Kako kupiti crticu na Binanceu

Kratko od “Digital Cash”, Dash je jedan od najdugovječnijih novčića srednje visoke tržišne kapitalizacije danas. Budući da je bio jedan od najvećih altcoina prije nekoliko godina, sada održava mjesto tik izvan top 10 najdragocjenijih kovanica. Međutim, postoji mnogo razloga za uzbuđenje u vezi s Dashom i njegovim stalnim razvojem.

Ovaj vodič će vam pokazati kako možete dobiti svoje prve Dash kovanice putem popularnog Razmjena binancea.

Što je crtica?

Dash je transakcijska kriptovaluta koja zauzima snažnu poziciju na dva različita tržišta. Uz Monero i ZCash, Dash je pozicioniran kao jedan od najjačih novčića usmjerenih na privatnost, putem značajke mreže “PrivateSend”. To omogućuje korisnicima slanje i primanje crtice, a da drugi ne mogu ući u trag transakciji (i produžetak, novčanike korisnika).

Ipak, značajniji je napredak koji je Dash postigao u stvarnom usvajanju kriptografije. Jednostavnost upotrebe za transakcije dovela je do toga da je Dash postao vodeća alternativa borbi s nacionalnim valutama u državama poput Venezuele i Kolumbije. Na poleđini resursa koje je razvojni tim posvetio rastu dosega u Južnoj Americi, trenutno više od 3000 trgovaca prihvaća Dash kao plaćanje u zemlji, što ga čini jednom od najčešće korištenih kripto valuta u stvarnom svijetu.

Povrh ove dvije prodajne točke, Dash također predstavlja privlačan slučaj za investitore, s mogućnošću zarade pasivnog prihoda pokretanjem Dash Masternode-a.

Zainteresiran? Evo kako možete kupiti Dash tokene.

Korak 1: Registrirajte se za račun na Binanceu

U ovom trenutku najbolja opcija za kupnju Dash žetona je razmjena Bitcoina ili Ethereuma na velikoj burzi poput Binancea. Trenutno nekoliko glavnih fiat pristupnika ili mjenjačnica nudi mogućnost kupnje Dash-a s opcijama kao što su kreditna ili debitna kartica ili bankovni prijenos.

Prvi korak, ako već niste, jest registracija za račun na Binanceu.

binance registar 2

Korak 2: Potvrdite svoj račun

Nakon otvaranja računa, morat ćete predati nekoliko dokumenata za provjeru prije nego što počnete trgovati.

Uz to, uzmite ovo vrijeme da postavite dvofaktorsku provjeru autentičnosti kako biste zaštitili svoj račun.

Korak 3: Pošaljite BTC ili ETH na svoj Binance račun

Jednom kada je vaš račun postavljen i potvrđen, morat ćete imati nešto Bitcoina ili Ethereuma u svom Binance novčaniku za trgovanje.

Ako već nemate niti jedan od ovih novčića ili želite kupiti više, možete kupiti kreditnu ili debitnu karticu na web mjestu, kao što je npr. Coinmama i Changelly, ili putem razmjene fiat-a poput Coinbase.

Da biste poslali kovanice na svoj Binance račun, idite na izbornik na vrhu stranice i odaberite “Sredstva”, a zatim “Isplate”.

Na padajućem izborniku odaberite novčić koji ćete poslati.

depozitna binarnost 1

Prikazat će vam se adresa novčanika na koju ćete slati svoje novčiće. Obavezno pošaljite navedenu kovanicu samo na ovu adresu (tj. BTC u BTC novčanik ili ETH u ETH novčanik). Bilo koji drugi ovdje poslani novčić može biti izgubljen.

Korak 4: Pričekajte potvrdu

Pričekajte da Binance potvrdi transakciju. Često se završava gotovo trenutno, iako može potrajati i nekoliko sati, ovisno o opterećenju mreže.

Korak 5: Pronađite i odaberite BTC ili ETH par

Kada je vaša transakcija uspješno dovršena, prijeđite na odjeljak za zamjenu na web mjestu. Dođite ovdje odabirom “Razmjena”, a zatim “Osnovno”.

Idite na okvir za pretraživanje s desne strane stranice. Odaberite novčić kojim trgujete i potražite “Crtica”. Kliknite par koji se pojavi (DASH / BTC ili DASH / ETH).

crtica binance 21

Izborno: upotrijebite Binanceove napredne alate za kupnju u pravo vrijeme

Binance nudi podatke, kao što su analitičke karte u stvarnom vremenu, opseg trgovanja i povijest narudžbi koji vam pomažu u pravim potezima u pravo vrijeme.

Oni vam također daju mogućnost postavljanja ograničenih naloga. To znači da unosite cijenu za koju želite kupiti ili prodati Dash, a razmjena će automatski izvršiti trgovinu čim cijena dosegne ovu točku.

Korak 6: Odaberite količinu crtice koju želite kupiti

U okviru ispod grafikona trgovanja odaberite količinu crtice koju želite kupiti i cijenu po kojoj želite kupiti. Alternativno idite na karticu “Tržišta”, gdje možete kupiti Dash po trenutnoj tržišnoj cijeni (ovo se preporučuje za početnike ili početnike).

crtica binance 2

Korak 7: Kupite crticu!

Kliknite zeleni gumb “Kupi DASH” i gotovi ste!

Korak 8: Premjestite svoje novčiće u siguran Dash novčanik

Najbolja praksa u kriptovanju je da svoje novčiće držite u sigurnom novčaniku, izvan razmjene, kada ne trgujete. Na taj način imate potpunu kontrolu nad sigurnošću svojih sredstava, umjesto da se pouzdate u sigurnosne mjere burze.

Da biste to učinili, trebat će vam novčanik koji podržava Dash. Za najvišu razinu sigurnosti možete uložiti u hardverski novčanik poput Ledger Nano S ili Trezor Model T. Alternative uključuju novčanik Dash Core za stolne ili mobilne uređaje i novčanike s više novčića poput Izlazak (za radnu površinu) ili Coinomi (za mobitel).

Nakon što pripremite Dash novčanik, morat ćete povući svoje novčiće iz Binancea. Da biste povukli novac, idite na “Sredstva”, a zatim “Isplate”.

Na sljedećem zaslonu odaberite Crtica s padajućeg izbornika.

crtica binance 3

Sada unesite adresu iz Dash novčanika. Još jednom provjerite je li adresa točna, a zatim pritisnite Submit.

Još jednom, pričekajte nekoliko trenutaka da Binance potvrdi da je vaša transakcija završena. Kad se razbistri, novčići bi se trebali pojaviti u vašem Dash novčaniku.

Saznajte više

Pročitajte više o DASH-u na UseTheBitcoin! Možete pročitati o tome kako djeluje Dashov inovativni sustav masternode ili, pak, kako kopate popularni novčić.

Za investitore možete pročitati o Dash-ovim dokazima o ekonomskom radu ili prijeći izravno na članak o predviđanju cijena i tehničkoj analizi DASH-a koji se redovito ažurira.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner