9 sjajnih novčanika za pohranu kriptovaluta Tron (TRX) | Kako pohraniti TRX Token na sigurno 2019

TRON je platforma zasnovana na blockchainu koja se fokusira na zabavu sadržaja. Što je najvažnije, korisnici TRON-a mogu besplatno objavljivati, posjedovati i pohranjivati ​​podatke. Od lipnja 2018. godine, kada je mreža pokrenula svoju glavnu mrežu, TRONIX (TRX) je izvorni token na mreži TRON, trenutno (ožujak 2019.) u prvih 20 prema veličini tržišta. Najsigurnije mjesto za pohranu TRX tokena je u jednom od sljedećih TRON novčanika.

S nekim TRX tokenima ispod pojasa, morate ih sigurno i sigurno pohraniti. Stoga vam je potreban pouzdan i najbolji TRX novčanik, bilo online ili offline. Prije nego što ubacite određeni novčanik, trebali biste razmotriti da biste, osim odabira dobrog novčanika, trebali usvojiti i dobre prakse koje će vam pomoći da svoje imanje sačuvate na sigurnom.

Slijede najbolji Tron novčanici za sigurno držanje TRX-a za kasniju upotrebu.

Ledger Nano novčanik naveden je kao jedan od najboljih Tron novčanika

Izvor: tokenclub.co

1. Knjiga Nano S

Web stranica Tron novčanika: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Tron novčanik tipa: Hardver

Jednostavnost korištenja: Jednostavno, ali nije tako lako za nove korisnike

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Što se tiče sigurnosti, hardverski novčanik je najbolji. Ledger Nano S jedan je od najboljih TRON novčanika dostupnih na tržištu, jer je ujedno i najpouzdaniji. Mali je, prenosiv i s lakoćom se spaja na USB priključak vašeg računala. Pomoću ovog novčanika možete jednostavno sigurno čuvati privatne ključeve izvan mreže.

Novčanik dolazi s čvrstim sigurnosnim značajkama poput ugrađenog zaslona, ​​sigurnog čipa koji se može zaključati i izraza za oporavak sigurnosne kopije koji vam dobro dođu ako se uređaj izgubi. Važno je što je Ledger Nano S novčanik multivalutni uređaj koji može primiti više od 700 drugih digitalnih sredstava. Uzimajući u obzir sve čimbenike, ovaj novčanik pruža optimalnu sigurnost za vaše TRX sredstva. Privatni ključ koji omogućuje pristup vašim kovanicama ostaje zaštićen čipom koji se zaključava, baš kao i onaj koji se koristi u putovnicama.

Osim toga, činjenica da prima više kriptovaluta čini je najboljom opcijom za korisnike koji žele upravljati višestrukim sredstvima jednim hardverskim novčanikom.

Još jedna važna stvar koju treba napomenuti kod novčanika Ledger jest da nije besplatan. Morate se rastati s novcem (gotovo 100 USD od studenog 2018.) da biste nabavili uređaj. Međutim, vrijednost je mala u usporedbi sa sigurnošću i sigurnošću koju pruža.

Izvor: vimeo.com

2. Novčanik Guarda

Web stranica Tron novčanika: https://guarda.com/

Tron novčanik tipa: Radna površina, mobilni novčanik

Jednostavnost korištenja: Jednostavno

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

Guarda je multivalutni novčanik zasnovan na webu koji će vam omogućiti sigurno spremanje TRX kovanica bez potrebe da vas brinu hakeri ili napadi trećih strana. Najzanimljivija stvar ovog novčanika je što nudi podršku mnogim različitim digitalnim sredstvima više od TRX-a. 

Na primjer, neke od ovih virtualnih valuta, među ostalim, uključuju XRP, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG) i Zcash (ZEC). 

Korisnici mogu preuzeti ovaj novčanik na svoje mobilne uređaje, uključujući iOS i Android. Oni koji ga žele koristiti na svom stolnom računalu mogu preuzeti Guarda novčanik za Mac OS. Kroz ovaj novčanik digitalne imovine, pojedinci mogu slati, pohranjivati, primati i razmjenjivati ​​velik broj digitalne imovine, istovremeno štiteći svoje TRX kovanice. 

Ovaj novčanik prepoznale su različite zakladne institucije, uključujući Changpeng Zhao, Zcash Foundation, osnivače Bitcoin Golda i službenu web stranicu Ethereum Classic. Nije lak zadatak razviti novčanik za kriptovalute s podrškom za mnoge virtualne valute koji nije skrbnički i koji omogućava korisnicima razmjenu imovine. 

Ovo je jedan od najboljih TRX novčanika dostupnih na tržištu za korisnike kojima je potrebna ne samo pohrana za njihova sredstva već i druge funkcije. 

3. Altcoin.io Novčanik

Web stranica Tron novčanika: https://www.altcoin.io/

Tron novčanik tipa: Mreža klijenta za stolna računala

Jednostavnost korištenja: Jednostavno

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

Novčanik Altcoin.io je decentralizirana razmjena kriptovaluta. Osim toga, korisnicima omogućuje pristup njegovoj usluzi atomskog swap novčanika. Ovaj novčanik podržava više kripto valuta, uključujući Bitcoin, Ethereum, EOS i mnoge druge.

Istina o kripto burzama je da su meka meta za hakere, što dovodi do masovnih kršenja sigurnosti i krađe sredstava. Tradicionalne kripto burze također zahtijevaju da korisnici predaju svoju imovinu trećoj strani, što postavlja pitanje o povjerenju.

U decentraliziranoj razmjeni nema posrednika, pa je komunikacija između korisnika i platforme. Budući da korisnici kontroliraju vlastita sredstva, platforma je manje osjetljiva na hakove koji su uobičajeni u tradicionalnim razmjenama.

Koristeći tehnologiju atomske zamjene, Altcoin.io jedna je od decentraliziranih burzi na kojoj možete pohraniti svoje TRX posjede.

Vrhunska korisnička podrška: platforma se fokusira na korisničku podršku. Na mjestu ima tim za podršku kupcima koji radi non-stop i koji sluša svaku zabrinutost njihovih klijenata. Osim toga, moguće je doći do centrale putem platformi društvenih medija kao što su Telegram, Twitter i Facebook. Uz puno Tron novčanika koje možete birati, ovo je koristan aspekt!

Prednosti novčanika uključuju odsutnost posrednika, što smanjuje šanse za hakiranje. Sučelje je jednostavno za korisnika, a kupci kontroliraju svoja sredstva. Unatoč tome, platforma ima nekoliko loših strana, poput nove i još uvijek u izradi.

Trezor novčanik za TRON naveden je kao jedan od najboljih Tron novčanika

Izvor: toshitimes.com

4. Trezor

Web stranica Tron novčanika: https://shop.trezor.io/

Tron novčanik tipa: Hardver

Jednostavnost korištenja: Jednostavno

Sef: Siguran

Trošak: Plaćeno

Osim Ledger Nano S, još jedna opcija za hardverski novčanik je Trezor. Ovaj novčanik kreacija je tvrtke Satoshi Labs iz Češke. Hardverski novčanik podržava više od 700 kriptovaluta, uključujući TRX. Pomoću nje korisnici mogu pohraniti svoje privatne ključeve u hladnjači izvan mreže. Nakon transakcije, uređaj se povezuje s mostom Trezor, koji na kraju stupa u interakciju s vašim odabranim preglednikom.

Na isti način kao novčanik Ledger Nano, i Trezor novčanik zahtijeva da korisnici daju podatke pomoću dva gumba. Jednostavno je, s user-friendly sučeljem. Međutim, novčanik je dostupan po cijeni, prema verziji koju kupujete.

Na primjer, ako odaberete Trezor model T, on dolazi s ugrađenim zaslonom osjetljivim na dodir koji korisnicima omogućuje brzi unos podataka na uređaj. Ova inačica također može podržavati kovanice kojih nema u izdanju Entry-level. Na primjer, Trezor Model T podržava Rippleove XRP i Monero (XMR). Izuzetne prednosti novčanika uključuju:

 • Jednostavno, konačno sigurnosno kopiranje novčanika: dolazi sa standardnim sjemenkama za oporavak, koje korisnicima omogućuju oporavak cijelog novčanika s sjemenkom od 12 riječi.
 • Sigurno čuvanje lozinke: Trezor Password Manager pojedinačno zaključava lozinke pomoću digitalnih ključeva.
 • Transparentna sigurnost i pozitivne ocjene kupaca

Atomic Wallet naveden je kao jedan od najboljih Tron novčanika

Izvor: medium.com

5. Atomski novčanik

Web stranica Tron novčanika: https://atomicwallet.io/

Tron novčanik tipa: Desktop klijent

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

Atomski novčanik omogućuje korisnicima kupnju, prodaju i pohranu više od 300 kriptovaluta pomoću ugrađene razmjene atomskih zamjena. Glavne podržane valute uključuju Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, XLM i mnoge druge. Korisnici mogu razmijeniti svoju imovinu putem skrbničke tehnologije Atomic Swap, koristeći decentraliziranu knjigu narudžbi. Uz to, novčanik dolazi s moćnom uslugom na zahtjev koja omogućava korisnicima da minimaliziraju napor koji koriste za upravljanje svojim digitalnim sredstvima. To Atomic novčanik čini transparentnim i pouzdanim. Sljedeći naglasci čine Atomic jednim od najboljih TRX-ovih novčanika.

 • Atomska tehnologija zamjene: novčanik koristi tehnologiju atomske zamjene kako bi svojim korisnicima omogućio međusobnu razmjenu, što im pomaže da izbjegnu rizike trećih strana. Osim toga, ima ugrađene ShapeShift, Changelly i ChangeNOW mjenjačnice za podršku kovanicama koje ne podržava tehnologija zamjene.
 • Siguran: korisnici novčanika uživaju u snažnoj šifriranju svojih privatnih ključeva, kao i u rješenjima bez skrbništva koja vode do beskompromisne razine sigurnosti. Na kraju, korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim sredstvima.
 • Višestruka imovina: Atomic Wallet dizajniran je za smještaj više od 300 digitalnih sredstava. To ga čini prikladnim novčanikom za pohranu vašeg TRX imanja. Trenutno podržava Bitcoin, Litecoin, Ether, XMR, TRX i mnoge druge. Stalno ažuriraju popis i na kraju će uključiti još.
 • Kupnja kripto: pomoću Atomic novčanika korisnici mogu kupiti kriptovalute poput Bitcoina, Litecoina ili TRX-a koristeći svoje bankovne kartice. Novčanik prihvaća glavne svjetske valute, kao što su USD, EUR, kao i bilo koju drugu lokalnu valutu širom svijeta.

Službenik Tronscan Tron naveden je kao jedan od najboljih Tron novčanika

Izvor: coinbureau.com

6. TRON mobilni novčanik

Web stranica Tron novčanika: https://developers.tron.network/docs/android-wallet

Tron novčanik tipa: Mreža

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

Poznat i kao TRON Android novčanik, ovaj je novčanik poželjan izbor za mnoge korisnike zbog svoje višenamjenske značajke. Dolazi s praktičnim korisničkim sučeljem, zajedno s ugrađenim hladnim novčanikom koji korisnicima omogućuje pohranu i osiguravanje njihovih TRX kovanica. S tako plemenitim značajkama, ovaj je definitivno jedan od najboljih TRON-ovih novčanika.

TRON Android novčanik je mobilni uređaj s potpunim šifriranjem lozinkom. Sjeme za oporavak od 24 riječi pruža dodatni nivo sigurnosti i omogućava korisnicima da oporave lozinku. Novčanik je popularan jer je to najviše preporučeni novčanik za korisnike Androida.

Pomoću nje korisnici mogu uvesti novčanik sa svojim privatnim ključem ili frazom za oporavak od 24 riječi. Također mogu uvesti samo javne adrese. Funkcije novčanika uključuju:

 • Pojedinačna veza i mogućnost povezivanja s bilo kojim čvorom
 • Provjerite smrznutu količinu
 • Provjerite TRX stanje i tokene
 • Pošaljite TRX tokene i primite pomoću QR koda

Osim toga, novčanik služi i kao istraživač blokova putem kojeg korisnici mogu vidjeti najnovije blokove i transakcije. U mogućnosti su vidjeti reprezentativne kandidate, povezane čvorove, distribucije tokena i račune.

Tronscan je uvršten među najbolje Tron novčanike

Izvor: Reddit.com

7. TronScan

Web stranica Tron novčanika: https://tronscan.org/#/wallet/new

Tron novčanik tipa: Mreža

Jednostavnost korištenja: jednostavan za korištenje

Sef: Srednji

Trošak: Besplatno, za preuzimanje

Poznat i kao jedan od glavnih TRON novčanika, TronScan je TRX mrežni novčanik koji omogućuje jednostavno i brzo pohranjivanje TRX novčića. Početak rada s novčanikom jednostavan je uz jednostavan postupak prijave. Korisnici mogu automatski spremiti kopiju svog privatnog ključa, a sučelje novčanika jednostavno je za navigaciju, iako nije baš lako za pregled.

Podaci o transakcijama, stanju na računu i drugi prikazuju se na zaslonu i lako im se može pristupiti. Osim toga, korisnici koji žele zamrznuti svoje TRX kovanice mogu to učiniti odmah i bez muke. Svejedno, unatoč pouzdanim značajkama, internetski novčanici ranjivi su na hakovanje. Za novčanik TronScan svoje privatne ključeve jednostavno morate čuvati u tajnosti.

Ovim novčanikom korisnici mogu pristupiti svojim TRX kovanicama s bilo kojeg uređaja koji ima internetsku vezu i preglednik. Možda nije najsigurniji TRX novčanik, ali sučelje je jednostavno za korisnike da se kreću i pohranjuju svoju imovinu.

Uvijek nije dobra ideja puštati velik broj kovanica u internetski novčanik zbog njihove ukupne ranjivosti. Morate započeti s malom količinom TRX kovanica i povećati iznos samo kada ste sigurni da su sredstva sigurna. Osim toga, također je poželjno usvojiti dobre mrežne prakse i sigurno čuvati svoj privatni ključ.

8. Novčanik Exodus

Web stranica Tron novčanika: https://www.exodus.io

Tip Tron novčanika: web klijenta za stolne računare

Jednostavnost upotrebe: Jednostavno

Siguran: siguran

Trošak: Besplatno

Exodus je novčanik za kriptovalute koji je pokrenut još 2016. godine i koji nudi rješenja korisnicima kriptovaluta koji žele pohraniti digitalne valute. Iako novčanik nudi podršku za mnoge virtualne valute i nije usredotočen samo na Tron, postoje neke značajke koje mu nedostaju. 

Korištenje ovog novčanika korisnicima bi omogućilo siguran način držanja njihovih TRX kovanica, a ujedno bi imali i druge virtualne valute u samo jednoj aplikaciji. Neke značajke kojima nedostaje uključuju podršku za TRC Token i dApps. 

Ovaj stolni novčanik pružit će korisnicima mogućnost da svoje TRX tokene čuvaju na jednostavan način bez potrebe za korištenjem različitih novčanika za upravljanje njihovim virtualnim valutama. 

9. Bitpie novčanik

Web stranica Tron novčanika: https://bitpie.com/

Tip Tron novčanika: mobilni klijent

Jednostavnost upotrebe: Jednostavno

Siguran: siguran

Trošak: Besplatno

Većina korisnika ovaj novčanik ne poznaje toliko, ali ima mnogo različitih značajki koje bi bile vrlo korisne za ljubitelje Trona. Novčanik podržava TRC-10, a također i TRC-20 tokene. Za digitalnu imovinu kao što je Tether (USDT) pokrenut na mreži Tron ili BitTorrent Token (BTT). 

Bitpie je također vrlo koristan za one koji su zainteresirani za druge kriptovalute, uključujući EOS. To je zato što imaju podršku i za tri tržišta dApp-a: Tron, Lapp (vezano uz Lightning Network) i EOS. To znači da će pojedinci moći lako koristiti programe koji se temelje na mreži Tron i koji od korisnika zahtijevaju TRX novčanik. Sve ove značajke čine Bitpie vrlo fleksibilnim i svestranim novčanikom za korisnike Tron-a. 

Kupite TRX za svoje Tron novčanike

Želite li saznati više o TRON-u? O tome kako su Tronove transakcije prešle druge glavne novčiće pročitajte u našem detaljnom članku. Također možete pročitati o tome kako je Tronova cijena povećana početkom ove godine glasinama o velikom partnerstvu.

Zanima vas ulaganje u Tron? Morali biste započeti s našim člankom o predviđanju cijena Trona, kao i s čitanjem našeg analitičara o TRX trgovanju u našoj Tron tehničkoj analizi.

Najbolje je mjesto za kupnju, trgovinu ili zamjenu TRX-a Binance. Nakon toga možete koristiti jedan od gore navedenih sjajnih novčanika Tron za sigurno čuvanje!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner