Kako kupiti EOS tokene na Binanceu

EOS je šesta najveća kovanica na svijetu po tržišnoj kapitalizaciji, s ukupnom ponudom tokena u ovom trenutku vrijednom gotovo 5 milijardi dolara. Kako se uporaba blockchaina i decentraliziranih aplikacija u glavnom toku povećava, EOS novčić lako može porasti još više na vrijednosti. Novčić je već prijetio tržišnim liderima u travnju 2018. godine, kada je nakratko probio 21 USD. Za više analiza možete pročitati članak Predviđanje cijena UseTheBitcoin EOS.

Pročitajte unaprijed vodič za kupovinu EOS kovanica na popularnom Binance razmjena.

Što je EOS?

Stvoren od strane tvrtke Block.one, EOS je platforma vrlo slična Ethereumu. Kao platforma pametnog ugovora, sve vrste korisnika mogu graditi blockchain aplikacije na EOS mreži. Cilj je biti fleksibilniji i skalabilniji od mreže Ethereum.

Karakteristika EOS-a do sada je bila njegova prodaja tokena, koja je trajala gotovo godinu dana i prikupila više od 4 milijarde američkih dolara, što je čini daleko dosad najvećom prodajom tokena do sada. Istodobno s prodajom tokena završenom sredinom 2018. godine, tim je pokrenuo EOS glavnu mrežu i izvršio zamjenu tokena s oznaka rezerviranog mjesta ERC20 na matične EOS tokene. Od tada je na EOS blockchainu već pokrenuto nekoliko dApps-a i ICO-a.

Sada da vidimo kako možete kupiti svoje prve EOS tokene.

Korak 1: Registrirajte se za račun na Binance

Ovaj vodič će proći kroz postupak kupnje EOS tokena na Binance razmjeni s BTC-om ili ETH-om. U ovom trenutku, vrlo malo burzi ima na raspolaganju parove EOS i Fiat.

Ako već niste, prvi korak je stvaranje Binance računa. Proces bi trebao biti brz i lagan i otvoren za ljude gotovo bilo gdje u svijetu.

binance registar 3

Korak 2: Potvrdite svoj račun

Prije nego što započnete trgovanje, morat ćete podnijeti nekoliko dokumenata za ovjeru timu Binance. Također, iskoristite ovu priliku da postavite sigurnosne mjere za svoj račun, poput dvofaktorske autentifikacije.

Korak 3: Pošaljite BTC ili ETH na svoj Binance račun

Nakon što postavite račun, pošaljite nekoliko BTC ili ETH novčića na svoj Binance novčanik. Ako nemate niti jedan od ova dva novčića ili ako želite uložiti više u kripto, kripto možete kupiti kreditnom karticom s nekoliko web lokacija, poput Coinmama ili Changelly.

Da biste izvršili polog, idite na vrh stranice i odaberite “Sredstva”, a zatim “Depoziti”.


depozitna binarnost 3

Na padajućem izborniku odaberite koji ćete novčić položiti. Sada ćete dobiti adresu novčanika na koju ćete slati svoje novčiće. Obavezno pošaljite samo navedeni novčić (tj. BTC u BTC novčanik ili ETH u ETH novčanik). Sve druge kovanice koje ovdje pošaljete mogu biti izgubljene.

Korak 4: Pričekajte potvrdu

Ovisno o mrežnom opterećenju, može proći malo vremena dok vaša transakcija ne prođe. Prije napredovanja pričekajte dok Binance ne potvrdi da je transakcija uspješno dovršena.

Korak 5: Pronađite i odaberite BTC ili ETH par

Kad se novčići nađu u vašem Binance novčaniku, prijeđite na odjeljak za zamjenu na web mjestu. Da biste došli ovdje, idite na vrh stranice i odaberite “Exchange”, a zatim “Basic”.

Sada idite na desnu stranu stranice. Odaberite novčić s kojim ćete trgovati (BTC, ETH, USDT ili BNB) i u traku za pretraživanje upišite EOS. Kliknite par koji se pojavi (npr. EOS / BTC ili EOS / ETH).

eos binance 1

Izborno: upotrijebite Binanceove napredne alate za kupnju u pravo vrijeme

U odjeljku za trgovanje Binance nudi puno alata i podataka koji će vam pomoći da pametnije trgujete. Imaju povijest cijena i narudžbi te žive prilagodljive ljestvice cijena. Također možete izvršiti ograničene narudžbe. Ograničenim narudžbama postavljate cijenu po kojoj želite kupiti (ili prodati) EOS u odnosu na BTC / ETH. Kad cijena dosegne tu točku, Binance će izvršiti vašu narudžbu.

Korak 6: Odaberite iznos EOS-a za kupnju

Ispod grafikona cijena odaberite koliko EOS-a želite kupiti. Postavite cijenu po kojoj želite kupiti ili odaberite “Tržište” za kupnju po trenutnoj cijeni (ovo se preporučuje trgovcima početnicima).

eos binance 2

Korak 7: Kupite EOS!

Pritisnite zeleni gumb “Kupi EOS” i gotovi ste!

Korak 8: Premjestite svoje novčiće u siguran EOS novčanik

Najbolja praksa u kriptovanju je da svoje novčiće držite u sigurnom novčaniku, izvan razmjene, kada ne trgujete. Na taj način imate potpunu kontrolu nad sigurnošću svojih tokena, za razliku od povjerenja u sigurnosne mjere razmjene.

Da biste to učinili, trebat će vam kripto novčanik koji podržava EOS. The SimplEOS novčanik i Greymass eos-glasač Novčanik su dva desktop novčanika izrađena samo za EOS. Alternativno, Infinito Novčanik je mobilni novčanik za Android i iOS koji podržava brojne različite novčiće.

Za najvišu razinu sigurnosti, možda ćete htjeti uložiti u hardverski novčanik kao što je Ledger Nano S.

Da biste povukli svoje EOS tokene iz Binancea, idite na „Sredstva“, a zatim na „Povlačenja“.

Na padajućem izborniku odaberite EOS. Zatim unesite adresu novčanika iz EOS novčanika, kao i količinu EOS-a koju želite premjestiti. Još jednom provjerite je li adresa točna i pritisnite Submit.

….i to je to! Sve što trebate znati da biste započeli s ulaganjem u EOS ekosustav.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map