Kako kupiti Bitcoin kreditnom karticom na Binance

Binance jedna je od najpopularnijih razmjenskih platformi na kripto tržištu. Međutim, uvijek je imao jednu slabost – ne podržavati trgovanje fiat valutama. Sada platforma uvodi promjene koje će svojim kupcima omogućiti kupnju kripto valute s fiat valutom. Nedavno se razmjena udružila sa Simplex, procesor plaćanja koji omogućuje kripto kupnju kreditnom karticom. 

Korištenje kreditne kartice u kripto sustavu je kontroverzno, jer su se vrhunske burze vraćale naprijed-nazad na ovu temu. Na primjer, Coinbase je 2018. prestao dopuštati kupnje kreditnih kartica, ali kada bi im to dopuštao, kupci bi nastavili dodatne troškove. 

Međutim, Binance je odlučio poduzeti ovaj hrabar potez, ali kreditne kartice mogu se koristiti samo za kupnju ograničenog skupa tokena, naime Bitcoin, Litecoin, Ethereum i XRP. 

Prema riječima izvršnog direktora Binancea, Changpeng Zhao, “Kriptoindustrija je još uvijek u ranoj fazi, a većina svjetskog novca još uvijek je u fiatu … Izgradnja fiat gatewaya ono što nam je sada potrebno za rast ekosustava, povećanje usvajanja i uvođenje kriptografije za više korisnika.”

Ipak, postoji nekoliko ograničenja. Prvo, način plaćanja nije podržan u nekim zemljama, a čak ni u Sjedinjenim Državama ne pokriva nekoliko država, poput Washingtona, New Mexica, New Yorka i Georgije. Također, podrška bankama nije univerzalna, a onima koji mogu koristiti uslugu naplatit će se 3,5% naknade i morat će pričekati 10-30 minuta na svoje tokene. 

U tom kontekstu, pogledajmo kako možete kupiti Bitcoin s uključenom kreditnom karticom Binance.

Korak 1: Registrirajte se na Binance 

Kupite Bitcoin kreditnom karticom na Binance

Ispunite prazna mjesta svojim podacima i upotrijebite ih za prijavu na račun. 

Korak 2: Pristupite stranici Binance kreditne kartice 

Krenite prema Fondovi odjeljak na alatnoj traci Binance i odaberite Kupujte kreditnom karticom opcija. 

Odaberite Bitcoin kao kriptovalutu koju želite kupiti, a zatim unesite iznos narudžbe. U drugoj traci prikazat će se ukupan iznos koji će vam biti naplaćen, uključujući 3,5% naknada. 

Kupite Bitcoin kreditnom karticom na Binance

Zatim ćete morati zatražiti potvrdu narudžbe. Pročitajte kratku izjavu o odricanju odgovornosti kako biste razumjeli postupak kupnje. Nakon što ste pročitali i razumjeli odricanje odgovornosti, kliknite na Pročitao sam i složio se s izjavom o odricanju odgovornosti, zatim Idite na Payment

Kupite Bitcoin kreditnom karticom na Binance

Ova je značajka ažurirana u veljači 2019. Neki zastarjeli blogovi reći će vam da trebate uplatiti neki oblik altcoina da biste kupili Bitcoin. Ovo nije kupnja Bitcoina, već trgovanje ili razmjena jednog novčića za drugi. 

Međutim, Binance nudi podršku za fiat-to-crypto. 

Savjet 1: Za prvu kupnju preporučujemo da započnete s malim iznosom samo da biste bili sigurni. Jednom kada je mali iznos na vašem Binance računu, možete nastaviti kupovati više, pa čak i često, bez brige hoće li vaši novčići biti dodijeljeni vašem računu. 

Savjet 2: Deponiranje kovanica s jedne burze u Binance može imati određena ograničenja i podlijegati naknadama za povlačenje. Preporučujemo vam da koristite novu značajku i uživate u njenoj pogodnosti jer možete položiti izravno u novčanik. 

Korak 3: Navedite svoje podatke 

Bit ćete preusmjereni na web mjesto Simplex. Ispunite prazna mjesta potrebnim pojedinostima, a zatim potvrdite telefonski broj i e-adresu koju ste naveli dok ste otvarali Binance račun. 

Na svoj ćete telefon primiti kontrolni kôd. Unesite četveroznamenkasti kôd na telefon. 

Uz to ćete dobiti vezu za potvrdu putem e-pošte koju ste naveli. Nakon ovog koraka kliknite na Nastavi. 

Sljedeći korak zahtijeva da popunite podatke o kreditnoj kartici. Osigurajte da se podaci podudaraju s adresom za naplatu. Međutim, vaša se kartica još neće naplatiti – kliknite na Plati sada da vas dovedu do provjere osobnih podataka. 

Kupite Bitcoin kreditnom karticom na Binance

Korak 4: Provjera 

U ovom ćete koraku morati potvrditi svoj identitet fotografirajući se kako držite kreditnu karticu koju ste koristili za plaćanje. 

Kada se zatraži da dostavite selfie, navedite:

Vaše ime i prva i posljednja četiri znamenke broja vaše kartice moraju biti vidljivi; smijete prstima prekriti srednje znamenke. 

Također, možete prenijeti valjanu osobnu iskaznicu, putovnicu i vozačku dozvolu. Svakako prenesite sve strane dokumenta redom. 

Ako ste vjerno slijedili ove korake, vaš Bitcoin trebao bi se knjižiti na vaš Binance račun za 20 minuta ili manje. Međutim, ovisno o nekim čimbenicima, poput zagušenja mreže, može potrajati i sat vremena. 

Čestitamo! Upravo ste izvršili prvu kupnju Bitcoina pomoću svoje kreditne kartice. 

Postoji mnogo mjenjačnica na kojima možete kupiti Bitcoin, ali Binance je daleko najbolja i najlikvidnija ugledna razmjena. 

Ako još niste otvorili Binance račun, ovo je vaše vrijeme. U vrhuncu, razmjena može prestati primati nove podnositelje zahtjeva zbog velikog broja podnositelja zahtjeva, čemu smo svjedočili u prosincu 2017.. 

Dakle, da biste bili na sigurnoj strani, registrirajte Binance račun čim sada i nagomilajte nekoliko Bitcoina. Kao što je rekao Changpeng Zhao, “Ako vi i ja vjerujemo u budućnost Bitcoina, najbolje je držati što više kad nikoga nije briga.” Strpljenje je sve što vam treba. 

Slijedite ove korake za kupnju Bitcoina kreditnom karticom na Binanceu. 

Isprobajte Binance danas

Više od dvije godine UseTheBitcoin provodi istraživanje, pokriva vijesti i pomaže čitateljima da pronađu najbolje blockchain projekte. Jedina stvar kojoj se stalno vraćamo je Binance.

Binance se izdvojio kao najbolja platforma za trgovanje početnicima i iskusnim trgovcima te vam daje stotine kovanica u koje možete investirati. Započnite trgovati već danas Binance!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner