100% sigurnim za korisnike. Uređaj je dostupan u operativnim sustavima Windows, Linux i Mac – ali samo na engleskom jeziku.

Postavljanje je jednako jednostavno, jer korisnici mogu jednostavno preuzeti uređaj i instalirati ga na svoja računala. Nakon preuzimanja, privatni ključ nikada ne napušta računalo korisnika niti prolazi kroz bilo koju treću stranu. Međutim, korisnici moraju biti zainteresirani za bilo kakvu programsku pogrešku ili zlonamjerni softver u trenutku preuzimanja kako bi eliminirali bilo kakve šanse za hakiranje.

Iako novčanik nije kreacija NEO-ovih programera, pregledali su ga i proglasili sigurnim za mrežu i korisnike.

Novčanik LEDGER NANO S


Izvor: tokenclub.co

LEDGER NANO S | NEO novčanici

Web stranica LEDGER NANO S novčanika: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

LEDGER NANO S Tip novčanika: Hardver; Podrška za više valuta

Jednostavnost korištenja: Jednostavno; podržava Windows, Linux i Chrome OS

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Novčanik Ledger Nano S vjerojatno je najbolji hardverski novčanik na tržištu i jedan od najboljih novčanika za kriptovalute uopće. Novčanik, koji je svoju podršku NEO-u proglasio u posljednjem tromjesečju 2017. godine, idealan je za korisnike koji svoje NEO kovanice namjeravaju držati srednjoročno ili dugoročno, daleko od znatiželjnih očiju cyber kriminalaca. Radi zajedno s NEON novčanikom, tako da korisnici mogu zatražiti svoje zarađene GAS tokene pomoću kombinacije Nano S i NEON – jer je to najsigurniji i najsigurniji korisnik koji mogu zamisliti.

Najbolje od svega je što korisnici s ovom kombinacijom ne moraju unijeti privatni ključ ili ga držati na svom računalu. To uvelike smanjuje šanse za hakiranje. Osim toga, nitko ne može slati NEO ili GAS ako nema pristup korisnikovom hardverskom uređaju Ledger Nano S.

Još jedna prednost Ledger Nano S je mogućnost smještaja više od 30 drugih kriptovaluta. Novčanik je jednostavan za upotrebu, sa samo dva gumba i OLED zaslonom kojim je lako upravljati. Korisnici jednostavno trebaju istovremeno pritisnuti dvije tipke kako bi potvrdili bilo koju kupnju, a to eliminira svaku mogućnost hakiranja. Što je još važnije, novčanik također dolazi sa sigurnim PIN-om kao dodatnim slojem zaštite (2FA).

ANSY Novčanik Najbolji NEO novčanici

Izvor: pecguesthouse.com

Novčanik Guarda

Web stranica novčanika Guarda: https://guarda.co/

Tip novčanika Guarda: Desktop, mobitel, web

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

Guarda je jedan od najpopularnijih novčanika za kriptovalute za pohranu NEO-a. Ovaj novčanik djeluje na tržištu već nekoliko godina i korisnicima nudi mogućnost pohrane, slanja, primanja i razmjene NEO kovanica na brz i jednostavan način.

Jedna od najvažnijih značajki ovog novčanika jest da omogućava korisnicima da se bave velikim brojem digitalnih sredstava s istog sučelja na bilo kojem uređaju za koji se osjećaju ugodnije. Novčanik se može koristiti kao proširenje za Chrome, kao aplikacija na pametnom telefonu ili kao novčanik na radnoj površini.

NEO korisnici moći će se nositi sa svojim NEO sredstvima, ali i s drugim kriptovalutama koje mogu imati. Sve bi se izvodilo u jedinstvenom i user-friendly sučelju koje je stvorio Guarda.

Neke od virtualnih valuta koje Guarda podržava uključuju Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC) i Litecoin (LTC), između ostalog. Podržani su i ERC-20 tokeni.

Uz nju, Guarda nudi podršku korisnicima 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što znači da bi korisnici, ako imaju problema s novčanikom ili imovinom, mogli pronaći potrebna rješenja u kratkom vremenu, umjesto da čekaju tjednima do izdanja je riješeno.

Ako želite saznati više o ovom novčaniku, možete kontaktirati tim na [e-pošta zaštićena].

Atomski novčanik

Atomski novčanik

Atomic je jedan od najpopularnijih Neo novčanici na kripto tržištu. Riječ je o softverskoj aplikaciji koja nije skrbnička i koja je od pokretanja 2018. godine prepoznata kao prikladan način upravljanja NEO, BTC, ETH, LTC, ADA, DOT i ostalim 40+ blockchain-ovima i 500+ tokena u jednom korisniku- prijateljsko sučelje preko 500 000 korisnika.

Možda će vam biti privlačno što vam novčanik nudi kupnju, razmjenu i ulaganje digitalne imovine osim osnovnih funkcija poput slanja i primanja kripto valuta. Štoviše, budući da je prvi novčanik s vlastitim programom vjernosti, korisnici dobivaju povrat novca za zamjenu 60+ kripto parova putem trenutne i anonimne razmjene unutar aplikacije.

Da biste proširili svoj portfelj, lako možete kupiti vrhunsku kripto imovinu pomoću bankovne kartice širom svijeta. Podržana je 19 lokalnih fiat valuta. Osim toga, možete zaroniti u decentralizirano ulaganje u Atomic. Dostupno je 10 (i broji) popularnih PoS sredstava, uključujući XTZ, ATOM, ZIL i Atomicov izvorni token AWC, s 5-23% APR.

Napokon, Atomic Wallet dostupan je na glavnim platformama OS-a za stolno računalo te iOS-u i Androidu. Možete ostati anonimni jer nijedan KYC, potvrda ili stvaranje računa nisu obvezni za početak upotrebe aplikacije. Kao novčanik koji nije skrbnički, Atomic ne pohranjuje nikakve vaše privatne podatke ili sredstva. Uvijek preuzimate kontrolu nad svojom kriptografijom jer su privatni ključevi šifrirani samo na vašem uređaju i nikada ga ne napuštaju. Posljednji, u slučaju bilo kakvih pitanja, slobodno uvijek kontaktirajte korisničku službu koja je učinkovita i radi 24/7.

ANSY Novčanik

ANSY web stranica novčanika: https://snowypowers.github.io/ansy/

ANSY tip novčanika: Papir

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Siguran (dok je papir siguran)

Trošak: besplatno

Druga mogućnost za NEO korisnike je papirnati novčanik, jednostavno papir na koji korisnik upisuje i javnu i privatnu adresu. S dostupnom javnom adresom, korisnici mogu poslati bilo koji iznos NEO-a na ovaj novčanik. Privatna adresa također omogućuje korisnicima da troše svoje tokene. Oba ključa ostaju izvan mreže, na sigurnom čuvanju po izboru vlasnika.

Sve dok je papir osiguran i siguran, nema prijetnje. Novčanik u papiru idealan je za pohranu i NEO i GAS tokena. Međutim, korisnici ne mogu zatražiti GAS generirane tokene putem ove vrste novčanika. Novčanik za papir može se generirati putem preglednika poput Chromea ili Edgea. U vrijeme pisanja novčanik je dostupan samo na engleskom jeziku.

Najbolje je napomenuti kod papirnatog novčanika Ansy da je korisnik jedini čuvar javnih i privatnih ključeva. Sve dok novčanik ostaje na sigurnom mjestu, novčići ostaju na sigurnom. Neka od najboljih mjesta za pohranu papirnatog novčanika uključuju vatrootporni sef ili ladicu koja se može zaključati, a kojem samo korisnik može pristupiti – ali to ovisi o bilo čijem izboru.

NEO novčanik NEO novčanik

Izvor: coinsutra.com

NEO novčanik | NEO novčanici

Web stranica NEO novčanika: https://neowallet.cn/

Tip NEO novčanika: Mreža

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Sigurno

Trošak: besplatno

NEO novčanik jedna je od mogućnosti koju treba razmotriti za korisnike koji traže nešto intuitivno i jednostavno. Lagani novčanik temeljen na API-ju dolazi s korisničkim sučeljem koje korisnicima olakšava lako praćenje njihovih transakcija. I sezonski i početnici mogu bez napora rukovati novčanikom.

Razvijena od NEO zajednice, korisnici NEO novčanika mogu biti sigurni da su sve informacije koje šalju kriptirane radi apsolutne sigurnosti. To ga čini jednim od najboljih NEO-ovih novčanika za razmatranje. Novčanik zasnovan na webu također je vrlo lagan, brz i jednostavan za upotrebu. Što se tiče sigurnosti, to je među najsigurnijim, s obzirom na to da nikakve informacije ne idu na njegove poslužitelje. Kao korisnik, datoteka vašeg novčanika ostaje na uređaju, što znači da su sva vaša NEO sredstva, kao i vaš privatni ključ, na sigurnom.

Pomoću NEO novčanika korisnici mogu napraviti sigurnosnu kopiju novčanika kako bi ostao siguran. Baš kao i NEON novčanik, i ovaj daje korisnicima mogućnost pohrane i razmjene njihove NEO i GAS imovine. Novčanik NEO trenutno je dostupan za web preglednike poput Chromea (Google) i Edgea (Microsoft). Osim toga, podržava samo kineski i engleski jezik te će uskoro dodati više preglednika u svoj sustav. Što je najvažnije, novčanik omogućava korisnicima da polažu pravo na generiranje GAS-a zbog držanja njihovih NEO tokena.

NEO GUI Najbolji NEO novčanici

Izvor: docs.neo.org

NEO GUI novčanik | NEO novčanici

Web stranica NEO GUI novčanika: https://neo.org/client

NEO GUI tip novčanika: Radna površina

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Sigurno

Trošak: besplatno

Razvio ga je NEO zajednica, NEO GUI službeni je novčanik za radnike za NEO. Radi putem grafičkog korisničkog sučelja (GUI). Budući da se radi o uređaju za sinkronizaciju, treba malo vremena da se stopi s cijelim NEO blockchainom. Po završetku postupka sinkronizacije korisnici mogu stvoriti novi novčanik koji je zaštićen lozinkom.

Nakon toga mogu izraditi sigurnosnu kopiju novčanika uvozeći privatni ključ u HEX ili WIF formatu. Važno je napomenuti da korisnici mogu uštedjeti vrijeme za sinkronizaciju preuzimanjem već sinkroniziranih podataka NEO blockchaina i kopiranjem datoteke izravno na svoj klijentov korijenski držač.

Osim toga, novčanik je savršen za slanje, primanje i pohranu NEO-a i GAS-a. Korisnici također mogu generirati GAS nagrade za držanje svojih NEO tokena. Trenutno se novčanik koristi samo u sustavu Windows 7 Service Pack 1 i novijim verzijama.

NEO GUI novčanik podržava samo engleski i kineski jezik te pruža najbolju opciju za korisnike kojima nije ugodno sučelje naredbenog retka (CLI). Sa svojim privlačnim sučeljem jednostavan je za upotrebu i za početnike i za iskusne NEO entuzijaste. Da biste ga okrunili, novčanik je jednostavno postaviti i treba samo nekoliko koraka.

NEO Tracker NEO najbolji novčanici

Izvor: blockonomi

Novčanik NEO Tracker

Web stranica NEO Tracker novčanika: https://neotracker.io/wallet

Tip novčanika NEO Tracker: Mreža

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Sigurno

Trošak: besplatno

NEO Tracker je novčanik otvorenog koda, zasnovan na webu, koji koristi JavaScript. Uređaj je prilagođen korisniku i idealan je za slanje, primanje i pohranu NEO-a i GASA. Korisnici ovog novčanika mogu potražiti i GAS nagrade za iznos koji drže u NEO-u.

Važno je napomenuti da je ovo službeni izvanmrežni novčanik koji generira samo potrebne podatke pomoću preglednika računala. Ništa se ne pohranjuje na poslužiteljima novčanika, što znači da korisnik u potpunosti kontrolira sredstva. Iako nije proizvod NEO programera, novčanik provodi najbolje prakse kako bi osigurao da sredstva korisnika ostanu sigurna.

Nakon generiranja novčanika, korisnici dobivaju datoteku spremišta ključeva koju moraju preuzeti da bi pristupili svojim potpuno šifriranim privatnim ključevima. NEO Tracker dostupan je i korisnicima Microsoft Edgea i Google Chromea.

Važno je da je proizvod jednostavan za postavljanje jer korisnici trebaju stvoriti samo jedan račun za sve uključene aktivnosti. Oni mogu pregledavati svoju povijest transakcija, vidjeti svoja stanja i polagati GAS, kao i slati i primati NEO, GAS i druge tokene pokrivene NEO blockchainom.

O3 NEO novčanik NEO novčanik

Izvor: reddit.com

O3 NEO novčanik

Web stranica O3 NEO novčanika: https://o3.network/

O3 NEO Tip novčanika: Mobitel / radna površina

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Sigurno

Trošak: besplatno

Ako tražite NEO novčanik u pokretu, tada bi O3 mogao biti idealna opcija. Ovaj je novčanik primjenjiv na mobilnu mrežu, podržavajući Android i iOS uređaje. U eri interneta jedan je od NEO sjajnih novčanika koji korisnicima omogućuju da svoje transakcije vide na dlanu. Novčanik je otvorenog koda, što znači da pruža najvišu razinu transparentnosti koja je svojstvena blockchain tehnologiji.

Novčanik podržava većinu glavnih operativnih sustava i održava redovita ažuriranja na NEO mreži. Osim toga, korisnicima daje kontrolu na visokoj razini nad njihovom digitalnom imovinom. Iako privatni ključ ostaje šifriran i pohranjen šifriranim ključem, korisnici bi trebali osigurati da su njihovi uređaji sigurni prije pokretanja novčanika kako bi izbjegli bilo kakvu šansu za privlačenje zlonamjernog softvera.

Ima privlačno i intuitivno sučelje koje omogućava korisnicima ugodnu interakciju i upravljanje njihovim NEO kovanicama. Novčanik također prima svu imovinu na mrežama NEO i Ontology, uključujući NEO, ONT i NEP-5 tokene, a korisnici mogu zatražiti i GAS i ONG nagrade. Sve u svemu, idealan je i za početnike i za veterane, pomažući im da upravljaju svojim NEO sredstvima izravno sa svojih Android uređaja.

Završne misli

Mnogi korisnici ne znaju generira li NEO novčanik GAS ili ne, pa čak ni koje novčanike mogu koristiti za slanje ili primanje NEO ili GAS tokena. Oni se također trude znati razliku između NEO legalnih novčanika i prijevara. Međutim, usred svega toga, NEO ima neke mogućnosti kada je u pitanju slanje, primanje ili spremanje novčića. Ovaj vodič pruža NEO-ovi najbolji novčanici to svakako treba razmotriti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map