Binance Jersey: Sve što trebate znati

Binance Jersey (Binance.je) je sigurna i pouzdana burza za trgovanje britanskom funtom (GBP) i eurom (EUR) s Bitcoinom i Ethereumom u Velikoj Britaniji i Europi. Platforma također nudi usluge upravljanja digitalnom imovinom korisnicima širom svijeta.

U prošlogodišnjem priopćenju za tisak, Binance najavio da su na novu platformu ušli na europsko tržište. Binance Jersey podržat će izravni fiat za kripto trgovanje koristeći euro (EUR) i britansku funtu (GBP). S dvije valute korisnici će moći trgovati Bitcoinom (BTC) i Ethereumom (ETH).

Trgovački parovi ponuđeni na Binance Jerseyu

Platforma omogućit će korisnicima trgovanje s četiri nova para, uključujući BTC / GBP, ETH / GBP, ETH / EUR i BTC / EUR nakon što završe provjeru računa u skladu s postupkom Upoznaj svog kupca (KYC).

U priopćenju za tisak, Binance je napomenuo da će širenje na europska tržišta osigurati: 

“Sloboda od prijeteće neizvjesnosti Brexita gdje su funta i euro također zabrinuti. Kroz Binance Jersey želimo pomoći u premošćivanju kripto-fiat kanala za Europu i Ujedinjeno Kraljevstvo kao dio naše globalne ekspanzije kako bismo podržali šire usvajanje kriptovaluta. “

Binance Jersey značajke

Nova platforma nudi korisnicima iskustvo svjetske klase u trgovanju.

  • Brz je, siguran i pouzdan. – Ponosi se vodećim performansama u industriji s mogućnošću obrade do 1,4 milijuna transakcija u sekundi. Također ima najsuvremeniju tehnologiju za pohranu koja jamči maksimalnu sigurnost.
  • Nudi podršku svjetske klase s 24/7 korisničkom podrškom uživo i brzom KYC obradom.
  • Jednostavan je za upotrebu s intuitivnim i jednostavnim sučeljem.

Kako započeti

  • Idite na službena stranica i registrirajte račun nakon čega ćete biti provedeni kroz KYC postupak.
  • Depozitna imovina u EUR, BDP, BTC ili ETH.
  • Počnite trgovati

Kako je započeo Binance Jersey

U lipnju 2018. Binance potpisao memorandum o razumijevanju (MOU) s Digital Jersey, neovisnom organizacijom koja predstavlja otočne digitalne industrije. Suradnja je dovela do rođenja Binancea Jerseyja.

Zbog suradnje Binance i Digital Jersey održavaju trening kroz program digitalnih vještina i neke druge usluge s ciljem promocije blockchaina u Jerseyu. Također će podržati Binance kada je riječ o pregovorima o poštivanju propisa o pranju novca.

Digitalni dres također će podržati kripto razmjenu kada je u pitanju uspostavljanje licenciranja i bankarskih odnosa na osnovnoj razini.

Digital Jersey ima potporu otočke vlade i Komisije za financijske usluge kada je u pitanju razvoj blockchaina u fintechu, kao i rast lokalnih talenata.

U to je vrijeme Tony Moretta, izvršni direktor tvrtke Digital Jersey, primijetio da:

„Možemo pružiti dopuštajući pješčanik za inovativne kripto tvrtke da napreduju bez odstupanja od općenito visokih standarda propisa koji vrijede u našoj nadležnosti. Radujemo se suradnji s Binanceom na razvoju njihove funkcije razmjene i usklađenosti u Jerseyu, pružanju blockchain treninga kao dijela našeg programa digitalnih vještina i potpori rastu novih startupa u ovom području. “


Prema Wei Zhou, financijskom direktoru tvrtke Binance, otok Jersey već ima postojeći pravni i regulatorni okvir za kripto koji omogućuje Binanceu da se savršeno uklopi. Također je pionir u razvoju blockchaina koji je potpomognut robusnim okvirom i bazenom talenata.

Pokretanjem u Jerseyju, nova kripto platforma nada se da će povećati otočnu konkurentsku prednost u bankarskoj industriji, među ostalim jurisdikcijama koje se također natječu za kripto povezane tvrtke.

Otok Jersey nije dio Europske unije; ali održava povoljan odnos s EU kroz Ujedinjeno Kraljevstvo. Međutim, otok se smatra samo dijelom EU-a za trgovinu robom.

Također, ima formalni odnos s Ujedinjenim Kraljevstvom koji je utvrđen u protokolu 3 Ugovora o pristupanju Ujedinjenog Kraljevstva iz 1972. godine. Otok je napravio svoje namjere jasan Velikoj Britaniji da želi sačuvati svoj odnos s EU, kao i s Ujedinjenim Kraljevstvom nakon Brexita.

Tako Jersey služi kao plan za nepredviđene situacije nakon Brexita za Binance. Razmjena je krenula stopama Coinbasea koji otvorio ured u Dublinu prošle godine.

Prijem cijene Binance Jersey i Binance Coin

Registracija na platformu započela je odmah i prema do izvršnog direktora, Zhao Changpeng je do sada bio neodoljiv. To dodaje “Već postoji zaostatak provjera KYC-a.”  Međutim, dodijelili su više sredstava za njegovo smanjenje.

Lansiranje Binance Jerseyja također je imalo pozitivan utjecaj na cijenu Binance kovanice. The BNB je skočio preko 18 posto nakon najave nove platforme.

Pridružite se sada

Binance Jersey nudi trgovinu s popustom kad započne s lansiranjem. Ovo je sjajan način da se Europljani pridruže kripto tržištu, koristeći jednu od najvećih i najpouzdanijih trgovačkih platformi na tržištu. Idite na Binance Jersey koristeći ovaj link i provjerite sami.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map