Gdje i kako kupiti Verge (XVG) | Vodič korak po korak

U današnjem okruženju cenzura, regulatorna nesigurnost i još mnogo toga guraju korisnike kripto-pristupa prema kovanicama usmjerenim na privatnost. Valute poput Bitcoina, Ethereuma i Litecoina mogu se pratiti, što kod nekih izaziva zabrinutost. Kao rezultat toga, budućnost transakcijskih kovanica mogla bi biti u kriptovalutama poput Monera, Dash-a i Verge-a, koje svojim korisnicima nude anonimnost.

Monero i Dash primjećuju široku upotrebu, pa čak i usvajanje u stvarnom svijetu u slučaju Dash-a. No kao novčić na donjem kraju praga srednje gornje granice, nekima će možda biti teško doći do Vergea. Ovaj će vas vodič prvi put provesti korak po korak kroz postupak ulaganja u Verge.

Što je Verge?

Stvoren 2014. godine, Verge je novčić izrađen za svakodnevnu transakcijsku upotrebu, uz istovremeno održavanje privatnosti. Iako nema tržišnu kapitalizaciju Bitcoina ili Ethereuma, na primjer, Verge nudi neke prednosti. Koristi mreže kao što su TOR i I2P za usmjeravanje prometa kroz tisuće adresa, prikrivajući stvarni IP koji je netko koristio za obavljanje transakcije.

Verge također u ovom trenutku ima bolje rezultate za transakcijsku upotrebu od mnogih većih novčića. Može obraditi više transakcija za manje vremena od Bitcoina, po nižoj cijeni. Vergeove značajke privatnosti, u kombinaciji s brzom brzinom obrade, puno su ih povezale partnerstva u stvarnom svijetu. Ono što je najvažnije, nekoliko tvrtki u industriji zabave za odrasle vrijedne 92 milijuna dolara.

Cjenovno gledano, Vergeova povijest bila je rollercoaster. U prosincu 2017. godine vrijednost novčića skočila je naglo, donoseći porast od 30 puta u roku od samo dva tjedna. Od tada je ponekad testirao prvih 20 tržišnih limita kriptovaluta, padajući na ostale od 40-50. Ova volatilnost može biti privlačna trgovcima koji mogu vidjeti šansu za kovanicu koja je pokazala potencijal za rast.

Sve u svemu, pogledajmo kako početi trgovati Vergeom.

1. korak: nabavite Verge novčanik

Kao i za bilo koju kriptovalutu, morate dobiti siguran novčanik s kojim možete pohraniti svoje novčiće, bez razmjene. Iako dani kriptovaluta kao što je Divlji zapad prolaze, još uvijek je bitno da svoj portfelj uvijek budete sigurni. To znači koristiti novčanik kojim vi upravljate, a koji nije lako hakirati. Dvije najčešće Verge novčanici su Verge Electrum i Verge QT, oboje razvijeni i podržani od strane tima Verge.

Najbolji način za držanje digitalnih valuta je to učiniti izvan burzi kriptovaluta. To je zato što su ove platforme izložene hakiranju i drugim zlonamjernim napadima. Držanje Vergea u izvanmrežnom novčaniku bila bi najbolja opcija s obzirom na to da nema velikih marki koje rade na hardverskim novčanicima koji nude podršku za XVG. KeepKey, Ledger i Trezor najpoznatije su tvrtke koje rade na tržištu hardverskih novčanika.

verge novčanici

Novčanik Electrum je novčanik otvorenog koda, izvorno napravljen za Bitcoin, ali ga je Verge prilagodio za rad za XVG. Electrum je lagana opcija. Nepreuzimajući cijeli Verge blockchain, omogućava korisnicima izuzetno brzo izvršavanje transakcija, što je dobra opcija za ljude koji planiraju koristiti VXG za obavljanje transakcija..

Novčanik Verge QT složenija je opcija koja zauzima puno više prostora jer zahtijeva preuzimanje cijelog lanca. Isplata je što omogućuje širi raspon značajki privatnosti za korisnike koji traže sigurniju opciju.

Iako prethodne dvije opcije korisnicima omogućuju samo pohranu VXG-a, Coinomi je popularan mobilni novčanik koji ima prednost od preko 500 podržanih sredstava. Coinomi je izvrsna opcija za korisnike koji namjeravaju držati XVG kao dio raznolikog portfelja.

Korak 2: Kupite Bitcoin / Ethereum

Kako Verge tek treba postići široko zasićenje ostalih glavnih valuta, malo izvora nudi izravnu kupnju Fiata (USD, EUR itd.) XVG-a. Iz tog je razloga najbolja metoda prvo kupiti Bitcoin ili Ethereum, a zatim ih zamijeniti za Verge.

Puno je mjesta na kojima možete lako kupiti Bitcoin ili Ethereum. Coinbase i Gemini dobro su uspostavljene burze koje korisnicima nude mogućnost kupnje ovih kovanica izravno kod Fiata. Na Coinmami možete kupiti bilo koji od 8 popularnih novčića kreditnom ili debitnom karticom.

Korak 3: Prijavite se za razmjenu (poput Binancea)

Nakon što imate svoj Bitcoin ili Ethereum, morate se registrirati za razmjenu koja podržava Verge. Da biste pronašli ove podatke, potražite Verge na CoinMarketCap i idite na “Tržišta“. Ovo će vam pokazati popis svih razmjena i trgovačkih parova za XVG. Bittrex i Kriptopija su dvije popularne razmjene s nekoliko parova za Verge. Međutim, za ovaj ćemo vodič koristiti Binance, najveća svjetska burza na tržištu i jedna od najsigurnijih opcija dostupnih trenutno.

Binance je jedna od najpriznatijih i najkorištenijih kripto burza na tržištu kriptovaluta. Prema CoinMarketCap-u, Binance je druga najveća platforma za kripto razmjenu s obujmom trgovanja od 933 milijuna dolara u posljednja 24 sata. Dva trgovinska para koja nudi Binance uključuju XVG / BTC i XVG / ETH.

Jedna od glavnih prednosti Binancea povezana je s činjenicom da ima vrlo velik opseg trgovanja i likvidnost u manjim trgovinskim parovima. Na primjer, Binance čini gotovo 45% ukupnog XVG obujma trgovanja, a slijedi ga Bittrex s 15,63% ukupnog volumena trgovanja. Vrijedno je spomenuti da postoji 58 različitih burzi koje nude XVG trgovačke parove.

Ako već niste, registrirajte račun na Binanceu. Imaju čisto korisničko sučelje što ga čini prilično jednostavnim, a postupak je brz u usporedbi s drugim centralama.

Nakon što postavite sigurnosne mjere i predate dokumente za provjeru, morate položiti ranije kupljene kovanice. Da biste to učinili, idite na gornji izbornik i odaberite “Sredstva”, a zatim “Depoziti”. Odaberite novčić koji želite koristiti, a Binance će vam dati adresu na koju ćete ga poslati. Obavezno pošaljite navedeni novčić samo na tu adresu – tj. ako ste odlučili položiti Ethereum, pošaljite samo Ethereum. Bilo koji drugi kovanice poslane na tu adresu mogu se izgubiti.

binance btc polog 1

Korak 4: Zamijenite Bitcoin ili Ethereum za Verge

Sada ste financirali svoj Binance novčanik, morat ćete zamijeniti Verge.

Idite na “Exchange” i odaberite “Basic”. Ovo će otvoriti trgovački pod. Sada idite s desne strane, odaberite koji ste novčić položili ranije i stavite XVG u polje za pretraživanje. Otvorit će se XVG par (BTC / XVG ili ETH / XVG). Kliknite na to.

(Razmjena kriptovaluta Binance omogućuje korisnicima kupnju digitalne imovine pomoću kreditne kartice. To znači da oni pojedinci koji žele kupiti XVG mogu jednostavno kupiti BTC ili ETH pomoću kreditne kartice i zamijeniti ta sredstva za XVG).

verge binance

Ispod grafikona cijena imat ćete mogućnosti kupnje i prodaje XVG. Unesite koliko XVG želite kupiti i prikazat će vam ekvivalent u BTC ili ETH. Također možete odabrati kupnju 25%, 50%, 75% ili 100% svojih BTC / ETH sredstava u XVG.

Nakon što potvrdite narudžbu, Verge novčići trebali bi se pojaviti u vašem Binance novčaniku za nekoliko minuta.

Alternativa: pogledajte jednu od ovih manjih burzi kako biste direktno kupili XVG s Fiatom

Iako preporučujemo upotrebu velike burze poput Binancea, čak i ako to znači kupnju vašeg početnog kriptoa negdje drugdje, postoje neke manje platforme koje korisnicima omogućuju kupnju Vergea s Fiatom. HitBTC je najpoznatija burza koja nudi parove Verge-Fiat. YoBit i LiteBit također nude ovo za korisnike u nekim dijelovima svijeta.

Posljednji korak: povucite XVG na svoj novčanik

Kada se prijavite za Binance (ili bilo koju drugu razmjenu), imat ćete novčanik stvoren za vas. Novčana sredstva možete držati u ovom novčaniku, ali najbolja sigurnosna praksa je uvijek podizati novčiće kad završite s trgovanjem.

Ako upotrebljavate Binance da biste kupili Verge, idite na “Fondovi” i odaberite “Isplate”.

xvg povlačenje 2

Na ovom će vam zaslonu biti prikazan ukupan iznos u vašem XVG novčaniku Binance, koliko novčića je u redoslijedu koji čeka izvršenje i ukupan iznos dostupan za podizanje.

Sada samo unesite svoju adresu Verge novčanika s Coinomi, Electrum ili QT (koji god novčanik odabrali). Unesite iznos koji želite podići i pritisnite “Pošalji”. Nakon što potvrdite putem veze poslane na vašu e-poštu, vaš će se Verge poslati iz Binancea u vaš novčanik.

Najbolje što treba učiniti nakon kupnje XVG-a na Binance-u je slanje sredstava u novčanik za kriptovalute koji podržavaju XVG. Postoji mnogo mogućnosti, uključujući mrežne novčanike i izvanmrežne novčanike. 

Trenutno nema hardverskih novčanika koji podržavaju XVG. To znači da pohrana ove virtualne valute u neka od najboljih rješenja na tržištu ne bi bila moguća. Najbliža alternativa hardverskom novčaniku je uporaba papirnatog novčanika za Verge. Novčanik s papirom gotovo je jednako siguran kao i hardverski novčanik s tom razlikom što se korisnici moraju o njemu brinuti bolje. 

Razmjene širom svijeta posljednjih su godina pogođene hakovima i napadima. To je rezultiralo gubitkom milijuna USD od korisnika u različitim zemljama. To je razlog zašto je vrlo važno poslati svoj XVG u drugi novčanik u kojem imate privatne ključeve. Zapamtite, ni ključevi ni kripto. 

Stoga je korištenje Binancea jedan od najboljih izbora za trgovanje XVG-om. Binance nudi najveću likvidnost za ovu digitalnu imovinu, nudi dva različita trgovinska para (ETH i BTC), a također omogućuje pojedincima da BTC ili ETH kupe kreditnom karticom i zamijene ih za XVG. 

U vrijeme pisanja ovog članka, XVG se trguje oko 0,005093 USD. Kako je izvijestio CoinMarketCap, XVG ima tržišnu kapitalizaciju od 80 milijuna dolara i to je 69. najveća digitalna valuta u svemiru. 

I to je sve što treba za kupnju Vergea, jednog od najvećih potencijalnih kovanica u nadolazećem sektoru kovanica privatnosti.

Andrew je književnik i prodavač digitalnih filmova s ​​Novog Zelanda, koji sada živi iz jugoistočne Azije. Zajedno sa svojim radom na mnogim područjima prostora e-trgovine, Andrew je zainteresiran za kriptovalute, posebno altcoine i projekte usredotočene na usvajanje kripto valuta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner